Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát ezt jól elkúrták...mekkora cumi így kiesni, de hát otthon vazze a 17.-ek azért illene megverniÓbazz, tényleg... kevesebb lőtt góllal? Mert a W is ugyanannyi, meg a gólarány is... egymás elleniket nem tudom.Nem, a kicseszett nottingham elszórakozta a playoffot...most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettFélidő WBA x, Brentford szív.
és a Nottingham is ég otthon egyelőre, bár mintha ők már nem tudnának lecsúszni a playoffról
r.baggio
A Forest hatodiknál rosszabb nem tud már lenni.
Mi meg nem segítünk bentmaradni a Charltonnak...
warr_b
r.baggio
warr_b
sőt már 1-4 a forest
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Salah mennyire szar ma is, elképesztő.pedig jobbal is tud gólt lőni, de gyakran kap zárlatot az agya.
Mikey
több mint 5 éve
A brentford is kapott egyet a végén, feljut a wbaFújj már. Ez is, meg a Forest is... 🙄
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
mekkora cumi így kiesni, de hát otthon vazze a 17.-ek azért illene megverniÓbazz, tényleg... kevesebb lőtt góllal? Mert a W is ugyanannyi, meg a gólarány is... egymás elleniket nem tudom.Nem, a kicseszett nottingham elszórakozta a playoffot...most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettFélidő WBA x, Brentford szív.
és a Nottingham is ég otthon egyelőre, bár mintha ők már nem tudnának lecsúszni a playoffról
r.baggio
warr_b
r.baggio
warr_b
sőt már 1-4 a forest
Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
Salah mennyire szar ma is, elképesztő.
több mint 5 éve
Óbazz, tényleg... kevesebb lőtt góllal? Mert a W is ugyanannyi, meg a gólarány is... egymás elleniket nem tudom.Nem, a kicseszett nottingham elszórakozta a playoffot...most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettFélidő WBA x, Brentford szív.
r.baggio
warr_b
r.baggio

több mint 5 éve
A brentford is kapott egyet a végén, feljut a wbaLuton két öngóllal meg egy büntetővel marad bent, az is szép
r.baggio
több mint 5 éve
A brentford is kapott egyet a végén, feljut a wba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
gólt rúgott a swansea!!!Nem, a kicseszett nottingham elszórakozta a playoffot...most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettFélidő WBA x, Brentford szív.
r.baggio
warr_b
r.baggio
tiszta hamburg effektus ez a forest
több mint 5 éve
Nem, a kicseszett nottingham elszórakozta a playoffot...most megy amúgy a championship utolsó fordulója, vesztésre áll a WBA és a Fulham is, így jelen állás szerint döntetlenjével a Brentford a második feljutó a Leeds mellettFélidő WBA x, Brentford szív.
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nincs más sajnos Shaw ismét sérült, Rojo nincs is a csapatnál, mert kölcsönben van. Szóval ebből kell főzni ami van. Utóbbi 2 meccsre befáradt a csapat. Illetve köszönjük Pogbának hogy az utóbbi meccseken (Soton ill ma is) csak úgy ajándékozza a gólokat az ellenfeleknek...yess Greenwood, na még egyet 😀Egy kiesőjelölt ellen esélyük sem volt a győzelemre.. Williams helyett nincs más (Rojo,Shaw) ?
manuszka86
JoeyPorter
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
Kiegyenlített a Brentford, izgi lesz a vége...

több mint 5 éve
nem a kapusok meccseKonkrétan egy gólról se tehettek a kapusok. 😊
és félidő előtt ez nem hiányzott
Negritis
több mint 5 éve
Na, nem volt az olyan rég, még két éve se, Smith lábtörése előtt kábé egy hónappal.megértem a szeretetet, érzésre kb Kuzin tudott minket megverni utoljára Re... milyen mezben is? 😛Jah, ez előfordul... nálam pl a MU-Chelsea vagy Cowboys-Seahawks meccseken jön elő 😀Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
A vb-döntőről az rémlik, hogy a mátrafüredi táborban követtük az eseményeket, természetesen a tömeggel szembe menve már akkor a fritzeknek drukkoltam. 😊
gamerkr
Überelhetetlen magány-trip. 😊
Sobri Jóska
Szeretsz veszélyesen élni, na-
warr_b
Azért nagyon sok háborús bűnöst pont az argentínok bújtattak...
slowmotion
warr_b
slowmotion
Kuzin who? 😛

több mint 5 éve
nem a kapusok meccsepedig Alisson durva nagyot védett, még Robbo is elámult rajta
és félidő előtt ez nem hiányzott
Negritis
több mint 5 éve
nem a kapusok meccseés félidő előtt ez nem hiányzott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nagyon kellett végre egy ilyen meccs, amin minden összejön és szép gólokat is szerez a csapat.
több mint 5 éve
Lampsy baszod, az egyértelmű és ráadásul veszélyes faultoknál miért is kell ugrálni?
több mint 5 éve
Kajak kezdem sajnalni Kepat 😀 a kapott golok nagyreszerol egyaltalan nem tehet, iden mindenki ellenunk lo nagy golt.
18 idegenbeni meccsbol 1 clean sheet... Ezen kell javitani jovore
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
aztakurva Trent mit vágott
több mint 5 éve
Kajak kezdem sajnalni Kepat 😀 a kapott golok nagyreszerol egyaltalan nem tehet, iden mindenki ellenunk lo nagy golt.18 idegenbeni meccsbol 1 clean sheet... Ezen kell javitani jovore
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Keïta de bevágta! 😍Jövőre remélem megtanul konzisztensen jól teljesíteni.
több mint 5 éve
Keita <3
több mint 5 éve
megértem a szeretetet, érzésre kb Kuzin tudott minket megverni utoljára Re... milyen mezben is? 😛Jah, ez előfordul... nálam pl a MU-Chelsea vagy Cowboys-Seahawks meccseken jön elő 😀Azért szerintem az izraeliek ha választhattak volna, akkor egy üstököst kívántak volna a pálya közepére.😀ma ebédidőben láttam, hogy ismétlik a német - dél koreai vb elődöntőt 2002-ből, az első végig követett VB-m volt...Én a 90-es döntőt Izraelben századmagammal néztem, és Brehme 11-esénél csak én ugrottam fel üvöltve.
Arra már nem emlékeztem, hogy Ballack ennyivel a sárgája rúgta a gólt és, hogy nem sok kellett volna hogy Neuville is lemaradjon a döntőről.
A vb-döntőről az rémlik, hogy a mátrafüredi táborban követtük az eseményeket, természetesen a tömeggel szembe menve már akkor a fritzeknek drukkoltam. 😊
gamerkr
Überelhetetlen magány-trip. 😊
Sobri Jóska
Szeretsz veszélyesen élni, na-
warr_b
Azért nagyon sok háborús bűnöst pont az argentínok bújtattak...
slowmotion
warr_b