NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ennek az Evertonnak biztos hogy a Premier Leagueben kellene játszania?
több mint 8 éve
igazából kb mindenhol ezt a nick-et használom annak minden előnyével és hátrányával 😀Sokban 😀 Tök rég voltam fenn, tegnap megnéztem mi a dörgés és akkor láttam meg a nevedet. Közben Hazard meg így 1 meccsel a vége előtt önmagára talált..| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |igen 😀 de ez hogy jön ide? 😀 melyik topikban találtál meg? 😀
Coolearie
Negritis
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
A régi Hazard. Azért nem egy Kylien 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Sokban 😀 Tök rég voltam fenn, tegnap megnéztem mi a dörgés és akkor láttam meg a nevedet. Közben Hazard meg így 1 meccsel a vége előtt önmagára talált..| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |igen 😀 de ez hogy jön ide? 😀 melyik topikban találtál meg? 😀
Coolearie
Negritis
több mint 8 éve
Hazard ezt sajnos szépen bevágta 😕
több mint 8 éve
| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |igen 😀 de ez hogy jön ide? 😀 melyik topikban találtál meg? 😀
Coolearie
több mint 8 éve
Szerintem te nem Stez vagy hanem valójában Zombori. Fedd fel magad az úr színe előtt!!! Távozz sátán e testből.Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |
Coolearie
Stez
több mint 8 éve
ilyenkor gondolkodik el az ember azon, hogy pl a Pool-Dinamón 5 angol játékos van a kezdőben (mondjuk ebből 4 a hazai csapatban)Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
Coolearie
Stez
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
Coolearie
több mint 8 éve
Mai tippek a 3 angol meccsre?.
.
.
több mint 8 éve
Ez a Welbeck sem való labdarúgónak. Játszott három hónapot, most gyorsan kihagy kilencet.jól illik a strapabíró angol támadók sorába 😀
Mikey
Owen, Stu, Walcott, Welbeck
igazi vasemberek 😀
több mint 8 éve
Mikey
18 754
Ez a Welbeck sem való labdarúgónak. Játszott három hónapot, most gyorsan kihagy kilencet.
több mint 8 éve
Ez a United nem érdemel bl-t...remélem ezzel a zakóval Lajos eltolja a bicajt...Blind-el együtt...de félek hogy egy FA kupa győzelem megmenti...Nem szeretem az MU-t, de komolyqan mondom, drukkolok a bukásért, mert a balfasz vezetőség csak akkor hajlandó elküldeni Van Gaalt, ennek a nagy múltú csapatnak meg rossz nézni a szenvedését. MOndanám, hogy Milan 2.0, de akkora szarban még nincs az MU, a pénzt azért pumpálják rendesen a csapatba. De adott egy balfasz vezetőség, egy teljesen hülye edző… Nálunk mondjuk minden egyszemélyben Berlusconi.
Keano
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Blind amúgy mekkora fos, hihetetlen 😀Én nem értem, hogy játszhat egész évben. Helyette komolyan beküldeném inkább Fosu-Mensaht, ő legalább tehetséges.
Löfli
Pedig ahogy Smalling beért idénre, nagyon jó páros lehetnének Jonesszal. Csak hát utóbbi állandóan sérült.
Szerkesztette: dugo93
több mint 8 éve
Ez a United nem érdemel bl-t...remélem ezzel a zakóval Lajos eltolja a bicajt...Blind-el együtt...de félek hogy egy FA kupa győzelem megmenti...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Lesz egy néger a néger-posztra. Olé! Zé Roberto is bejött anno.Nem, Sanches érkezése leginkább Xabi Alonso tagságát sodorta veszélybe, az ő helyére illik leginkább Sanches. Noha tud szélen és támadó középpályásként is játszani, de box-to-boxként a legjobb. Tippem szerint Ancelotti a Vidal, Sanches párosban gondolkozhat leginkább. Mondjuk Ribéry és Robben is vén, szóval az ő pótlásukon is el kell gondolkozni, egy-két éven belül arra is jó lehet Sanches. Bár mondom, én Vidal mellett tudom leginkább elképzelni.Renato Sanches és Hummels a Bayerné.Tényleg ér 35 milliót egy 18 éves gyerek?
| A betyárját 😀 |
dugo93
Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Na, ezen is túl vagyunk, most már rajtunk a sor..Elég az 1 pont is de pontot kell szerezni. Nem akarom elszólni magam de képes ez a City elbalfaszoskodni..A Swansea meg jó formában van. Hmmm
több mint 8 éve
Hát ha tudnád hogy milyen kurvaszar érzés..😀Pörgős meccs az biztos.egyébként nem szar érzés tehetetlenül nézni, hogy lifteztek a BL- és az EL-hely között?
Coolearie
slowmotion
Minden gólnál 250 a pulzusom..
több mint 8 éve
Blind amúgy mekkora fos, hihetetlen 😀
több mint 8 éve
Pörgős meccs az biztos.egyébként nem szar érzés tehetetlenül nézni, hogy lifteztek a BL- és az EL-hely között?
Coolearie
több mint 8 éve
Pörgős meccs az biztos.
több mint 8 éve
Nem, Sanches érkezése leginkább Xabi Alonso tagságát sodorta veszélybe, az ő helyére illik leginkább Sanches. Noha tud szélen és támadó középpályásként is játszani, de box-to-boxként a legjobb. Tippem szerint Ancelotti a Vidal, Sanches párosban gondolkozhat leginkább. Mondjuk Ribéry és Robben is vén, szóval az ő pótlásukon is el kell gondolkozni, egy-két éven belül arra is jó lehet Sanches. Bár mondom, én Vidal mellett tudom leginkább elképzelni.Renato Sanches és Hummels a Bayerné.Tényleg ér 35 milliót egy 18 éves gyerek?
| A betyárját 😀 |
dugo93
Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
több mint 8 éve
Eddig jól alakul..😊
több mint 8 éve
lol...Nézői rendbontás miatt később kezdődik a WHU-ManU meccsnyugaton már megoldották, nincs rendbontás... nem tudtad?
Coolearie
twitter.com/theawayfans/status/730107698314919936
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
lol...Nézői rendbontás miatt később kezdődik a WHU-ManU meccs