Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Én csak a Cityért. 😛
több mint 5 éve
Van itt más is, aki ManCity-PSG döntőért szorít?Hányinger
dawyd728
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Van itt más is, aki ManCity-PSG döntőért szorít?Senki sem ennyire elfajzott!
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
4 123
Van itt más is, aki ManCity-PSG döntőért szorít?
több mint 5 éve
Bárki nyer, ez idén kb semmit nem fog érni. Igen BL győztes lesz, de ott lesz mellette egy megjegyzés, hogy hülye lebonyolítás mellett, mert befigyelt a Covid.Szerintem eddig nem történt olyan meglepi, ami miatt a vírus lenne okolható. A Pool korábban esett ki, a Real, Atleti egész idényben vergődött a támadásoknál.
NB2
A Juventus hitvány volt egész évben, esélye sem volt semmire.
A Leipzigban szerintem nincs annyi, hogy átmenjen a PSG/Mancity-Bayern-Barca duón így megint egy nagycsapat fog nyerni idén is. Az persze meglepetés, ha végül valamelyik olajegylet nyeri, de az benne volt.
több mint 5 éve
Atleticosok elvesztették az agyukat, elődöntős a Lipcse 😊Szerintem egy sima munkáscsapat ez a Lipcse.
Werner maradt volna, tényleg a végső győzelemre is lenne esély, nélküle is fogható a tegnapi után a PSG
Heisman Trophy
Van 2-3 pengés játékos (Olmo, Nkunku, Upamecano) és robotoló munkások. Semmivel sem másabbak, mint a régebbi döntőző matracos egylet.
Ki nem állhatom az olajos csodacsapatokat, de azért a PSG-ben a Neymar, Mbappe, Icardi trió bármikor bever 3 gólt, ha épp az öncélú, önző játékon túl jó megoldást választanak éppen.
több mint 5 éve
Senki nem nézi a Lipcse-At.Madridot? Elég közepes eddig. Gulácsi a magyaros furfanggal odalépett Saúlnak, de nem lett büntető 😀Itt csak 2 liga találkozói hozzák izgalomba az embereket: a Mennyei és a fehérorosz. 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Bárki nyer, ez idén kb semmit nem fog érni. Igen BL győztes lesz, de ott lesz mellette egy megjegyzés, hogy hülye lebonyolítás mellett, mert befigyelt a Covid.
több mint 5 éve
Atleticosok elvesztették az agyukat, elődöntős a Lipcse 😊Werner maradt volna, tényleg a végső győzelemre is lenne esély, nélküle is fogható a tegnapi után a PSG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
valo igaz, hogy az atleti atlagon feluli kemenyseggel jatszik, de amit a lipcseiek ossze fetrengenek az hanyinger.vagyis a saját fegyverükkel verik meg őket?
Kenny
több mint 5 éve
Ma is ket gol van a vegen, kevesebb dramaval.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
valo igaz, hogy az atleti atlagon feluli kemenyseggel jatszik, de amit a lipcseiek ossze fetrengenek az hanyinger.
több mint 5 éve
És jött is a Lipcse gól, Adamsmaki volt, de nem bánom
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
És jött is a Lipcse gól, Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
A portugál gyerek labujjaban több finesz van mint az Atleti kezdoben...Nagyon jó kis labdát kapott vissza amúgy az volt a kulcs
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Közel volt GulácsiMondjuk ugyanannyit ert el vele mintha el sem ugrik 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Közel volt Gulácsi
több mint 5 éve
A portugál gyerek labujjaban több finesz van mint az Atleti kezdoben...
több mint 5 éve
PSG lesz az ha így marad.Senki nem nézi a Lipcse-At.Madridot? Elég közepes eddig. Gulácsi a magyaros furfanggal odalépett Saúlnak, de nem lett büntető 😀1. Valahogy ezzel a hülye lebonyolítással és nézők nélkül totál érdektelenné vált nekem
Heisman Trophy
2. City ellen a Lipcsének szerintem semmi esélye
NB2
több mint 5 éve
City szerintem egyáltalán nem nagy szám. Ha Werner itt lenne még, simán Lipcsét mondanám esélyesebbnek.A City az utóbbi években többször is megmutatta már, hogy bőven gyengébb ellenfelek ellen is ki tud kapni.Senki nem nézi a Lipcse-At.Madridot? Elég közepes eddig. Gulácsi a magyaros furfanggal odalépett Saúlnak, de nem lett büntető 😀1. Valahogy ezzel a hülye lebonyolítással és nézők nélkül totál érdektelenné vált nekem
Heisman Trophy
NB2
Kampman

több mint 5 éve
A City az utóbbi években többször is megmutatta már, hogy bőven gyengébb ellenfelek ellen is ki tud kapni.Senki nem nézi a Lipcse-At.Madridot? Elég közepes eddig. Gulácsi a magyaros furfanggal odalépett Saúlnak, de nem lett büntető 😀1. Valahogy ezzel a hülye lebonyolítással és nézők nélkül totál érdektelenné vált nekem
Heisman Trophy
NB2
több mint 5 éve
Senki nem nézi a Lipcse-At.Madridot? Elég közepes eddig. Gulácsi a magyaros furfanggal odalépett Saúlnak, de nem lett büntető 😀1. Valahogy ezzel a hülye lebonyolítással és nézők nélkül totál érdektelenné vált nekem
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Upacemano bazi jó védő, simán raprobalhat egy nagy csapat valami rekord közeli pénzért.