NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 031 — Omar's Coming Yo!
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
NB2
Bezzeg a sztriptiztancosokat megmozgattak 😀

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 634 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia Kupa
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
látom az elefántok nagyon megmozgatták a topikot😊
remélem azért az EB-n ennél jobban játszunk...
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
Stez
Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
Kampman
Tudom, én írtam meg a hírt. 8D
Egyébként lett volna egy vagy két nap a sörmeccs és a selejtező között, de azért na, tudja mindenki, hogy ez a szervezés nem véletlen volt.

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 345
Amugy ha mar Milan, en kb. biztos vagyok benne, hogy direkt lett leadva a bajnoksag vege, hogy az Europa-liga se legyen meg.
Stez
Egyértelmű, írták is, hogy nyárra már lekötöttünk valami amerikai sörmeccset talán a Bayernnel (persze jó pénzért) és azt ütné az EL-selejtező. Őszintén szólva jobb is, ha ez a társaság nem alázza magát még európai szinten is.
több mint 8 éve
Idei álom 11?

De Gea
Lahm, Thiago Silva, Godin, Alaba
Vidal, Pogba
Messi, De Bruyne, Ronaldo
Lewa

Pad: Neuer, Modric, Suarez, Martial, Ramos, Kroos, Hummels

Na gyertek, oltsatok szét 😀
dugo93
Erre valaszkent csak annyit: a Milan kezdo 11-e!

Az alomtulaj meg Berlusconi.
Stez
Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.
Kampman
Gunyolodni? Azt nem kell, eleg megnezni a tabellat, azzal kigunyolja a csapat, es foleg Berlusconi sajat magat, es azt, amit sok eve muvel.

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még a pool csatárgondok margójára.

Sturridge egészségesen egy top csatár, ezt bizonyítja is. A gond az, hogy valóban kis szerencse nélkül fél szezont bír egészségesen. Viszont Klopp megtalálta Origit a kezdőbe és amíg Funes Mori le nem rúgta fosta is a gólokat. (Sokszor Dánielt a padra szorítva).

Jövőre nem lesz nemzetközi kupaporond, így ha Stu nem megye el (volta jelek pro és kontra is). Akkor a Sturridge - Origi - Ings hármassal (aki végre felépül és az egész előszezont tudja majd tolni) neki lehet menni a bajnokságbak, és nagyon csodálkoznék, ha hoznánk melléjük még csatárt. Pláne, hogy vész esetén Firmino is tud elől játszani. (Götze esetleges érkezésével valszeg Lallana kerülne ki a kezdőből, de Klopp alatt ahogy azt már írták is nagyon feljavult, szóval Firmino előremozgása, Götze be középre és Lallana jobboldalra, nem okozna nagy minőségi romlást).

Benteke és Balo (mert Ő is ittvan még) eladása mellett a nemzetközi meccsek nélkül elég lesz szerintem Kloppnak ennyi támadó.

Középpályára és a védelemre jobban ráfér az erősítés.
(Balhátvéd, középhátvéd (ahol Skrtel valószínűsíthető távozása mellett Kolo szerződése lejár, így csak Lovren - Matip és Sakho van akinél meg ott lóg a levegőben akár a 2 éves eltiltás is ügye...), középpálya (Lucas szinte biztos és Allen esetleges távozása mellett). Bár én Allent megtartanám, ha megelégszik a mostani szerepkövével, hogy főleg csere és csak ritkán kerül kezdőbe.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 345
Idei álom 11?

De Gea
Vidal, Pogba
Lewa

dugo93

Stez
Gúnyolódjál csak, de holnap kupadöntő 😛
Döbbenetes, hogy menyire sztoikus nyugalommal várom, kb. semmi esélyünk és szerintem a csapat is szarik bele azok után, ami idén történt.

Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Idei álom 11?

De Gea
Vidal, Pogba
Lewa

dugo93

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275

Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
NB2
Mocskos mákja volt a Fradinak. Ha a Debrecen be se jut az EL-be, meg a Puskás is több fiatalt tud igazolni és a paksi pálya is többször alkalmas játékra mint nem akkor csak 11 ponttal nyerik a bajnokságot.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.
empty taxi
Sejtettem, hogy ezt szó fogja érni, de bevallom hazabeszéltem. Imádom a gyereket.

De igazából itt azt vártam, hogy ti is leírjátok a sajátotokat 😀

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-kondas-szerint-a-korai-el-bucsu-miatt-huzott-el-az-ftc-2502275

Mondjátok, hogy trollkodik, mert ennyire ökör nem lehet valaki!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Martialt én sem értem, ha már csatár ink Higuaín.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Azért én egy Mahrezt csak beszorítanék valahova, legrosszabb esetben Martial helyére...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A Suarez - Lewa tényleg kérdéses, de nem akartam a szokásos hármast odaírni.

Szerintem De Gea-t nem kell magyarázni, idén jobb volt mindenkinél.
de Bruyne posztján bajban voltam. | Nem jutott eszembe Özil 😀 | . Ezt aláírim, hogy oda ő jobb.

Viszont Vidal, főleg így a szezon vége felé borzasztó jól játszott. Szántotta a pályát a két 16os között. Kell egy ilyen motor a csapatba. Nálam ő nem kérdés.

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
de Bruyne nem tudom mit keres a kezdőben, nálam Suarez,Neuer > Lewa, De Gea, Vidalt se biztos, hogy a kezdőbe raknám

és Özilt azért csak betenném 19 gólpasszal és 144 helyzet kidolgozással

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Idei álom 11?

De Gea
Vidal, Pogba
Lewa

Szerkesztette: dugo93

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Hagyjuk már ezt a túlhypeolt belga vonalat.
Ha van egy kis szerencséjük, akkor egy 70-80 milliós ajánlatért az MU/Chelsea/City/Arsenal helyett majd hozzájuk igazol az argentin. És nem is járnának vele rosszul
flzoli
hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
remek tervnek hangzik

pbs.twimg.com/media/Ciz8Le6UUAI4c-X.jpg
ZERO_L
Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderül
flzoli
azért ne a Martial üzlet legyen az origója az átigazolások megítélésének...

aki képes az argentinért kiadni 70M eurót/53M fontot arra nyugodtan rá lehet ragasztani a komplett idióta matricát, vannak csapatok aki ezt simán megléphetik komoly kockázat nélkül, a Pool pont nem tartozik ezen csapatok közé

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Ha van egy kis szerencséjük, akkor egy 70-80 milliós ajánlatért az MU/Chelsea/City/Arsenal helyett majd hozzájuk igazol az argentin. És nem is járnának vele rosszulflzoli
70-80 millióért nagyon rosszul járnánk vele, az az igazság.
egyrészt nem ér annyit, másrészt azt jelentené, hogy az FSG elvesztette a kapcsolatot a realitással.

egyébként is, szerintem a Bentekéért kiadott 32,5m font (szintén vicc kategória) nagyjából a maximum, amit hajlandóak kiadni valakiért. na jó, esetleg ha Götzéért mélyebben a zsebbe kellene nyúlni, akkor.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Nem vagyok egy nagy Pool meccs néző, de elég jól nézz ki a Can-Coutinho-Firmino hármas a kreatív zónában. Egy Götze/Reus azért még elférne a jobbosra, de hát ez azért még mindig elég erős.

Hogy igazán üssön a csapat, nagyon kéne egy gyilkos befejező előre. Mondjuk jó kérdés, hogy a mai mezőnyben kiért érné meg bankot robbantani (Higuain, Kane, Cavani mondjuk).... és egyáltalán van-e annyi pénz a kasszában.
flzoli
Sturridge nagy király, kát, hogy fél szezon van benne minden évben. Mellé mondjuk lehet, hogy elférne még valaki.

Stez
Benteke?
empty taxi
#hétvicce
biztos van, amiben jó a melák feka, de az pont nem a helyezkedés meg a bemozgások.
több mint 8 éve
Hát az alapján, amit a szezonban mutatott, annyit ér, mint Dzsudzsák, de a mi Dzsúnk legalább a válogatottban jó volt, nem csak a rollert kezelte jól.

Mondjuk Depay buta is, vele legfőképp ez a probléma szvsz.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Ha van egy kis szerencséjük, akkor egy 70-80 milliós ajánlatért az MU/Chelsea/City/Arsenal helyett majd hozzájuk igazol az argentin. És nem is járnának vele rosszul
flzoli
hogy jött ki ez a 70-80 millió? jön még mellé Götze, a védelembe meg jók lesznek a Moreno-k?
remek tervnek hangzik

ZERO_L
Amikor 70 millió környékén fizet az MU egy tiniért, nehogy már egy olasz gólkirály + nápolyi tulaj rendesen megkopasztó hajlama egy jelenleg TOP10 (részegen szemlélve lehet TOP5-ös) csatárért simán kérhetnek. És van is, aki kifizetné szerintem. Aztán, hogy ez a Pool lesz vagy másik angol csapat (esetleg a PSG) az majd kiderül
flzoli
Az a 70milliós öszeg Depayért egy vicc volt Van Gaaltól. Mint az 50 millió font Sterlingért..Vicc kategória, szerintem már ők is belátták hogy nem kellett volna ennyit kiadni értük..70 milliót még Neymar vagy Suarez sem ér. Sztem CR sem..
Coolearie
Nyilván ezért került Depay csak 25-30 millióba
dugo93
Köszi. De szerintem amit mutatott a szezonba még annyit sem ér.
több mint 8 éve
flzoli
remek tervnek hangzik

ZERO_L
flzoli
Az a 70milliós öszeg Depayért egy vicc volt Van Gaaltól. Mint az 50 millió font Sterlingért..Vicc kategória, szerintem már ők is belátták hogy nem kellett volna ennyit kiadni értük..70 milliót még Neymar vagy Suarez sem ér. Sztem CR sem..
Coolearie
Nyilván ezért került Depay csak 25-30 millióba

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
flzoli
remek tervnek hangzik

ZERO_L
flzoli
Coolearie
Jó, hát egyik sem egy Nikolics, az tény.
Niko ér 70-et, Neymar, Suárez vagy Messi meg 65 körüli zsét.
Stez
lol mindig széttrollkodsz xd
több mint 8 éve
flzoli
remek tervnek hangzik

ZERO_L
flzoli
Coolearie
Jó, hát egyik sem egy Nikolics, az tény.
Niko ér 70-et, Neymar, Suárez vagy Messi meg 65 körüli zsét.