Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
na újabb hiba hátul...ilyen üresen hagyni a világ legjobb 9esét 😕
több mint 5 éve
területet véd és az ember nyakára mászikAkkor labdát kell szereznie meg párharcokat nYernie?Lassan Ez a Nagyádám is túl van a csúcson így huszonpárévesena védekező középpályás feladata megvan? 😀
ozibozi
Adirotor
ozibozi
több mint 5 éve
Nemár
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
de csak elkúrtuk...
több mint 5 éve
Akkor labdát kell szereznie meg párharcokat nYernie?Lassan Ez a Nagyádám is túl van a csúcson így huszonpárévesena védekező középpályás feladata megvan? 😀
ozibozi
Adirotor
több mint 5 éve
holnapi Origo: Orbán nyerő név a fociban ISFolytatjuk!
petey
több mint 5 éve
Most picit vissza kell venni a letamadasbol. Első gólt is abból kaptuk h hárman támadtak kb egyszerrre Szcecnyt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
rég nem láttam egyébként ilyen jó meccseta BL ehhez képest igen szar volt
több mint 5 éve
Lassan Ez a Nagyádám is túl van a csúcson így huszonpárévesena védekező középpályás feladata megvan? 😀
ozibozi
több mint 5 éve
Mekkora játék volt Szalaitól!!!Visszább kell állni, nehogy már lekontrázzanak minket előnyből...
több mint 5 éve
Nehéz egy Orbánnak örülni, de legyen 😊 😊 😊
több mint 5 éve
Jelentem nem kapcsoltam el 😊Azért nem semmi csapatunk van, hogy ekkora pofon után is fel tudtak állni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Willi 
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez az Orbán (Vitya ezért honosította)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Lengyeleket is Pinyő tanította tolódni 😛
több mint 5 éve
Csak most ne kapjunk kettőt egy perc alatt
több mint 5 éve
Már akartam írni, hogy Willi hoz egy szögletgólt, de így is jó 😊
több mint 5 éve
Szalai lehozza nekünk a meccset.
több mint 5 éve
Ott vann mekkorát játszik Szalai
több mint 5 éve
Lang is sík hulye. Én ezekért lazán adnám a pirosokat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
góóóóóóóóóóóóóóólazért a megfelelő emberek hozzák magukat!!!
több mint 5 éve
Viktooooorrrr
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...