Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Csank interjú remélem mindenkinek megvolt, arany minden szava...hálisten nem
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Csank interjú remélem mindenkinek megvolt, arany minden szava...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ozibozi
17 218
Ezek után HA Jó csapatban fog futsalozni , akkor évekig lehet pojáca egy sportcsatornánál, de aelőtte itt a posványban is lehet 2-3 értékelhető éve... Hajrá !
több mint 8 éve
Tajti fb-jéről:"Szeretnék reagálni azokra a hírekre miszerint engem kirúgtak, egy újság szerint egyenesen kivágtak a Barcelonától, ami nem igaz, de hat ettől az újságtól mást nem is lehet várni, mivel eddig is csak negatívumokat írtak rólam.
A válogatottbeli teljesítményem miatt sok csapattól jött megkeresés, volt olyan egyesület is, akik egyből a felnőtt csapatnak szerettek volna vinni. Ezek után komolyan elgondolkoztunk azon, hogy mi legyen. Még egy év maradt a szerződésemből és a következő évben megint az U19-es csapatba játszottam volna, ahogy mindegyik 1998-as születésű csapattársam. Nem szerettem volna tovább az U19-ben játszani, ezért úgy döntöttem, hogy itt az ideje a távozásnak és új kihívásokat keresni. Leültünk beszélni a vezetőkkel és kértük, hogy engedjenek e,l mert tovább szeretnék lépni. Hosszas tárgyalások után végül sikerült elérnünk, hogy elengedjenek, aminek nagyon örülök. Így már nem vagyok a Barcelona játékosa, de egy pillanatig sem bánom, hogy 2 évvel ezelőtt oda igazoltam. 2 nagyon nehéz év áll mögöttem, nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettem volna, ami nem is akkora baj, mert rengeteget tudtam az egészből tanulni és mentálisan megerősödtem.
Most itt az ideje a váltásnak és várom már nagyon az új kihívást. A jövőmmel kapcsolatban pedig hamarosan jelenkezem.
Ezzel a képpel szeretnék búcsúzni a Barcától és a csapattól. Sosem fogom ezt a két évet elfeledni."
több mint 8 éve
Mikey
18 756
Közben Blatter bedobta a gumicsontot, miszerint az UEFA az elmúlt években rendszeresen csalt az európai kupasorozatok sorsolásaival.Nahááááááááááát.
Ja nem.
több mint 8 éve
Mikey
18 756
hvg.hu/sport/20160614_koeman_evertonLegalább egy jó csapat szomszédságában dolgozhat. 😊
empty taxi
Komolyra véve, ha ő nem rakja rendbe az Evertont, akkor senki. Bár ez a váltás szerintem visszalépés neki.
több mint 8 éve
Kampman
28 359
No most már lehet spoiler nélkül beszélgetni róla, bár úgy tűnik most a Copa annyira nem izgat minket. Tény, szabálytalan góllal estek ki a brazilok de idáig el se szabadott volna jutni normál esetben.Brazília legutóbbi 3 Copa-eredménye: két negyeddöntős kiesés Paraguay ellen (mindkettő büntetőkkel), most pedig a csoportkörből se mentek tovább. Persze ők aztán tényleg soha nem a legerősebb csapattal állnak ki a Copán, de ez több mint kínos.
Ez kb olyan mintha férfi vízilabdában mondjuk a szlovákok ejtenek így ki minket....
Remélem ez nem kényelmesíti el Messiéket s végig koncentrálva végre megnyerik a tornát.
dande
több mint 8 éve
No most már lehet spoiler nélkül beszélgetni róla, bár úgy tűnik most a Copa annyira nem izgat minket. Tény, szabálytalan góllal estek ki a brazilok de idáig el se szabadott volna jutni normál esetben.Ez kb olyan mintha férfi vízilabdában mondjuk a szlovákok ejtenek így ki minket....
Remélem ez nem kényelmesíti el Messiéket s végig koncentrálva végre megnyerik a tornát.
több mint 8 éve
Akkor én is spoilerbe csak:Van ez így..
| www.youtube.com /watch?v=AUoXzfS3y8Q |
A .com után a szóközt szedjétek ki, spoilerbe valamiért látszott a yt link
NB2
több mint 8 éve
Akkor én is spoilerbe csak:| www.youtube.com /watch?v=AUoXzfS3y8Q |
A .com után a szóközt szedjétek ki, spoilerbe valamiért látszott a yt link
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
ozibozi
17 218
Megérezte a győzelem szagát...twitter.com/FutbolSergi/status/742098763876028416
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Breaking News:aham. ő kezdője:
Pintér: Ezt a válogatottat 95%-ban én raktam össze
www.csakfoci.hu/valogatott/91695-pinter-ezt-a-valogatottat-95-ban-en-raktam-ossze
ozibozi
Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó (Lovrencsics, 58.), Varga J., Tőzsér, Balogh B. – Rudolf (Kovács I., 70.), Nikolics (Priskin, a szünetben), Dzsudzsák.
Keretben: Bogdán, Dibusz, Heffler, Lang, Korhut, Kalmár, Varga R., Zsida, Korcsmár
mostani keret:
Király, Dibusz, Gulácsi, - Bese, Fiola, Guzmics, Juhász, Kádár, Korhut, Lang, - Elek, Gera, Kleinheisler, Lovrencsis, Nagy, Pintér, Stieber - Böde, Dzsudzsák, Németh, Nikolics, Priskin, Szalai.
végülis a 23-nak 95%- a 8... nem kell sírni, ríni, ha saját magad mész a pofon elé Pinyő. pontosan az ilyen nyilatkozatok miatt néznek semmibe a szurkolók.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
ozibozi
17 218
Breaking News:Pintér: Ezt a válogatottat 95%-ban én raktam össze
www.csakfoci.hu/valogatott/91695-pinter-ezt-a-valogatottat-95-ban-en-raktam-ossze
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Csányi szerint 3 hónapig tárgyalt Bölönivel, mielőtt Pintér mellett döntött. A probléma csak az, hogy Egervári október közepén mondott le, Pintér pedig karácsony előtt jött. Most vagy Csányi hazudik, vagy Egervárinak már a nyócegy előtt is ingott a padja.
több mint 8 éve
lesz/van EB2016 topik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mondtam én, hogy neki is jut szék, még ha rozoga is 😀Kampmanaz a furcsa, hogy a kerület lapjában pont nem olvastam erről (mondjuk egy ideje már csak rajzalátétnek használjuk a cájtungot).
mondjuk szerintem pont rosszul jött ki abból, hogy három kudarcot is a számlájára írnak, aztán közben annyi történt, hogy átvett egy öltözőszinten bundázó Zetét, aztán sokadszorra nem sikerült nulla pénzből csapatot csinálni Kaposváron, aztán meg átvett egy csődben levő csapatot, és nem sikerült bent maradni a másodosztályban sem. rosszkor volt rossz helyen, háromszor is.
mindegy.
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Amúgy a filmmel kapcsolatban azt kicsit sajnálom, hogy storck nagyon keményen tarthatta a gyeplőt, abban az etapban érződik szvsz, hogy nagyon sokszor ki kellett kapcsolni a kamerát...Ugyanakkor abból ami a filmben benne volt, számomra látszott rajta, hogy nem egy sztereotip karót nyelt német. A másik meg hogy ő legalább néha engedte, hogy menjen a kamera, Pintér meg egyáltalán nem.
peach
Dárdainak és Storcknak annyi előnye mindenképpen van, hogy ezek után nagyon nehezen elképzelhető, hogy valaki NB1-ből válogatott szövetségi kapitány lehessen. Ordított a különbség a filmben is Egervári (aki még a jobb magyarok közé tartozik) és a másik kettő között.
több mint 8 éve
Leírom mégegyszer. Egervári az elmúlt 30 év legerősebb keretével dolgozhatott egyűtt. Lényegében a mattheus és koeman munkásságának a gyümölcseit aratta szépen le. Már amennyire. Az elődök segítsége által is külföldre igazolt játékosok alkották a csapat gerincét kiegészülve egy berobbant szalaival és az élete formájában játszó rudolfal és komannal többek között. Az a keret ha azt nézzük kik alkották, hol játszottak és mennyit kb azonos erősségű volt mint most az osztrákok. Egervári azzal, hogy elbukott iszonyatosan nagyot ártott mind a válogatottnak, mind a magyar labdarúgásnak. Mindent elmond, hogy még így is majdnem odaértek a fiúk csak a kvalitásaik miatt. Ha ott, akkor koeman dárdai vagy storck a kapitány nem kérdés a kijutás.Amúgy a filmmel kapcsolatban azt kicsit sajnálom, hogy storck nagyon keményen tarthatta a gyeplőt, abban az etapban érződik szvsz, hogy nagyon sokszor ki kellett kapcsolni a kamerát...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Érdekes mikor benne voltunk az Egervári érában nem éreztem annyira rossznak és így utólag megnézve az eredményeket, állítom, hogy vele is előre léptünk, csak ő már kevés volt ahhoz a szinthez ahova menni szeretnénk.De maga a film jó volt és Dzsudzsin én pl egész meglepődtem.
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Ez az új doku a válogatottról elég jó lett. Az a minőségi különbség ami Dárdai és Egervári munkája közt van... atyaég.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Beko Balazs is kiszorult nem?