Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
HIVATALOS: Vincenzo Montella az AC Milan új vezetőedzője. Az szakember két évre írt alá a piros-feketéhez, éves fizetése a hírek szerint 2.3 millió euró lesz majd.
Stez, vagy Eaglesmcnabb a Milanos? whatever
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
fuck, Mané to Liverpool
várható de sajnálom. jövőre csapatépítés 2.0, és idén Koeman nélkül
Heisman Trophy
remélem ballo, benteke távozik

és tudom hogy szentségtörés de én Stu-t is eladnám vmi könnyedebb bajnokságba mert az angolt nem bírja
Negritis
Elakarsz adni 3 csatárt egy Manéért?
Azért ennyire Mané nem jó.
Coolearie
Bentekevel meg Baloval csak többen vannak az tény, de Sturridge-t eladni hülyeség lenne kb az egyetlen egy mások által is elismert klasszis a csapatban, angoloknak különben sem szokott bejönni a külföld...
több mint 8 éve
fuck, Mané to Liverpool
Heisman Trophy

és tudom hogy szentségtörés de én Stu-t is eladnám vmi könnyedebb bajnokságba mert az angolt nem bírja
Negritis
Elakarsz adni 3 csatárt egy Manéért?
Azért ennyire Mané nem jó.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 205 — The Mathematician
fuck, Mané to Liverpool
Heisman Trophy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lovre és Fiola a Fradiban? Tetszene 😊
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Románok szöv.kapitányt keresnek:

"Remélem, tudunk 500-600 ezer eurós évi fizetéssel számolni. Van egy kiszemeltünk, aki a nyolcaddöntőben is érdekelt volt az Eb-n, de nem a magyarok kapitányáról, Bernd Storckról van szó"

Értem én hogy nem róla van szó, de akkor miért ő van név szerint említve? Ha nem is pont a románok, de szvsz valaki ki fogja vásárolni Storckot a szerződéséből, tartok tőle hogy a vb selejtezőt már nem vele fejezzük be.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
fuck, Mané to Liverpool

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
A Fenway Sports Group pedig bevezette Angliában a farm system rendszerét, és a So'ton lett a Liverpool hivatalos farmcsapata. 😀
Mikey
hát a tabella szerint inkább a pool a soton szemétlerakója :d
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
A Fenway Sports Group pedig bevezette Angliában a farm system rendszerét, és a So'ton lett a Liverpool hivatalos farmcsapata. 😀
Mikey
ha ezt előbb bevezetitek akkor egy ilyen csapat lehetne nálatok:

Forster- Clyne, Shaw, Lovren, Fonté - Lallana, Schneiderline, Davis, Mané, Wanyama- Pellé kezdő nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne a mostanitól.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
több mint 8 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Meanwhile:
Mané -> Pool
empty taxi
Napokig vigyor lesz az arcomon, miután hivatalos lesz.
Mikey

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Nem lesz Clash Of Captains a mennyeiben 😕(((

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-tavozik-a-vezetoedzoi-posztrol-hivatalos-2509699
bergerdani
Csak semmi pánik, a magyar edzőkeringő törvényei alapján hamarosan viszontlátjuk valahol. Talán épp Kövesden, mivel közben Pintért leigazolja a DVTK.
Kampman
kellett Horváth Ferinek a hely?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/copa-az-elso-korona-nelkuli-kiraly-az-urben-a-labda-messi-memek-2509863

Remélem Eaglesmc most elégedett vagy 😉 😊
több mint 8 éve
Remélem azért meggondolja magát......
dande
Inkább elindított egy "szép" mozgalmat. Felkészül Mascherano, Agüero, Higuain, DiMaria...
Matthew99
Agüeroooooo is? 😕
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-tavozik-a-vezetoedzoi-posztrol-hivatalos-2509699
bergerdani
Csak semmi pánik, a magyar edzőkeringő törvényei alapján hamarosan viszontlátjuk valahol. Talán épp Kövesden, mivel közben Pintért leigazolja a DVTK.
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Meanwhile:
Mkhitaryan -> MU
empty taxi
Csak kapja meg a munkavállalásit 😀
több mint 8 éve
Meanwhile:
Mané -> Pool
empty taxi
Napokig vigyor lesz az arcomon, miután hivatalos lesz.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Meanwhile:
Mané -> Pool
Mkhitaryan -> MU

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egyébként félreértés ne essék, nem igazolni akrnám ezt a döntését, és sajnálnám, de pillanatnyilag megérteni vélem. Mondom bízom benne ezt csak első indulatában, keserűségében mondja, és meggondolja magát.
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773

ez így kemény lenne
Negritis
Az én szememben ezzel a lépéssel csúnyán leírná magát. Hibázott, megint elbukott egy döntőt, hát aztán. Majd lesz következő. Milyen dolog az hogy feladjuk csak mert elbuktunk? Lóf*szt, küzdünk annál jobban.

---

Kicsit más, de hál' isten hogy Klopp nem így áll hozzá. Hatból az utolsó ötöt bukta, mégse mondja azt hogy "köszike, én mostantól meg sem próbálom."
több mint 8 éve
dobálta magát mint egy fürdős kurva hogy pontosak legyünk
Negritis
a mémek 90%-a a "sámsoni csárdás" jelenetből jött, ott meg csak szimplán mérgelődött.

na mindegy, nekem se a kedvencem CR az arcoskodásai miatt főleg (Pl. 2 évvel ezelőtti BL döntő), de ez a fajta mentalitás amit a magyar meccsen mutatott ezerszer közelebb áll hozzám, mint a "többet nem leszek válogatott, nem nekem való" mentalitás.
eaglesmcnabb
Azért kíváncsi vagyok, ha a csoportkörben mégis kiesnek mit mondott volna, illetve a horvátok ellen finoman szólva sem szakadt meg, ha már itt tartunk, és várjuk még ki a végét......

Egyébként még véletlenül sem akartam CR-t elő hozni, de ha már itt tartunk: egy felvételen tisztán látszott, hogy mikor Dzsuzsi befordult a lövésre készülve, ott mutogatott a többieknek, hogy lépjenek már elé, pedig ő még jobban odaért volna, hogy a lövést megakadályozza, szinte elhúzódott Balázs elől, és aztán, amikor megpattanó módon mégis bement utána jött a mérgelődés, pedig ő is tehetett volna ellene. Magam ezt is értem egyébként, semmi rosszat nem láttam benne.

No de kár ezt így összehasonlítani, én nem is akartam megtenni mert sztem két különböző dologról és helyzetről van szó.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Negritis
a mémek 90%-a a "sámsoni csárdás" jelenetből jött, ott meg csak szimplán mérgelődött.

na mindegy, nekem se a kedvencem CR az arcoskodásai miatt főleg (Pl. 2 évvel ezelőtti BL döntő), de ez a fajta mentalitás amit a magyar meccsen mutatott ezerszer közelebb áll hozzám, mint a "többet nem leszek válogatott, nem nekem való" mentalitás.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 205 — The Mathematician
Ezen a meccsen is, ugyan nem játszott jól, de küzdött hajtott, egész egyszerűen nem jön össze....
dande
küzdött hajtott?
Ezt utálom... múlthéten CR tényleg küzdött, tényleg hajtott, majdnem belebetegedett hogy kiesésre állnak... És emiatt nevetség tárgyává vált...

Messi meg... nagy sportember. :d
eaglesmcnabb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ezen a meccsen is, ugyan nem játszott jól, de küzdött hajtott, egész egyszerűen nem jön össze....
dande
küzdött hajtott?
Ezt utálom... múlthéten CR tényleg küzdött, tényleg hajtott, majdnem belebetegedett hogy kiesésre állnak... És emiatt nevetség tárgyává vált...

Messi meg... nagy sportember. :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!