Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 310 — Cowboys fan
A nap kérdése: ha összejönne, kinek szurkolnátok egy Felcsút-Steaua párviadalon? 😊
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 985
Micsoda értelmetlen problémák, amikor a Zogyino simán telibe verte a Bate-t és újra harcba szállt a kupáért.
Nem értem az embereket. 😕
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
Csabán is sikerült egy parádés iksz egy lesről benyomott öngóllal, zsír. Két forduló alatt máris 4 pont hátrány.
Bene Feri biztos kurva jó elméleti szakember, hisz szakkönyvet is írt, de talán a gyakorlati edzőség mégsem neki való, lehet írnia kéne még egy könyvet, a kisapdról meg felállni még időben.
warr_b
Ejnye, miért bántod?! A Vasas továbbra is veretlen ebben az idényben, otthon és idegenben egyaránt.
nagylaza
kivancsi vagyok mikor rugjak ki az eddig mindenhol is megbukott Benet.
ezzel a kerettel siman nb1 bentmaradasert kene harcolni.
Mondjuk meg ul a tippem hogy a debrecen vasas parosbol valaki veretlenul nyeri meg a bajnoksagot😂

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
Csabán is sikerült egy parádés iksz egy lesről benyomott öngóllal, zsír. Két forduló alatt máris 4 pont hátrány.
Bene Feri biztos kurva jó elméleti szakember, hisz szakkönyvet is írt, de talán a gyakorlati edzőség mégsem neki való, lehet írnia kéne még egy könyvet, a kisapdról meg felállni még időben.
warr_b
Mondjuk ember legyen a talpán aki ilyen időben egy értelmes teljesítményt le tud tenni..Pont a meccsre értem haza melóból,olyan száraz meleg volt,hogy kb.rosszul éreztem magam kint a levegőn,le is szakadt az ég meccs után nem sokkal.
Nem értem,hogy miért nem lehetett mondjuk egy 20:00-ás időpontra tenni 14:45 helyett,pláne hogy most ismétlik megint az M4-en...
JoeyPorter
én azt nem értem hogy a picsába ment ki 2000 néző. Ezek mikor dolgoznak? oké home office, de gondolom nem azok votlak kint...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 674 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Remek ez a légiós körkép az nso-n...

Nagy munka lehetett a transfermarkt adatait összeszedni.

De az is valami, hogy valaki bajnokin a padon ült 😊

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 354 — beers & Packers
warr_b
Ejnye, miért bántod?! A Vasas továbbra is veretlen ebben az idényben, otthon és idegenben egyaránt.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Inter - Getafén egy meccsen dől el a továbbjutás?
Löfli
Igen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Inter - Getafén egy meccsen dől el a továbbjutás?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
Ez az UEFA szabályozás érdekes lett az EL/BL selejtezőkre.

Szerkesztette: Kenny

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 154 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben a szatyor szépen elintézte a Wolfsburgot
warr_b
Érdekes meccs volt, összesítésben 1-2, 88.perc 0-0, utána sima hármas 3 perc alatt.
#JC6
2-1 volt az, az odavágót is a Szatyor nyerte. két gólt kellett a németeknek, három lett belőle a rossz irányba.
slowmotion
Igen, kettős győzelem volt az ukránoknak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b
Érdekes meccs volt, összesítésben 1-2, 88.perc 0-0, utána sima hármas 3 perc alatt.
#JC6
2-1 volt az, az odavágót is a Szatyor nyerte. két gólt kellett a németeknek, három lett belőle a rossz irányba.
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 938
warr_b
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 698
Kiesett a török Felcsút.

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 185
 www.arsenal.com/news/club-update-2020

hát Kroenke se lesz népszerűbb. Röviden: a vírus miatt 55 alkalmazottat elbocsátanak. Mindezt úgy, hogy már bevezettek korábban paycutokat a játékosoknak ,edzőknek, alkalmazottaknak.

Akkor Aubamayang hogy fog 300k-s heti fizetést kapni az új szerződésével? Meg nem igazolnak senkit nyáron?
Borbinho
arra lesz pénz.
csebi
Gondolom mindenki nagyon meglepődött hogy ilyen helyen is a kisembereket rakják ki elsőnek.
Mikey
725 millió dollárét tud venni texasi ranch-ot ez a köcsög, de 60 ember bérének kiegészítésére már nem futja
Fast Willie
A gazdag emberek már csak ilyenek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 176

hát Kroenke se lesz népszerűbb. Röviden: a vírus miatt 55 alkalmazottat elbocsátanak. Mindezt úgy, hogy már bevezettek korábban paycutokat a játékosoknak ,edzőknek, alkalmazottaknak.

Akkor Aubamayang hogy fog 300k-s heti fizetést kapni az új szerződésével? Meg nem igazolnak senkit nyáron?
Borbinho
arra lesz pénz.
csebi
Gondolom mindenki nagyon meglepődött hogy ilyen helyen is a kisembereket rakják ki elsőnek.
Mikey
725 millió dollárét tud venni texasi ranch-ot ez a köcsög, de 60 ember bérének kiegészítésére már nem futja
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 185

Borbinho
arra lesz pénz.
csebi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 154 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 5 éve
Nagyon kemenyen meg lett b**va a DEAC. 😀
Vrij6
Mert, mire számítottál? Hogy majd bármiféle ellenállást tanusítanak? 😊

több mint 5 éve
Ha már egy Liktáp is gólt szerez ellenünk, akkor itt tényleg bajok vannak...
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 095 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Nagyon kemenyen meg lett b**va a DEAC. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
warr_b
Mondjuk ember legyen a talpán aki ilyen időben egy értelmes teljesítményt le tud tenni..Pont a meccsre értem haza melóból,olyan száraz meleg volt,hogy kb.rosszul éreztem magam kint a levegőn,le is szakadt az ég meccs után nem sokkal.
Nem értem,hogy miért nem lehetett mondjuk egy 20:00-ás időpontra tenni 14:45 helyett,pláne hogy most ismétlik megint az M4-en...
JoeyPorter
Szóval a meleg volt a hibás?
gordon
Szerintem ha későbbi időpontban játszották volna akkor jobb iramú és élvezetesebb meccset látunk.Egyébként az NB II szintjén így sem lógott ki,pláne,hogy néztem utána a debreceni derbyt,az sem volt egy fokkal sem jobb.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
warr_b
JoeyPorter
Szóval a meleg volt a hibás?
több mint 5 éve
warr_b
JoeyPorter
Gondolom hogy több meccset tudjanak adni.
Bár akkor sem értem, az első fordulóban a mi meccsünk ért véget utoljára, aztán a miénk kezdődött legelőször...

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
warr_b

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
warr_b
Olyan szinten felsztárolták a Vasast, hogy ez törvényszerű volt.
Kampman
legalább jobb az odds, hogy bajnokok lesznek (télen is tettem arra, hogy feljutnak, szerencsére azt visszakaptam a vírus miatt 😀)