Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Csabán is sikerült egy parádés iksz egy lesről benyomott öngóllal, zsír. Két forduló alatt máris 4 pont hátrány.Olyan szinten felsztárolták a Vasast, hogy ez törvényszerű volt.
Bene Feri biztos kurva jó elméleti szakember, hisz szakkönyvet is írt, de talán a gyakorlati edzőség mégsem neki való, lehet írnia kéne még egy könyvet, a kisapdról meg felállni még időben.
warr_b
több mint 5 éve
Csabán is sikerült egy parádés iksz egy lesről benyomott öngóllal, zsír. Két forduló alatt máris 4 pont hátrány. Bene Feri biztos kurva jó elméleti szakember, hisz szakkönyvet is írt, de talán a gyakorlati edzőség mégsem neki való, lehet írnia kéne még egy könyvet, a kisapdról meg felállni még időben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Napi random stat:Az Atalanta 98 golt rugott a bajnoksagban, ebbol egyet se rugott olasz jatekos 😮 😀
*Ilyen meg nem fordult elo korabban a Seria A-ban, h ne rugjon legalabb 1 golt olasz jatekos
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
www.arsenal.com/news/club-update-2020arra lesz pénz.
hát Kroenke se lesz népszerűbb. Röviden: a vírus miatt 55 alkalmazottat elbocsátanak. Mindezt úgy, hogy már bevezettek korábban paycutokat a játékosoknak ,edzőknek, alkalmazottaknak.
Akkor Aubamayang hogy fog 300k-s heti fizetést kapni az új szerződésével? Meg nem igazolnak senkit nyáron?
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.arsenal.com/news/club-update-2020hát Kroenke se lesz népszerűbb. Röviden: a vírus miatt 55 alkalmazottat elbocsátanak. Mindezt úgy, hogy már bevezettek korábban paycutokat a játékosoknak ,edzőknek, alkalmazottaknak.
Akkor Aubamayang hogy fog 300k-s heti fizetést kapni az új szerződésével? Meg nem igazolnak senkit nyáron?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mivel MTK meccsre járok csak, se válogatott, se fradi, így nem velük. De egy átlag fradi ultra úgy gondolkodik ahogy leírtam, szóval most te az átlag fradi ultrát minősítetted.nem tudom kikkel jársz meccsre de nem agysebészekkel az biztosNem tőlem kérdezted, és nem pontosan ide kapcsolódik, de nekem pl. azzal van tele a tököm hogyha a meccsrejárós ismerős közegemben mozgok, folyamatosan jön a mellveregetés, hogy a Fradi mekkora magyar csapat, és igazából minden csapat az, de van egy kivétel, aki sohasem volt magyar csapat, a köcsög midó MTK, és jön a gágágágágázás...Tartanánk ott fociban mint a veszprém meg a győr kéziben...Igen, tényleg sokkal jobb, amit pl. kéziben a Veszprém meg a Győr művel.honvedfc.hu/hirek/cimert-valt-a-budapest-honved-fc/2020-08-03Mutass tehetséges magyart aki legalább EL-szintű. Lehet fikázni a fradi jelenlegi átigazolási politikáját de ezerszer inkább nézem ezt mint a hatalmas tehetségnek kikiáltott aztán full belekényelmesedett elkényeztetett köcsög Radót pl.
A Fradi meg újabbtehetséges magyar fiataltdélszlávot igazolt... 😊
warr_b
Nincs magyar tehetség a piacon jelenleg, egy sem, ezt érdemes lenne belátni végre.
A válogatottban is komoly gondok vannak/lesznek, van egy Szoboszlai aztan konkrétan itt vége is, se elöl se hátul nincs senki.
davemayer
Így nem is fog sehová jutni a válogatott, ha még csak lehetőséget sem kapnak a magyar játékosok, mert a padra se férnek oda, helyette hoznak mindenféle tucat szerbet, ukránt vagy négert.
warr_b
Továbbra sem értem mièrt gondolod hogy inkább fogják játszatni a beszari, elkényelmesedett magyar tehetségteleneket a légiósok helyett. Igen, van olyan légiós aki nem válik be de az elmúlt évek fradi igazolásai közül azért jópár igen és egyáltalán nem tucat kategóriák - természetesen a magyar viszonyokhoz mérten.
Még egy kérdés: szerinted miért nem igazol szinte senki nívósabb bajnokságba mostanában már a magyarból?
Régen azért volt egyfajta tendencia hogy az igazi tehetsegeket sikerult eladni bundesliga v angol csapatokba, belgiumba v hollandiaba meg simán. Ma meg a belga piac is szinte elérhetetlen, nemhogy a bundesliga.
Jó lenne azért ha a kritikádat (amivel egyébként egyet is ertenék adott esetben) a meglévő szituacióhoz mérten fogalmaznád meg, vagy legalább sorolj fel parat kik teljesitenének igy a magyarok közül.
davemayer
Aztán ha megnézzük a keretet kb. alig találni a nagymagyar fradiban magyar állampolgárságút. És igen most jött 4 külföldi az MTK-hoz is, de ha megnézed a csapat magja mindig magyarokból állt, és ha jól tudom az MTK az utolsó magyar bajnok aki úgy lett bajnok, hogy gyakorlatilag 11 magyarral állt fel. Szóval ilyen tekintetben nem tudom mire ez a nagy magyar önérzet a Fradinál, ha Bilbaos mintára nyomnák akkor talán megérteném, de így "humor az egész" .
eaglesmcnabb
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Szegény fijú, orroddal milett?
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ferran Torres -> Man.City
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Fabio Aurelio rugott hasonlo szabadrugast ellenunk a 4-4es meccsen (de kva jo kis meccs volt az).Amugy baszki komolyan elmeny hallgatni a jatekos interjukat.
Nem tudom h foglalkoznak-e veluk ilyen teren, de nem lennek meglepve ha igen.
több mint 5 éve
Asszongya a kommentator: "Life of Bryan" LOL 😀akkor jol hallottam 😃
ulpianus
több mint 5 éve
Akkor ennyike...

több mint 5 éve
Asszongya a kommentator: "Life of Bryan" LOL 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Bryannek dobhatna majd valami aprot abbol a keveske penzbol amit keresett nekik😂
több mint 5 éve
Benrahma 20. borzalmas szabadrúgása utána sem próbálnak ki mást? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Az erre az évre tervezett első és egyetlen soccermeccsem meggyőzött, hogy nem maradtam le sokmindenről, nem lett jobb a sport nézők nélkül seGondolom nem a Chievo-Empolit nezed 😀
r.baggio
több mint 5 éve
Kapus sors :/Mar elotte amikor kijott is golt kaphattak volna, lehet ugy erezte meguszta.
De nagyon jol el volt adva, ez begyakoroltnak tunt a Fulhamtol
több mint 5 éve
Meh

több mint 5 éve
geci ez mi potya volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Az erre az évre tervezett első és egyetlen soccermeccsem meggyőzött, hogy nem maradtam le sokmindenről, nem lett jobb a sport nézők nélkül se

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Régen mi voltunk a barmok...Mindig is zavartak a barmok...régen kevésbé zavartak a barmok és kevésbé vetted észre őketElővettem a nagyítómat:Régen sokkal több tapló volt. A 90-es években arányaiban egy nb1-es meccsre sokkal olcsóbb volt a jegy, iszonyat milyen arcok jártak. Már a B-közép is sokkal normálisabb mint régen. Tényleg nem basztatásból, de nézz már meg a 90-es évekből balhékat és nagyítóval keressél mondjuk 2010 után.Néha eltöprengek azon, csak a megszépítő múlt miatt gondolom-e, vagy tényleg így van, hogy régen a bunkók aránya kisebb volt a meccseken. Az is lehet, hogy a bunkók száma standard, de – mivel hajdan több néző volt – jobban eloszlottak és kisebb feltűnést keltettek.Értelmes ember még jár meccsre ? 😀nem tudom kikkel jársz meccsre de nem agysebészekkel az biztosNem tőlem kérdezted, és nem pontosan ide kapcsolódik, de nekem pl. azzal van tele a tököm hogyha a meccsrejárós ismerős közegemben mozgok, folyamatosan jön a mellveregetés, hogy a Fradi mekkora magyar csapat, és igazából minden csapat az, de van egy kivétel, aki sohasem volt magyar csapat, a köcsög midó MTK, és jön a gágágágágázás...Tartanánk ott fociban mint a veszprém meg a győr kéziben...Igen, tényleg sokkal jobb, amit pl. kéziben a Veszprém meg a Győr művel.honvedfc.hu/hirek/cimert-valt-a-budapest-honved-fc/2020-08-03Mutass tehetséges magyart aki legalább EL-szintű. Lehet fikázni a fradi jelenlegi átigazolási politikáját de ezerszer inkább nézem ezt mint a hatalmas tehetségnek kikiáltott aztán full belekényelmesedett elkényeztetett köcsög Radót pl.
warr_b
Nincs magyar tehetség a piacon jelenleg, egy sem, ezt érdemes lenne belátni végre.
A válogatottban is komoly gondok vannak/lesznek, van egy Szoboszlai aztan konkrétan itt vége is, se elöl se hátul nincs senki.
davemayer
Így nem is fog sehová jutni a válogatott, ha még csak lehetőséget sem kapnak a magyar játékosok, mert a padra se férnek oda, helyette hoznak mindenféle tucat szerbet, ukránt vagy négert.
warr_b
Továbbra sem értem mièrt gondolod hogy inkább fogják játszatni a beszari, elkényelmesedett magyar tehetségteleneket a légiósok helyett. Igen, van olyan légiós aki nem válik be de az elmúlt évek fradi igazolásai közül azért jópár igen és egyáltalán nem tucat kategóriák - természetesen a magyar viszonyokhoz mérten.
Még egy kérdés: szerinted miért nem igazol szinte senki nívósabb bajnokságba mostanában már a magyarból?
Régen azért volt egyfajta tendencia hogy az igazi tehetsegeket sikerult eladni bundesliga v angol csapatokba, belgiumba v hollandiaba meg simán. Ma meg a belga piac is szinte elérhetetlen, nemhogy a bundesliga.
Jó lenne azért ha a kritikádat (amivel egyébként egyet is ertenék adott esetben) a meglévő szituacióhoz mérten fogalmaznád meg, vagy legalább sorolj fel parat kik teljesitenének igy a magyarok közül.
davemayer
Aztán ha megnézzük a keretet kb. alig találni a nagymagyar fradiban magyar állampolgárságút. És igen most jött 4 külföldi az MTK-hoz is, de ha megnézed a csapat magja mindig magyarokból állt, és ha jól tudom az MTK az utolsó magyar bajnok aki úgy lett bajnok, hogy gyakorlatilag 11 magyarral állt fel. Szóval ilyen tekintetben nem tudom mire ez a nagy magyar önérzet a Fradinál, ha Bilbaos mintára nyomnák akkor talán megérteném, de így "humor az egész" .
eaglesmcnabb
davemayer
Toca
A másik gondolatkísérletem: a szervezett szurkolói csoportok megjelenése sok olyan taplót is bevonzott, akit egyáltalán nem érdekel a foci, csak a pia+bunyó kombó.
nagylaza
NB2
index.hu/sport/2017/11/04/verekedes_a_fradi-stadionban_ketten_sulyosan_megserultek/
nagylaza
ma meg "ezek a amai fiatalok" életérzésed van 😀
Negritis
nagylaza
több mint 5 éve
Mindig is zavartak a barmok...régen kevésbé zavartak a barmok és kevésbé vetted észre őketElővettem a nagyítómat:Régen sokkal több tapló volt. A 90-es években arányaiban egy nb1-es meccsre sokkal olcsóbb volt a jegy, iszonyat milyen arcok jártak. Már a B-közép is sokkal normálisabb mint régen. Tényleg nem basztatásból, de nézz már meg a 90-es évekből balhékat és nagyítóval keressél mondjuk 2010 után.Néha eltöprengek azon, csak a megszépítő múlt miatt gondolom-e, vagy tényleg így van, hogy régen a bunkók aránya kisebb volt a meccseken. Az is lehet, hogy a bunkók száma standard, de – mivel hajdan több néző volt – jobban eloszlottak és kisebb feltűnést keltettek.Értelmes ember még jár meccsre ? 😀nem tudom kikkel jársz meccsre de nem agysebészekkel az biztosNem tőlem kérdezted, és nem pontosan ide kapcsolódik, de nekem pl. azzal van tele a tököm hogyha a meccsrejárós ismerős közegemben mozgok, folyamatosan jön a mellveregetés, hogy a Fradi mekkora magyar csapat, és igazából minden csapat az, de van egy kivétel, aki sohasem volt magyar csapat, a köcsög midó MTK, és jön a gágágágágázás...Tartanánk ott fociban mint a veszprém meg a győr kéziben...Igen, tényleg sokkal jobb, amit pl. kéziben a Veszprém meg a Győr művel.honvedfc.hu/hirek/cimert-valt-a-budapest-honved-fc/2020-08-03Mutass tehetséges magyart aki legalább EL-szintű. Lehet fikázni a fradi jelenlegi átigazolási politikáját de ezerszer inkább nézem ezt mint a hatalmas tehetségnek kikiáltott aztán full belekényelmesedett elkényeztetett köcsög Radót pl.
warr_b
davemayer
warr_b
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Toca
A másik gondolatkísérletem: a szervezett szurkolói csoportok megjelenése sok olyan taplót is bevonzott, akit egyáltalán nem érdekel a foci, csak a pia+bunyó kombó.
nagylaza
NB2
index.hu/sport/2017/11/04/verekedes_a_fradi-stadionban_ketten_sulyosan_megserultek/
nagylaza
ma meg "ezek a amai fiatalok" életérzésed van 😀
Negritis
több mint 5 éve
Persze, kulonben kezdo. Csak most van am szunet, szal beallhatott volna 20 percre mondjuk. Mert ha kapnak egy golt, akkor nem jatszott, nem jutnak fel, de legalabb pihanhet egy jot. Mert beallt, annyira azert jol van.Vegre beall Mitrovic. Nem ertem, miert vartak eddig?aszonták az angolok, hogy nincs 100%-os állapotban
ulpianus
Löfli

Állat vagyok, ami enni kér...