Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
nem biztos, de Londonban Zsozé bírta tovább, és ez Mo-nak nem jött jól. Mo szereti a tapasztalt játékosokat.Szóval eljött a nap, amire 16 éve vártam, és a Liverpool csapatkapitánya este a magasba emelheti a PL trófeát. Nagyon mutatós miniszínpadot építettek a Kop közepére, ha már szurkolók nem lehetnek jelen. Tuti lesz majd pár könnycsepp a részemről, mert szerintem majd csak akkor fogom felfogni úgy rendesen, hogy tényleg bajnok lett a csapat. S ha jól néztem a Spíler TV műsorújságját, akkor közvetítik a ceremóniát is (nem tudom szokták-e, eddig nem voltam rá kíváncsi. 😀)Azon a bizonyos meccsen palyan volt nalunk Salah... :/ o + Hazard egyutt anno...na mind1, nalunk nem lett vna az aki az olaszoknal majd nalatok lett.
Az viszont aranyos az élettől, hogy pont a Chelsea elleni meccs után lesz a bulika, akik ellen a legutóbbi bajnoki cím elcsúszott.
Mikey
Borbinho
több mint 5 éve
Szóval eljött a nap, amire 16 éve vártam, és a Liverpool csapatkapitánya este a magasba emelheti a PL trófeát. Nagyon mutatós miniszínpadot építettek a Kop közepére, ha már szurkolók nem lehetnek jelen. Tuti lesz majd pár könnycsepp a részemről, mert szerintem majd csak akkor fogom felfogni úgy rendesen, hogy tényleg bajnok lett a csapat. S ha jól néztem a Spíler TV műsorújságját, akkor közvetítik a ceremóniát is (nem tudom szokták-e, eddig nem voltam rá kíváncsi. 😀)Azon a bizonyos meccsen palyan volt nalunk Salah... :/ o + Hazard egyutt anno...na mind1, nalunk nem lett vna az aki az olaszoknal majd nalatok lett.
Az viszont aranyos az élettől, hogy pont a Chelsea elleni meccs után lesz a bulika, akik ellen a legutóbbi bajnoki cím elcsúszott.
Mikey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettFélidő WBA x, Brentford szív.
és a Nottingham is ég otthon egyelőre, bár mintha ők már nem tudnának lecsúszni a playoffról
r.baggio
A Forest hatodiknál rosszabb nem tud már lenni.
Mi meg nem segítünk bentmaradni a Charltonnak...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jah, ez előfordul... nálam pl a MU-Chelsea vagy Cowboys-Seahawks meccseken jön elő 😀Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
A vb-döntőről az rémlik, hogy a mátrafüredi táborban követtük az eseményeket, természetesen a tömeggel szembe menve már akkor a fritzeknek drukkoltam. 😊
gamerkr
Überelhetetlen magány-trip. 😊
Sobri Jóska
Szeretsz veszélyesen élni, na-
warr_b
Azért nagyon sok háborús bűnöst pont az argentínok bújtattak...
slowmotion

több mint 5 éve
“Argentína szép ország. Itt élnek, akik kiírtották a nagyszüleimet.”Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
A vb-döntőről az rémlik, hogy a mátrafüredi táborban követtük az eseményeket, természetesen a tömeggel szembe menve már akkor a fritzeknek drukkoltam. 😊
gamerkr
Sobri Jóska
warr_b
slowmotion
Seth Rogen valami vígjátékban.
több mint 5 éve
Fiatal voltam, és kedveltem a hatékony focit.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
gamerkr
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
gamerkr
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettés a Nottingham is ég otthon egyelőre, bár mintha ők már nem tudnának lecsúszni a playoffról
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
gamerkr
Sobri Jóska

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
sok brazil, akik valogatottak vagy annak kozeleben voltak?Sok brazil visszament európai topcsapatokból Brazíliába random csapatokba.No offense de ha biztosra akarsz jutni akkor nb2-ben olyan kereted legyen mint az nb1 6-10 közötti csapata. A loki vissza akar kerülni, gondolom ki is nyíltak a pénzcsapok, akkor miért ne?ertem de vhol ego kerdese is az, hogy bazz nem megyek nb2be gorog top csapatbol.
NB2
c roni menne?, messi? nem hiszem, nekik cimek kellenek, bl stb..itt a kulonbseg.de irhatnek xy-t barmelyik top liga kozepcsapatabol.
ZoliMP
Sobri Jóska
nem akarom tovabb huzni a velemenyemet leirtam 😀
több mint 5 éve
ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
gamerkr
több mint 5 éve
Sok brazil visszament európai topcsapatokból Brazíliába random csapatokba.No offense de ha biztosra akarsz jutni akkor nb2-ben olyan kereted legyen mint az nb1 6-10 közötti csapata. A loki vissza akar kerülni, gondolom ki is nyíltak a pénzcsapok, akkor miért ne?ertem de vhol ego kerdese is az, hogy bazz nem megyek nb2be gorog top csapatbol.
NB2
c roni menne?, messi? nem hiszem, nekik cimek kellenek, bl stb..itt a kulonbseg.de irhatnek xy-t barmelyik top liga kozepcsapatabol.
ZoliMP
több mint 5 éve
yess Greenwood, na még egyet 😀Kész csoda lesz,ha ez a United elcsípi a BL induló helyet az utóbbi két meccs alapján.
manuszka86
Egy kiesőjelölt ellen esélyük sem volt a győzelemre.. Williams helyett nincs más (Rojo,Shaw) ?
több mint 5 éve
"A Fidesz felszólítja a kormányt"www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-szerkesztosegunkben-jart-szijjarto-peter-kepek-video-2774093Szöllősi György főszerkesztő meghívására (...)
Minden betűje arany 😀
#JC6
Ahhaaa.
Mikey
több mint 5 éve
Mekkorát védett PogbaSajnos ha ennyire nyomik vagyunk nem is érdemlünk BL indulást, aki nem tud élni az ellenfelek botlásaival az elmehet a sunyiba.....még van egy félidő jó lenne villantani valamit, hogy ne az utolsó fordulóra hagyjuk a dolgokat 😕
Fast Willie
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
Mekkorát védett Pogbawww.thesun.co.uk/sport/football/12183782/man-utd-west-ham-live-stream-tv-watch-premier-league-online/
több mint 5 éve
😀😀😀 Zseniális.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Hol? Nso-n nem.www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-szerkesztosegunkben-jart-szijjarto-peter-kepek-video-2774093és csodák csodájára nem kommentelhető 😊
Minden betűje arany 😀
#JC6
NB2
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-szerkesztosegunkben-jart-szijjarto-peter-kepek-video-2774093Szöllősi György főszerkesztő meghívására (...)
Minden betűje arany 😀
#JC6
Ahhaaa.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 5 éve
Szóval eljött a nap, amire 16 éve vártam, és a Liverpool csapatkapitánya este a magasba emelheti a PL trófeát. Nagyon mutatós miniszínpadot építettek a Kop közepére, ha már szurkolók nem lehetnek jelen. Tuti lesz majd pár könnycsepp a részemről, mert szerintem majd csak akkor fogom felfogni úgy rendesen, hogy tényleg bajnok lett a csapat. S ha jól néztem a Spíler TV műsorújságját, akkor közvetítik a ceremóniát is (nem tudom szokták-e, eddig nem voltam rá kíváncsi. 😀)Az viszont aranyos az élettől, hogy pont a Chelsea elleni meccs után lesz a bulika, akik ellen a legutóbbi bajnoki cím elcsúszott.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 5 éve
Lehet Petinek rossz csikot adtak es azert volt bespurizva koran reggel 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-szerkesztosegunkben-jart-szijjarto-peter-kepek-video-2774093és csodák csodájára nem kommentelhető 😊
Minden betűje arany 😀
#JC6
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-szerkesztosegunkben-jart-szijjarto-peter-kepek-video-2774093Minden betűje arany 😀