NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Carrasco is remek, Griezmann és ő mernek, lazán nekiállnak szlalomozni a realosok között, és meg is csinálják, ez lenne a kulcs, mert egyáltalán nem jó a Real-védelem, Kroos nélkül meg a középpálya is lyukasGriezmannt meg kène venni a Bayernbe.
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Ez a Danilo gyerek nagyon nagy vicc; esik-kel, teljesen alkalmatlan védőnek. Braafheid óta nem láttam ilyen világtalan védőmunkát.De lehet olyan jól rúgja majd a tizenegyest, mint ex-kispesti névrokona. 😊
Amadeus91
több mint 8 éve
Carrasco is remek, Griezmann és ő mernek, lazán nekiállnak szlalomozni a realosok között, és meg is csinálják, ez lenne a kulcs, mert egyáltalán nem jó a Real-védelem, Kroos nélkül meg a középpálya is lyukas
több mint 8 éve
ez a Real egy fosBale lassan már lépni is alig tud. Az Atletico még tud cserélni.
Vasquez egy nulla, Kroos helyén lyuk maradt, támadni nem akrnak, nem is tudnak, Bale vagy CR villan és nyernek, vagy pontrúgásból mákolnak, de ennyi
Ja, és Carvajal hiánya is nagyon látszik
Stez
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Ez a Danilo gyerek nagyon nagy vicc; esik-kel, teljesen alkalmatlan védőnek. Braafheid óta nem láttam ilyen világtalan védőmunkát.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
ozibozi
17 217
csere nélkül nekivágni egy hosszabbításnak...
több mint 8 éve
Simeone is a tűzzel játszik, az Atlético megint visszahúzódott, hanyag a középpálya, ha valaki, akkor pont ő tanulhatott volna a két évvel ezelőttiekből.Ráadásul nagyon fáradnak már, a három támadós felállás nagyon veszélyes, frissíteni kéne.
több mint 8 éve
Gundi is majd belejön.
több mint 8 éve
Kroos lehozatala tényleg fura döntés voltki akarta bekkelni, visszaütött
Jakehomer
remélem, behúzza az Atlético, de még mindig nem gondolom, hogy nyerhet
több mint 8 éve
Kroos lehozatala tényleg fura döntés volt
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Lehet Zidane azzal kalkulált, hogy 90 perc alatt megnyerik, de így, ellentétben 2014-el, most valószínűleg az Atletico lesz frissebb a végére.
több mint 8 éve
ez a Real egy fosVasquez egy nulla, Kroos helyén lyuk maradt, támadni nem akrnak, nem is tudnak, Bale vagy CR villan és nyernek, vagy pontrúgásból mákolnak, de ennyi
Ja, és Carvajal hiánya is nagyon látszik
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Reklamálásért sárgát kapni egy dolog. De akkor legalább valami értelmes dolog miatt reklamáljon, nem egy már amúgy is megadott sárga miatt...
több mint 8 éve
Hacsak nem jár el megint addig a keze nem fogják. Viszont a Székely Dávid, HBI duó miatt legalább nem kell aggódni.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
több mint 8 éve
igen, nem tud megszabadulni ettől okoskodó énjétőlEgyértelmű, bár én őt is bírom, különösen az Andorra elleni meccsen történt kifakadása óta. Gundel is jó lenne, ha mondjuk néha nem tévesztené össze a játékosokat és nem esne a szakkommentátorok legalávalóbb bűnébe (statisztikaolvasás)köszi az infót. Knézy a leggyengébb semmi kétség.Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
Kampman
gamerkr
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Egyértelmű, bár én őt is bírom, különösen az Andorra elleni meccsen történt kifakadása óta. Gundel is jó lenne, ha mondjuk néha nem tévesztené össze a játékosokat és nem esne a szakkommentátorok legalávalóbb bűnébe (statisztikaolvasás)köszi az infót. Knézy a leggyengébb semmi kétség.Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
Kampman
gamerkr
több mint 8 éve
Egészen elképesztő, hogy Griezmann mennyit robotol. Védekezni is folyton visszajön, és minden támadás tőle indul.
több mint 8 éve
köszi az infót. Knézy a leggyengébb semmi kétség.Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Megy ő is. A Hajdú B-Gundel-Knézy-Székely Dávid négyes lesz kint.Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
gamerkr
több mint 8 éve
Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...megkapjuk néhány meccsre gondolom Knézy mestert... jó lesz hallgatni majd. (hacsak nem itthon hagyják)
Ettemlevest
több mint 8 éve
Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...Fel se fog tűnni Jenő ámokfutása mellett...
Ettemlevest
több mint 8 éve
Régóta nem néztem magyar kommentárral focimeccset, most bekapcsoltam, hogy menjen a háttérben. Gundel rettenetes. Az hogy összekeveri a játékosokat (van amikor még a csapatot se találja el), az egy dolog. De hogy még beszélni sem tud, mert szavakat is hibázik (cselez <> cserél) az már idegesít. Előre félek az EB kommentálásoktól...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Nekem egyébként kifejezetten tetszik a játékvezetés, végre hagyják a kemény játékot, nem fújnak be minden szart, a playák meg ezt látják is, így hamar abbahagyták a színészkedéseket, kivéve Pepe, de hát ő ugye Pepe
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Az Atletico sokkal szimpatikusabb. Ennek ellenére nem bánnék egy Real győzelmet se, de ahogy ez a meccs alakult az egyenlítésig, az borzalmas volt.