Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Jó hát Messi a világ legutálatosabb legundorítóbb semmihez sem értő túlgyógyszerezett játékosa, aki csak mázlinak köszönheti, hogy idáig jutott. Ha így nektek jó, ám legyen 😉 😛Hogy jön ide a Honvéd mestere? Messi hozzánk jön levezetni? A Mennyeiben már amúgy is van egy Meszhi. Sőt ha Bődét(madocsai Messi)is ide számoljuk, akkor már kettő is akad és mint tudjuk, három a magyar igazság.
Legalább Ronnie továbbment és talán a Flyerst is verjük. Bódogat 😊
dande
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Megsértődhetsz.Pedig nyertek pár bl-t és bajnoksagot így szóval...
Én csak annyit mondtam hogy nem fér bele top szintén egy ennyire top csapat ellen, hogy ketten, név szerint Suarez és Messi kivonják magukat a védekezés alul.
Messi mindenidők zsenialitását senki nem kérdőjelezte meg.
tüsi91
Nincs középpálya az a baj.
több mint 5 éve
Megsértődhetsz.Dehogy sértődtem meg, azért ahhoz ez igen kevés 😊
Én csak annyit mondtam hogy nem fér bele top szintén egy ennyire top csapat ellen, hogy ketten, név szerint Suarez és Messi kivonják magukat a védekezés alul.
tüsi91
több mint 5 éve
Jó hát Messi a világ legutálatosabb legundorítóbb semmihez sem értő túlgyógyszerezett játékosa, aki csak mázlinak köszönheti, hogy idáig jutott. Ha így nektek jó, ám legyen 😉 😛Senki nem ezt mondta, ne csináld ezt.
dande
több mint 5 éve
Megsértődhetsz.Én csak annyit mondtam hogy nem fér bele top szintén egy ennyire top csapat ellen, hogy ketten, név szerint Suarez és Messi kivonják magukat a védekezés alul.
több mint 5 éve
Jó hát Messi a világ legutálatosabb legundorítóbb semmihez sem értő túlgyógyszerezett játékosa, aki csak mázlinak köszönheti, hogy idáig jutott. Ha így nektek jó, ám legyen 😉 😛Legalább Ronnie továbbment és talán a Flyerst is verjük. Bódogat 😊
több mint 5 éve
Emellé lehet tenni amit az utolso 3 percben művelt. Hú de nem hiányzik ez a manus
FLZOLI
több mint 5 éve
juve? 😀 mondjuk nekik top csapat se kellett h kiessenek 😀Lehet, de egy top klub ellen minusz 2 ember nem fér bele.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
Meg lehet szervezni 8 emberrel is? Nem tudom. De más csapatban sétálgatni 2 embert nem igen látok.
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sztem meg azért hogy a nyugodtan lehessen hozni 100+ért támadókatÉn is úgy gondolom, hogy a Barcánál már volt jele annak, hogy fölötte nem állhat senki. Ezért vannak sorozatosan ilyen lepkefing, gyámoltalan edzők.Nagyon nem, de mindegy, aki így akarja látni, úgy is így látja.Meg azt is, hogy nincs tekintélyes vezetőedzője a csapatnak.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
A futball Lebron James-e.
Kampman
dande
shagi0206
nincs az az edző aki a mostani barcát nézve Neymarban látná a megváltást
mégis azon rugóznak elvileg folyamatosan
több mint 5 éve
Lehet, de egy top klub ellen minusz 2 ember nem fér bele.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
Meg lehet szervezni 8 emberrel is? Nem tudom. De más csapatban sétálgatni 2 embert nem igen látok.
több mint 5 éve
A Bayern láthatóan a 'Nekem 8' megnézésével készült a Barcelona elleni meccsre.
több mint 5 éve
Én is úgy gondolom, hogy a Barcánál már volt jele annak, hogy fölötte nem állhat senki. Ezért vannak sorozatosan ilyen lepkefing, gyámoltalan edzők.Nagyon nem, de mindegy, aki így akarja látni, úgy is így látja.Meg azt is, hogy nincs tekintélyes vezetőedzője a csapatnak.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
Kampman
dande
több mint 5 éve
Messi a Barca legnagyobb kerékkötője.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
több mint 5 éve
Nagyon nem, de mindegy, aki így akarja látni, úgy is így látja.Meg azt is, hogy nincs tekintélyes vezetőedzője a csapatnak.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
Kampman
több mint 5 éve
a barcánál az igazán vicc az az hogy a coutinho-dembele-griezman ~350-400 millás elverés után nem hullottak fejekMost miért? Coutinho most is lőtt két gólt.
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem egy Bundesliga csapat ellen játszanak 😀😀 Mekkora 😀Bayern 2 szerintem jobban játszott volna pedig az német 3.osztály
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
dehogynem, csak ugye akkor a 400 millát a középpályás sorba kellett volna költeni meg a védelembeSuarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Amúgy ha normálisan lenne megszervezve nehogy már 8 emberrel nem lehet egy vedekezest megoldani...
tüsi91
FLZOLI
több mint 5 éve
Meg azt is, hogy nincs tekintélyes vezetőedzője a csapatnak.Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
dande
több mint 5 éve
Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Amúgy ha normálisan lenne megszervezve nehogy már 8 emberrel nem lehet egy vedekezest megoldani...
tüsi91
több mint 5 éve
Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?Nehogy már Messi legyen a felelős? Neki köszönhetjük, hogy évek óta nem a középmezőnyben szenvedünk.
tüsi91
több mint 5 éve
Nalam inkább legyen 2-3 idény trófea nélkül és max. BL 8-cal, de elegem van a mostani elnökség “csapatépítés” politikájából.Felejtsd el.
Sinisa
A modern mamutklubok ilyen soha nem fognak csinálni.
Folyamatosan ott kell lenni a BL-ben, ott is legalább a 8 között.
Aki kimarad, lemarad.
több mint 5 éve
hát kb annyira felelős a dilettáns felső vezetés is mint az edzői tevékenység....de mondjuk erre ékes példa mondjuk a Manchester Utd is,bár talán ott elindult valami tavaly nyáron 😀most vajon kit rúgnak majd ki Barcelonában mondjuk holnap reggel? ha csak az edzőt az édes kevés lesz....pedig kétlem hogy rajta kívül másnak kéne felelnie
manuszka86
mondjuk pont ezért tartanak itt
Negritis
több mint 5 éve
Suarez, de főleg Messi. Két játékos, akik a csapat védekezés én semmit nem csinálnak. Nullát. Ez az 50es években, meg a 80as években elmehetett. A jelen fociban ha két embered baszik bele, akkor véged. S most találkoztak egy olyan csapattal, akik gyorsabbak, jobbak, egységesebbek. S csodálkozunk hogy kiütés a vége. Miért?
több mint 5 éve
Remelem ennek a vereségnek lesz egy haszna:Indul végre a megtisztulás és holnapra lemond mindenki.
El kell felejteni a 100+ M-es igazolásokat, és jöjjenek megint a La Masia fiatalok.
Nalam inkább legyen 2-3 idény trófea nélkül és max. BL 8-cal, de elegem van a mostani elnökség “csapatépítés” politikájából.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.