NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Én úgy vagyok a sporttal, hogy elsődlegesen adja a tv és ha lehet élőben. Ne kelljen már streamekkel szarakodni 2016-ban. Azt is el kell ismerni, hogy az elmúlt 4-5 évben a Digi PL csapatát érte a legkevesebb kritika. Ezért is bánkódnának sokan, ha elszedné tőle az állam csecsén meggazdagodó rohadék nem vasárnap templombajáró Vajna.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Őszintén, nem bánnám ha a PL végre máshová kerülne a Digiről, mivel nincs Digim és nincs is módom arra váltani. Az edzői gárdát tekintve az egyik legerősebb PL jöhet idén, nagyon érdekes lesz mit hoznak ki belőle.
dande
Persze, de én Salecékat még mindig szívesebben hallgatom mint ezeket az m4es "szak"kommentátorokat, vagy Léderer Ákosékat..Ákos kurva jól kommentátorkodott, az Alba Volán meccseknél, na ott felállt a szőr is a hátamon, neki az való.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszintén, nem bánnám ha a PL végre máshová kerülne a Digiről, mivel nincs Digim és nincs is módom arra váltani. Az edzői gárdát tekintve az egyik legerősebb PL jöhet idén, nagyon érdekes lesz mit hoznak ki belőle.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
@NB2 hujujuj, na ezt nagyon nem kéne.
több mint 8 éve
Ti tudtok már valami fejleményt arról hogy ki fogja közvetíteni a BPL szezont?
Coolearie
EPL van már, de amúgy mire gondolsz? TV csatornára? Mert az továbbra is DigiSport.
Mikey
majd Vajna bácsi eldönti...

,,Gyorsvonatként közeleg a Premier League 2016/2017-es szezonja, de még mindig nem tudni, hogy Magyarországon mely csatornán lesznek láthatóak a világ legnépszerűbb bajnokságának mérkőzései.

Mint ismeretes, a meccseket jelenleg közvetítő DigiSport első körben elbukta a licitet, és a jogok az önálló hazai csatornával nem rendlkező IMG-hez kerültek. Ők szeretnék továbbértékesíteni a csomagot, és állítólag három érdeklődő kilincsel náluk: a Digi, az Eurosport, valamint az ősztől várhatóan két sportcsatornát is indító TV2 csoport.

Iparági pletykák szerint utóbbi tűnik befutónak - már csak azért is, mert újabban rengeteg állami hirdetési pénz felett gazdálkodhat. Sőt, hallani olyasmit is, hogy a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens másodállásban az IMG regionális vezetője, s mint ilyen, ő tárgyal a Premier League közvetítési jogainak értékesítéséről is. Ha ez igaz - hangsúlyozzuk, az információ nem biztos -, akkor viszont tényleg felesleges bármiről beszélni.

Szintén a fülünkbe jutott, hogy bár a TV2 a közvetítési jogokat már kvázi beszákolta, egyelőre még az új csatornák arculatával sem készült el - holott az ilyesmi általában legalább 3-4 hónapos meló eredményeképp jön létre. Mivel a bajnokság augusztus elején indul, nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy kikövetkeztessük, aligha az új csatornákon fognak majd pörögni a meccsek. De akkor hol? Nos, a TV2 csoport jelenleg sem szűkölködik csatornákban, és úgy tudjuk, átmeneti ideig hajlandó lesz szétszórni a meccseket jelenlegi portfóliójának adóira..."
NB2
Ez az. De kurva jó lesz hikomat kommentátorokat hallgatni..Úgy látszik itt az ideje angolul nézni.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Coolearie
EPL van már, de amúgy mire gondolsz? TV csatornára? Mert az továbbra is DigiSport.
Mikey
majd Vajna bácsi eldönti...

,,Gyorsvonatként közeleg a Premier League 2016/2017-es szezonja, de még mindig nem tudni, hogy Magyarországon mely csatornán lesznek láthatóak a világ legnépszerűbb bajnokságának mérkőzései.

Mint ismeretes, a meccseket jelenleg közvetítő DigiSport első körben elbukta a licitet, és a jogok az önálló hazai csatornával nem rendlkező IMG-hez kerültek. Ők szeretnék továbbértékesíteni a csomagot, és állítólag három érdeklődő kilincsel náluk: a Digi, az Eurosport, valamint az ősztől várhatóan két sportcsatornát is indító TV2 csoport.

Iparági pletykák szerint utóbbi tűnik befutónak - már csak azért is, mert újabban rengeteg állami hirdetési pénz felett gazdálkodhat. Sőt, hallani olyasmit is, hogy a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens másodállásban az IMG regionális vezetője, s mint ilyen, ő tárgyal a Premier League közvetítési jogainak értékesítéséről is. Ha ez igaz - hangsúlyozzuk, az információ nem biztos -, akkor viszont tényleg felesleges bármiről beszélni.

Szintén a fülünkbe jutott, hogy bár a TV2 a közvetítési jogokat már kvázi beszákolta, egyelőre még az új csatornák arculatával sem készült el - holott az ilyesmi általában legalább 3-4 hónapos meló eredményeképp jön létre. Mivel a bajnokság augusztus elején indul, nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy kikövetkeztessük, aligha az új csatornákon fognak majd pörögni a meccsek. De akkor hol? Nos, a TV2 csoport jelenleg sem szűkölködik csatornákban, és úgy tudjuk, átmeneti ideig hajlandó lesz szétszórni a meccseket jelenlegi portfóliójának adóira..."
több mint 8 éve
Coolearie
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Amúgy ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy mi ér Pogbában 100 meg 130 milliót?
dugo93
A hype szó gondolom ismerős.

---

Klopp, Buvač és Krawietz +4 év, azaz 2022-ig maradnak, (és addig mindent megnyernek a csapattal.)
 www.youtube.com/watch?v=qNi27lTJgj4

Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért egy Vieriat nem felejtenék ki a közzéppályáról 😉
dande
Djorkaeff 597 percet játszott a tornán, nála többet a mezőnyjátékosok közül a franciáknál csak Thuram és Lizarazu volt a pályán 😉
empty taxi
Jogos s akkor bocs tudtam, hogy utána kellett volna nézni s nem a lukas emlékeimre hagyatkozni.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Azért egy Vieriat nem felejtenék ki a közzéppályáról 😉
dande
Djorkaeff 597 percet játszott a tornán, nála többet a mezőnyjátékosok közül a franciáknál csak Thuram és Lizarazu volt a pályán 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Azért egy Vieriat nem felejtenék ki a közzéppályáról 😉 inkább ő volt, mint Youri s ő azért jobb, mint Payet. Guivarchnál nem kérdés hogy jobb Giroud, de speciel én Trezegoalra godoltam elől Henry mellett, igaz nem ő volt a favorit inkább a Guivarch játszott. Pogba pedig soha nem lesz Zidane szintjén sztem. Tehetsége alapján eljuthatna odáig, de a mentalitása nem biztos, hogy megvan hozzá. Persze ez még változhat. S Zizuval szemben elég elfogult vagyok nálam ő a nbr1 futballista még ha francica (illetve algír) is.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Azért nálam Pogba messze van még Zidanetól...igen messze, Griezman közelíti Henryt. Ahogy összeségében a 98-s válogatott azért jobb volt mint a mostani kivéve a kapus meg talán a HC posztot. Ott sanszos, hogy Jaqiue ellenére jutottak, ameddig jutottak. DDnek azért vannak jó húzásai.
dande
középcsatár poszton is jobbak a mostaniak Giroud > Guivarc'h

zidane 98ban 26éves volt, pogba most 23
3 év mulva pogba jobb lesz mint zidane bármikor!
braxa88
mondjuk szerintem azon a vébén is Guivarc'h < Dugarry, sőt igazából Trezeguet és Henry is jobb volt Guivarc'h-nál, csak mindketten 21 évesek voltak, Jacquet meg nem bízott még bennük

az meg, hogy Pogba jobb lesz, mint Zidane... fizikailag mindenképpen jobbak az adottságai, de kevés játékosnak volt akkora játékintelligenciája, mint Zidane-nak - ever
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊
Kampman
csak azokban az években Messi/CR jobb volt, oké h nem nyertek annyi nagytornát mint az említettek de jobban játszottak egész évben, az elmult 8évben mindig. idén nem. Griezmann a legjobb
több mint 8 éve
Amúgy ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy mi ér Pogbában 100 meg 130 milliót? És most itt nem arra gondolok, hogy elszálltak az árak, de én egyszerűen nem értem mitől lehet ilyen ára. Nálam ő az a 40-50 milliós játékos.
dugo93
Szerintem is. Ronaldo sem ér 120 milliót vagy mennyit.
Van pénze mindenkinek csak nekem nem.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
Amúgy ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy mi ér Pogbában 100 meg 130 milliót? És most itt nem arra gondolok, hogy elszálltak az árak, de én egyszerűen nem értem mitől lehet ilyen ára. Nálam ő az a 40-50 milliós játékos.

több mint 8 éve
Azért nálam Pogba messze van még Zidanetól...igen messze, Griezman közelíti Henryt. Ahogy összeségében a 98-s válogatott azért jobb volt mint a mostani kivéve a kapus meg talán a HC posztot. Ott sanszos, hogy Jaqiue ellenére jutottak, ameddig jutottak. DDnek azért vannak jó húzásai.
dande
Összességében valóban jobb volt a '98-as gárda, elsősorban a védelem volt ott jobb. Bár hosszú távon ez a Varane-Umtiti duó bitang lehet belül.
A középpályán Kanté az kb. Deschamps néger változata, Petit-Mautidi az szintén kb egál és Payet>Djorkaeff szvsz.
Elől pedig ahogy Braxa is említette Giroud jobb, mint Guivar'ch.

Madden hates me.
több mint 8 éve
dande
középcsatár poszton is jobbak a mostaniak Giroud > Guivarc'h

zidane 98ban 26éves volt, pogba most 23
3 év mulva pogba jobb lesz mint zidane bármikor!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Már az EB előtt éreztem egyébként a párhuzamot a '98-as VB-vel abból a szemszögből, hogy otthon vannak a franciák és a Pogba-Griezmann tengely pályafutása hasonló szakaszban tart, mint anno a Zidane-Henry tengelyé, úgy tűnik még a végén | kivételesen | igazam lesz.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Ha megnyerik az EBt, s az ősze is jól sikerül, nálam egyértelműen Griezmanné az aranylabda. Az EB megnyerését nagyon szeretném ha összejönne, mert bár a francicákat nem szeretem, de ezt a portugál csapatot még úgy sem.
több mint 8 éve
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes? én egy vitában felválalltam h szerintem ő a elgnagyobb esélyes, erre ketten is leRonaldoztak 😀 sztem CRnél Messi és Suarez is esélyesebb lenne normális szavazási rendszerben.
braxa88
De nem normális. Szóval CR. Már oda is lehet adni neki.
Matthew99
csak lehetetlen megmagyarázni. ok h nyert BLt, BL gólkirály a kicsapatok elleni gólokkal, meg EB döntő. de EBn 1 jó meccse volt a többi kuka, BL egyenkiesése szakaszban is 1. vicc ha megkapja
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes? én egy vitában felválalltam h szerintem ő a elgnagyobb esélyes, erre ketten is leRonaldoztak 😀 sztem CRnél Messi és Suarez is esélyesebb lenne normális szavazási rendszerben.
braxa88
De nem normális. Szóval CR. Már oda is lehet adni neki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve