NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végre
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Vasquez bemutatkozott, teszem hozzá xD

több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 781 — Panthers fan
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...
Burkus
Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
dande
Olyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.
Burkus
A második félidő szerintem teljesen korrekt

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
IGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDdd

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...
Burkus
dande
Olyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.
Burkus
el tiki-takáznánk a döntőt sajna :S

végre valami izgalom... megbűnhődik a Real?

több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Burkus
dande
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Pepe 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 8 éve
Az a baj, hogy buta ez az Atlético, jól látszik, hogy nem voltak arra készítve, hogy hátrányból kell játszani, támadni, irányítani. A kaputól 25 méterre elfogy a tudomány, ötletük sincs, a beadogatásokkal meg semmire sem mennek.

Ebbe meg, hogy támadni is ezerrel kell, láthatóan jobban elfáradnak, már most látszik, hogy visszaesett a középpálya, a Real ha ügyes, lekontrázza őket a gyors támadókkal

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Benzema helyett kéne egy csatár.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Burkus
Clattenburg jól szokott fújni a Unitednek, megbosszulja Nani kiállítását. 😀
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Burkus
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt.
Stez
Ó, két év múlva már az utódját is kirúgják 😀
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.
Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
Coolearie
Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..
Coolearie
Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.

Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.
Stez
Szerintem míg érik az Atletico gól emiatt az ostoba, középpályát feladat taktikája miatt.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..
Coolearie
Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.

Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Coolearie
Stez
több mint 8 éve
Coolearie

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Buta ez a Pepe, a 86 évével és megannyi tapasztalatával bedőlt bameg a centernek, balfasz.
Kellett volna a gól

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pepe mekkora tuskó 😊

istenem
gamerkr
De megúszta a csapata a semlegesek nagy bánatára.
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 781 — Panthers fan
Beragadt?
Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
ZoliMP
Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
Jakehomer
Az ilyen lapos labdáknál a kapusnak nem szabad kijönnie, erre tökéletes példa volt a reál nagy helyzeténél, hogy a gólvonalon védett. Csak akkor szabad kijönni, ha a kezek használata kívánatos, mondjuk egy magas labdánál. Itt sokkal több esélye van, ha bent marad.

Szerencse, hogy egyik csapat se a szívem csücske...a foci szégyene, hogy ilyen bl döntő van
Klaci79
Biztos igazatok van, nyilván nem vagyok kapusedző 😊 De a visszajátszás alapján is úgy érzem, több esélye lett volna, ha a csúsztatás után kijön az ötösre.

Choker Griez

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Pepe mekkora tuskó 😊

istenem

több mint 8 éve
Ne legyél edző😊
ZoliMP
Pedig ő a mostani feljutó Hull City edzője..😕
Mindenesetre ez egy nagy szar eddig, fos még lehet belőle, nekem 45p elég is volt. További jó szurkolást!

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Beragadt?
Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
ZoliMP
Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
Jakehomer
Az ilyen lapos labdáknál a kapusnak nem szabad kijönnie, erre tökéletes példa volt a reál nagy helyzeténél, hogy a gólvonalon védett. Csak akkor szabad kijönni, ha a kezek használata kívánatos, mondjuk egy magas labdánál. Itt sokkal több esélye van, ha bent marad.

Szerencse, hogy egyik csapat se a szívem csücske...a foci szégyene, hogy ilyen bl döntő van