Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
A 3/3 azért szép, de a következő körben a Fradival kiegészülve az 1+3-ból ha az 1+1 meglesz, akkor már nagyon tapsikolhatunk szerintem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
vidinel elgurulhatott a gyogyszer, ilyen feltunoen bundazni :dddVideotont várhatóan a szerbek megeszik oda-vissza.
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
vidinel elgurulhatott a gyogyszer, ilyen feltunoen bundazni :ddd
több mint 8 éve
hihetetlen.. Hogy ezt miért használják ennyien, ennyiszer írásban/szóban.miért, akkor "ámbár" sincs ? :d
gamerkr
ON: vezetünk, fidi meg minnyá kiesik :d ja és nálunk játszik már Bese!
LOL és gólt vert!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
egyébként éppen most meg a lengyel Szuper Kupa, Legia a Lech ellen.tök furcsa, hogy két hónapja még három magyar is a pályán lehetett volna, most meg a keretbe sincs egy sem.
több mint 8 éve
hihetetlen.. Hogy ezt miért használják ennyien, ennyiszer írásban/szóban....egyébként elég durva, mennyire nem adja vissza az egységsugarú futballista sztereotípiáját. most azon kívül, hogy a nem létező "de viszont" többször is elhangzik, egyébként teljesen józan gondolkodású, és a gyerekeit is sikerül úgy nevelnie, hogy a saját lábukra tudjanak állni.
empty taxi
Nagy Ádi után a második kimondottam kellemes meglepetés ezen a nyáron 😊
slowmotion
több mint 8 éve
...egyébként elég durva, mennyire nem adja vissza az egységsugarú futballista sztereotípiáját. most azon kívül, hogy a nem létező "de viszont" többször is elhangzik, egyébként teljesen józan gondolkodású, és a gyerekeit is sikerül úgy nevelnie, hogy a saját lábukra tudjanak állni.
empty taxi
Nagy Ádi után a második kimondottam kellemes meglepetés ezen a nyáron 😊
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ez-van-pinter-attila-zokon-vette-hogy-elfelejtettek-2511877Neee. Nem szivassatok. Remélem ilyen rohadt részegen nem vezet autót.
Borbinho
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?list=PL0uY1N5xwplXDcwQb4o-N1UOEfboEOSQ2&v=rWktyHh2ZMs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ez-van-pinter-attila-zokon-vette-hogy-elfelejtettek-2511877
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Korabban mar kifejtettem a Gibraltari focit, de megteszem meg1szer.Ket csapattal kell szamolni giben: Lincoln..kb orokos bajnok no meg az europa fc.
Rengeteg spanyol jon at jatszani mivel csabitobb kuzdeni a bl helyert mint spanyol 3.osztalyban szenvedi.igaz ott kapnak 1000 EUR korul is.Oszinten, azt nem tudom ki mit mennyit kap a gib najnoksagban..a 2.osztalyban- itt ugyebar ket liga van- ott tutti nincs zse.
a spanyolok mellett sok masnacio is van.Termeszetesen az angliabol is sokan vannak. alacsonyabb ligas csapatok adjak kolcson gibes csapatoknak a fiataljaikat.
A GFA mar a nem gibes jatekosok korlatozasan gondolkozott tavaly.nem tudom mi lett ebbol.Mindenki tudja mivel jar az ha hazai jatekos nem nagyon jatszik.na majd a BREXIT 😀
Ahogy korabban is irtam 30.000 lakoshoz kepest kurva sok csapat van foleg az utanpotlas csapatokbol van rengeteg.Engem nem lepett ez az eredmeny.
A Celtic jon hozzajuk.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Észtországban milyen letargia lehet most, hogy a GIBRALTÁRI bajnok kiejtette az ő bajnokcsapatukat (és a 2015-ös negyedik is kiesett az EL-ben) 😊A Partizani meg szerintem már el is utazott a szlovákokhoz a visszavágóra, mikor szóltak nekik, hogy jövő héten BL meccset játszhatnak. Mikor az ember már azt hinné, hogy az uefa se tud már semmi újat mutatni... komolyan az ilyen dolgok miatt érdemes a labdarúgással naprakész lenni
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 359
UEFA-nál kicsit berúghattak,Tiranat átrakták az EL-ből a BL-be és velük játszunk jövő héten.Slovan,a Tirana ellenfele pedig erőnyerő.#CelebrateFootball
Kenny
több mint 8 éve
Ezt a fszságot......amit eza Tu(e)fa kihozott ebből, ha Fradi van a Slovan helyén ilyen eszükbe sem jut... Mindegy, tovább kell menni és kész legalább játékban lesznek a srácok.
több mint 8 éve
UEFA-nál kicsit berúghattak,Tiranat átrakták az EL-ből a BL-be és velük játszunk jövő héten.Slovan,a Tirana ellenfele pedig erőnyerő.
több mint 8 éve
Mikey
18 756
lol a Messikétek a bíróság előtt megbukott..😀...és egészen nevetséges büntetést kapott.
Coolearie
több mint 8 éve
Messi 21 hónap felfüggesztettlol a Messikétek a bíróság előtt megbukott..😀És hány év ejnye bejnyét kapott? 😊
Coolearie
A Fraditól meg megijedtek és már tovább is juttatták a BL-ben.
Matthew99
Jó hogy a Fradi így továbbjutott, + a Skenderbeu kiverte volna őket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
lol a Messikétek a bíróság előtt megbukott..😀És hány év ejnye bejnyét kapott? 😊
Coolearie
A Fraditól meg megijedtek és már tovább is juttatták a BL-ben.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
lol a Messikétek a bíróság előtt megbukott..😀
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
www.facebook.com/GolazoClips/videos/1056306177739387/Oszinte leszek... sok ideggyogyo ember itt eli ki kisebbsegi komplexusait. Csak amatorok egy kanyit nem keresnek vele kb. Ezert is hagytam abba az amator futballt, nem er ennyit.
empty taxi
Emberek kepesek osszeverekedni hetvegi froccs kupak alatt is.
több mint 8 éve
hvg.hu/elet/20160706_arsenal_zilahi_marton_magyar_utanpotlas_mtk_futballakademia
Madden hates me.
több mint 8 éve
www.facebook.com/GolazoClips/videos/1056306177739387/
Madden hates me.
több mint 8 éve
Itt pedig a menetrend:www.csakfoci.hu/magyar-foci/92406-hivatalos-itt-az-otp-bank-liga-pontos-menetrendje
több mint 8 éve
Lovre FTC? Az EB-től azt reméltem több játékosunk fog külföldön játszani, nem még több jön haza. 😕előszerződést írtak alá az eb előtt,ha külföldről jön jobb ajánlat ment volna,de akkor a Fradinak járt volna kompenzáció.
alatriste
Ezerszer inkább Lovrencsics mint Lamah,legalább tudja,hogy hol játszik és megszakad a pályán.