Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Elsírta magát a feljutott Pintér: "Nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar focitól kaptam"

www.csakfoci.hu/hazai/nb2/node/213421
ozibozi
Elkezdődött.

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Elsírta magát a feljutott Pintér: "Nem érdemeltem meg azt a bánásmódot, amit a magyar focitól kaptam"

ozibozi
 www.youtube.com/watch?v=G9iNKbxUAx0
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 218

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Ezeket nem vitatja senki. Csak ugye mi arra játszunk, hogy ne kapjunk gólt. És a kapitányok szerint szalai ebben nagyobb segítség mint a többi csatár. Az, hogy előrefele vakon van egy éve az pech. De eddig úgy ítélték meg szalai védekezése többet ér minthogy mással kettővel több helyzetünk legyen.
Amúgy nem lepedődnék meg ha ausztria ellen más, pl. nikolics kezdene amolyan hamis kilences szerepkörben. Az osztrákok tuti arra készülnek mint amit eddig csináltunk, szóval egy kis újítás akár meg is lepheti őket. Storcktól meg az ilyesmi nem áll távol. Nekünk meg amúgy is az osztrák meccs az ahol megéri rizikózni a pontszerzés reményében. Ha nem jön be és kiszopunk akkor sincs semmi, mert alapból is valszeg az történne...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szalaival kapcsolatban az azért nyilvánvaló, hogy elsősorban a 8-1 utáni nyilatkozatát nem képes neki megbocsátani nagyon sok szurkoló. Ami azért elég szomorú, mert az nem ellenük, hanem a hazai edzők ellen szólt.
Kampman
Én már akkor nem voltam vele kibékülve, amikor mindenki nyaldosta a Schalkes időkben. Az csak hab volt a tortán, hogy leutánozta Husztit, csak utóbbinak volt gerince kitartani az elvei mellett.
Mint ahogy Matthew99 is írta az egyszerű szurkoló egyebet sem lát, minthogy ha felé megy a labda, akkor 5 méteres terület kell neki, hogy azt lekezelje vagy ha egyből megjátssza az mindenhova megy csak oda nem, ahol az ellenfélen kívül másnak is hasznosítható legyen.
Ezért is lenne jó, ha meg lenne magyarázva, hogy miért is "kulcsjátékosa" a válogatottnak és nem annyit kinyögni, hogy fárasztja a védőket (ami pl egy Pepe ellen több mint megmosolyogtató). Aztán érdekes lenne egy kimutatás, hogy mennyi csatát nyer meg, hány labdát tud megtartani és mennyit sikeresen megjátszani illetve a reá váró védők mutatóit összehasonlítani, hogy el lehessen dönteni, hogy végül kinek van esélye lefárasztani kit (ha már a gólok/játékpercek mellékesek). Ezek érnének is valamit, de hát itthon a keretek értéke meg lassan a lábméret is fontosabbak a statisztikai mutatóknál.

Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Szalaival kapcsolatban az azért nyilvánvaló, hogy elsősorban a 8-1 utáni nyilatkozatát nem képes neki megbocsátani nagyon sok szurkoló. Ami azért elég szomorú, mert az nem ellenük, hanem a hazai edzők ellen szólt.

Annak idején Torghellének is volt ilyen periódusa, hogy a klubjában egy évig be se talált, mégis alapember volt a válogatottban, az szinte senkit se zavart.
Kampman
Mert ő akkoriban hasznos volt. Meg harcolt és nem fogtam a fejem ha felé ment a labda. Szalainál meg a légüres térben mozgáson, a labda le nem kezelésen kívül a kapu elé késve érkezést veszem észre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359

Annak idején Torghellének is volt ilyen periódusa, hogy a klubjában egy évig be se talált, mégis alapember volt a válogatottban, az szinte senkit se zavart.
több mint 8 éve
az a baj h nincs rá elég nagy minta, de itt lenne érdekes megnézni az "advanced stat"okat mert lehet hogy tényleg hasznos mezőnymunkát végez Szalai attól h semmi nem látszik belőle
Negritis
Igen, ez elég nagy baj. Továbbá az is, hogy egy értelmes embert nem tudnak felmutatni, aki képes lenne elmondani és illusztrálni, hogy mitől is hasznos ő annyira.
Csinálnak mindenféle összehasonlítást, lassan már a reggeli szar méreténél tartunk, de egy műsor nincs, ahol leelemeznék és vizuálisan illusztrálnák, hogy ki és miért lehet hasznos az EB-n.
Tony
azért maradjunk annyiban hogy aki ezt nekiállna elemezni azoknak a szakmai hozzáértése megkérdőjelezhető
Storck, Dárdai meg szarik rá h a média/nép mit gondol az eredmény legyen meg
Negritis
Van ilyen ember, pl ferenczi attila. vele csak az a baj, hogy annyira megvan győződve a tudása és filozófiája töékeletességében, hogy ezáltal ellenmondásokba kerül saját magával. a hibákat sokszor kielemzi, de olyat ami működik vagy működő képes lehet esetleg na olyat még nem sikerült neki..

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
az a baj h nincs rá elég nagy minta, de itt lenne érdekes megnézni az "advanced stat"okat mert lehet hogy tényleg hasznos mezőnymunkát végez Szalai attól h semmi nem látszik belőle
Negritis
Igen, ez elég nagy baj. Továbbá az is, hogy egy értelmes embert nem tudnak felmutatni, aki képes lenne elmondani és illusztrálni, hogy mitől is hasznos ő annyira.
Csinálnak mindenféle összehasonlítást, lassan már a reggeli szar méreténél tartunk, de egy műsor nincs, ahol leelemeznék és vizuálisan illusztrálnák, hogy ki és miért lehet hasznos az EB-n.
Tony
azért maradjunk annyiban hogy aki ezt nekiállna elemezni azoknak a szakmai hozzáértése megkérdőjelezhető
Storck, Dárdai meg szarik rá h a média/nép mit gondol az eredmény legyen meg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Negritis
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Akkor jaj nekünk, ha megsérül, mert nincs más, aki felfogná a tervet. 😕
Tony
Lehet gúnyolódni, de nem én mondom ezt, hanem dárdai meg storck...

több mint 8 éve
Akkor jaj nekünk, ha megsérül, mert nincs más, aki felfogná a tervet. 😕
több mint 8 éve
Azt kell megérteni, hogy sajnos pontosan a hazai fertő miatt kezd szalai legyen akármilyen pocsék formában is. Valszeg ő feltudja fogni, hogy az alkalmazott játékkoncepció és taktika tőle, mint a védekezés első emberétől milyen mozgásokat és helyezkedéseket kíván. Labda kihozatal ugyanez pepitában. Van játék elmélet is amit pl egy böde 100%, hogy 90 percen keresztül képtelen lenne megvalósítani. Amíg szar a képzés itthon addig marad ez, hogy az játszik aki hiába van szar formában, legalább képes felfogni, hogy mit kell csinálnia 😊
Az ilyen miért nem nikolics van szalai helyett típusú vélemények meg csak a hót laikusoknál legitimek, már bocsánat 😊

több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
Érdekes lesz. A United és a City is harcol Pierre-Emerick Aubameyangért.
Coolearie
A médiában a MU mindenkiért harcban lesz ahogy ezt az utóbbi 2 évben megszokhattuk 😊
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Érdekes lesz. A United és a City is harcol Pierre-Emerick Aubameyangért.
több mint 8 éve
De mivel fárasztja? Hogy nekik adja a labdát aztán kergeti őket? Vagy hogy néha elfejeli a semmibe előlük és utána kell menniük?
Matthew99
Lehet a technikáját látván annyira röhögnek magukban, hogy belefáradnak. 😀

Egyébként mivel nem tiltja szabály, így friss csatárra simán lehet behozni friss védőt is... (Bár van egy olyan érzésem, hogy Szalait hamarabb viszik végelgyengüléssel kórházba, minthogy a védőt annyira lefárassza, hogy abból számottevő előnyünk származzon.)

Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
Egyszerűen nem értem miért kell erőltetni ha láthatóan nincs formában...Remélem Priskin fog kezdeni és Lang helyett Juhász.
gordon
Sajna Storck meccs utáni nyilatkozata alapján Szalai kezd majd a sógorok ellen is. Komolyan Nikolics bomba formában van, erre erőltetjük azt, akinek nem megy. Mi ebben a logika? De Bődét is szívesebben látnám a kezdőben, mint Szalait jelenleg.
iktriad
Többször elmagyarázták,hogy taktika elem Szalai játéka(persze a csatár feladata a góllövés,de rajta kívül nincs más aki ezt megtudná csinálni,még Böde sem).Fárasztja a védőket és az utolsó 30 percre jön egy nála atletikusabb,gyorsabb csatár.Én elismerem Priskint,de könyörgöm nem hiszem el,hogy nem találja Nikolics helyét,évek óta nem volt ilyen hatékonysággal bíró csatárunk erre jegeljük.Lehet jön a nagy fordulat és ő fog kezdeni az eb-n de erősen kétlem.
Kenny
De mivel fárasztja? Hogy nekik adja a labdát aztán kergeti őket? Vagy hogy néha elfejeli a semmibe előlük és utána kell menniük?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lehet jön a nagy fordulat és ő fog kezdeni az eb-n de erősen kétlem.
Kenny
Max az utolsó csoportmeccsen következhet be ez a forgatókönyv, mikor lehet már minden mindegy.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Egyszerűen nem értem miért kell erőltetni ha láthatóan nincs formában...Remélem Priskin fog kezdeni és Lang helyett Juhász.
gordon
Sajna Storck meccs utáni nyilatkozata alapján Szalai kezd majd a sógorok ellen is. Komolyan Nikolics bomba formában van, erre erőltetjük azt, akinek nem megy. Mi ebben a logika? De Bődét is szívesebben látnám a kezdőben, mint Szalait jelenleg.
iktriad
Többször elmagyarázták,hogy taktika elem Szalai játéka(persze a csatár feladata a góllövés,de rajta kívül nincs más aki ezt megtudná csinálni,még Böde sem).Fárasztja a védőket és az utolsó 30 percre jön egy nála atletikusabb,gyorsabb csatár.Én elismerem Priskint,de könyörgöm nem hiszem el,hogy nem találja Nikolics helyét,évek óta nem volt ilyen hatékonysággal bíró csatárunk erre jegeljük.Lehet jön a nagy fordulat és ő fog kezdeni az eb-n de erősen kétlem.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
gordon
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nem tudom melyik volt az érdekesebb reakció a mai sportban. A játékos értékelések "Időként kontrolláltuk a mérkőzést" (Lovrencics - Ez mikor volt Gergő? Amikor hátul passzolgattak a tizenhatosunknál a védők és Király?...) vagy a Sport osztályzatai. Szalai pl. 6-ost kapott, csak azt nem tudom mire...
iktriad
beverekedte magát a kezdőbe? Az szerinted Szalay esetében már alapból nem ér meg 6 os osztályzatot? 😀 😀
ano92
Már csak azt tudnám mivel verekedtek be magát. Max szó szerint de nem hiszem hogy Bödét kiütné. Egyszer agyonlőtte Neuert a másiknál meg kétszer volt lehetősége normálisan lekezelni a labdát de nem ment. Adjunk neki 6-ost a 10-ből. Inkább egyes mert az alap dolgok se mennek.
Matthew99
több mint 8 éve
Nem tudom melyik volt az érdekesebb reakció a mai sportban. A játékos értékelések "Időként kontrolláltuk a mérkőzést" (Lovrencics - Ez mikor volt Gergő? Amikor hátul passzolgattak a tizenhatosunknál a védők és Király?...) vagy a Sport osztályzatai. Szalai pl. 6-ost kapott, csak azt nem tudom mire...
iktriad
beverekedte magát a kezdőbe? Az szerinted Szalay esetében már alapból nem ér meg 6 os osztályzatot? 😀 😀
ano92
Már csak azt tudnám mivel verekedtek be magát. Max szó szerint de nem hiszem hogy Bödét kiütné. Egyszer agyonlőtte Neuert a másiknál meg kétszer volt lehetősége normálisan lekezelni a labdát de nem ment. Adjunk neki 6-ost a 10-ből. Inkább egyes mert az alap dolgok se mennek.

több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
iktriad

több mint 8 éve
...vagy a Sport osztályzatai. Szalai pl. 6-ost kapott, csak azt nem tudom mire...
iktriad
Tőle már az is nagy teljesítmény, hogy pályára lép, ezt értékelni kell. 😀