Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Irigység, magyar nép a neved......S sajnos ez soha nem hal ki belőlünk..
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
mno.hu/foci_eb/bognar-megszakerti-storck-nem-tett-hozza-semmit-1349880
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évreNem tudom h ez nekik most jó vagy rossz.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
matip -> pool
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
DONE DEAL : Nolito -» Manchester City, 4 évre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mert Orbán Viktorral még nem beszélgettél róla...444.hu/2016/06/30/orban-hazi-sportujsagiroja-egyszerre-ment-neki-storcknak-es-kiraly-gabornakŐ tényleg az egész magyar futballközeg legeslegalja. Még Pintérrel, Véberrel, vagy annak idején Kistelekivel kapcsolatban is volt legalább egy-két pozitív vélemény, de olyannal még nem találkoztam, aki erről az emberről ne a legmélyebb undorral szólna.
ozibozi
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 359
444.hu/2016/06/30/orban-hazi-sportujsagiroja-egyszerre-ment-neki-storcknak-es-kiraly-gabornakŐ tényleg az egész magyar futballközeg legeslegalja. Még Pintérrel, Véberrel, vagy annak idején Kistelekivel kapcsolatban is volt legalább egy-két pozitív vélemény, de olyannal még nem találkoztam, aki erről az emberről ne a legmélyebb undorral szólna.
ozibozi
több mint 8 éve
És most mindenkinek leesik az álla 😀a híres magyar edzőkeringő. itt ha elhalkul a zene még általában üres szék is marad.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-horvath-ferenc-a-diosgyoriek-uj-vezetoedzoje-2510471
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
És most mindenkinek leesik az álla 😀www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-horvath-ferenc-a-diosgyoriek-uj-vezetoedzoje-2510471
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
akkor is jobb lett volna mint Seferovic most szerintemBaselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
peach
nincs meg a nemzetközi tapasztalata, de 14 meccse már van a válogatottban (szerintem nagy része csereként)). svájci bajnokság nem olyan erős.Ennyi idősen Lukaku is hasonlóan nézett ki nemzetközi mezőnyben azt körülötte is ilyesmi hype volt.Baselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
peach
Persze eltérő stílusú csatárokról beszélünk.
empty taxi
Statok : (meccs, gól, assist, játékperc)
Leistungsdaten 15/16
Insgesamt 15/16: 40 13 9 250 3.252
Raiffeisen Super League Super League 27 10 7 2.250
Europa League Europa League 8 2 2 621
UEFA Champions League-Qualifikation CL-Quali 4 1 261
Würth Schweizer Cup Schweizer Cup 1 - - - 120
Válogatott (összesen) (meccs, gól, assist, sárga lap, két sárga lap miatti piros, egyből piros, játékperc) :
14 1 4 1 - - 653'
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Ennyi idősen Lukaku is hasonlóan nézett ki nemzetközi mezőnyben azt körülötte is ilyesmi hype volt.Baselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
peach
Persze eltérő stílusú csatárokról beszélünk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Baselben nem láttam, de itt ez eb-n nulla volt a gyerek, nem is értettem mi ez a hype körülötte.Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...Embolo majd kompenzálja
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
Karcsú ő a Bundesligához, pláne egy élcsapatba, de ezt itt már százszor kiveséstük...
több mint 8 éve
Közben a Bild jelentései szerint, a német első osztályban szereplő Schalke is szerződtetné Dzsudzsák Balázst. A Bursaspor 7 millió eurót kér a magyar válogatott csapatkapitányáért.
több mint 8 éve
Pár napja már elspoireleztem én is az eb topicban. 😀hmmm.kellett Horváth Ferinek a hely?Nem lesz Clash Of Captains a mennyeiben 😕(((Csak semmi pánik, a magyar edzőkeringő törvényei alapján hamarosan viszontlátjuk valahol. Talán épp Kövesden, mivel közben Pintért leigazolja a DVTK.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-tavozik-a-vezetoedzoi-posztrol-hivatalos-2509699
bergerdani
Kampman
csebi
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-horvath-ferenc-lehet-az-uj-vezetoedzo-2510175
csebi
több mint 8 éve
csak nekünk sajnos nem éri meg, ellenben hozunk 3 olyan afrikai/francia/holland/dél-amerikai/utánpótlás játékost, akit eladunk nektek sokszor annyiértnem rendes trade-re gondoltam 😀Ballo már eleve nincs nálunk, Benteke meg nem illik a csapatba így ez a 2 fix h jó csere Manéértnem pakold bele a nálatok lejárt játékosokat az én csapatomba, és ha mégis mertörténne, inkább hozzuk nektek az utánpótlást 😀
Negritis
Heisman Trophy
hanem hogy elpasszoljuk a 2 nem hozzánk való játékost egy olyanra aki remélhetőleg működni fog 😀
Negritis
több mint 8 éve
nem rendes trade-re gondoltam 😀Ballo már eleve nincs nálunk, Benteke meg nem illik a csapatba így ez a 2 fix h jó csere Manéértnem pakold bele a nálatok lejárt játékosokat az én csapatomba, és ha mégis mertörténne, inkább hozzuk nektek az utánpótlást 😀
Negritis
Heisman Trophy
hanem hogy elpasszoljuk a 2 nem hozzánk való játékost egy olyanra aki remélhetőleg működni fog 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nem pakold bele a nálatok lejárt játékosokat az én csapatomba, és ha mégis mertörténne, inkább hozzuk nektek az utánpótlást 😀Stu-t nem azért adnám el mert bajom van veleBentekevel meg Baloval csak többen vannak az tény, de Sturridge-t eladni hülyeség lenne kb az egyetlen egy mások által is elismert klasszis a csapatban, angoloknak különben sem szokott bejönni a külföld...Elakarsz adni 3 csatárt egy Manéért?fuck, Mané to Liverpoolremélem ballo, benteke távozik
várható de sajnálom. jövőre csapatépítés 2.0, és idén Koeman nélkül
Heisman Trophy
és tudom hogy szentségtörés de én Stu-t is eladnám vmi könnyedebb bajnokságba mert az angolt nem bírja
Negritis
Azért ennyire Mané nem jó.
Coolearie
dr0725
imádom, de az idény legalább felében sérült és ez rohadtul nem tesz jót a csapatnak mert erősíti a mi lett volna ha érzést sokszor + neki is jobb lenne egy spanyol/francia bajnokság ahol nem rúgják szét
és ezen felül még kéne egy csatár egyébként
de Su 90% h amúgyis marad szóval mind1
Ballo már eleve nincs nálunk, Benteke meg nem illik a csapatba így ez a 2 fix h jó csere Manéért
Negritis
több mint 8 éve
Mikor jöttek a pletykák, hogy Götze után Mané lehet a következő kiszemeltünk röhögtem egy jót, hogy már megint egy aktuális Soton sztár. De nem, tényleg megcsináltuk. 😃Vicces a szitu, de örülök.
Skrtel már elvileg pillanatokra van csak a távozástól. Allent is egyre többen vinnék és a kevés játékperc miatt menne is (sajnos). A balo benteke kettőst kellene még relszórni.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Stez, vagy Eaglesmcnabb a Milanos? whateverén totti miatt inkább a rómás vagyok, Montellát bírtam játékosként. Szóval örülök neki.
Coolearie
Stez és anyó Milanos, de majd kinövik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
hmmm.kellett Horváth Ferinek a hely?Nem lesz Clash Of Captains a mennyeiben 😕(((Csak semmi pánik, a magyar edzőkeringő törvényei alapján hamarosan viszontlátjuk valahol. Talán épp Kövesden, mivel közben Pintért leigazolja a DVTK.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-tavozik-a-vezetoedzoi-posztrol-hivatalos-2509699
bergerdani
Kampman
csebi
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-horvath-ferenc-lehet-az-uj-vezetoedzo-2510175
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.