Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Még a csapatkapitányuk is csak egy kamu Simon-hasonmás.
Ez az esőhang meg... méltatlan egy európai focicsapathoz.
Még műközönséghangjuk sincs? Ergyák.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Mondjuk ezt a Brown sárgát nem értem. Ez vagy piros vagy semmi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ez a celtic jóval erőssebb , mint a tavalyi dinamo.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 237 — Csodabogár
Aztakurva

több mint 5 éve
Baszki ez közel volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Öngól
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
kb harom percig nem tudtuk hol a labda.

több mint 5 éve
A fagyi akkor járna jól, ha ma kiszopnának, mert különben elviszik a faszit innen.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
A vége azért lehetett meleg mert a 38.percben kikapcsoltam a streamet mert mennem kell melózni... remélem csodát tesznek a fiúk, nem kérdés hogy megérdemelnék, nem kis teljesitmény volt ez a félidő egy magyar csapattól.

Remélem Rebrovot nem viszik el...
davemayer
Egy magyartól egy skót ellen ez a minimum.
Gondolom minden értékelhető skót (meg ír, meg walesi) a PL-ben játszik. Vagy valami erősebb bajnokságban.
A skót futball egy kalap szar, klubszinten, válogatottszinten egyaránt.
Sobri Jóska
Sobri egy kicsit inkább egy másik topikban randalírozz 😀
Heisman Trophy
Magyar szurkoló vagyok.
Te a skótoknak drukkolsz?
Skótbérenc vagy?

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem hiszem, hogy kondi gond van. Egyszerűen ők gyorsabbak fejben, mozgásban. S a végén elkapták a ritmust, a Fradinál jött picit a pánik is. A tempokulonbséggel nem tudsz mit kezdeni. Szerencsére a Celtic tippre nem fogja 45 percig ezt tudni, de jó 5-8 percei lehetnek.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 691 — "Montoya por favor!"
A vége azért lehetett meleg mert a 38.percben kikapcsoltam a streamet mert mennem kell melózni... remélem csodát tesznek a fiúk, nem kérdés hogy megérdemelnék, nem kis teljesitmény volt ez a félidő egy magyar csapattól.

davemayer
Gondolom minden értékelhető skót (meg ír, meg walesi) a PL-ben játszik. Vagy valami erősebb bajnokságban.
Sobri Jóska
Sobri egy kicsit inkább egy másik topikban randalírozz 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 557 — Steelers fan
Felkapcsoltak a skótok
petey
kijon az osztalykulonbseg most.
Jo lenne kihuzni a felidoig.
Kenny
Pedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...
csebi
Szerintem elfáradtak sajnos. Most egy kis pihi, de 60-70 perctől kutya kemény lesz megint
kapitnono
Ha annyi húszezresem lenne, ahányszor ezt már hallottam magyaroktól (a 70-edik percig egyenrangú ellenfelek voltunk, stb) .... a 90-es évek óta ez megy.
több mint 5 éve

davemayer

több mint 5 éve
Ki ez a dísz külföldi?

több mint 5 éve
Ehhez a masszív szláv tördeléshez szerintem az erőnlét kevés lesz, de kivételesen nem undorral nézek egy fagyi meccset, szóval mindenképpen ki fognak szopni.
És mikor a sok okos megmagyarázza, hogy egy edző nem fontos. Bármi lesz a vége, ez a faszi komoly csávó. 😉
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 492 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Felkapcsoltak a skótok
petey
Kenny
Pedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...
csebi
Neked is kedvedet szegné ha ilyen megalázó helyzetbe kerülnél, hogy simán vezetsz, idegenben, egy komolytalan csapat ellen, aki egy félidő alatt egyet lő a kapudra, de mégis strapálnod kell magad, hogy a saját nívódon lévő csapat ellen játszhass. Diszkriminatív ez nagyon.

több mint 5 éve
Felkapcsoltak a skótok
petey
Kenny
csebi
Szerintem elfáradtak sajnos. Most egy kis pihi, de 60-70 perctől kutya kemény lesz megint
kapitnono
46. Perctől már kemény lesz, nekünk fognak esni.
Amúgy ez az albán gyerek mutatott eddig bmit bmeik meccsen?

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 357 — beers & Packers
Kurvára nincs már szufla?
petey
Nekem is úgy tűnt, mintha elfáradtak volna. De azt meg nem hiszem. 40 perc után?
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!
Felkapcsoltak a skótok
petey
Kenny
csebi

több mint 5 éve
Felkapcsoltak a skótok
petey
Kenny

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 237 — Csodabogár
Kurvára nincs már szufla?

több mint 5 éve
Miért kell a Fradinak ilyen fostalicska csapatokkal játszania?
EL-csoportkörös volt, magyar bajnok, előző BL-sorozatban is a horvátokat leszámítva végigvert mindenkit. Mintha feröeriek, gibraltáriak vagy örmények lennénk.

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Több faltot kellene ütni középen.
Ez az utolsó 5 perc riasztó volt.
több mint 5 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
legyen már vége a félidőnek.

internal primates forever