Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Senki nem fogja kifizetni ezt érte.Nem kell komolyan venni ezeket a release clause-okat, kb. arra valók ezek a többszázmilliós összegek hogy mindenki vágja, az illető nem eladó.
Szerintem ez fake news.
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Tudsz mondani még egy olyan bajnokságot, ahol az első osztály gólkirálya lemegy a másodosztályba?Lanzafame török másodosztályba igazolt.Nem az ilyesmire szokták azt mondani, hogy már megint "beárazták a magyar focit"?
Beki
nagylaza
több mint 5 éve
Már tüntetnek a stadion előtt, hogy Messi maradjon és az elnökség távozzon.Mondjuk bármennyire is sajnálom, meg kell neki köszönni amit értünk tett és elengedni úriember módjára.
Jó tudom kurva sok pénz, de na.
több mint 5 éve
Messi lehet megy a MU-ba 😀Menjen a Juvéba, és akkor az Aranylabda szavazóknak csak 1 csapatot kell nézni egész évben.
Heisman Trophy
A Messi Barcától való távozási szándékáról szóló hír legérdekesebb része, hogy faxon szólt a klubjának, hogy lefalcolna.
— Takács Márton (@tmarci) August 25, 2020
Azt is tudjuk, mi állt benne: "Bartomeu, kapd be a faxom!"
több mint 5 éve
Senki nem fogja kifizetni ezt érte.Szerintem ez fake news.
több mint 5 éve
Persze, értem igazad is lehet. Én meg az odavitel szóra reagáltam, 😊 hogy nem feltétlenül a csapatok/edzők döntik el. Szóval értjük egymást 😛nyilván, én csak arról beszélek hogy csapatépítés szempontjából jó döntés-eSztem kb ő dönti el hova akar menni és nem nagyon fogják sehol visszautasítani. Ha valóban elengedik.mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
Negritis
dande
pl ha Liverpoolba akarna jönni nem örülnék neki
Negritis
több mint 5 éve
nyilván, én csak arról beszélek hogy csapatépítés szempontjából jó döntés-eSztem kb ő dönti el hova akar menni és nem nagyon fogják sehol visszautasítani. Ha valóban elengedik.mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
Negritis
dande
pl ha Liverpoolba akarna jönni nem örülnék neki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sztem kb ő dönti el hova akar menni és nem nagyon fogják sehol visszautasítani. Ha valóban elengedik.mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
Negritis
több mint 5 éve
mondjuk egy épülő csapatba nem tudom mennyire lenne jó ötlet odavinni ...Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
dande
több mint 5 éve
Messi lehet megy a MU-ba 😀Neee annál màr csak a Real, a Bayern vagy mondjuk a PSG/Inter/Milan, lenne rosszabb.... 😕
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Messi lehet megy a MU-ba 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tehetség gondozás level magyar foci. A szegednek van egy 19 éves takács jános nevű kapusa. A tavalyi szezonban szinte végig kezdő volt, olyan bravúrokat nyomott a gyerek, hogy élmény volt miatta meccsre járni. Mivel szántai visszavonult, gondolom kellett még egy kapus. Erre ide hozzák/közvetíti az ügynöke a szintén 19 éves U válogatott kapust, ásványit. Na most ez ugyebár kurva jó, mert egy tehetséges 19 éves kapus kurva isten, hogy nem fog játszani ami ugye fejlődés és rutinszerzés miatt biztos rohadt előnyös...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Lanzafame török másodosztályba igazolt.Nem az ilyesmire szokták azt mondani, hogy már megint "beárazták a magyar focit"?
Beki
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírusÉv vicce, gondolom akkor a szeptember 1 et gyorsan október 1 re módosítják a satu közeli állapothoz, addig talán yachttal is feljönnek a Dunán
r.baggio

több mint 5 éve
Szobszolai marad.Szegény Nso, nem jött be a kampány és a kamuzas. Hát mi lesz így a lapszammal...
Jó döntés, mondjuk majdnem elment a SERIA A-ba, csak az aláírás volt hátra 😀
Kenny
több mint 5 éve
Szobszolai marad.Jó döntés, mondjuk majdnem elment a SERIA A-ba, csak az aláírás volt hátra 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lanzafame török másodosztályba igazolt.
több mint 5 éve
Brewster 2 meccs, 3 gól. 😊Sterlingéknek taníthatná hol a kapu 😀
Mikey
The Brewster finish. pic.twitter.com/QAkKNxwFHB
— CHANT LFC (@ChantLFC) August 25, 2020
több mint 5 éve
Brewster 2 meccs, 3 gól. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírusmer isznak!
r.baggio
több mint 5 éve
Futballmeccset persze lehet rendezni 20000 néző előtt, csak azokon a fránya koncerteken terjed a vírus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-nem-kotelezo-elengedni-a-jatekosokat-a-szeptemberi-valogatott-meccsekre-2779901Jó nagy katyvasz lesz ebből is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
rokaur
876
földim, egyszer akkora kötényt kapott tőlem, hogy most Hollandiában keresi a lábait 😀Hirtelen vida kihagyása tűnik furcsának 32 éves mb1es huszárok javára, de valszeg nem ezen fog múlni semmi. Amúgy ez a szőke ki, nekem totál radar alatt repül...mert vajdasági srác, nálunk sosem játszott csak tavaly volt először u-21 válogatottban asszem. Hollandiában játszik első osztályban, de mostanában főleg padról száll be, mert sérült volt.
peach
csebi