Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
jóóó megvan a BL indulás, nagy tavaszt mentünk Brunónak köszönhetően, nem gondoltam volna hogy dobogóra oda tudunk érni. Tovább kell gyomlálni a selejtet a keretből Ole mester 😊
több mint 5 éve
City. 102 lőtt gól, 35 kapott. Stat, csak egy stat, de akkor is.a sziti lőtte a legtöbb ún. "meaningless goal"-t
Aston Villa megmenekült, United 3. Hely, Chelsea 4.
Coolearie
több mint 5 éve
City. 102 lőtt gól, 35 kapott. Stat, csak egy stat, de akkor is. Aston Villa megmenekült, United 3. Hely, Chelsea 4.
több mint 5 éve
Special One odaért egy kupa helyre pedig mindent elkövettek, hogy ne sikerüljön.😊
több mint 5 éve
kékek 2 perc alatt eldöntötték a meccset, kemény, pedig addig sok közük nem volt ehhez a meccshez
több mint 5 éve
Melegszik a pite Manchester vörös részén.
több mint 5 éve
Így kezdeni, miafasz. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Sobri Uruguay-banwww.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kemleles-a-teraszrol-vadocz-keszen-all-a-bajnoki-restartra-2774745
több mint 5 éve
aktuálisan nem rossz cikk, arról hogy miért is nyerhetett HendoSzavazáson bárki nyerhet.
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/megis-hogy-lehet-barki-szerint-jordan-henderson-az-ev-jatekosa-a-pl-ben-2774765
Negritis
(Ez ugye egy újságírói szavazásos választás volt.)
Egy szavazás sosem egy egzakt szempont alapján egyazon minőségű számok egyazon módszertannal történő összevetéséből születő végeredmény.
Mindenki szavaz arra, aki neki szimpatikus, és ennyi.
Mintha az Oscar-díjat kéne indokolni...
több mint 5 éve
aktuálisan nem rossz cikk, arról hogy miért is nyerhetett Hendowww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/megis-hogy-lehet-barki-szerint-jordan-henderson-az-ev-jatekosa-a-pl-ben-2774765
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Varga József is a Lokiban.Allitolag targyalnak rudolf gergovel is.na jo csak vicc...
warr_b
De dombi, sandor tamas es kerekes zsombor is kepbe kerult ujra.
több mint 5 éve
Varga József is a Lokiban.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lallana ➡️ Brighton & Hove AlbionNa ott még akár lehet is pár jobb éve, ha egészséges tud maradni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Egy is sok!Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.Ehhez a tempóhoz három is elég
warr_b
slowmotion
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.Ehhez a tempóhoz három is elég
warr_b
több mint 5 éve
Nem tudnak ötig számolni!Mert mi megmutatjuk, hogy bírjuk erővel nem úgy, mint a tunya nyugatiak, s hát a megfelelő taktikàt is kitaláljuk nem lesz szükség változtatâsra 😛 😊Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.H miert leptek ezt meg, gondolom ok sem tudjak.
warr_b
Beki
dande

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Mert mi megmutatjuk, hogy bírjuk erővel nem úgy, mint a tunya nyugatiak, s hát a megfelelő taktikàt is kitaláljuk nem lesz szükség változtatâsra 😛 😊Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.H miert leptek ezt meg, gondolom ok sem tudjak.
warr_b
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.H miert leptek ezt meg, gondolom ok sem tudjak.
warr_b
több mint 5 éve
Legyőztük a ribiket, feljöttünk a negyedik helyre! 😆

több mint 5 éve
Mlsz: 3 csere lesz csak, nem 5.

több mint 5 éve
Nah mondom micsoda díjjat nyert ez a Hendo, fel is lapoztam a Wikipédiát.O meg Henderson a kivetelek az elmult 20 evbol (korabbiakat meg nem lattam)
Görgetem, görgetem a listát:
2010-11 es győztes Scott Parker!
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Tony Adams
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nah mondom micsoda díjjat nyert ez a Hendo, fel is lapoztam a Wikipédiát.Görgetem, görgetem a listát:
2010-11 es győztes Scott Parker!
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
több mint 5 éve
De BruyneKi lenne a komoly győztes?Nincs ezzel semmi gond ha a csapaton belul a tobbiek ugy dontenek, o volt iden a Pool legjobbja, akar csak az egyenisege, mentalis szerepe miatt.lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
De ez csak az én véleményem.
Coolearie
Mikey
Coolearie
én örülök neki mert amit szerencsétlen kapott a szurkolóktól azért mert nem Stevie G az brutális volt
Negritis
De az h a fuggetlen ujsagiroknal lett a PL legjobbja...komolytalan
Borbinho
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ki lenne a komoly győztes?Nincs ezzel semmi gond ha a csapaton belul a tobbiek ugy dontenek, o volt iden a Pool legjobbja, akar csak az egyenisege, mentalis szerepe miatt.lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
Mikey
Coolearie
én örülök neki mert amit szerencsétlen kapott a szurkolóktól azért mert nem Stevie G az brutális volt
Negritis
Borbinho
több mint 5 éve
Nincs ezzel semmi gond ha a csapaton belul a tobbiek ugy dontenek, o volt iden a Pool legjobbja, akar csak az egyenisege, mentalis szerepe miatt.lehet hogy pont fordítva és többnek tetszik mint nem és ezért lett odaítélveLehet igazad van, de lehet hogy tényleg megérdemelte mert elég jó motor volt a csapatnál, csak van más is. Passz, nem látom mi alapján döntenek/választanak, megbeszélik a dolgokat. Elég sokaknak tetszik de mégtöbbnek nem. Sok embernek odaadtam volna.Kövezzetek meg de szerintem nem Hendo érdemelte volna meg a közönségi díjat.Azzal együtt hogy baromi jól játszott, ez nekem tipikusan "válasszunk a bajnoktól legjobb játékost" effektusnak tűnik.
Coolearie
Mikey
Coolearie
Negritis