NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
394
52
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
ozibozi
17 209
10 ok hogy miért rossz választás Mou bácsi...várom a 10 ok miért jó felsorolást...😊
www.goal.com/en/news/7180/galleries/2016/05/23/23838842/10-reasons-mourinho-is-the-wrong-man-for-man-utd/jose-mourinho/2#photo
több mint 8 éve
azért FA kupa győzelem után kirúgni az edzőt ... na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.Már arra gondolsz, hogy a sokszázmilliós MU, amely egyébként nagyobbnál nagyobbakat betlizett a szezonban a fontos meccsekenm végül nagy nehezen, miután kb. mindenhonnan kiesett, a bajnokságban leszerepelt, de életben maradt az FA-kupában (hisz más nem volt bameg, az FA és a Ligakupa tényleg az, amit a PL-csapatok java abszolút nem vesz komolyan), és nagy nehezen, vért izzadva, részben Clattenburg szenzációs dirigálásának hála behúzta az FA-kupát, és még ezzel együtt is akkora vicc volt a teljes szezonja a csapatnak, de igazából a totális Van Gaal-érája?
csebi
Szóval szerinted ezek után, a világ egyik legjobb, legnívósabb klubjánál egy FA-kupának elegendőnek kellene lennie arra, hogy ne repüljön évek után valaki? Mert szerintem nem. Ugye én pont leszarom a foci minőségét, ha az hozza az eredményeket, de azért az elég vicces, hogy minden második MU-meccs arról szólt, hogy kapura lövésük nem volt, aztán valaki vagy talált egy gólt, vagy szoptak. Ha ezzel a játékkal nyernek, azt mondom oké, gusztustalan, de legalább a pontok áramlanak, na de így...
Egyébként nagyon filózom azon, hogy Mourinho mennyire fit ebbe a klubba, de affelé hajlok, hogy jó lesz. A Ferguson-érát ma már mindenki tündérmesének látja, de neki is egyértelmű filozófiája volt, a lényeg a győzelem, pont, mint Mourinhónak. Nem a szép foci lesz a mérvadó, de ide nem is az kell. A jelenlegi MU-nak szerintem nagy baja, hogy hiányzik az a két-három tapasztalt playmaker, akik igazán felhúzzák a csapatot. Mivel Rooneyt már nem sorolom az ilyen játékosok közé, így most nemigen tudok kit mondani, aki már most teljesen kész játékos, meccset tud eldönteni, talán Mata, olykor-olykor.
De ő esélyes, hogy nem várja meg Mourinhót, nem ápolnak túl jó kapcsolatot. Viszont Mourinho abba jó, hogy megtalálja ezeket a playmakereket, és hamar be tudja illeszteni a csapatába. Persze, nyilván most is jön majd 3-4 playa jó drágán, de ebbe az MU-ba szerintem kell is, mert Van Gaal legtöbb igazolása befürdött, így ott hiába költöttek sokszáz millát, pénzkidobás volt.
A legkíváncsibb viszont arra leszek, hogy Mourinho hogy kezeli majd a fiatalokat, mennyire ragaszkodik hozzájuk. Ugye ő jobb szereti a kész, tapasztalt játékosokat, így például Rashfordot kicsit féltem, hogy elszórakozzák.
több mint 8 éve
én ebben csak azt sajnálom, hogy ezzel leáldozik Falloszjani csillaga a Trafóban, pedig a Műringyó-Falloszjani tengely miatt már szezon előtt oda lehetett volna ítélni nekik a köcsögcsapat címet, mert azzal csak Big Sam vagy Pulis és Patkány Costa párosa vehetné csak fel a versenyt.Ibra is menni fog oda, szóval ne aggódj az egy négyzetméterre jutó paraszt együttható nem fog csökkenni, max növekedni
slowmotion
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
én ebben csak azt sajnálom, hogy ezzel leáldozik Falloszjani csillaga a Trafóban, pedig a Műringyó-Falloszjani tengely miatt már szezon előtt oda lehetett volna ítélni nekik a köcsögcsapat címet, mert azzal csak Big Sam vagy Pulis és Patkány Costa párosa vehetné csak fel a versenyt.
több mint 8 éve
na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.XDXDXDXDXDXDXDXDXD
csebi
Hát ez valami óriási XDXDXDXDXDXD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
azért FA kupa győzelem után kirúgni az edzőt ... na nem baj biztos a tulajok érdekelte a busz bizniszben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Egyébként Mou-t nehezen tudom hova tenni. Még magam sem döntöttem el, hogy örülök-e neki. Bár egyre jobban hajlok arra, hogy ő kell majd nekünk és rendbe teszi a bandát. Lajos után biztosan felüdülés.
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Kunfehértó... nem ott gyártsák valamelyik Napóleon brandyt?OFF: de, jó esély van rá 😀😀
slowmotion
több mint 8 éve
Kunfehértó... nem ott gyártsák valamelyik Napóleon brandyt?Köszi, sokat jelent, hogy az ország ennyi pontján szurkolnak a Megye III-as Kunfehértó FC-nek 😀Most már totál official hír: Viszlát LvG!nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d
media.giphy.com/media/ggKMDmjkGZ5ZK/giphy.gif
dugo93
pedig évek óta az arzenállal szimpatizáltam a szigeten.
eaglesmcnabb
dugo93
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Köszi, sokat jelent, hogy az ország ennyi pontján szurkolnak a Megye III-as Kunfehértó FC-nek 😀Most már totál official hír: Viszlát LvG!nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d
dugo93
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Most már totál official hír: Viszlát LvG!nem tudom mennyire ofisöl az hogy Mou megy hozzátok, de ha igen akkor hajrá ti! :d
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Most már totál official hír: Viszlát LvG!Helyette meg megy Murinnyó:
dugo93
m.popkey.co/ebce36/OwE0Q.gif
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
en visszahoznam az osztalyzot a magyar bajnoksagba, mondjuk a 10. tolna egy oda-visszavagot a 3. helyezettel.
több mint 8 éve
Kampman
28 353
NBIII-ra gondoltam, de igazad van 😀Jó de ezt te is tudhatod hogy a Megye III évekkel jobb mint egy holmi Bundesliga 😀😀valami iszonyatosan gyenge ez a német osztályozó meccs.A Mennyei III mindhárom csoportja simán megy 17 csapattal is 😀
persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.
igazából az lenne a salamoni igazság, ha egyik se lehetne jövőre bundesz egyes, csak ugye 17 csapattal necces lenne megrendezni a bajnokságot.
slowmotion
Kampman
Coolearie
több mint 8 éve
Jó de ezt te is tudhatod hogy a Megye III évekkel jobb mint egy holmi Bundesliga 😀😀valami iszonyatosan gyenge ez a német osztályozó meccs.A Mennyei III mindhárom csoportja simán megy 17 csapattal is 😀
persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.
igazából az lenne a salamoni igazság, ha egyik se lehetne jövőre bundesz egyes, csak ugye 17 csapattal necces lenne megrendezni a bajnokságot.
slowmotion
Kampman
több mint 8 éve
és az undorító csapatból Huszti sem felfelé tűnik ki, a gyengébe meg még Stieber sem fért be. köszönjük, kérem kapcsolja ki!Jöhet mindkettő a Fradiba 😀
slowmotion
több mint 8 éve
Kampman
28 353
valami iszonyatosan gyenge ez a német osztályozó meccs.A Mennyei III mindhárom csoportja simán megy 17 csapattal is 😀
slowmotion
több mint 8 éve
jöttem én is nyafogni😊Okádék meccs volt, a bíró meg tökéletes partner volt hozzá. Megérdemelt a Frankfurt továbbjutása, de amit 0-1 után előadtak, attól undorodik meg a néző a foci iránt.
több mint 8 éve
és az undorító csapatból Huszti sem felfelé tűnik ki, a gyengébe meg még Stieber sem fért be. köszönjük, kérem kapcsolja ki!
több mint 8 éve
valami iszonyatosan gyenge ez a német osztályozó meccs.persze rá lehet fogni az időjárásra, de az egyik csapat csak csalja a játékot, a másik meg kevés ahhoz, hogy feljusson.
több mint 8 éve
nem, ő szerintem a vébé előtt mondta szerintem. aztán meg megkóstolta Csellót 😊Suárez ugyanezt mondta a VB után kb"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.
Mondtam én, hogy nem lesz ebből Liverpool.
Amadeus91
Klasszikus áremelő nyilatkozat. 😊
Mikey
Negritis
több mint 8 éve
Suárez ugyanezt mondta a VB után kb"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.
Amadeus91
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Asszem eltolódott a beszélgetés.Basszus, Pinyő! Tényleg, én ostoba. Mea culpa...mea culpa 😊Mekkora hülyeség már itt ezeket az edzőket összehasonlítani egymással! Egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy ki jobb edző, mivel egészen más szituációban vannak. Guardiola Barcájában a legjobb játékosok voltak, mint Mou Realjában is. Azt mit ért vele Mou éppen akkor? Guardiola lehet bárkit megvehet a Muc-be, de egy BL győzelem elég komoly nüanszokon tud elmenni éppenséggel. Guardiola baromi jó edző, Ancelotti is, Mou is és Simeone is. A köztük lévő különbség csak éppen aktuális formákon múlik. Egyébként Simeone Atleticója szerintem is tele van sztárokkal, csak azért mert nem Messi, Ronaldo meg Neymar játszik ott, Koke vagy Griezmann is nagyon jó focista. Ráadásul ugye az Atletico játéka kevésbé épül az egyéni képességekre, így ők másban igazán jók. Mondjuk ebben a játékban Mou is nagyon jó. Ugyanakkor Allegri vagy Conte is szerintem nagyszerű edző.Gratulálok.
Nem lehet ilyen edzők között legjobbat hirdetni...inkább örülni kell, hogy a jelen labdarúgását láthatjuk hétről hétre
De egyébként úgyis Garami a legjobb edző, ez vitán felül áll 😉
Klaci79
Idetolsz egy ilyen hsz-t, lezárva azzal, ami, amikor ott van a mezőnyben Pinyő, aki mondjuk egy magyar válogatottat juttatott ki 44 év után nagytornára. És azért ő Gerára és hasonlókra húzta fel a csapatot, nem pedig Pogbákra, Ronaldókra vagy éppen Messikre, Neymarokra.
Azt hívják minőségi munkának, sikernek, amit tőle láthatunk, nem pedig Mourinhótól, Guardiolától. De itt most nem a világ legjobb edzőjéről volt szó, pont, mivel tudjuk, hogy Pinyő az. Én próbáltam összerakni egy amolyan véleményem szerinti top5-t mondjuk, amiben nincsen benne Pep. Nálam.
És igen, azért, kedves Barca-fanok, mert néger.
Stez
Klaci79
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mikey
18 755
"Am Montagnachmittag dann aber die überraschende Wende: Götze hat sich zum FC Bayern bekannt! "Ich freue mich auf die neue Saison in München und werde alles daran setzen, bei meinem ersten Training unter Carlo Ancelotti topfit anzutreten", so Götze gegenüber der Bild."Az a baj ezzel, hogy egyrészt nem értem, másrészt -- mivel olvastam az angol fordítását máshol -- annyi játékos mondott már ilyet nyár elején, aztán kezdte augusztust/szeptembert új csapatban, hogy pont nem lehet mérvadónak tekinteni. Szerintem.
Amadeus91