NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 209
10 ok hogy miért rossz választás Mou bácsi...
várom a 10 ok miért jó felsorolást...😊

www.goal.com/en/news/7180/galleries/2016/05/23/23838842/10-reasons-mourinho-is-the-wrong-man-for-man-utd/jose-mourinho/2#photo
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 309 — Whoops, looks like something went wrong.
azért FA kupa győzelem után kirúgni az edzőt ... na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.
csebi
Már arra gondolsz, hogy a sokszázmilliós MU, amely egyébként nagyobbnál nagyobbakat betlizett a szezonban a fontos meccsekenm végül nagy nehezen, miután kb. mindenhonnan kiesett, a bajnokságban leszerepelt, de életben maradt az FA-kupában (hisz más nem volt bameg, az FA és a Ligakupa tényleg az, amit a PL-csapatok java abszolút nem vesz komolyan), és nagy nehezen, vért izzadva, részben Clattenburg szenzációs dirigálásának hála behúzta az FA-kupát, és még ezzel együtt is akkora vicc volt a teljes szezonja a csapatnak, de igazából a totális Van Gaal-érája?

Szóval szerinted ezek után, a világ egyik legjobb, legnívósabb klubjánál egy FA-kupának elegendőnek kellene lennie arra, hogy ne repüljön évek után valaki? Mert szerintem nem. Ugye én pont leszarom a foci minőségét, ha az hozza az eredményeket, de azért az elég vicces, hogy minden második MU-meccs arról szólt, hogy kapura lövésük nem volt, aztán valaki vagy talált egy gólt, vagy szoptak. Ha ezzel a játékkal nyernek, azt mondom oké, gusztustalan, de legalább a pontok áramlanak, na de így...

Egyébként nagyon filózom azon, hogy Mourinho mennyire fit ebbe a klubba, de affelé hajlok, hogy jó lesz. A Ferguson-érát ma már mindenki tündérmesének látja, de neki is egyértelmű filozófiája volt, a lényeg a győzelem, pont, mint Mourinhónak. Nem a szép foci lesz a mérvadó, de ide nem is az kell. A jelenlegi MU-nak szerintem nagy baja, hogy hiányzik az a két-három tapasztalt playmaker, akik igazán felhúzzák a csapatot. Mivel Rooneyt már nem sorolom az ilyen játékosok közé, így most nemigen tudok kit mondani, aki már most teljesen kész játékos, meccset tud eldönteni, talán Mata, olykor-olykor.

De ő esélyes, hogy nem várja meg Mourinhót, nem ápolnak túl jó kapcsolatot. Viszont Mourinho abba jó, hogy megtalálja ezeket a playmakereket, és hamar be tudja illeszteni a csapatába. Persze, nyilván most is jön majd 3-4 playa jó drágán, de ebbe az MU-ba szerintem kell is, mert Van Gaal legtöbb igazolása befürdött, így ott hiába költöttek sokszáz millát, pénzkidobás volt.

A legkíváncsibb viszont arra leszek, hogy Mourinho hogy kezeli majd a fiatalokat, mennyire ragaszkodik hozzájuk. Ugye ő jobb szereti a kész, tapasztalt játékosokat, így például Rashfordot kicsit féltem, hogy elszórakozzák.

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
én ebben csak azt sajnálom, hogy ezzel leáldozik Falloszjani csillaga a Trafóban, pedig a Műringyó-Falloszjani tengely miatt már szezon előtt oda lehetett volna ítélni nekik a köcsögcsapat címet, mert azzal csak Big Sam vagy Pulis és Patkány Costa párosa vehetné csak fel a versenyt.
slowmotion
Ibra is menni fog oda, szóval ne aggódj az egy négyzetméterre jutó paraszt együttható nem fog csökkenni, max növekedni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
én ebben csak azt sajnálom, hogy ezzel leáldozik Falloszjani csillaga a Trafóban, pedig a Műringyó-Falloszjani tengely miatt már szezon előtt oda lehetett volna ítélni nekik a köcsögcsapat címet, mert azzal csak Big Sam vagy Pulis és Patkány Costa párosa vehetné csak fel a versenyt.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.
csebi
XDXDXDXDXDXDXDXDXD
Hát ez valami óriási XDXDXDXDXDXD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
azért FA kupa győzelem után kirúgni az edzőt ... na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Egyébként Mou-t nehezen tudom hova tenni. Még magam sem döntöttem el, hogy örülök-e neki. Bár egyre jobban hajlok arra, hogy ő kell majd nekünk és rendbe teszi a bandát. Lajos után biztosan felüdülés.

több mint 8 éve
Kunfehértó... nem ott gyártsák valamelyik Napóleon brandyt?
slowmotion
OFF: de, jó esély van rá 😀😀

több mint 8 éve
Most már totál official hír: Viszlát LvG!

media.giphy.com/media/ggKMDmjkGZ5ZK/giphy.gif
dugo93
nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d

pedig évek óta az arzenállal szimpatizáltam a szigeten.
eaglesmcnabb
Köszi, sokat jelent, hogy az ország ennyi pontján szurkolnak a Megye III-as Kunfehértó FC-nek 😀
dugo93
Kunfehértó... nem ott gyártsák valamelyik Napóleon brandyt?
több mint 8 éve

dugo93
nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d

eaglesmcnabb
Köszi, sokat jelent, hogy az ország ennyi pontján szurkolnak a Megye III-as Kunfehértó FC-nek 😀

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

dugo93

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

dugo93
Helyette meg megy Murinnyó:
 m.popkey.co/ebce36/OwE0Q.gif

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
en visszahoznam az osztalyzot a magyar bajnoksagba, mondjuk a 10. tolna egy oda-visszavagot a 3. helyezettel.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353
valami iszonyatosan gyenge ez a német osztályozó meccs.
persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.

igazából az lenne a salamoni igazság, ha egyik se lehetne jövőre bundesz egyes, csak ugye 17 csapattal necces lenne megrendezni a bajnokságot.
slowmotion
A Mennyei III mindhárom csoportja simán megy 17 csapattal is 😀
Kampman
Jó de ezt te is tudhatod hogy a Megye III évekkel jobb mint egy holmi Bundesliga 😀😀
Coolearie
NBIII-ra gondoltam, de igazad van 😀
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.

igazából az lenne a salamoni igazság, ha egyik se lehetne jövőre bundesz egyes, csak ugye 17 csapattal necces lenne megrendezni a bajnokságot.
slowmotion
Kampman
Jó de ezt te is tudhatod hogy a Megye III évekkel jobb mint egy holmi Bundesliga 😀😀
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
és az undorító csapatból Huszti sem felfelé tűnik ki, a gyengébe meg még Stieber sem fért be. köszönjük, kérem kapcsolja ki!
slowmotion
Jöhet mindkettő a Fradiba 😀

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353

slowmotion
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
jöttem én is nyafogni😊
Okádék meccs volt, a bíró meg tökéletes partner volt hozzá. Megérdemelt a Frankfurt továbbjutása, de amit 0-1 után előadtak, attól undorodik meg a néző a foci iránt.
több mint 8 éve
és az undorító csapatból Huszti sem felfelé tűnik ki, a gyengébe meg még Stieber sem fért be. köszönjük, kérem kapcsolja ki!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."

Mondtam én, hogy nem lesz ebből Liverpool.
Amadeus91
Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.

Klasszikus áremelő nyilatkozat. 😊
Mikey
Suárez ugyanezt mondta a VB után kb
Negritis
nem, ő szerintem a vébé előtt mondta szerintem. aztán meg megkóstolta Csellót 😊
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 165 — The Mathematician
"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."

Amadeus91
Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.

Mikey
Suárez ugyanezt mondta a VB után kb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mekkora hülyeség már itt ezeket az edzőket összehasonlítani egymással! Egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy ki jobb edző, mivel egészen más szituációban vannak. Guardiola Barcájában a legjobb játékosok voltak, mint Mou Realjában is. Azt mit ért vele Mou éppen akkor? Guardiola lehet bárkit megvehet a Muc-be, de egy BL győzelem elég komoly nüanszokon tud elmenni éppenséggel. Guardiola baromi jó edző, Ancelotti is, Mou is és Simeone is. A köztük lévő különbség csak éppen aktuális formákon múlik. Egyébként Simeone Atleticója szerintem is tele van sztárokkal, csak azért mert nem Messi, Ronaldo meg Neymar játszik ott, Koke vagy Griezmann is nagyon jó focista. Ráadásul ugye az Atletico játéka kevésbé épül az egyéni képességekre, így ők másban igazán jók. Mondjuk ebben a játékban Mou is nagyon jó. Ugyanakkor Allegri vagy Conte is szerintem nagyszerű edző.
Nem lehet ilyen edzők között legjobbat hirdetni...inkább örülni kell, hogy a jelen labdarúgását láthatjuk hétről hétre
De egyébként úgyis Garami a legjobb edző, ez vitán felül áll 😉
Klaci79
Gratulálok.
Idetolsz egy ilyen hsz-t, lezárva azzal, ami, amikor ott van a mezőnyben Pinyő, aki mondjuk egy magyar válogatottat juttatott ki 44 év után nagytornára. És azért ő Gerára és hasonlókra húzta fel a csapatot, nem pedig Pogbákra, Ronaldókra vagy éppen Messikre, Neymarokra.

Azt hívják minőségi munkának, sikernek, amit tőle láthatunk, nem pedig Mourinhótól, Guardiolától. De itt most nem a világ legjobb edzőjéről volt szó, pont, mivel tudjuk, hogy Pinyő az. Én próbáltam összerakni egy amolyan véleményem szerinti top5-t mondjuk, amiben nincsen benne Pep. Nálam.

És igen, azért, kedves Barca-fanok, mert néger.
Stez
Basszus, Pinyő! Tényleg, én ostoba. Mea culpa...mea culpa 😊
Klaci79
Asszem eltolódott a beszélgetés.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755

Amadeus91