NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
több mint 8 éve
szintén nem kötözködés, de itt több baj is van. 😀 "Adil Rami (Valencia)"mi a fasz ? nem néztem átindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
Heisman Trophy
U.i:
- Örülök, hogy Neustadter végre befért a válogatottba, mégha ezért Orosszá is kellett avanzsálnia. Jó játékos, akivel az Oroszok is nagyot nyertek.
- Aduriz remélem kap majd lehetőséget, fossa a gólokat számolatlanul. Én őt tenném a kezdőbe, de a spanyoloknál ugye egyáltalán nem biztos, hogy lesz csatár a kezdőbe a legtöbb meccsen.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Még mindig nem tudom elhinni...ilyen egyszerűen nincsen... 😕 😕 😕Hogy kimaradt Torghelle?
Nincs igazság......
ZoliZoltán
Én sem tudom túltenni magam rajta.
több mint 8 éve
Így költséghatékonyabb.Nyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊többet nem linkelek be ilyet. Azért örülnének a City drukkerek nem ?lol..XD index gratindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
Coolearie
Heisman Trophy
Egyébként ez mindig is érdekelt akárhányszor találkozok ilyen hibàkkal ( meg sokkal súlyosabbakkal) az nso-n meg a többi helyen hogy aki online cikket ír az átolvassa amit csinált? Ha más nem odaadnám valakinek hogy fussa át.
davemayer
Indexen kb. naponta van 10 ilyen hiba, vagy durva elírás.
Végülis internet, nem printmédia. Ha kiszúrja valaki és jelzi, kijavítják.
több mint 8 éve
Nyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊többet nem linkelek be ilyet. Azért örülnének a City drukkerek nem ?lol..XD index gratindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
Coolearie
Heisman Trophy
Egyébként ez mindig is érdekelt akárhányszor találkozok ilyen hibàkkal ( meg sokkal súlyosabbakkal) az nso-n meg a többi helyen hogy aki online cikket ír az átolvassa amit csinált? Ha más nem odaadnám valakinek hogy fussa át.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
többet nem linkelek be ilyet. Azért örülnének a City drukkerek nem ?lol..XD index gratindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
lol..XD index gratindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
több mint 8 éve
Még mindig nem tudom elhinni...ilyen egyszerűen nincsen... 😕 😕 😕Nincs igazság......
több mint 8 éve
mi a fasz ? nem néztem átindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a
több mint 8 éve
Bódi Ádám --> Videoton
több mint 8 éve
lekaptam a FIFA15t, van ehhez vmi roster update?tudsz csatlakozni a nethez, akkor a 2014-es nyári átigazolási időszak új csapatai be nem rakott játékosok (pl 16-ban mikor megszreztem De Bruyne még a farkasoknál volt) illetve a 2015-ös teljes átigazolások, ha tudsz csatlakozni a nethez.
braxa88
www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2370006.html
mi támadni ? örülök hogy ha 2 gólt lövünk és egyik sem öngól, attól még szép ennyi csatár de egyik sem quality nagyon és baszki Szalai is bekerült
több mint 8 éve
Bese tuti hogy nem állsz be se.Ha igazak a hírek akkor jövőre már nálunk szaladgál.
Tudtam hogy a fizikai felmérők alapján be fogja rakni a német :d
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Mondjuk az, hogy bánfi mit ámokfutott az m4en az valami egészen elképesztő... 😀Úgy általában nagyon profi volt a körítés. Azt hittem, valami sajtótájékoztató módjára jelentik be, ehelyett egy interjút próbáltak bejátszani, ahol először nem volt hang se, majd egyszerűen bemondták, hogy kik lesznek a kerettagok.
peach
több mint 8 éve
Bese tuti hogy nem állsz be se.köszönjük! 😊
Tudtam hogy a fizikai felmérők alapján be fogja rakni a német :d
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Bese tuti hogy nem állsz be se. Tudtam hogy a fizikai felmérők alapján be fogja rakni a német :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Papír keret.Sérült volt 3 hónapot. Én azt hittem, sallait viszi stieber helyett mert az meg nem játszott egész tavasszal. Amúgy igen.
Besének orulok,Gyurcso talan elfert volna.
Kenny
Mondjuk az, hogy bánfi mit ámokfutott az m4en az valami egészen elképesztő... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Papír keret. Besének orulok,Gyurcso talan elfert volna.
több mint 8 éve
ozibozi
17 218
Akkor összefoglalva, ha a tolódás rendben lesz, már nagy baj nem érhet minket.
több mint 8 éve
Illetve ne kapjunk olyan gyökér gólokat mint pl. az észak írek ellen...Kívánom, hogy ne csak gólnak, de akárcsak egy pontocskának is örülhess. 😉 😊3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünkÉn azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne.
Kenny
davemayer
Jughead
davemayer
Ami az illeti én nem támasztok túlzott elvárásokat az EB-hez annyit szeretnék, hogy ne legyen a csapat egy pofozógép, és legalább nehezítse meg mind 3 ellenfél dolgát ha nem is a végsőkig, de jó ideig. 😉
Jughead
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Jughead
5 229
Kívánom, hogy ne csak gólnak, de akárcsak egy pontocskának is örülhess. 😉 😊3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünkÉn azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne.
Kenny
davemayer
Jughead
davemayer
Ami az illeti én nem támasztok túlzott elvárásokat az EB-hez annyit szeretnék, hogy ne legyen a csapat egy pofozógép, és legalább nehezítse meg mind 3 ellenfél dolgát ha nem is a végsőkig, de jó ideig. 😉
több mint 8 éve
3ból 2 meccsen ott leszek és csak annyit kérek hogy legalább 1 magyar gólnak örülhessünkÉn azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne.
Kenny
davemayer
Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Jughead
5 229
Én azon is meg lennék lepődve, ha az egész magyar válogatott egynél több gólt lőne nemhogy Szalai... 😉 😊De nem lennék meglepődve ha az EB-n gólokat lőne.Nagyon meg lennék lepődve ha egynél több gólt lőne.
Kenny
davemayer
több mint 8 éve
braxa88
12 534
lekaptam a FIFA15t, van ehhez vmi roster update?