Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Gratulálok mindenkinek. Köszönjük, hogy megint rajtunk röhög mindenki.Csak a Szentlőrinc, Siófok, Csákvár hármas kapott több gólt, mint a kimondottan bajnokként feljutni akaró Vasas.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
erdekes nekem cruyff az Ajax 😀Ez eléggé a korszaktól függ. Régen (90-es évek előtt) az egyáltalán nem volt ritka, hogy egy játékos a pályafutása érdemi részét egy csapatnál töltse.Az igaz, de a világsztár mindig nagyobb a csapatnál, ahol játszik.Nem. Vannak ugyanekkora ikonok akiket álmodból felkektve is tudod melyik csapattal azonosítasz. Pl:
Sobri Jóska
Van Basten - Milan
Cruyff - Barca
Raul - Real
Mathheus - Bayern
Buffon - Juve
Gerrard - Liverpool
bőven lehetne még sorolni...
peach
Aztán ugye jött a Bosman szabály, majd jöttek a nagy pénzek az európai fociba, és attól kezdve már egy csomó klub, ami régen egy jó játékosnak korrekt végcél lehetett, most már csak ugródeszkának jó. Aki ténylegesen világsztár szint, az már csak a pénz miatt sem tud megmaradni egy nem top csapatnál.
Jan
Illes Bela - MTK VM
több mint 5 éve
Ez eléggé a korszaktól függ. Régen (90-es évek előtt) az egyáltalán nem volt ritka, hogy egy játékos a pályafutása érdemi részét egy csapatnál töltse.Az igaz, de a világsztár mindig nagyobb a csapatnál, ahol játszik.Nem. Vannak ugyanekkora ikonok akiket álmodból felkektve is tudod melyik csapattal azonosítasz. Pl:
Sobri Jóska
Van Basten - Milan
Cruyff - Barca
Raul - Real
Mathheus - Bayern
Buffon - Juve
Gerrard - Liverpool
bőven lehetne még sorolni...
peach
Aztán ugye jött a Bosman szabály, majd jöttek a nagy pénzek az európai fociba, és attól kezdve már egy csomó klub, ami régen egy jó játékosnak korrekt végcél lehetett, most már csak ugródeszkának jó. Aki ténylegesen világsztár szint, az már csak a pénz miatt sem tud megmaradni egy nem top csapatnál.
több mint 5 éve
Csóró Plzen... Egy 95. perces tizivel egyenlített az Alkmar, aztán a hosszabbításban lőttek még kettőt...

több mint 5 éve
Egyébként én ma nem emlékszem, hogy játszunk a Celticcel, úgyhogy remélem továbbmegyünk 😛Tudod mi kéne ahhoz?
dande
Minimum egy Phili Special!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Szegény Vasas.Ezt írtam rá az ismerősömre, aki Tatabányán kint van a meccsen: "Mi folyik? Edzőbuktatás?" A válasz: "Az feltételezne valami tudatosságot."
Mondjuk tegnap azt hallottam ,hogy elkezdődött az edzőbuktatás, de gondoltam á csak nem 3 forduló után nem, erre 3-1 😀
Kenny
több mint 5 éve
Egyébként én ma nem emlékszem, hogy játszunk a Celticcel, úgyhogy remélem továbbmegyünk 😛
több mint 5 éve
felőlem buktassanak edzőt, ,csak tudjak róla mikor kell rájuk fogadni 😀Szegény Vasas.Remélem az edzoba is megkapja az adoforintokbol kipreselt végkielégítést.
Mondjuk tegnap azt hallottam ,hogy elkezdődött az edzőbuktatás, de gondoltam á csak nem 3 forduló után nem, erre 3-1 😀
Kenny
Aztán csodák csodája a botlabuak elkezdenek nyerni és pont megszerzik az év végi prémiumhoz a pontmennyiseget
FLZOLI
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Szegény Vasas.Remélem az edzoba is megkapja az adoforintokbol kipreselt végkielégítést.
Kenny
Aztán csodák csodája a botlabuak elkezdenek nyerni és pont megszerzik az év végi prémiumhoz a pontmennyiseget
több mint 5 éve
Honnan van mégis ennyi zsé a Chelsea-nél, hogy nimand balbekkert 50m fontot fizessen? 😊Ennyiért már Alaba is hozható lett volna aki még mindig más szint vagy valami dél amerikai a portugál csapatokbol
több mint 5 éve
Szegény Vasas.Mondjuk tegnap azt hallottam ,hogy elkezdődött az edzőbuktatás, de gondoltam á csak nem 3 forduló után nem, erre 3-1 😀
több mint 5 éve
1-3. Tragikomédia.
több mint 5 éve
Felcsútról van valami hír hogy holnap játszanak e?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
0-2... Csodálom a Vasas-szurkolók türelmét. (Na, már 1-2.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Megyek, sütök inkább steak-et, legyen valami jó is...Nagy kérdés, hogy én még miért nézem. Lehet, el kéne mennem pszichoanalízisre.
warr_b
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Megyek, sütök inkább steak-et, legyen valami jó is...ez nem jo?
warr_b
24.hu/belfold/2020/08/26/puskas-arena-uefa-szuperka-burkolati-hibak-nsk/
több mint 5 éve
Megyek, sütök inkább steak-et, legyen valami jó is...

több mint 5 éve
Látod...Siralomház. Nem akarom elhinni, amit látok. Bazmeg, létezik, hogy még a Budaörs ellen is 0-1?Úgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.Ugyanaz a nulla fos játék hetek óta. Nem tudom mire vàrunk...
nagylaza
warr_b
nagylaza

több mint 5 éve
Arra ugyan várhatnak...Gondolom a milliós bónuszokra az eddig megszerzett pontok utánÚgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.Ugyanaz a nulla fos játék hetek óta. Nem tudom mire vàrunk...
nagylaza
warr_b
FLZOLI
Szánalmas fosadék játék, takarodjon mindenki a picsába, Bene is, a gólkirályok is, többmillás fizuért ezt a csodát előadni...

több mint 5 éve
Tényleg ez lehet a gond. Kevés a pénz.Gondolom a milliós bónuszokra az eddig megszerzett pontok utánÚgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.Ugyanaz a nulla fos játék hetek óta. Nem tudom mire vàrunk...
nagylaza
warr_b
FLZOLI
több mint 5 éve
Siralomház. Nem akarom elhinni, amit látok. Bazmeg, létezik, hogy még a Budaörs ellen is 0-1?Úgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.Ugyanaz a nulla fos játék hetek óta. Nem tudom mire vàrunk...
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Gondolom a milliós bónuszokra az eddig megszerzett pontok utánÚgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.Ugyanaz a nulla fos játék hetek óta. Nem tudom mire vàrunk...
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Úgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.Ugyanaz a nulla fos játék hetek óta. Nem tudom mire vàrunk...
nagylaza

több mint 5 éve
Nagyon max jelenértéken 😉Az igaz, de a világsztár mindig nagyobb a csapatnál, ahol játszik.hát Jasin pl nem tudott annyit dekázni, és olyan finom passzokat adni, mint MessiTehát ki a nagyobb?Asszem Dinamo MoszkvaJasin? Pelé? Maradona? Ronaldó?Rövidtávon igenMessi vagy Barto?Már jönnek a hírek, hogy Barto lemond, holnap de hiszem ha látom.
Barto vagy Messi?
Igaziból, szerintem mindegy.
Itt csak egy vesztes lesz, bármi is a végkimenetele...a klub.
Sinisa
A klub érdekét az szolgálná, hogy Barto távozzon és Messi mondjuk 1-2 év múlva amíg amit lehet átad pl Fatinak.
És hozzák vissza Pepet. Amint lehet.
Kenny
Messi talán a világ valaha volt legnagyobb játékosa
DE egy játékos sem lehet nagyobb mint a klub
Sinisa
Tudod egyáltalán melyikük mikor hol játszott?
De a nevükre mindenki emlékszik, mind nagyobbak voltak, mint egy klub.
Sobri Jóska
Santos
Napoli, Barcelona
Brazil Ronaldo mindenhol volt, Barca, Inter, stb
Heisman Trophy
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Attól, hogy Messi a világ valaha volt egyik legyjobb játékosa, soha nem lesz nagyobb mint Kubala + Cruyff + Maradona + Romário + Stoichkov + Ronaldo + Ronaldinho + Xavi + Iniest
A múlt-jelen-jövő trióból én csak egy pipát látok!
több mint 5 éve
Úgy veszem észre, az aranylábú fiúknak ma nincs kedvük focizni. Vagy a lélektani felkészítésbe csúszhatott valami hiba.