NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
419
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Beragadt?Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
ZoliMP
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Volt egy kameraállás, amiből látszott, hogy az nem volt les, de a lényeg, hogy tényleg visszanézhetővé kéne tenni.az is les volt meg ez is....vicc mind a kettő 😕Elhanyagolható különbség, hogy az Atleti gólja nem volt les a Bayern ellenKapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
gamerkr
Jakehomer
pedig ez objektív dolog, simán lehetne visszanézhető, ha már ilyen vak, ge.i partjelzők vannak
a 2. képből lehetett látni mindkét esetben a sima lest
Klaci79
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Gundel nagy hülyeséget mondott, kb. egyértelmű volt, ha a Real megszerzi a vezetést, akkor ez lesz. Izgalmas akkor lett volna, ha az Atletico lőtt volna gólt. Akkor mindkét csapat a saját játékát játszotta volna, amihez értenek.Erre az Atletinek most támadnia kéne, de nem igazán tud (pláne hátrányban), a Realtól meg akár le is fújhatnák, majd talán a végén még kontráznak egyet, Cé is betalál, hogy levehesse a mezét, de kb, ennyi, vége.
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Beragadt?Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
Atleticos csaj meg hisztizett.. VICC😀
Ha szabd szemmel meglátod a különbséget..le a kalappal előtted.
tényleg kell videóbíró!
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
az is les volt meg ez is....vicc mind a kettő 😕Elhanyagolható különbség, hogy az Atleti gólja nem volt les a Bayern ellenKapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
gamerkr
Jakehomer
pedig ez objektív dolog, simán lehetne visszanézhető, ha már ilyen vak, ge.i partjelzők vannak
a 2. képből lehetett látni mindkét esetben a sima lest
több mint 8 éve
Elhanyagolható különbség, hogy az Atleti gólja nem volt les a Bayern ellenKapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.és a támadófocit kell támogatni szóval jó döntés (Y)
Jakehomer
több mint 8 éve
Kapus beragadt a gólvonalra, mondjuk tényleg les volt.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Remélem a Madrid nyer. Hajrá átlétikó
több mint 8 éve
Úgy tűnik Messi Copájának vége ágyéksérülés miatt. Egyrészt nyilván sajnálom így az Argentinoknak még nehezebb lehet (vagy könnyebb???) másrészt a Barca szempontjából nem bánnám a pihenést. Még azt se ha hosszabbat kell kihagyni. Ráférne. Persze a pihenés elérérését nem így kívánja az ember de van mikor az élet elhozza az idejét.a Poolnak is 63 meccse volt például
Írtam már: Barca 62 meccs Sevilla 63 őrület mennyiség.
dande
de sztem a man citynek se sokkal kevesebb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Úgy tűnik Messi Copájának vége ágyéksérülés miatt. Egyrészt nyilván sajnálom így az Argentinoknak még nehezebb lehet (vagy könnyebb???) másrészt a Barca szempontjából nem bánnám a pihenést. Még azt se ha hosszabbat kell kihagyni. Ráférne. Persze a pihenés elérérését nem így kívánja az ember de van mikor az élet elhozza az idejét.Írtam már: Barca 62 meccs Sevilla 63 őrület mennyiség.
több mint 8 éve
Mamadou Sakho set to be cleared of doping & to receive no further punishment. (L'Équipe)seein' is believin'
...
Negritis
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Írtam néhány sort szeretett csapatomról. Néhol erős, de én ugyanakkor így gondolom. Sokan biztos nem értenek velem egyet, ízlések és pofonok.Nagyon jó (és szomorú) összefoglalás.
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/europa-elerol-a-melybe-taszitva-meg-lehet-e-elni-a-multbol-2503605
Stez
több mint 8 éve
Mamadou Sakho set to be cleared of doping & to receive no further punishment. (L'Équipe)...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Írtam néhány sort szeretett csapatomról. Néhol erős, de én ugyanakkor így gondolom. Sokan biztos nem értenek velem egyet, ízlések és pofonok.Ejj az öreg Berlu, nagyobb kókler lett, mint Craxi.
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/europa-elerol-a-melybe-taszitva-meg-lehet-e-elni-a-multbol-2503605
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Yaya Touré és Juan Mata is szeretne maradni a jövendőbeli edzőivel. Hmm már csak az a kérdés hogy Guardiola meg Mourinho számít-e rájuk.Nekem Yayától az szimpatikus mondjuk, hogy elutasított 2 kínai ajánlatot hogy a BPL ben maradhasson, más kérdés, hogy Guardiola sajnos nem számít rá, lehet hogy olcsón viszi egy középjócsapat, pl a Sotonban nézném 😊 Mata szintén megy szerintem, főleg hogy Jose a Chelseaből kettő player of the season (klub) után kispadoztatta és miatta ment el.
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Yaya Touré és Juan Mata is szeretne maradni a jövendőbeli edzőivel. Hmm már csak az a kérdés hogy Guardiola meg Mourinho számít-e rájuk.
több mint 8 éve
Írtam néhány sort szeretett csapatomról. Néhol erős, de én ugyanakkor így gondolom. Sokan biztos nem értenek velem egyet, ízlések és pofonok.www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/europa-elerol-a-melybe-taszitva-meg-lehet-e-elni-a-multbol-2503605
több mint 8 éve
Mikey
18 755
hihetetlen arak mozognak.azért égbekiáltó marhaságokat ne higgyünk már el...
Liverpool are said to have agreed a £45million fee with Porto to sign Algerian winger Yacine Brahimi, according to press reports in Portugal.
ZoliMP
több mint 8 éve
érte sajnálnám is, róla tudjuk hogy nem bírja a nyomásthihetetlen arak mozognak.És akkor egy Higuain-ért sajnáltak volna 60-70 millió eurót... 😊
Liverpool are said to have agreed a £45million fee with Porto to sign Algerian winger Yacine Brahimi, according to press reports in Portugal.
ZoliMP
flzoli
Brahimi még akár be is válahtna
de ettől még nem ér ennyit
több mint 8 éve
hihetetlen arak mozognak.És akkor egy Higuain-ért sajnáltak volna 60-70 millió eurót... 😊
ZoliMP
több mint 8 éve
Nem egy világsztár, de Afrika (egyik) legjobb játékosa, lehet belőle impact player. De az ár az sok. Nagyon sok.hihetetlen arak mozognak.nehogymá
ZoliMP
45 millióért világsztárt illik igazolni, még euróban is.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz