Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Pontosabban:Hopp-hopp sporttárs! Mi ez a trehányság? Statisztikát csak pontosan...
Fradi: 24,15 M
svédek: 12,15 M
warr_b
Na de elnézem a régi szép emlékekre, azért egy viccet eszembe juttat:
Két orosz katona bandukol a Szaharában és találnak egy dobozos cólát:
Szergely: - Elosztjuk testvériesen, jó!?
Iván: - Lófa.zt!!! Inkább, Fifiti-fifiti ...
😉😊😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Lusta vagyok, a selejtezőkön, egymeccses lebonyolításnál döntetlen esetén az idegenben játszó csapat megy tovább, vagy hosszabbítás + tizik?If scores are level at the end of normal time, extra time is played, followed by a penalty shoot-out if the scores remain tied.
Gergőbácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lusta vagyok, a selejtezőkön, egymeccses lebonyolításnál döntetlen esetén az idegenben játszó csapat megy tovább, vagy hosszabbítás + tizik?Az első variáció elég beteg lenne...
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Lusta vagyok, a selejtezőkön, egymeccses lebonyolításnál döntetlen esetén az idegenben játszó csapat megy tovább, vagy hosszabbítás + tizik?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Tok mindegy következő körben úgyis kb verhetetlen ellenfél jönne. Sztem szopunk a svedektol.Inkább örüljetek hogy a Djurgardens megelőzte a Malmöt 1 ponttal, mert ha a Malmö jönne na akkor lenne egyoldalú a meccs.Csak a baj hogy a Fradi tavaly nem volt kiemelt. Most az és jöhetett volna az izlandi csapat, északír, ergo sokkal kevésbé veszélyes csapatok, de azért sikerült teljesen váratlan módon az elérhető messze legnehezebben kihúzni.
A másik meg hogy semmivel se nehezebb ez mint a Ludogorets, sőt a bolgárok ezelőtt és most is stabil részvevők voltak.
Heisman Trophy
A másik. Az uefa kalapbeosztásat érti valaki? Mert területi alapon nem értem. Egyéb alapon nem értem.
tüsi91
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Most nem adjak ki az aranylabdát a jarvany miatt. Lewa elkepesztoen termel most és Sanéval kapott még egy kiszolgáló főt, és Flick vmit nagyon kitalált.44 meccs alatt 53 gól a termése Lewanak.Lewa az utóbbi 3-4 év legjobb centere szerintem. Ebbe szerintem a Real drukkerek is megegyeznek, hogy jobb mint Benzema.
És nem kapta meg a díjat xy eset miatt. 🤡
One-Hit Wonder vagy fogja tudni hozni a kövi szezonban is ezt a fajta termelést?
Coolearie
Ha BL-t nyer a Bayern, akkor kapja meg az Aranylabdát.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez kb. a Fradira és a magyar bajnokságra is igazak, gondolom azért.😀Elfelejtettem, hol lehet utánanézni: a stat guruk közül kitenné ide valaki, hogy mennyi a költségvetése az FTC-nek és a Djurgardennek, ill. mennyi a játékosok "eszmei értéke"?Tm szerint duplaannyi a Fradi értéke.
nagylaza
Mit fostok már előre? Sima színtelen-szagtalan tucatcsapat, idén megnyerték ugyan a bajnokságot, de előtte kb ilyen hetedik helyeik voltak. Nem nagy szám a svéd bajnokság se.
warr_b
több mint 5 éve
Inkább örüljetek hogy a Djurgardens megelőzte a Malmöt 1 ponttal, mert ha a Malmö jönne na akkor lenne egyoldalú a meccs.Csak a baj hogy a Fradi tavaly nem volt kiemelt. Most az és jöhetett volna az izlandi csapat, északír, ergo sokkal kevésbé veszélyes csapatok, de azért sikerült teljesen váratlan módon az elérhető messze legnehezebben kihúzni.
A másik meg hogy semmivel se nehezebb ez mint a Ludogorets, sőt a bolgárok ezelőtt és most is stabil részvevők voltak.
Heisman Trophy
A másik. Az uefa kalapbeosztásat érti valaki? Mert területi alapon nem értem. Egyéb alapon nem értem.
több mint 5 éve
A pillanat, amikor Bonucci a legközelebb volt a BL-serleghez.amíg croni ott van addig sztem minden évben kötelező a BL győzelemAkarod mondani Pirlo 😊Ha olyan edzo kell a Juvenak aki elso eveben BL-t nyer akkor csak Di Matteo johet szoba 😀Jött is Pochettino.
Borbinho
Coolearie
Nekem nagyon tetszik ez a kinevezes, nala talan nem lesz elvaras a BL gyozelem azonnal, talan kap 1-2 evet ujraepiteni a csapatot.
Plusz egyre tobb nagy csapatnal lehetoseget kapnak a korabbi legendak ami szimpatikus
Borbinho
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A múltbéli tapasztalatok alapján nem tartom indokolatlannak a Fradi-szurkerek mérsékelt optimizmusát.Elfelejtettem, hol lehet utánanézni: a stat guruk közül kitenné ide valaki, hogy mennyi a költségvetése az FTC-nek és a Djurgardennek, ill. mennyi a játékosok "eszmei értéke"?Tm szerint duplaannyi a Fradi értéke.
nagylaza
Mit fostok már előre? Sima színtelen-szagtalan tucatcsapat, idén megnyerték ugyan a bajnokságot, de előtte kb ilyen hetedik helyeik voltak. Nem nagy szám a svéd bajnokság se.
warr_b
több mint 5 éve
Inkább örüljetek hogy a Djurgardens megelőzte a Malmöt 1 ponttal, mert ha a Malmö jönne na akkor lenne egyoldalú a meccs.A Malmö nem jöhetett, volna. Ők ugyanúgy kiemeltek lettek volna mint az FTC.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Pontosabban: Fradi: 24,15 M
svédek: 12,15 M

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Inkább örüljetek hogy a Djurgardens megelőzte a Malmöt 1 ponttal, mert ha a Malmö jönne na akkor lenne egyoldalú a meccs.A másik meg hogy semmivel se nehezebb ez mint a Ludogorets, sőt a bolgárok ezelőtt és most is stabil részvevők voltak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Elfelejtettem, hol lehet utánanézni: a stat guruk közül kitenné ide valaki, hogy mennyi a költségvetése az FTC-nek és a Djurgardennek, ill. mennyi a játékosok "eszmei értéke"?Tm szerint duplaannyi a Fradi értéke.
nagylaza

több mint 5 éve
Elfelejtettem, hol lehet utánanézni: a stat guruk közül kitenné ide valaki, hogy mennyi a költségvetése az FTC-nek és a Djurgardennek, ill. mennyi a játékosok "eszmei értéke"?
több mint 5 éve
Vicc hogy magasan a legnehezebbet sikerült megkapni. Jó lett volna egy sima meccs, ez nehezen lesz az.Sima lesz az, csak ellenkező irányba.
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Vicc hogy magasan a legnehezebbet sikerült megkapni. Jó lett volna egy sima meccs, ez nehezen lesz az.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Svéd bajnok, kiemeltként nehéz lett volna erősebb ellenfelet kapni. Mondjuk 1.01 odds volt rá.én 1 meccsen se hiszem hogy több esélye lenne a fradinak továbbjutni, hát még 2n
2 meccses párharcban nem aggodnék, de 1 meccsen lehet bármi. Legalább nem műfű lesz odakinn.
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Meglepődtem volna, ha nem a svédeket kapjuk. Bár én arra számítottam, hogy mehetünk hozzájuk idegenbe, de biztos mellé nyúlt a fickó a sorsolásnál, ugrott az éves bónusz egy része 😀Nyilván megint a lehető legnehezebb ellenfél, de meg kell oldani, különben semmi értelme csoportkörökről álmodozni.

több mint 5 éve
Svéd bajnok, kiemeltként nehéz lett volna erősebb ellenfelet kapni. Mondjuk 1.01 odds volt rá.2 meccses párharcban nem aggodnék, de 1 meccsen lehet bármi. Legalább nem műfű lesz odakinn.
több mint 5 éve
Akkor így helyes, igazad van.Benzema jobb támadó, Lewa jobb center/befejezo.44 meccs alatt 53 gól a termése Lewanak.Lewa az utóbbi 3-4 év legjobb centere szerintem. Ebbe szerintem a Real drukkerek is megegyeznek, hogy jobb mint Benzema.
One-Hit Wonder vagy fogja tudni hozni a kövi szezonban is ezt a fajta termelést?
Coolearie
Kenny
Toca
Djurgarden-t csak megverjük, mondjuk egy meccsen lehet bármi 😀
több mint 5 éve
Benzema jobb támadó, Lewa jobb center/befejezo.44 meccs alatt 53 gól a termése Lewanak.Lewa az utóbbi 3-4 év legjobb centere szerintem. Ebbe szerintem a Real drukkerek is megegyeznek, hogy jobb mint Benzema.
Coolearie
Kenny
több mint 5 éve
Az lehet, de kimerül némi buziemeleszben, mocskoslilákban meg szarakispestben általában.A mentalitásra gondoltam elsősorban, igaz, hogy a régi nagy balhék már nincsenek.A kilencvenes években ez még talán igaz is lehetett, manapság viszont már nincsen lófasz se, még a fradisták is kezesbárányok.Nyilván a szurkolótáborok jelentős része viszont olyan emberekből áll, akinek az anyázás meg a fizikai erőszak épp olyan alapvető része a mindennapos társadalmi interakcióknak, mint normális embereknek a kézfogás vagy a small talk.Pécs-Győr: addig nem lettek betalálva a győriek, amíg nem kezdték szidni a pécsieket. Innen mondjuk már nem volt visszaút, a mellettük lévő szektor beszólt, erre a győriek 2x indultak meg a kerítés ajtót rugdalva, de bent nem lett nagyobb balhé. Mondjuk ha szidás van, az nálam bőven belefér. Máshol is van, nyugi.Lehet az én ingerküszöböm irreálisan magas, de ha azt mondja valaki, hogy “buzi pesti, a kurva anyád” még nem támad kedvem ajtót rugdalni.
De legalább végre focihangulat volt itt is 😊
NB2
Sobri Jóska
Kampman
warr_b
Kampman

több mint 5 éve
A mentalitásra gondoltam elsősorban, igaz, hogy a régi nagy balhék már nincsenek.A kilencvenes években ez még talán igaz is lehetett, manapság viszont már nincsen lófasz se, még a fradisták is kezesbárányok.Nyilván a szurkolótáborok jelentős része viszont olyan emberekből áll, akinek az anyázás meg a fizikai erőszak épp olyan alapvető része a mindennapos társadalmi interakcióknak, mint normális embereknek a kézfogás vagy a small talk.Pécs-Győr: addig nem lettek betalálva a győriek, amíg nem kezdték szidni a pécsieket. Innen mondjuk már nem volt visszaút, a mellettük lévő szektor beszólt, erre a győriek 2x indultak meg a kerítés ajtót rugdalva, de bent nem lett nagyobb balhé. Mondjuk ha szidás van, az nálam bőven belefér. Máshol is van, nyugi.Lehet az én ingerküszöböm irreálisan magas, de ha azt mondja valaki, hogy “buzi pesti, a kurva anyád” még nem támad kedvem ajtót rugdalni.
De legalább végre focihangulat volt itt is 😊
NB2
Sobri Jóska
Kampman
warr_b