Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Lovre FTC? Az EB-től azt reméltem több játékosunk fog külföldön játszani, nem még több jön haza. 😕"A Ferencváros hivatalos oldalán tudatta szurkolóival, hogy szerződtették a magyar válogatott szélsőjét, Lovrencsics Gergőt.
alatriste
Lovrencsics Gergő elmondta, céljuk hogy a Ferencvárossal sikerüljön bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörében. A válogatott szélső ugyan akkor hozzátette, nagyon boldog, hogy ismét Magyarországon focizhat. Lovrencsics hozzátette, ezzel pályafutása egy új fejezethez érkezett."
Simán elfért volna egy Basel szintű csapatban..
több mint 8 éve
Lovre FTC? Az EB-től azt reméltem több játékosunk fog külföldön játszani, nem még több jön haza. 😕
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Juhász nem lesz többet válogatott.egy szép pályafutás vége. Becsülettel búcsúzhat (ő is).
Bölcs döntés.
Kenny
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-storck-egyik-felfedezettje-a-kiszemeltek-kozott-2511439nem durva mindegy, kinek kótyavetyéli el a Meteor?
rohadt tetves kufárok...
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
kínai lett a Milan.Stez örül.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-storck-egyik-felfedezettje-a-kiszemeltek-kozott-2511439Jobb helye lesz nálunk.nyugi.
rohadt tetves kufárok...
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-storck-egyik-felfedezettje-a-kiszemeltek-kozott-2511439rohadt tetves kufárok...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
Az egykori középpályás védelmében volt felesége, Tamás Rita újságírónő szólalt fel a Facebookon, a bejegyzést közöljük az alábbiakban.www.csakfoci.hu/valogatott/92342-megvedtek-bognar-gyorgyot-vannak-akik-gyulolik-a-magyar-foci-legnagyobb-ellensegenek-tartjak
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/meglepetesNemes gesztus!
Nyilván ki fizetne ezért a meccsért, hisz buli meccs lesz, de azért jó ötlet. 😊
Jughead
több mint 8 éve
Jughead
5 230
www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/meglepetesNyilván ki fizetne ezért a meccsért, hisz buli meccs lesz, de azért jó ötlet. 😊
több mint 8 éve
Ibrakadabra! :, ( :, (
Te voltál a kiválasztott!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Hulk is aztmondta hogy nem szívesen adja lentebb es tessék. Van az a pénz..😉Touré kijelentette hogy nem megy KínábaNolitot, meg Gündogant egyértelműen azért hozta Pep hogy a kezdőbe kerüljenek. Sterling elmehet kapálni, Touré meg padozik, vagy elmegy Kínába jópénzé mint Hulk tette.a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Ha ez EB-n mutatott játékából indulok ki, örülök hogy vele "erősítettek."DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
dr0725
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Touré kijelentette hogy nem megy KínábaNolitot, meg Gündogant egyértelműen azért hozta Pep hogy a kezdőbe kerüljenek. Sterling elmehet kapálni, Touré meg padozik, vagy elmegy Kínába jópénzé mint Hulk tette.a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Ha ez EB-n mutatott játékából indulok ki, örülök hogy vele "erősítettek."DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
dr0725
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nolitot, meg Gündogant egyértelműen azért hozta Pep hogy a kezdőbe kerüljenek. Sterling elmehet kapálni, Touré meg padozik, vagy elmegy Kínába jópénzé mint Hulk tette.a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
a mikiegér kupát itt is nyerni fogja folyamatosan és ott még pályára is fog kerülni, bl-ben, bajnokikon kötve hiszem, h mr legdrágább legfaszább legjobb legnagyobb angol játékost kinyomná a kezdőbőlbarcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
Heisman Trophy
több mint 8 éve
barcába padozna akkor (sajnos) nyerne is kupákat, de a citynél több pénzt kap ugyanazért. nem fogja tudni bejátszani magát a kezdőbeNegredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Negredo remek örököse lesz. Se több se kevesebb.Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
Coolearie
több mint 8 éve
Hidd el, jó igazolás volt..😉 😉 😉matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 756
matip -> poolSikerült beírnod egy fél éves hírt. 😊
Negritis
Heisman Trophy
Beki
több mint 8 éve
Kampman
28 359
mno.hu/foci_eb/bognar-megszakerti-storck-nem-tett-hozza-semmit-1349880Csak úgy összehasonlításképpen
Amadeus91
Storck legnagyobb sikere: oda-vissza győzelem a norvégok ellen a pótselejtezőn, majd az eb-n csoportgyőzelem és nyolcaddöntő a torna előtt minden power rankingben az utolsó 3 közé sorolt kerettel
Bognár legnagyobb sikere: 2001-2002-ben az egyik legerősebb csapattal (MTK) 14 pont előnyről elbukta a félelmetesen kemény mennyei bajnokságot.
több mint 8 éve
Szerintem jó. Egész jól mozgott most az Eb alatt, kíváncsian várom hogy Peppel mennyire értik meg egymást. Gündogan már más tészta lesz ilyen szempontból, főleg hogy ő az egyetlen német..😀DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
Beki
több mint 8 éve
mno.hu/foci_eb/bognar-megszakerti-storck-nem-tett-hozza-semmit-1349880A magyar edző úgy örül a sikernek, ahogy senki 😊
Amadeus91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.