Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
én rengeteg embert ismerek aki kijár válogatott meccsre, de nem politizál...vagy éppen politizál, de nem jobboldali...ez szerintem így lenne természetes...politika=futball,pláne itthon.az amit az angolok írtak egy személyeskedő és persze magukat (röhejesen) áldozatnak beállító cikk volt, amihez nem is fűznék hozzá semmit...de ettől még a tény az tény marad, mert a szélsőjobb igenis jelen van a válogatott meccseken, igencsak nagy számban....ez az ami zavaró, mert eléggé unalmas erre kimenni egy-egy válogatott meccsre, miközben a szurkolók 90%-a nem a politikai kinyilatkoztatás miatt megy focimeccsrea guardianban volt pár napja,aztán kapta fel a magyar média.te hol olvastad, hogy ez az angol cikk alapján lenne...én voltam nem egy-két válogatott meccsen és bizony tapasztaltam hasonlókat....egyébként a képek is most készültek, tehát az igazságtól nem jár messze...függetlenül az angoloktól, akikre egyébként magasan teszekja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Valahol unalmas, hogy mindig azt akarják bebizonyítani, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb türhők az egész világon...
Tony
Kenny
Klaci79
Tessék.http://uk.hir-portal.hu/news/hungarian-fans-pictured-performing-nazi-salute-in-stands-at-euro-2016
Persze hogy rácsap a 444,kell nekik a kattintásszám.
Kenny
Klaci79
Sose fog szétválni a kettő.
Kenny
több mint 8 éve
Kampman
28 359
politika=futball,pláne itthon.Egyéni hozzáállás kérdése is.
Kenny
több mint 8 éve
politika=futball,pláne itthon.az amit az angolok írtak egy személyeskedő és persze magukat (röhejesen) áldozatnak beállító cikk volt, amihez nem is fűznék hozzá semmit...de ettől még a tény az tény marad, mert a szélsőjobb igenis jelen van a válogatott meccseken, igencsak nagy számban....ez az ami zavaró, mert eléggé unalmas erre kimenni egy-egy válogatott meccsre, miközben a szurkolók 90%-a nem a politikai kinyilatkoztatás miatt megy focimeccsrea guardianban volt pár napja,aztán kapta fel a magyar média.te hol olvastad, hogy ez az angol cikk alapján lenne...én voltam nem egy-két válogatott meccsen és bizony tapasztaltam hasonlókat....egyébként a képek is most készültek, tehát az igazságtól nem jár messze...függetlenül az angoloktól, akikre egyébként magasan teszekja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Valahol unalmas, hogy mindig azt akarják bebizonyítani, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb türhők az egész világon...
Tony
Kenny
Klaci79
Tessék.http://uk.hir-portal.hu/news/hungarian-fans-pictured-performing-nazi-salute-in-stands-at-euro-2016
Kenny
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
az amit az angolok írtak egy személyeskedő és persze magukat (röhejesen) áldozatnak beállító cikk volt, amihez nem is fűznék hozzá semmit...de ettől még a tény az tény marad, mert a szélsőjobb igenis jelen van a válogatott meccseken, igencsak nagy számban....ez az ami zavaró, mert eléggé unalmas erre kimenni egy-egy válogatott meccsre, miközben a szurkolók 90%-a nem a politikai kinyilatkoztatás miatt megy focimeccsrea guardianban volt pár napja,aztán kapta fel a magyar média.te hol olvastad, hogy ez az angol cikk alapján lenne...én voltam nem egy-két válogatott meccsen és bizony tapasztaltam hasonlókat....egyébként a képek is most készültek, tehát az igazságtól nem jár messze...függetlenül az angoloktól, akikre egyébként magasan teszekja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Tony
Kenny
Klaci79
Kenny
több mint 8 éve
a guardianban volt pár napja,aztán kapta fel a magyar média.te hol olvastad, hogy ez az angol cikk alapján lenne...én voltam nem egy-két válogatott meccsen és bizony tapasztaltam hasonlókat....egyébként a képek is most készültek, tehát az igazságtól nem jár messze...függetlenül az angoloktól, akikre egyébként magasan teszekja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Tony
Kenny
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
te hol olvastad, hogy ez az angol cikk alapján lenne...én voltam nem egy-két válogatott meccsen és bizony tapasztaltam hasonlókat....egyébként a képek is most készültek, tehát az igazságtól nem jár messze...függetlenül az angoloktól, akikre egyébként magasan teszekja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Tony
Kenny
több mint 8 éve
Szegény ártatlan békésen iszogató pár ezer angol drukkert megcsapott 150 barom ruszki, így gondolom inkább felveszik a mártír szerepet. Meg amúgy is jobb a figyelnet másra terelni. Az, hogy koldus gyerekeket aláznak meg nem huliganizmus szal tökm1....ja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Tony
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ja és ami a legviccesebb az egészben,hogy az angolok hozták le a cikket ahol ugye sose volt huliganizmus és persze most sincs.444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokÚgy látszik a khm "úriember" még véletlenül sem látta a horváth-cseh mérkőzést, ahol jóval nagyobb rendbontás volt (méghozzá szervezetten a Torcida 1950 által szervezve és kivitelezve), vagy nem nézett híreket, hogy az orosz és angol (utóbbi lenne gondolom az egyik "fociország") ultráinak cselekedeteiről.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Tony
több mint 8 éve
444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolok444,index meg a többi koszos portálra nem szabad adni.
érdekes cikk...vélemény?
Klaci79
Hangulatkeltés.
több mint 8 éve
Skenderbeu - FerencvárosAz Mtk-ban sose bíznék de 4/4 továbbjutás se elképzelhetetlen.
Elég fifty-fifty párharc, főleg, hogy sok Fradi játékos érdekelt a nyáron: Gera, Pintér, Dibusz, Sestak, Ramirez, Böde, Nagy Á.
Július 12. az első meccs Albániában.
------
UEFA kupa:
Videoton - Zaria Balti (moldáv)
La Fiorita (san marinoi) - Debrecen
Aktobe (kazah) - MTK
tüsi91
Lehetett volna kilátástalan is a sorsolás de mákunk volt.
Szerkesztette: Höri
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolokérdekes cikk...vélemény?
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Skenderbeu - FerencvárosElég fifty-fifty párharc, főleg, hogy sok Fradi játékos érdekelt a nyáron: Gera, Pintér, Dibusz, Sestak, Ramirez, Böde, Nagy Á.
Július 12. az első meccs Albániában.
------
UEFA kupa:
Videoton - Zaria Balti (moldáv)
La Fiorita (san marinoi) - Debrecen
Aktobe (kazah) - MTK
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Ma egyébként BL meg Európa Liga sorsolás is van. Ha negatív lennék, akkor azt mondanám ott majd helyre teszik a magyar fodballt. 😊.realista lennél
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ma egyébként BL meg Európa Liga sorsolás is van. Ha negatív lennék, akkor azt mondanám ott majd helyre teszik a magyar fodballt. 😊.
több mint 8 éve
De tényleg a csuda vigye el a rendezőket is, a fene nagy biztonsági intézkedéseik közepette. Ugyan miként lehet bevinni azokat oda ha oly nagyon ellenőrzik a szurkolókat. Erre is gondolhatna a tisztelt uefa.
több mint 8 éve
Chileiek rendesen összekapták magukat sajnos..... Remélem azért Messiék észnél lesznek.
több mint 8 éve
Guzmics,bogdán,szalai. Ennyi jutott onnan felnőtt válogatottságik. Most az ilyen várhídi alatt 5ször behívott hrepka féléket nem számolom. Szóval tele, de főleg megbukott nb1es huszárokkal.Vass ádám neked smafu? :d
peach
amúgy Külföldön sem jobb a helyzet, vissza lehet nézni az adott országok u19es csapatait, nem sokkal jobb az arány.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mikey
18 756
Mehikó de odatette magát a copa negyeddöntőben...Én meg azt hittem, elírás a 0-7.
baggio
több mint 8 éve
film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91percGuzmics,bogdán,szalai. Ennyi jutott onnan felnőtt válogatottságik. Most az ilyen várhídi alatt 5ször behívott hrepka féléket nem számolom. Szóval tele, de főleg megbukott nb1es huszárokkal.
2009-es Muhi András film, az akkori U19 tele mostani 'ismerősökkel'... tanulságos jelenetek tömkelege, a játékosok párbeszédei igazi gyöngyszemek...
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mehikó de odatette magát a copa negyeddöntőben...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc2009-es Muhi András film, az akkori U19 tele mostani 'ismerősökkel'... tanulságos jelenetek tömkelege, a játékosok párbeszédei igazi gyöngyszemek...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Ez úgy van, hogy aki válaszol, annak semmilyen szakmai kritériumnak nem kell megfelelnie, semminemű kommunikációs tudással nem kell rendelkeznie, elég ha elmondja, amit egy adott témáról gondol. Hisz ezért van pont ő ott. Mondhat akár hülyeséget, valótlant vagy bullshitcunamit. Ennek tökéletes példája az "utca embere" interjúk, ahol még a beszédhiba, vagy az érthetetlen beszéd is belefér.megint sikerült megfogni a lényeget, az előtte lévő 10 perces bullshit cunamival gondolom semmi probléma nem volt, vagy azért is a kérdező a bűnös?Csank interjú remélem mindenkinek megvolt, arany minden szava...Szerinted milyen volt? Válaszolj csak igennel vagy nemmel...
ZERO_L
Sobri Jóska
ZERO_L
Viszont aki kérdez, annak kéne legyen egy alapvető kommunikációs skilsetje, illene értenie a szakmához, amit úgy foglalnék össze, hogy riporter.
Vagy te mit vársz el egy hivatásos kérdezőtől?
Igen vagy nem?
több mint 8 éve
megint sikerült megfogni a lényeget, az előtte lévő 10 perces bullshit cunamival gondolom semmi probléma nem volt, vagy azért is a kérdező a bűnös?Csank interjú remélem mindenkinek megvolt, arany minden szava...Szerinted milyen volt? Válaszolj csak igennel vagy nemmel...
ZERO_L
Sobri Jóska
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Csank interjú remélem mindenkinek megvolt, arany minden szava...ez a végszó legendás lesz, asszem mindenféleképpen.
ZERO_L