NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.Itt most egész pontosan kire/mire gondolsz?
Stez
több mint 8 éve
Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne. Egyszer még megpattanhat rajta vagy bele botolhat véletlenül de aki ennyire gyengén teljesít kb 2 éve MINDENHOL attól én már nem várok csodát.De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.StezKennyNa vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Kampman
Én Bödére és/vagy Juhászra gondolok.
Kenny
Kenny
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Szalainak szerintem annyira beton a helye mint pl Nagy Ádámnak vagy Királynak.Szalainak fontos taktikai szerepe van,de könyörgöm 1-2x eltalálhatná a kaput.De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.Juhászt kihagyhatja, az nem lepne meg, de Böde igen.Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kenny
Kampman
Böde meg a két feröeriek ellen lőtt gólján kívül teljesen súlytalan nemzetközi szinten,tavaly amit leművelt az EL-ben azt rossz volt nézni.Igazából mindegy ki megy,csak tegye oda magát 90 percen át.A többi nem számít.
Kenny
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire eredményes, a válogatottban Niko sem találja a kaput, Szalai meg végképp. Böde viszont teljesen más stílusú támadó, és ez fontos lehet, miután Storck rengeteget gyakoroltatja a taktikaváltást, minden helyzetre készíti a csapatot. Ha ebből indulok ki, akkor egy Bödéhez hasonló erőcsatárt el fog vinni magával, mert ilyen stílusú támadója nincsen más, és a változatosság fontos lehet.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.
Stez
több mint 8 éve
Juhászt kihagyhatja, az nem lepne meg, de Böde igen.Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kenny
Kampman
Böde meg a két feröeriek ellen lőtt gólján kívül teljesen súlytalan nemzetközi szinten,tavaly amit leművelt az EL-ben azt rossz volt nézni.Igazából mindegy ki megy,csak tegye oda magát 90 percen át.A többi nem számít.
Kenny
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire eredményes, a válogatottban Niko sem találja a kaput, Szalai meg végképp. Böde viszont teljesen más stílusú támadó, és ez fontos lehet, miután Storck rengeteget gyakoroltatja a taktikaváltást, minden helyzetre készíti a csapatot. Ha ebből indulok ki, akkor egy Bödéhez hasonló erőcsatárt el fog vinni magával, mert ilyen stílusú támadója nincsen más, és a változatosság fontos lehet.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyha mondjuk meghúzza, hogy Szalait kivágja, akkor a fair play szelleméről híres arc elkezdi-e keverni a szart, és rohadéknak beállítani Storckot.
több mint 8 éve
Szerintem Juhász kijátszotta magát a csapatból az elefántok ellen.lassú volt,körülményes,nem egy hanem néha két ütemet tévedett.A rutinja mellette szól,de szerintem más nagyon nem.Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kenny
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Mindkettőt viszi szerintem. Böde mégis csak gólkirály, Juhásznak meg talán csak Királyhoz és Gerához mérhető nemzetközi tapasztalata van. Gondolom nagyrészt azokat a mennyei játékosokat hagyja itthon, akik amúgy is csak azért voltak az edzőtáborban, hogy tapasztalatot szerezzenek (Bese, Lencse, Vida)
Kenny
több mint 8 éve
Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Stieber.
Kenny
Coolarie: Nagy fanja vagyok bogdánnak, de sajnos abszolút indokolt a kihagyása...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Mind a kettő jönni fog. Nekem speciel Bogdán kihagyása fáj a legjobban..Szeretném már a srácot látni úgy hogy tényleg bizonyít..
Kenny
több mint 8 éve
Na vajon kinek a kihagyásától nem lesz népszerű Storck?Én Bödére és/vagy Juhászra gondolok.
több mint 8 éve
Beszélgessünk futballról.Rég túl van már azon a szinten a magyar bajnokság, hogy innen valaki nagyot dobbantson, muszáj letenni valamit a nemzetközi porondon vagy külföldön, hogy egyáltalán szóba kerüljön egy magyar játékos neve komolyabban. Ilyen ugródeszkának jó ez a lengyel, holland, osztrák, belga másodvonal. Bele lehet erősödni a nyugati mentalitásba és tempóba, és adott esetben továbblépni és fejlődni.
Fenntartásokkal ugyan, de olvasom, hogy Balogh Balázs iránt, Korcsmár iránt meg még valaki iránt érdeklődnek Lengyelországból. Litauszki ugye már le is igazolt. Lovrencsics és Kádár, (Rudnevs) jó teljesítménye ugye ráfordította a szemeket az NB1-re, azóta Guzmics és főleg Nikolics remek játéka még inkább előtérbe helyezte a magyar játékosokat. Tényleg elég ennyi? 1-2 jó teljesítmény és akkor kinyílik a piac? Azt persze tudom, hogy a kedvező ár is szerepet játszik benne, amit fizetni kell (már ha nem szabadon igazolható). Vagy a kedves menedszer urak jöttek rá arra, hogy először lépcsőzetesen kellene haladni és nem rögtön a TOP nyugati ligákba eladni a portékájukat? Mennyire élhető út ez a magyar játékosoknak? S innen, hogyan tovább? Mert jó-jó ez a lengyel liga, de innen tovább kellene ugrani erősebb ligákba.
tüsi91
Ez sokkal jobb módszer, mint egyből kimenni egy nagy csapathoz a padon ücsörögni a tartalékok tartalékjainak meccsén.
több mint 8 éve
Ez ordas nagy marhaságnak tűnik. Mi a fenének cserélné le a kedvencét, aki a szurkolók, média, játékosok is mind imádnak?Amúgy az megvan, hogy Pérez egy bukta döntő után le akarta váltani Zidane-t? 😊Emeryt akarta,sőt elvileg szóbeli megállapodásig el is jutottak.
Állítólag már az új trénert keresgélte.
Stez
Bolond ember.
Kenny
Hihetetlen ez az állandó hangulatkeltés a katalán sajtó (mert kik mások, mint a Deportivo kezdték ezt híresztelni) részéről. Olyan kisebbségtudatok és önértékelési zavarban szenvednek, hogy az már vicc. Meg lehet nézni, az utóbbi hetek írásait, vagy épp Pique és Xavi marhaságait. Nem kell feltétlen jót kívánni az ellenfélnek, de ez az állandó mi vagyunk a jók, ők a gonoszak beállítás hányingerkeltő...
több mint 8 éve
Túlzol kicsit Robi, egyébként való igaz h a focivilágban is létezik negatív sztereotípia a magyarokkal szemben.Beszélgessünk futballról.Ez sokszor tényleg csak ennyi, a menedzsereken rengeteg múlik, és a nemzetiségen alapuló sztereotipizálás nagyon is él; majdnem mint az aranycipőnél a gólok szorzószáma... Nem labdarúgás, hanem jégkorong, de a legjobb sztori szerintem Gröschl Tamásé, akit anno azért draftoltak az NHL-be, mert azt hitték a neve alapján, hogy skandináv, aztán nagy volt a meglepődés, mikor rájöttek, hogy magyar, még a lehetőséget se kapta meg a bizonyításra. Ezt a kialakult ellenszenvet a magyar aranylábúak iránt ugyanúgy le kell küzdeni, amiért a játékosügynök legalább annyit tehet, ha jó kapcsolatai vannak (Filipovicson kívül magyar berkekben pl. nincs is nagyon más, akinek a klienseit egyáltalán hajlandóak megtekinteni külföldön).
Fenntartásokkal ugyan, de olvasom, hogy Balogh Balázs iránt, Korcsmár iránt meg még valaki iránt érdeklődnek Lengyelországból. Litauszki ugye már le is igazolt. Lovrencsics és Kádár, (Rudnevs) jó teljesítménye ugye ráfordította a szemeket az NB1-re, azóta Guzmics és főleg Nikolics remek játéka még inkább előtérbe helyezte a magyar játékosokat. Tényleg elég ennyi? 1-2 jó teljesítmény és akkor kinyílik a piac? Azt persze tudom, hogy a kedvező ár is szerepet játszik benne, amit fizetni kell (már ha nem szabadon igazolható). Vagy a kedves menedszer urak jöttek rá arra, hogy először lépcsőzetesen kellene haladni és nem rögtön a TOP nyugati ligákba eladni a portékájukat? Mennyire élhető út ez a magyar játékosoknak? S innen, hogyan tovább? Mert jó-jó ez a lengyel liga, de innen tovább kellene ugrani erősebb ligákba.
tüsi91
baggio
Filipovics mellett azért Pataky Tibor is kiközvetített több magyart külföldre (pl. Bogdán, NK9, Kádár, Gulácsi, Vadócz).
Vmivel kisebb szintén magyar cég a Sport and Success intézi Megyeri Balázs ügyeit, de ők adták el Hollandiába Vida Krisztofert, aki egész sokat játszott idén a De Graafschapban a holland 1. osztályban (más kérdés h a csapat aztán osztályzón kiesett).
Sok magyarnak (pl. Dzsudzsák, Varga Roli, Priskin, Elek, Bódi, Pátkai, Lipták, Kalmár, Balogh Balázs) a Stars & Friends nevű, egyébként osztrák székhelyű, de számos európai országban képviselettel rendelkező cég viszi az ügyeit, a magyar iroda feje ugye Vörösbaranyi József. A nagyobb nemzetközi kliensei tartozik cégnek pl. Skrtel, Zieler v. Kucka.
Persze sok komoly magyar playának (Nikolics, Köteles, Juhász, Huszti, Gyurcsó, Guzmics, Fiola, Pintér, Kiskokó, Radó, Simon Dudu, Gera, Hidi, Sándor Gyuri) valóban Filipovics az ügynöke.
Persze az sem véletlen h számos piacképes magyar futballista dolgozik külföldi ügynökkel:
- Szalai ügyeivel az arena11 nevű müncheni cég foglalkozik, ahogy pl. Sadio Mané v Johannes Geis esetében is
- Tőzsér az ausztrál (!) Playmaker Football Management ügyfele, ahogy pl. Mile Jedinak is.
- Stieber dolgait SportsTotal nevű kölni ügynökség intézi, az egyik legnagyobb név a német piacon, Toni Kroos v. Marco Reus is az ügyfelük.
- Otigba képviselője (ha őt vehetjük magyarnak) a holland piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a Sports Entertainment Group (SEG), Memphis Depay-jal, Stefan de Vrijjel v. Kevin Strootmannal egyetemben.
- Futács jogi ügyeiért a szintén holland Mulders Advocaten felel.
- Balogh Norbert ügynöke pedig a görög Gerasimos Zapatinas.
Summa summarum a piacképes magyar futballisták közül egyedül Dibusz az akinél ez gond lehet, a Paunoch Péter-féle Center Sport tényleg nem egy nagy was ist das, valamint Nagy Ádám az, akinek ha jól tudom most nincs is ügynöke.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Mondjuk ez nhl szinten ordas nagy hiba. Instant scout cut. (Kéne, hogy legyen)Beszélgessünk futballról.Ez sokszor tényleg csak ennyi, a menedzsereken rengeteg múlik, és a nemzetiségen alapuló sztereotipizálás nagyon is él; majdnem mint az aranycipőnél a gólok szorzószáma... Nem labdarúgás, hanem jégkorong, de a legjobb sztori szerintem Gröschl Tamásé, akit anno azért draftoltak az NHL-be, mert azt hitték a neve alapján, hogy skandináv, aztán nagy volt a meglepődés, mikor rájöttek, hogy magyar, még a lehetőséget se kapta meg a bizonyításra.
tüsi91
baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Beszélgessünk futballról.Ez sokszor tényleg csak ennyi, a menedzsereken rengeteg múlik, és a nemzetiségen alapuló sztereotipizálás nagyon is él; majdnem mint az aranycipőnél a gólok szorzószáma... Nem labdarúgás, hanem jégkorong, de a legjobb sztori szerintem Gröschl Tamásé, akit anno azért draftoltak az NHL-be, mert azt hitték a neve alapján, hogy skandináv, aztán nagy volt a meglepődés, mikor rájöttek, hogy magyar, még a lehetőséget se kapta meg a bizonyításra. Ezt a kialakult ellenszenvet a magyar aranylábúak iránt ugyanúgy le kell küzdeni, amiért a játékosügynök legalább annyit tehet, ha jó kapcsolatai vannak (Filipovicson kívül magyar berkekben pl. nincs is nagyon más, akinek a klienseit egyáltalán hajlandóak megtekinteni külföldön).
tüsi91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
de csak megnyerte a BL-t. És ez számít. Többi másodlagos.és ez a hozzáállás legitimálja Perez szakmai barbárságát...
eaglesmcnabb
aszem el lehet mondani, az elnök úr és a szurkolók a zsák és a foltja
(csak aztán mikor újra hülyére ver otthon a nagy rivális, ne tessék megint hőbörögni, mert nem ezt a pónit kértétek 😉 )
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-muenchen-robert-lewandowski-verhandelte-laut-bericht-auch-mit-paris-saint-germain-6440228.htmlIronikus lenne úgy elveszteni, ahogy megszereztük.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Amúgy az megvan, hogy Pérez egy bukta döntő után le akarta váltani Zidane-t? 😊Emeryt akarta,sőt elvileg szóbeli megállapodásig el is jutottak.
Állítólag már az új trénert keresgélte.
Stez
Bolond ember.
több mint 8 éve
Beszélgessünk futballról.Ha már Rudnevs szóba került ő ugye Lengyelországból a Hamburgba került.
tüsi91
Korcsmár mondjuk ugye bundás 2-ben már lehúzott 3 évet, szal ő kb csak visszakerül szvsz ugyanarra a szintre ha ez összejön.
Btw Gyurcsónak és Mervónak is jól megy most a polákoknál lehet Lengyelország lesz az, mint ami Izrael volt a magyar játékosoknak a 90-es években.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sztem ez egy jó, járható út lenne...ha a managerek nem basznák el a játékosok pályafutását úgyis. Egyébként megbmajd niko jövőre majd megmutatja mit ér 28 gól a lengyel bajnokságban...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Beszélgessünk futballról.Fenntartásokkal ugyan, de olvasom, hogy Balogh Balázs iránt, Korcsmár iránt meg még valaki iránt érdeklődnek Lengyelországból. Litauszki ugye már le is igazolt. Lovrencsics és Kádár, (Rudnevs) jó teljesítménye ugye ráfordította a szemeket az NB1-re, azóta Guzmics és főleg Nikolics remek játéka még inkább előtérbe helyezte a magyar játékosokat. Tényleg elég ennyi? 1-2 jó teljesítmény és akkor kinyílik a piac? Azt persze tudom, hogy a kedvező ár is szerepet játszik benne, amit fizetni kell (már ha nem szabadon igazolható). Vagy a kedves menedszer urak jöttek rá arra, hogy először lépcsőzetesen kellene haladni és nem rögtön a TOP nyugati ligákba eladni a portékájukat? Mennyire élhető út ez a magyar játékosoknak? S innen, hogyan tovább? Mert jó-jó ez a lengyel liga, de innen tovább kellene ugrani erősebb ligákba.
több mint 8 éve
de én nem is mondtam, hogy Pepe jó volt-e vagy szar volt, én azt mondtam, Pepe ugyanakkora féreg, mint régen is volt, játsszon emellett akárhogy is 8)semmit sem változott, viszont megszopja, mert Böde kicsinálja
több mint 8 éve
kell nyúlni, egyszerűen csak rohadtul tud motiválni, és óriási tekintélye van,erről van szó. Az elmúlt és a kövi10 évből talán Tottinak volt/van/lesz ekkora tekintélye a játékosok szemében mint neki, és őt is szeretik, és egy ilyen csapatban ez kurva fontos. 20 év múlva kurvára le fogom szarni hogy milyen játékkal nyertünk, nem mondom hogy annyira megérdemelt a győzelem, tény hogy nem voltunk ma jobbak, de ha csak a sima ziccereket nézzük, gólokkal nyerhettünk volna.
Stez
+ Senki nem mondta hogy zizou nagy szakember, de csak megnyerte a BL-t. És ez számít. Többi másodlagos. Anno guardiolának se kellett messit, xavi vagy iniestát megtanítania focizni, Zidanenak sem az a dolga CR-el vagy Bale-el.
Mondjuk az is érdekes hogy ma Pepét mindenki ekézte mennyit színészkedik (jogosan) de amikor a semmire pirosat kapott hasonlóért Müllerrel szemben, akkor is ő volt a geci. 😊 Ami jobban izgat, hogy ma kurvára szar volt, de mivel a City ellen mindkét meccsen ő volt a meccs embere, ha nem haragszol megbocsátom neki valahogy :d
Bale meg ha egészséges nem lehet bírni vele, első 20 percben amit leművelt az CR szint. Jövőre jobb lesz mint a portugál.
vagyis pontosítok némileg, az kivehető, hogy Zidane csak azzal van tisztában, amivel találkozott aktív pályafutása során, a középpályával, nem véletlen, hogy arra épít, ott akar meglepetéseket húzni, de jobbára ezek nem jönnek bemiért nem jött be?
Stez
Mellesleg az általad előzőleg leszarozott Casemiro lejátszott mindenkit ma. :d Ez is a kopasz ötlete volt, őt beépíteni. Imádom ha egy terv sikerül!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Szóval ZZ bevarrta a 9.-hez a felsőbe a lasztit, 10.-nél ott üldögélt Ancelotti mellett, és most ő maga vezényli a csapatot a 11.-hez.
több mint 8 éve
Baszki Atléti így röviden így értékelek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
jujj de szar meccs volt, mondjuk San siroban jó meccs hány éve volt?magyarázkodni nem hát, de aki ezek után szopni kezdi Zidane kukiját, micsoda szakember, azt telibe röhögöm 8)
Hercze: Pepe szar volt de legalább nyertünk, zidane elbaszta ahol csak lehet, tény.
De csak nyert a csapat, szóval nem kell magyarázkodni!
Imádom ezt a csapatot! Ziccereket be kéne lőni, mert kezdek öregedni, egyre közelebb az a szívroham!
eaglesmcnabb
egész regnálása alatt kijött, hogy fogalma sincs a taktikai elemekről, nagyon nem érzi, mikor-mihez, kihez kell nyúlni, egyszerűen csak rohadtul tud motiválni, és óriási tekintélye van, pont ez kellett a Benítez utáni Realhoz, ő nagy pluszt nem adott hozzá, csak azért tűnik úgy, mert Benítez alatt a béka segge alá esett a Real
vagyis pontosítok némileg, az kivehető, hogy Zidane csak azzal van tisztában, amivel találkozott aktív pályafutása során, a középpályával, nem véletlen, hogy arra épít, ott akar meglepetéseket húzni, de jobbára ezek nem jönnek be