Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Juve-Lyon sokkal érdekesebb meccs lesz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
5:2 a Realnak. De lehet 6:3.Hát kíváncsi leszek este a madridi bunker mire megy a Pep féle túlgondolós tili-toli ellen.Szerintem semmire, most nem bunkerezni kell majd, hanem rúgni kéne kettőt. Azt meg sajnos nem látom hogy ki fog.
FLZOLI
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kroos és Benzema természetesen, de Casemiro is esélyes 😊Hát kíváncsi leszek este a madridi bunker mire megy a Pep féle túlgondolós tili-toli ellen.Szerintem semmire, most nem bunkerezni kell majd, hanem rúgni kéne kettőt. Azt meg sajnos nem látom hogy ki fog.
FLZOLI
eaglesmcnabb
Szóval 3:2 lesz és kiesik a Real...
több mint 5 éve
Hát kíváncsi leszek este a madridi bunker mire megy a Pep féle túlgondolós tili-toli ellen.Szerintem semmire, most nem bunkerezni kell majd, hanem rúgni kéne kettőt. Azt meg sajnos nem látom hogy ki fog.
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Hát kíváncsi leszek este a madridi bunker mire megy a Pep féle túlgondolós tili-toli ellen.
több mint 5 éve
Végre elkészült a Paksi stadion, másodjára! 😀Egyszer felhúzták a fő lelátóval szembeni oldalt, majd lebontották az egészet 😀 biztos kevés volt a haszon rajta...
több mint 5 éve
stadionba lehet koncert ott nincs pia 😀Délután 3-kor nem lesznek még 500-an. 😊
Negritis
Egyébként imádom ezt a nagy tippmix feliratot a mezek elején, ennél őszintébb csak az lenne, ha a 'csútiak valami "tőled loptuk Viktornak" mezben nyomnák.
több mint 5 éve
stadionba lehet koncert ott nincs pia 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ma este 8kor jatszik a depor.az elhalasztott meccs...szegenyek.megaerdektelen.Azért nem, az Elche drukkol nekik hogy maradhassanak PO helyen.
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Ma este 8kor jatszik a depor.az elhalasztott meccs...szegenyek.megaerdektelen.
több mint 5 éve
Szegény elnyomott Mú ezzel a horrorsorsolással...Koppenhága azert nem olyan szar, és amúgy most erről a mu tehet? Ez akkor lenne valid ha vki a kemény sorsolásra panaszkodna. Idén sztem nem nyeri meg a MU mert nem igazán kell nekik + idén azért lesznek még komoly ellenfelek a döntőig.
Brugge, Linz, Koppenhága...
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szegény elnyomott Mú ezzel a horrorsorsolással... Brugge, Linz, Koppenhága...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Segítsetek !Akik nem tudták lejátszani az első meccsüket a korona miatt, azoknak nem kell visszavágózni, viszont akik úgy tudták hogy lejátszák az első meccset és akkor lehet lesz visszavágó is, azoknak így megadták is az esélyt.
Most nem értem, de hogy van az hogy az El sorsolásban pl a Leverkusen játszott elsőnek egy 3-0 meccset, majd 1-0-át. Továbbjutott!
Az Inter meg össz-vissz 1 meccset, amit 2-0ra nyertek meg és szintúgy továbbjutott?
Nem kettőt kell mindenkinek játszani?
Coolearie
1 meccset pedig az olasz-spanyol párharcoknál rendeztek egyedül.
Inter-Getafe és Roma-Sevilla
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 5 éve
Segítsetek !Most nem értem, de hogy van az hogy az El sorsolásban pl a Leverkusen játszott elsőnek egy 3-0 meccset, majd 1-0-át. Továbbjutott!
Az Inter meg össz-vissz 1 meccset, amit 2-0ra nyertek meg és szintúgy továbbjutott?
Nem kettőt kell mindenkinek játszani?
több mint 5 éve
Volt év, amikor mondta az üzemorvos, hogy magas a vérnyomásom, ha jövőre is ez lesz, gyógyszert kell szednem. Kérdeztem, mit tudok tenni: kevesebb cigi, kávé, alkohol? Nem. Stresszmentes életmód!én 4 éve vettem mikor alkalmasságin magas volt és 1 hétig naponta kellett többször mérni hogy lássuk lehet-e gond belőle😀 😀Nem tudom, megoldható-e: ha legközelebb felpakolsz valami hasonlót, kérlek, privátban küldj egy vérnyomásmérőt. Kösz!
m.hvg.hu/itthon/20200806_szollosi_gyorgy_orban_viktor_csalad_nemzeti_sport_ner
r.baggio
nagylaza
egyszerűbb volt egyedül mérni itthon mint napi 2x az üzemorvoshoz menni
vannak olyan események amik közbe nem merem mérni 😀
Negritis
Aha...
több mint 5 éve
én 4 éve vettem mikor alkalmasságin magas volt és 1 hétig naponta kellett többször mérni hogy lássuk lehet-e gond belőle😀 😀Nem tudom, megoldható-e: ha legközelebb felpakolsz valami hasonlót, kérlek, privátban küldj egy vérnyomásmérőt. Kösz!
r.baggio
nagylaza
egyszerűbb volt egyedül mérni itthon mint napi 2x az üzemorvoshoz menni
vannak olyan események amik közbe nem merem mérni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
😀 😀Nem tudom, megoldható-e: ha legközelebb felpakolsz valami hasonlót, kérlek, privátban küldj egy vérnyomásmérőt. Kösz!
r.baggio
több mint 5 éve
Ne! Maradjon az, ami van. Ehhez a seggnyalóhoz OV illik. (Jézusom, bazmeg...)😀 😀Legyen ez a kép?
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Erre nehezem találom a szavakat:Ő sem találja azota sem...
www.hatharom.com/2020/08/05/ez-a-megcsalasos-sztori-sokba-fajhat-az-atalantanak?h3_refsite=tf_atalantapsg_20200806&fbclid=IwAR1YSS21IxFQUwf0kY0Jt2IupRzABN7yMUpCaYSFa5lFMHd5NmCDYDHA768
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Erre nehezem találom a szavakat:www.hatharom.com/2020/08/05/ez-a-megcsalasos-sztori-sokba-fajhat-az-atalantanak?h3_refsite=tf_atalantapsg_20200806&fbclid=IwAR1YSS21IxFQUwf0kY0Jt2IupRzABN7yMUpCaYSFa5lFMHd5NmCDYDHA768
Felcsúti indulónak meg ezt javasolnám:
www.youtube.com/watch?v=mfqBHDCeM6I

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
😀 😀Legyen ez a kép?
r.baggio
több mint 5 éve
😀 😀m.hvg.hu/itthon/20200806_szollosi_gyorgy_orban_viktor_csalad_nemzeti_sport_ner

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerintem az a gusztustalan hogy alapbol letezhet egy ilyen csapat.Közpénzcsap.
Egy milliardos kozpenztemeto a miniszterelnok hatso kertjeben.
Borbinho
Fontos ám, hogy honnan nézed.
több mint 5 éve
Egy vigyorral kevesebb a köpcös tolvajnak, és rabló bandájának az pont eggyel több nekünk. 😉Ilyen ínséges időkben meg kell becsülni minden apróságot.