Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ne már, egykori csapattarsak hizelgesei nehogy már az objektív kép fő forrásai legyenek... Ha már feltétlen érvelni akartok mellette.😂😂😂😂😂😂😂😂A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Azért olyan, hogy egy Messi, Xavi, Iniesta évekig egy csapatban játszon, kb. 100 évente egyszer jön össze.
Sobri Jóska
FLZOLI
A sok állítólagos szakértő meg ilyenek mond Róla:
www.barcauniversal.com/what-legends-had-to-say-about-fc-barcelona-icon-xavi/
Nagyon gáz....................
😂😂😂😂😂😂😂😂
Sinisa
több mint 5 éve
a barcánál az igazán vicc az az hogy a coutinho-dembele-griezman ~350-400 millás elverés után nem hullottak fejek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Inkább nem akartam leírni magvasnál magvasabb gondolataimat, igen gondolataimat 😉 😛nem akartam geci lenni, csak olvasd vissza az előző kommentjeidet 😊Nekem miért???? mondott valamit Xavira ami szerintem nettó hülyeség reagltam rá 😊 😉beakadt a ................Szerettél volna te úgy simalábú alibi passzkirály lenni......................A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Azért olyan, hogy egy Messi, Xavi, Iniesta évekig egy csapatban játszon, kb. 100 évente egyszer jön össze.
Sobri Jóska
FLZOLI
dande
Heisman Trophy
dande
Heisman Trophy
több mint 5 éve
nem akartam geci lenni, csak olvasd vissza az előző kommentjeidet 😊Nekem miért???? mondott valamit Xavira ami szerintem nettó hülyeség reagltam rá 😊 😉beakadt a ................Szerettél volna te úgy simalábú alibi passzkirály lenni......................A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
dande
Heisman Trophy
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
😂😂😂😂😂😂😂😂A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
A sok állítólagos szakértő meg ilyenek mond Róla:
www.barcauniversal.com/what-legends-had-to-say-about-fc-barcelona-icon-xavi/
Nagyon gáz....................
😂😂😂😂😂😂😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Nekem miért???? mondott valamit Xavira ami szerintem nettó hülyeség reagltam rá 😊 😉beakadt a ................Szerettél volna te úgy simalábú alibi passzkirály lenni......................A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
dande
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Mennyi pont, lassan eleri az átlagos Xavi passztavolsagot 😊Szerettél volna te úgy simalábú alibi passzkirály lenni......................A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
dande
több mint 5 éve
De ez megint milyen. Az utóbbi években is nyert a Barca egy rakás bajnoki címet, minden évben ott van a BL-ben a legjobb 8 között, és már züllésről beszélnek. Nyilván van visszaesés, de a Barca is egy "too big to fail" csapat, jövőre legrosszabb esetben ugyanezt megismétlik, miközben mondjuk a Milan évekig nem játszott még az EL-ben se.A Barca védelmébe:De azt, hogy utánuk hagyták így lezülleni a dolgot, pedig volt lehetőség, hogy másként legyen, az védhetetlen...............................
Sobri Jóska
dande
több mint 5 éve
??????????????????????????????????? egészségedre................De hisz egy alattomos szar, hátulról támad, utána meg neki áll feljebb 2-5nél és mutogat. Most a jó nagy arcotok visszaütAlbának is rég zuhanyozni kellene...neked is mert nagyon hevülsz úgy látom 😉
#JC6
dande
#JC6
több mint 5 éve
beakadt a ................Szerettél volna te úgy simalábú alibi passzkirály lenni......................A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Süle azért visszatér szerencséreÉg az olaj, az nem rossz 😊Valaki háború tudor keressen egy Tigris tank az olajtornyok árnyékában féle képet a következő bl kor promojahoz 😊Nem pont az, amit kértél, de pár perc alatt ez sikerült
FLZOLI
Kampman
Amúgy egy jó PSG-Bayern döntő szép kis tűzijáték lenne. Nem túl acélos az a Boateng-Alaba kettős közepen
FLZOLI
több mint 5 éve
Nekem valahogy ő és Iniesta mindig is megkülönböztethetetlen voltA Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
több mint 5 éve
Szerettél volna te úgy simalábú alibi passzkirály lenni......................A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
FLZOLI
több mint 5 éve
De hisz egy alattomos szar, hátulról támad, utána meg neki áll feljebb 2-5nél és mutogat. Most a jó nagy arcotok visszaütAlbának is rég zuhanyozni kellene...neked is mert nagyon hevülsz úgy látom 😉
#JC6
dande
több mint 5 éve
Süle jön megszilárdítaniÉg az olaj, az nem rossz 😊Valaki háború tudor keressen egy Tigris tank az olajtornyok árnyékában féle képet a következő bl kor promojahoz 😊Nem pont az, amit kértél, de pár perc alatt ez sikerült
FLZOLI
Kampman
Amúgy egy jó PSG-Bayern döntő szép kis tűzijáték lenne. Nem túl acélos az a Boateng-Alaba kettős közepen
FLZOLI
több mint 5 éve
A Barca védelmébe:Xavi aka Simalábú alibi passz király az egyik legtúlértékeltebb játékos, vicc két ilyen zseni közé tenni...
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Albának is rég zuhanyozni kellene...neked is mert nagyon hevülsz úgy látom 😉
#JC6
több mint 5 éve
Beszarok öcsém, erővel hogy mennek ezek a németek, én tuti behánynék. Kegyetlen iramot tolnak és már a 75.perc..
több mint 5 éve
A Barca védelmébe:De azt, hogy utánuk hagyták így lezülleni a dolgot, pedig volt lehetőség, hogy másként legyen, az védhetetlen...............................
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Albának is rég zuhanyozni kellene...
több mint 5 éve
A Barca védelmébe:Azért olyan, hogy egy Messi, Xavi, Iniesta évekig egy csapatban játszon, kb. 100 évente egyszer jön össze.
több mint 5 éve
Flick nagyon rendbe szedte ezt a Bayernt, jó focit játszanak...talán a legesélyesebb csapat az idei BL-reén még márciusban mondtam ezt, hogy idén a Bayern nyer
manuszka86
a Pool kiesésével nem igazán látszott a többi stabil csapatnak
több mint 5 éve
Ég az olaj, az nem rossz 😊Valaki háború tudor keressen egy Tigris tank az olajtornyok árnyékában féle képet a következő bl kor promojahoz 😊Nem pont az, amit kértél, de pár perc alatt ez sikerült
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
Flick nagyon rendbe szedte ezt a Bayernt, jó focit játszanak...talán a legesélyesebb csapat az idei BL-re
több mint 5 éve
Valaki háború tudor keressen egy Tigris tank az olajtornyok árnyékában féle képet a következő bl kor promojahoz 😊Nem pont az, amit kértél, de pár perc alatt ez sikerült
FLZOLI