Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Csudát Cool tv a kúl A szív bajnokai 😛Szomorú vagyok, hogy a jelek szerint senki nem követi az igazi nagy rangadót. Vezet a Nyíregyháza a Kaposvár ellen!En probaltam, de az M4 HD-n nem volt hang (a siman volt lol), igy skippeltem es Vasember 3at nezek 😀
"Milyen okos gól" - mondta ifjabb Knézy Jenő. Képzelhetitek...
nagylaza
Borbinho
több mint 5 éve
Szomorú vagyok, hogy a jelek szerint senki nem követi az igazi nagy rangadót. Vezet a Nyíregyháza a Kaposvár ellen!En probaltam, de az M4 HD-n nem volt hang (a siman volt lol), igy skippeltem es Vasember 3at nezek 😀
"Milyen okos gól" - mondta ifjabb Knézy Jenő. Képzelhetitek...
nagylaza
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Szomorú vagyok, hogy a jelek szerint senki nem követi az igazi nagy rangadót. Vezet a Nyíregyháza a Kaposvár ellen!"Milyen okos gól" - mondta ifjabb Knézy Jenő. Képzelhetitek...
több mint 5 éve
Megkovetem magam.twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1289632582771052544?s=19Nem volt lesen Abraham? Mert Martinez utána letette a labdát és lábbal hozta játékba, mintha szabadot végezne el. De nem mutattak ismétlést.
Kosz a mait Taylor!
Borbinho
Más: a FA Kupára született az Arsenal! Artetának örülök!
Fast Willie
Nem volt les, de kint se volt. Valszeg photoshoppolt a kep, elobb lattam egy kikockazott videot es tenyleg pont a vonalon kapta el.
Viszont Bellerin fixen telibe rugta Christensent az Arsenal vezeto golja elott. Plusz Kova 2.sargaja szerintem nem volt jogos.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1289632582771052544?s=19Nem volt lesen Abraham? Mert Martinez utána letette a labdát és lábbal hozta játékba, mintha szabadot végezne el. De nem mutattak ismétlést.
Kosz a mait Taylor!
Borbinho
Más: a FA Kupára született az Arsenal! Artetának örülök!
több mint 5 éve
twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1289632582771052544?s=19Kosz a mait Taylor!
több mint 5 éve
Ki a faszom az a BödeDani? Futballistának szar, pályàn kívül meg 2 értelmes mondata nincs.Böde interjú NSO-n reggel még kommentelhető volt, elkezdték kikezdeni hogy a terhes felesége mellett szeretője volt, utána meg otthagyta a családját és a cikk már nem is kommentelhető...1. Nem kurva mindegy ?
#JC6
2. Azért ami a kommentszekcioban megy nem csodálom ha leveszik
3. Ki a fene kommentel a 20 IQ-s embereken kívül ?
4. Nem kurva mindegy ?
Toca
több mint 5 éve
Auba megnyerte a legfontosabb meccset az agyusoknak. Arteta kupagyoztes edzokent (is), irany Europa.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
És megvan az FA Kupa 😊))
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Pépé mekkorát ragasztott, kár hogy les volt.Most meg büntető.🙏🏻
Auba gól, 1-1
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Böde interjú NSO-n reggel még kommentelhető volt, elkezdték kikezdeni hogy a terhes felesége mellett szeretője volt, utána meg otthagyta a családját és a cikk már nem is kommentelhető...1. Nem kurva mindegy ?
#JC6
2. Azért ami a kommentszekcioban megy nem csodálom ha leveszik
3. Ki a fene kommentel a 20 IQ-s embereken kívül ?
4. Nem kurva mindegy ?
több mint 5 éve
Na bazmeg ilyen egy erős kezdés...
több mint 5 éve
ez a Rafael sem szimpatikus játékos túlzottan, de Di Mariától elkap az akut hányinger
több mint 5 éve
Kádár feketére tetováltatja magát???Ő így szolgálja a BLM-et😊Tokeletesen latszik a kepen is.Nem akarod te látni azt a helyet.
Van még hely tetkónak?
#JC6
Sobri Jóska
Hint:
Borbinho
Fast Willie
Borbinho
több mint 5 éve
Amugy ma mar a szem tetko a meno, bar az h megvakulhat az ember picit nagy kockazat.Nem feltétlen fáj az, nekem pl. kifejezetten tetszett mikor tetováltak. 😀 Amúgy miért kéne óvni?En abszolut nem ertem a tetkokat.draga csinaltatni, faj is, ovni kell,van ami honapokig tart es szinte gyilkolod a sajat borod.Van még hely tetkónak?azt olvastam, hogy mostanában az íny- és szájpadlástetkók a divatosak
#JC6
slowmotion
ZoliMP
Mikey
Egy igenyes tetko amugy tenyleg kva jol tud kinezni. Plusz ma mar szinte teljesen le is lehet szedni.
Nagy hizasnal v fogyasnal amugy gondolom azert eleg gazul is kinezhet.
Idovel nem kell amugy javitani? Foleg a szineseket, nem kopik a szinuk 5-10 ev utan?
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Marmint az elejen mikor keszul/keszult.Nem feltétlen fáj az, nekem pl. kifejezetten tetszett mikor tetováltak. 😀 Amúgy miért kéne óvni?En abszolut nem ertem a tetkokat.draga csinaltatni, faj is, ovni kell,van ami honapokig tart es szinte gyilkolod a sajat borod.Van még hely tetkónak?azt olvastam, hogy mostanában az íny- és szájpadlástetkók a divatosak
#JC6
slowmotion
ZoliMP
Mikey
több mint 5 éve
Nem feltétlen fáj az, nekem pl. kifejezetten tetszett mikor tetováltak. 😀 Amúgy miért kéne óvni?En abszolut nem ertem a tetkokat.draga csinaltatni, faj is, ovni kell,van ami honapokig tart es szinte gyilkolod a sajat borod.Van még hely tetkónak?azt olvastam, hogy mostanában az íny- és szájpadlástetkók a divatosak
#JC6
slowmotion
ZoliMP
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
???Ő így szolgálja a BLM-et😊Tokeletesen latszik a kepen is.Nem akarod te látni azt a helyet.
Van még hely tetkónak?
#JC6
Sobri Jóska
Hint:
Borbinho
Fast Willie
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
En abszolut nem ertem a tetkokat.draga csinaltatni, faj is, ovni kell,van ami honapokig tart es szinte gyilkolod a sajat borod.Van még hely tetkónak?azt olvastam, hogy mostanában az íny- és szájpadlástetkók a divatosak
#JC6
slowmotion
több mint 5 éve
Van még hely tetkónak?azt olvastam, hogy mostanában az íny- és szájpadlástetkók a divatosak
#JC6
több mint 5 éve
Ő így szolgálja a BLM-et😊Tokeletesen latszik a kepen is.Nem akarod te látni azt a helyet.
Van még hely tetkónak?
#JC6
Sobri Jóska
Hint:
Borbinho
több mint 5 éve
Tokeletesen latszik a kepen is.Nem akarod te látni azt a helyet.
Van még hely tetkónak?
#JC6
Sobri Jóska
Hint:
több mint 5 éve
Nem akarod te látni azt a helyet.
Van még hely tetkónak?
#JC6