NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Végre
több mint 8 éve
Vasquez bemutatkozott, teszem hozzá xD
több mint 8 éve
A második félidő szerintem teljesen korrektOlyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
dande
Burkus
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
IGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDdd
több mint 8 éve
el tiki-takáznánk a döntőt sajna :SOlyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
dande
Burkus
végre valami izgalom... megbűnhődik a Real?
több mint 8 éve
Olyan, mint az Atletico továbbjutása a Bayern ellen. A München ellen nem lenne ilyen retek unalmas döntő.Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
dande
több mint 8 éve
Kampman
28 353
több mint 8 éve
Duff
3 133
Pepe 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 8 éve
Az a baj, hogy buta ez az Atlético, jól látszik, hogy nem voltak arra készítve, hogy hátrányból kell játszani, támadni, irányítani. A kaputól 25 méterre elfogy a tudomány, ötletük sincs, a beadogatásokkal meg semmire sem mennek.Ebbe meg, hogy támadni is ezerrel kell, láthatóan jobban elfáradnak, már most látszik, hogy visszaesett a középpálya, a Real ha ügyes, lekontrázza őket a gyors támadókkal
több mint 8 éve
Benzema helyett kéne egy csatár.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Duff
3 133
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Clattenburg jól szokott fújni a Unitednek, megbosszulja Nani kiállítását. 😀
Burkus
több mint 8 éve
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...Mi is 😊 A legmákosabb BL győzelem lesz a Realnak ha összejön....
Burkus
több mint 8 éve
Kampman
28 353
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt.Ó, két év múlva már az utódját is kirúgják 😀
Stez
több mint 8 éve
Szerintem míg érik az Atletico gól emiatt az ostoba, középpályát feladat taktikája miatt.Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Coolearie
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.
Stez
több mint 8 éve
Sziasztok! Csúnyán fel van billenve a pálya a bírónál. Nagyon szeretne egyenlítést látni...
több mint 8 éve
Csapata legjobbja eddig ma is, egyedül ő lő, jelent veszélyt, Torres nulla, centerezett egy jót, amúgy olyan félelmetesen semmi, hogy az már fáj.Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Coolearie
Ráadásul nagyon jól volt lőve a tizi, pech, hogy két centivel feljebb ment, mint kellett volna. Rühellem az összes mocskos csigazabit, de Griezmann nagyon jó csoka.
Stez
Coolearie
Teszem hozzá, fognak még sírni a Real-fanok két év múlva Zidane miatt. Ő szarik a játékra, a minimális előnynél ugyanúgy visszatolja a csapatát és bekkel, mint Mourinho vagy éppen Ancelotti. Mázlija, hogy ez ma nem fog visszaütni, az Atléticónak semmi sem jön be, el van átkozva.
több mint 8 éve
Nekem sincs bajom vele, de a mai teljesítménye alapján nem ő érdemelte volna meg azt a tizit..Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Coolearie
Stez
több mint 8 éve
Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Aki Griezmannra egy rossz szót szól, az hülye.
Coolearie
több mint 8 éve
Sziasztok Antoine Griezmann vagyok és ez itt a Jackass.Avagy hogyan bazd el az egyetlen lehetőséget.
több mint 8 éve
Buta ez a Pepe, a 86 évével és megannyi tapasztalatával bedőlt bameg a centernek, balfasz.Kellett volna a gól
több mint 8 éve
Pepe mekkora tuskó 😊De megúszta a csapata a semlegesek nagy bánatára.
istenem
gamerkr
több mint 8 éve
Biztos igazatok van, nyilván nem vagyok kapusedző 😊 De a visszajátszás alapján is úgy érzem, több esélye lett volna, ha a csúsztatás után kijön az ötösre.Az ilyen lapos labdáknál a kapusnak nem szabad kijönnie, erre tökéletes példa volt a reál nagy helyzeténél, hogy a gólvonalon védett. Csak akkor szabad kijönni, ha a kezek használata kívánatos, mondjuk egy magas labdánál. Itt sokkal több esélye van, ha bent marad.Beragadt?Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
ZoliMP
Jakehomer
Szerencse, hogy egyik csapat se a szívem csücske...a foci szégyene, hogy ilyen bl döntő van
Klaci79
Choker Griez
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Pepe mekkora tuskó 😊 istenem
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Az ilyen lapos labdáknál a kapusnak nem szabad kijönnie, erre tökéletes példa volt a reál nagy helyzeténél, hogy a gólvonalon védett. Csak akkor szabad kijönni, ha a kezek használata kívánatos, mondjuk egy magas labdánál. Itt sokkal több esélye van, ha bent marad.Beragadt?Persze, kellemetlen helyzet volt, de amikor két méterről kap gólt egy kapus, az nálam beragadás. Aztán lehet, hogy árnyékra jött volna ki 😊
Hogy ragadt volna be? nem is volt íve a labdának no meg meg is csúsztatták😊
ZoliMP
Jakehomer
Szerencse, hogy egyik csapat se a szívem csücske...a foci szégyene, hogy ilyen bl döntő van