NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
nagy szopórolleren a Pool
több mint 8 éve
Kampman
28 331
banega elég jó játékos, majdnem van olyan jó mint kantajózsi.Buenos Airesben úgy is nevezték, hogy az argentin Kanta Józsi
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Teljesen megérdemelt vezetés. Kíváncsi vagyok Klopp visszahozza-e ezt (csak ne mákkal).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
banega elég jó játékos, majdnem van olyan jó mint kantajózsi!!!bárki is nyer: megérdemli.
coke se szar, látszik hogy rayo nevelés!!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Baszki ezt én berúgom...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Hogy lehet így kezdeni egy félidőt bakker? 😕
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
na lol
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Ennek a játékvezetőnek sem kellene több döntőt adni. De hát ez az UEFA...Sturridge gólja zseniálisfantasztikuscsodálatos.
több mint 8 éve
STU!!!!!!!!!el ne engedjük az eb-re
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
És ha a Sevilla viszi haza? 😕
Mindent bele srácok, hozzátok haza!
YNWA!
alatriste
több mint 8 éve
Typoval is megértjük:
YNWA!
alatriste
www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mindent bele srácok, hozzátok haza!
YNWA!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"Összenő ami összetartozik.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/puskas-akademia-bognar-gyorgy-lesz-a-szakmai-igazgato-2501787
Kampman
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
engem hülyének néztek tegnap a kettes villamoson, mert ott ér utol a hír, és a szállodáktól a Fővámig visítozva röhögtem. Bár ha elmondtam volna, mi ilyen vicces, lehet, hogy többen követnek, feldobhattam volna a délutáni villamost...Tökéletes frigy, ha valaki jellemezni szeretné a magyar focit elég csak annyit mondania: Bognár-Pafc házasság. Annyira benne van minden, hogy megkönnyezem 😀Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"legalább egy darabig nem rontják az első osztály amúgy is friss levegőjét
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/puskas-akademia-bognar-gyorgy-lesz-a-szakmai-igazgato-2501787
Kampman
ozibozi
peach
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Tökéletes frigy, ha valaki jellemezni szeretné a magyar focit elég csak annyit mondania: Bognár-Pafc házasság. Annyira benne van minden, hogy megkönnyezem 😀Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"legalább egy darabig nem rontják az első osztály amúgy is friss levegőjét
Kampman
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"Hamarosan jön a hír h Andy Vajna kaszinót nyit Felcsúton.
Kampman
Madden hates me.
több mint 8 éve
ozibozi
17 199
Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"legalább egy darabig nem rontják az első osztály amúgy is friss levegőjét
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 331
Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/puskas-akademia-bognar-gyorgy-lesz-a-szakmai-igazgato-2501787
több mint 8 éve
A kérdés az h hány meccs alatt 😊Egyébként is tök gyakran rúg egy csapat 19 gólt. 😊Tekintve a 37 meccsen rúgott 46 gólt, ami kb 1,2-es gólátlag, szerintem igen.Ez irónia lett volna?Az idei játékunkból kiindulva simán verünk még 20at is 😊Ja, akkor ma is nyugodtabban alszom XDMennyi gólt kellene lőni az Unitednek ahhoz hogy 4. helyen végezzenek?19-et.
Coolearie
Mikey
Coolearie
dr0725
Coolearie
😀
Vrij6
Mikey
Madden hates me.
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Egyébként is tök gyakran rúg egy csapat 19 gólt. 😊Tekintve a 37 meccsen rúgott 46 gólt, ami kb 1,2-es gólátlag, szerintem igen.Ez irónia lett volna?Az idei játékunkból kiindulva simán verünk még 20at is 😊Ja, akkor ma is nyugodtabban alszom XDMennyi gólt kellene lőni az Unitednek ahhoz hogy 4. helyen végezzenek?19-et.
Coolearie
Mikey
Coolearie
dr0725
Coolearie
😀
Vrij6
több mint 8 éve
Tekintve a 37 meccsen rúgott 46 gólt, ami kb 1,2-es gólátlag, szerintem igen.Ez irónia lett volna?Az idei játékunkból kiindulva simán verünk még 20at is 😊Ja, akkor ma is nyugodtabban alszom XDMennyi gólt kellene lőni az Unitednek ahhoz hogy 4. helyen végezzenek?19-et.
Coolearie
Mikey
Coolearie
dr0725
Coolearie
😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ez irónia lett volna?Az idei játékunkból kiindulva simán verünk még 20at is 😊Ja, akkor ma is nyugodtabban alszom XDMennyi gólt kellene lőni az Unitednek ahhoz hogy 4. helyen végezzenek?19-et.
Coolearie
Mikey
Coolearie
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
Az idei játékunkból kiindulva simán verünk még 20at is 😊Ja, akkor ma is nyugodtabban alszom XDMennyi gólt kellene lőni az Unitednek ahhoz hogy 4. helyen végezzenek?19-et.
Coolearie
Mikey
Coolearie
több mint 8 éve
Ja, akkor ma is nyugodtabban alszom XDMennyi gólt kellene lőni az Unitednek ahhoz hogy 4. helyen végezzenek?19-et.
Coolearie
Mikey