Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Erzodik Kovacic hianya hatulrol.
Kenny
hát ja, ő most a Barnsley ellen játszik. | bocs |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Több foci, kisebb arc 😉
Szabad futni is 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Jól játsszák meg a fel területet

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
Erzodik Kovacic hianya hatulrol.
Visszahoztuk oket egy megnyert meccsbe. Ez is jo eredmeny, ki ne kapjunk az a lenyeg.

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
azért hülye a Fradi, hogy így leengedett
szerintem azt hitték, hogy már sima ügy
NB2
De könyörgöm. Két kb ugyanolyan csapat nyomta eddig is, a fradi bebaszott egy ziccert meg talált egy gólt és ennyi. A moldénak ugyanúgy megvoktak a lehetőségei csak nem akart kijönni nekik... aztán elkezdett nekik pattanni és máris 2-2. Sehol nem volt fradi dominancia csak max abvan a bizonyos valóságban...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Hozzad Sigert meg Zubkovot Szergej!

több mint 5 éve
Megzavarodtunk

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Rebrov ezért meg fogja büntetni a srácokat. Sima meccsen visszahozták a norvégokat.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com
azért hülye a Fradi, hogy így leengedett
szerintem azt hitték, hogy már sima ügy
több mint 5 éve
nabazdmeg

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
kellene még egy gólt rúgni.....
több mint 5 éve
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli
pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
petey
Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.
csebi
Nem lehet, Knézy ilyenkorra már legalább háromszor megénekelte volna Kubatovot.
Kampman
Sajnos a teszt során kiderült h azt még a program sem viselné el, lefagyott többször így visszafogja magát

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli
pont felhúztam a szemöldököm, hogy elmondja 5 percenként hogy mennyivel jobb, sokkal jobb a Fradi 😀
petey
Sztem Knezy kommentál csak átalakítottak a hangját Hajdú B re, nincsenek a poenok, a jó kis haikuk csak a fel szopas.
csebi
Nem lehet, Knézy ilyenkorra már legalább háromszor megénekelte volna Kubatovot.

több mint 5 éve
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli
petey

több mint 5 éve
Ez nem piros

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Hajdú B eljinxeli 😊
bcsarli

több mint 5 éve
Törvényszerű volt miután hajdú b. jó knézy módjára felszopta a fradit... 😀
peach
Aszonta minden gromek, hát nem...
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
Törvényszerű volt miután hajdú b. jó knézy módjára felszopta a fradit... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 471 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hajdú B eljinxeli 😊

több mint 5 éve
Ekkora védelmi hiba nem volt még idén
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
látod Kenny te hibád ne készülődj még annyira 😉
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
Hat en leszarom, hogy de jussunk be mert BL meccsre akarok menni😃
Kenny
A stadion ele? 😊

több mint 5 éve
Kenny
Szólj a vírusnak is hogy szűnjön meg 😛
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Botka bravó