Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 194
az árulók listája a Dortmund-szurkolók szemében
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/360296_dortmundbol_munchenbe_es_forditva_a_hat_atigazolas
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
...
Coolearie
nem hiszem, hogy a pénz sokat számítana. Dortmudban is keres annyit, hogy a télen bankjegyekkel fűthessen a kandallóban élete végéig, viszont van, ami pénzzel megfizethetetlen - pl. egy BL-cím.
a Dortmund idén szerintem kimaxolta a lehetőségeit, támadásban nem fognak jobban karcolni, védekezésben meg... hát szóval ha a mi kis Liverpoolunk bepakolt két meccsen ötöt, akkor egy Atletico ellen hősies kettős vereséggel búcsúztak volna. és akkor még nem is játszottak a Bayernnel (a Barcelonát nem említem, mert velük tényleg az döntötte volna el a továbbjutást, hogy a két meccsen ki jut el előbb hat gólig)
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Én nem mentem volna oda a helyébe, de ez az ő döntése.
Coolearie
Még akkor se ha többet kereshetsz, nem mellesleg nyerhetsz bajnokságot, kupát és elég jó eséllyel a BL döntő közelébe érhetsz?
Matthew99
Lehet nem fogsz velem egyetérteni, de nem!
A München 2. csapatában 1 évet volt, ott kapott is játéklehetőséget, össz 42 meccset. Felkerült a nagy csapathoz, kettő évet töltött el, és ezalatt 1(!) meccset játszott, semmi kölcsön, semmi bizbasz, csak ott volt és kész. Na 2008-ban rájött Hummels hogy ez így nem lesz jó, mert itt nem akarnak játszatni de nekem meg kellene a játékidő...Meg is tette az első lépéseket, kölcsönadási engedélyt kért, amit meg is kapott. Gyorsan lecsapott a Dortmund, ahol 25 meccset már kapott is rögtön, ez tetszett neki, így amint vége lett a kölcsönadási egyezménynek, már ment is a Dortmundhoz mert ott megbecsülték. Azóta ott van, alapember lett, stb, stb.. Ha én lettem volna a helyébe, biztos nem mennék vissza egy ilyen klubhoz, nem érne nekem annyit semennyi pénzösszeg sem. Nagyon sok játékosnál, nem feltétlen a gurulós focinál, itt van pl az NFL, látod hogy csak azért mennek oda mert ilyen-olyan sok pénzt adnak. Én ezt nem tartom annyira jó gondolkodásnak, persze az ember szereti a pénzt, de ne csak azért játsszon mert minél több pénz annál jobb, hanem azért mert szereti azt csinálni amit csinál. Érted mire szeretnék kilyukadni..
Coolearie
Jelen esetben azért nem mert mondandómnak nem fő eleme a pénz. A Bayernt a bajnokságban nem vered meg, a kupában is nehezen. És ráadásként a BL-ben is ott van a végén. Egy Dortmunddal mit nyersz? Ezért még ha ugyanannyit kapok vagy netán picit kevesebbet (amit jelen esetben kétlek) hát nem sokat gondolkozok. Érted mire szeretnék kilyukadni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Götzet elnézegetném Iniesta mellett/később helyett a Barcelona középpályáján.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha egy sportolót a nevelőegyesülete hívja vissza az nem ugyanaz mint amikor csak eligazolok vhova és ott nem kapok játéklehetőséget, előbbi esetben van egy olyan erős kötelék, hogy felül lehet emelkedni azon, hogy fiatalon nem mertek a mély vízbe dobni.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Coolearie
Még akkor se ha többet kereshetsz, nem mellesleg nyerhetsz bajnokságot, kupát és elég jó eséllyel a BL döntő közelébe érhetsz?
Matthew99
Lehet nem fogsz velem egyetérteni, de nem!
A München 2. csapatában 1 évet volt, ott kapott is játéklehetőséget, össz 42 meccset. Felkerült a nagy csapathoz, kettő évet töltött el, és ezalatt 1(!) meccset játszott, semmi kölcsön, semmi bizbasz, csak ott volt és kész. Na 2008-ban rájött Hummels hogy ez így nem lesz jó, mert itt nem akarnak játszatni de nekem meg kellene a játékidő...Meg is tette az első lépéseket, kölcsönadási engedélyt kért, amit meg is kapott. Gyorsan lecsapott a Dortmund, ahol 25 meccset már kapott is rögtön, ez tetszett neki, így amint vége lett a kölcsönadási egyezménynek, már ment is a Dortmundhoz mert ott megbecsülték. Azóta ott van, alapember lett, stb, stb.. Ha én lettem volna a helyébe, biztos nem mennék vissza egy ilyen klubhoz, nem érne nekem annyit semennyi pénzösszeg sem. Nagyon sok játékosnál, nem feltétlen a gurulós focinál, itt van pl az NFL, látod hogy csak azért mennek oda mert ilyen-olyan sok pénzt adnak. Én ezt nem tartom annyira jó gondolkodásnak, persze az ember szereti a pénzt, de ne csak azért játsszon mert minél több pénz annál jobb, hanem azért mert szereti azt csinálni amit csinál. Érted mire szeretnék kilyukadni..
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Renato Sanches és Hummels a Bayerné.
| A betyárját 😀 |
dugo93
Tényleg ér 35 milliót egy 18 éves gyerek?

Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
ahogy írják kint, még vagy 25 millió van záradékokban a szerződésben (év játékosa, aranylabda, év legjobb fiatalja, stb)
Hummels is biztos borsos áron ment a Bayernbe. Szerencsére Götze nem került bele a bizniszbe.
Habi
Pedig Pep szerette volna magával vinni Angliába Hummelst. Mondjuk annyira nem értem ezt. Hummels ugye Bayern növendék volt, de a Bayernek egyszerűen nem kellett, eldobták, túladtak rajta, a Dortmund megbecsülte, világsztárrá nőtte ki magát és most tessék visszamegy oda ahol nem kellett. Én nem mentem volna oda a helyébe, de ez az ő döntése.
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
| A betyárját 😀 |
dugo93

Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
ahogy írják kint, még vagy 25 millió van záradékokban a szerződésben (év játékosa, aranylabda, év legjobb fiatalja, stb)
Hummels is biztos borsos áron ment a Bayernbe. Szerencsére Götze nem került bele a bizniszbe.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
| A betyárját 😀 |
dugo93

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
| A betyárját 😀 |

több mint 8 éve
Hát, szerintem ők is tisztában vannak vele, hogy nincsenek annyira biztonságban ezért hozni kell ezt a két meccset.
Coolearie
Nincsenek biztonságban? 😀 Vesztett pontszámot tekintve már most sincs a 4 között a city.

több mint 8 éve
Könyörgöm csak ne kapjon ki az Arsenal, csak most az egyszer ne...
dr0725
Ügy sem fogtok indulni a BL-be. Vagy ha igen, akkor egy Malmö szintű csapat fog kiejteni. Ugye nem akarod ezt? Az United EU legnagyobb csapata.
Coolearie
Egy kérdésem van csak, mikor nyert bl-t a City? 😉
dr0725
Hát most jelenpillanatban hamarabb fog mint a United..😊
Coolearie
csak aztán nehogy vasárnap jelenpillanatban kiderüljön, hogy Pep a zseniális taktikai húzásait csak az EL-ben kamatoztathatja jövőre...
slowmotion
Ááá. A West Ham segíteni fog a Cityn kedden.
Coolearie
Az lesz vicces ha a city az uccsó fordulóban nem nyer a swansea ellen és úgy csúszik le a bl-ről... 😊
Keano
Hát, szerintem ők is tisztában vannak vele, hogy nincsenek annyira biztonságban ezért hozni kell ezt a két meccset.
több mint 8 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
dr0725
Ügy sem fogtok indulni a BL-be. Vagy ha igen, akkor egy Malmö szintű csapat fog kiejteni. Ugye nem akarod ezt? Az United EU legnagyobb csapata.
Coolearie
dr0725
Coolearie
csak aztán nehogy vasárnap jelenpillanatban kiderüljön, hogy Pep a zseniális taktikai húzásait csak az EL-ben kamatoztathatja jövőre...
slowmotion
Coolearie
Az lesz vicces ha a city az uccsó fordulóban nem nyer a swansea ellen és úgy csúszik le a bl-ről... 😊

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Tegnap volt megemlítve a balhé. Erre ma olyat olvastam, hogy kiégtem:
 www.origo.hu/sport/kosarlabda/20160509-elokerultek-a-kesek-egy-kerekesszekes-kosarmeccsen.html
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Nyugi rajtam nem fog múlni, hogy továbbra is megmaradjon a topik világhírű színvonala 😊
több mint 8 éve
dr0725
Coolearie
dr0725
Coolearie
slowmotion
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
dr0725
Coolearie
dr0725
Coolearie
több mint 8 éve
dr0725
Coolearie
dr0725
OFF: Én befejeztem, nyugi nem akarjuk szétcseszni a topikot, de kell ez a kis csipkelődés..😊

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Örülnék neki, mert ez a topic jó ideje live eredménykövető/egymáscsapatátfikázó hely lett...Az nso kommentszekció-színvonal jó lenne, ha ott is maradna.

több mint 8 éve
És akkor Isten megteremtette a mancityt, hogy mindig legyen vmi amin lehet röhögni :dddddd
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13177178_1161872937210749_2567312399428806703_n.jpg?oh=b69874e67e2d057a95108a18e358dc4a&oe=57B00700
dr0725
Nem akartok valami NSO cikk alatt egymásnak esni inkább?
Toca
Stez valamelyik cikke tökéletes lenne rá 😀

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
És akkor Isten megteremtette a mancityt, hogy mindig legyen vmi amin lehet röhögni :dddddd
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13177178_1161872937210749_2567312399428806703_n.jpg?oh=b69874e67e2d057a95108a18e358dc4a&oe=57B00700
dr0725
Nem akartok valami NSO cikk alatt egymásnak esni inkább?
több mint 8 éve
több mint 8 éve
dr0725
Coolearie
Egy kérdésem van csak, mikor nyert bl-t a shitty? 😉
több mint 8 éve
LOL a Honvéd állítólag visszahozná Lanzafamet. Olyan jó volt a sajtónk az elmúlt 1 évben, ideje lenne valamivel elcseszni... Idén a Novaraban 8 meccsen annyi gólt rúgott, mint a Honvéd 11esből az előző idényben | (egyet se) | .
iktriad
Minek egy Messi amikor van egy Lanzafamed?