NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
226
33
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊Bezzeg a sztriptiztancosokat megmozgattak 😀
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
NB2
több mint 8 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaNincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
több mint 8 éve
Tudom, én írtam meg a hírt. 8DAmugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Stez
Kampman
Egyébként lett volna egy vagy két nap a sörmeccs és a selejtező között, de azért na, tudja mindenki, hogy ez a szervezés nem véletlen volt.
több mint 8 éve
Kampman
28 345
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Stez
több mint 8 éve
Gunyolodni? Azt nem kell, eleg megnezni a tabellat, azzal kigunyolja a csapat, es foleg Berlusconi sajat magat, es azt, amit sok eve muvel.Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Lahm, Thiago Silva, Godin, Alaba
Vidal, Pogba
Messi, De Bruyne, Ronaldo
Lewa
Pad: Neuer, Modric, Suarez, Martial, Ramos, Kroos, Hummels
Na gyertek, oltsatok szét 😀
dugo93
Az alomtulaj meg Berlusconi.
Stez
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Kampman
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
több mint 8 éve
Még a pool csatárgondok margójára.Sturridge egészségesen egy top csatár, ezt bizonyítja is. A gond az, hogy valóban kis szerencse nélkül fél szezont bír egészségesen. Viszont Klopp megtalálta Origit a kezdőbe és amíg Funes Mori le nem rúgta fosta is a gólokat. (Sokszor Dánielt a padra szorítva).
Jövőre nem lesz nemzetközi kupaporond, így ha Stu nem megye el (volta jelek pro és kontra is). Akkor a Sturridge - Origi - Ings hármassal (aki végre felépül és az egész előszezont tudja majd tolni) neki lehet menni a bajnokságbak, és nagyon csodálkoznék, ha hoznánk melléjük még csatárt. Pláne, hogy vész esetén Firmino is tud elől játszani. (Götze esetleges érkezésével valszeg Lallana kerülne ki a kezdőből, de Klopp alatt ahogy azt már írták is nagyon feljavult, szóval Firmino előremozgása, Götze be középre és Lallana jobboldalra, nem okozna nagy minőségi romlást).
Benteke és Balo (mert Ő is ittvan még) eladása mellett a nemzetközi meccsek nélkül elég lesz szerintem Kloppnak ennyi támadó.
Középpályára és a védelemre jobban ráfér az erősítés.
(Balhátvéd, középhátvéd (ahol Skrtel valószínűsíthető távozása mellett Kolo szerződése lejár, így csak Lovren - Matip és Sakho van akinél meg ott lóg a levegőben akár a 2 éves eltiltás is ügye...), középpálya (Lucas szinte biztos és Allen esetleges távozása mellett). Bár én Allent megtartanám, ha megelégszik a mostani szerepkövével, hogy főleg csere és csak ritkán kerül kezdőbe.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 345
Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Vidal, Pogba
Lewa
dugo93
Stez
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Idei álom 11?Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!
De Gea
Vidal, Pogba
Lewa
dugo93
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275Mocskos mákja volt a Fradinak. Ha a Debrecen be se jut az EL-be, meg a Puskás is több fiatalt tud igazolni és a paksi pálya is többször alkalmas játékra mint nem akkor csak 11 ponttal nyerik a bajnokságot.
Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.Sejtettem, hogy ezt szó fogja érni, de bevallom hazabeszéltem. Imádom a gyereket.
empty taxi
De igazából itt azt vártam, hogy ti is leírjátok a sajátotokat 😀
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
több mint 8 éve
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Azért én egy Mahrezt csak beszorítanék valahova, legrosszabb esetben Martial helyére...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dugo93
4 233
A Suarez - Lewa tényleg kérdéses, de nem akartam a szokásos hármast odaírni. Szerintem De Gea-t nem kell magyarázni, idén jobb volt mindenkinél.
de Bruyne posztján bajban voltam. | Nem jutott eszembe Özil 😀 | . Ezt aláírim, hogy oda ő jobb.
Viszont Vidal, főleg így a szezon vége felé borzasztó jól játszott. Szántotta a pályát a két 16os között. Kell egy ilyen motor a csapatba. Nálam ő nem kérdés.
több mint 8 éve
de Bruyne nem tudom mit keres a kezdőben, nálam Suarez,Neuer > Lewa, De Gea, Vidalt se biztos, hogy a kezdőbe raknámés Özilt azért csak betenném 19 gólpasszal és 144 helyzet kidolgozással
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
azért ne a Martial üzlet legyen az origója az átigazolások megítélésének...Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderülHagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
Ha van egy kis szerencséjük, akkor egy 70-80 milliós ajánlatért az MU/Chelsea/City/Arsenal helyett majd hozzájuk igazol az argentin. És nem is járnának vele rosszul
flzoli
remek tervnek hangzik
pbs.twimg.com/media/Ciz8Le6UUAI4c-X.jpg
ZERO_L
flzoli
aki képes az argentinért kiadni 70M eurót/53M fontot arra nyugodtan rá lehet ragasztani a komplett idióta matricát, vannak csapatok aki ezt simán megléphetik komoly kockázat nélkül, a Pool pont nem tartozik ezen csapatok közé
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Hagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.70-80 millióért nagyon rosszul járnánk vele, az az igazság.
Ha van egy kis szerencséjük, akkor egy 70-80 milliós ajánlatért az MU/Chelsea/City/Arsenal helyett majd hozzájuk igazol az argentin. És nem is járnának vele rosszulflzoli
egyrészt nem ér annyit, másrészt azt jelentené, hogy az FSG elvesztette a kapcsolatot a realitással.
egyébként is, szerintem a Bentekéért kiadott 32,5m font (szintén vicc kategória) nagyjából a maximum, amit hajlandóak kiadni valakiért. na jó, esetleg ha Götzéért mélyebben a zsebbe kellene nyúlni, akkor.
több mint 8 éve
#hétvicceBenteke?Nem vagyok egy nagy Pool meccs néző, de elég jól nézz ki a Can-Coutinho-Firmino hármas a kreatív zónában. Egy Götze/Reus azért még elférne a jobbosra, de hát ez azért még mindig elég erős.Sturridge nagy király, kát, hogy fél szezon van benne minden évben. Mellé mondjuk lehet, hogy elférne még valaki.
Hogy igazán üssön a csapat, nagyon kéne egy gyilkos befejező előre. Mondjuk jó kérdés, hogy a mai mezőnyben kiért érné meg bankot robbantani (Higuain, Kane, Cavani mondjuk).... és egyáltalán van-e annyi pénz a kasszában.
flzoli
Stez
empty taxi
biztos van, amiben jó a melák feka, de az pont nem a helyezkedés meg a bemozgások.
több mint 8 éve
Hát az alapján, amit a szezonban mutatott, annyit ér, mint Dzsudzsák, de a mi Dzsúnk legalább a válogatottban jó volt, nem csak a rollert kezelte jól.Mondjuk Depay buta is, vele legfőképp ez a probléma szvsz.
több mint 8 éve
Köszi. De szerintem amit mutatott a szezonba még annyit sem ér.Nyilván ezért került Depay csak 25-30 millióbaAz a 70milliós öszeg Depayért egy vicc volt Van Gaaltól. Mint az 50 millió font Sterlingért..Vicc kategória, szerintem már ők is belátták hogy nem kellett volna ennyit kiadni értük..70 milliót még Neymar vagy Suarez sem ér. Sztem CR sem..Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderülHagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
Ha van egy kis szerencséjük, akkor egy 70-80 milliós ajánlatért az MU/Chelsea/City/Arsenal helyett majd hozzájuk igazol az argentin. És nem is járnának vele rosszul
flzoli
remek tervnek hangzik
ZERO_L
flzoli
Coolearie
dugo93
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Nyilván ezért került Depay csak 25-30 millióbaAz a 70milliós öszeg Depayért egy vicc volt Van Gaaltól. Mint az 50 millió font Sterlingért..Vicc kategória, szerintem már ők is belátták hogy nem kellett volna ennyit kiadni értük..70 milliót még Neymar vagy Suarez sem ér. Sztem CR sem..Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderülHagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
flzoli
remek tervnek hangzik
ZERO_L
flzoli
Coolearie
több mint 8 éve
lol mindig széttrollkodsz xdJó, hát egyik sem egy Nikolics, az tény.Az a 70milliós öszeg Depayért egy vicc volt Van Gaaltól. Mint az 50 millió font Sterlingért..Vicc kategória, szerintem már ők is belátták hogy nem kellett volna ennyit kiadni értük..70 milliót még Neymar vagy Suarez sem ér. Sztem CR sem..Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderülHagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
flzoli
remek tervnek hangzik
ZERO_L
flzoli
Coolearie
Niko ér 70-et, Neymar, Suárez vagy Messi meg 65 körüli zsét.
Stez
több mint 8 éve
Jó, hát egyik sem egy Nikolics, az tény.Az a 70milliós öszeg Depayért egy vicc volt Van Gaaltól. Mint az 50 millió font Sterlingért..Vicc kategória, szerintem már ők is belátták hogy nem kellett volna ennyit kiadni értük..70 milliót még Neymar vagy Suarez sem ér. Sztem CR sem..Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderülHagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
flzoli
remek tervnek hangzik
ZERO_L
flzoli
Coolearie
Niko ér 70-et, Neymar, Suárez vagy Messi meg 65 körüli zsét.