Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Remélem azért meggondolja magát......Inkább elindított egy "szép" mozgalmat. Felkészül Mascherano, Agüero, Higuain, DiMaria...
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Egyrészt nyilván Így van, másrészt értem a benne lévő csalódottságot, feszültséget, fáradtságot keserűséget stb..... Magam csak 26 éve szurkolok az argentinoknak és hajnalban azt mondtam, hagyom az egészet a francba, minek fárasztom magamat ezzel. Kb úgy vagyok velük mint NHl-ben a Canadiensel..... (lehet én vagyok a hibás, nem kéne szurkolnom nekik és nyernének is valamit 😊)www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773könnyebb ott hagyni a válogatottat, mint berúgni a tizenegyest. na mind1 remélem kap majd aranylabdát szokás szerint.
ez így kemény lenne
Negritis
csebi
Nem arról van szó, hogy másokat hibáztat, szerintem éppen önmagát is emészti a dolog miatt bőven és így hirtelen elege lett, megy az argentinoknak nélküle is. Egyébként meg nem lehet azt mondani nem tett meg mindent a válogatottért. Ezen a meccsen is, ugyan nem játszott jól, de küzdött hajtott, egész egyszerűen nem jön össze....
Remélem azért meggondolja magát......
több mint 8 éve
Hisz elvitte a válogatottat a döntőig. Most arról nem tehet hogy a többi nem | adócsaló | tud focizni.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773könnyebb ott hagyni a válogatottat, mint berúgni a tizenegyest. na mind1 remélem kap majd aranylabdát szokás szerint.
ez így kemény lenne
Negritis
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773könnyebb ott hagyni a válogatottat, mint berúgni a tizenegyest. na mind1 remélem kap majd aranylabdát szokás szerint.
ez így kemény lenne
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773Pedig most nem kellene feladnia...
ez így kemény lenne
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/argentina-nekem-ez-nem-valo-eleg-a-valogatottbol-messi-2509773ez így kemény lenne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Kicsit gyilkoljak csak egymast, es a nagyobbik baj, h ez a fasz meg engedi is...
több mint 8 éve
Hát igen a nagyobb baj hogy a bíró is hülye tisztán labda volt....
több mint 8 éve
Hülye Higany...
több mint 8 éve
ozibozi
17 220
Copa döntő
több mint 8 éve
Skenderbeu - FerencvárosSkenderbeu elleni győzelem nagy lökést adnak a Fradinak, remélhetőleg gyengűltek tavalyhoz képest
Elég fifty-fifty párharc, főleg, hogy sok Fradi játékos érdekelt a nyáron: Gera, Pintér, Dibusz, Sestak, Ramirez, Böde, Nagy Á.
Július 12. az első meccs Albániában.
------
UEFA kupa:
Videoton - Zaria Balti (moldáv)
La Fiorita (san marinoi) - Debrecen
Aktobe (kazah) - MTK
tüsi91
Vidi, Loki sima továbbjutás kell. MTK belebukhat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
brit Home Office kollégákat ismerve eléggé kizártnak tartom, hogy partnerek lennének ebben, főleg ha még szigorítanak is a szabályokon.Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?Kiváncsi vagyok hogy a turbános/ázsiai tulajok összehoznak-e valami megoldás a munkavállalási engedély kijátszására,ha ez lehetséges-e egyáltalán.
Elég borúlátó írásokat olvasni.
Mikey
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Mikey
18 756
Mondjuk az a legkevesebb, hogy mely jelenlegi játékosok nem kaphattak volna munkavállalásit EU tagság nélkül. (Egyébként nem is pontos a lista.)Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?www.digisport.hu/league/angol_labdarugas/news/21025
Mikey
empty taxi
több mint 8 éve
Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?www.digisport.hu/league/angol_labdarugas/news/21025
Mikey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?Jó esetben visszajön a primadonnák nélküli őszinte, klasszikus angol foci, 4-4-2, kick and run, csak előre, és én megint fogok PL-t nézni. 😊
Mikey
több mint 8 éve
Ha Sobri Jóska akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nem. Mert ma már okosabbak vagyunk, mint tegnap voltunk, emiatt nem is lehet ugyanaz, mint ami tegnap volt. 😊Mindenre vonatkozik.Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?hát az tuti hogy bukják az u18-cas játékosok lerablását.Kiváncsi vagyok hogy a turbános/ázsiai tulajok összehoznak-e valami megoldás a munkavállalási engedély kijátszására,ha ez lehetséges-e egyáltalán.
Mikey
Amúgy a 2 éves átfutási idő akkor erre is vonatkozik,vagy itt egyből mától kezdve életbe lép?
Kenny
Még kell a szükséges törvényi, jogszabályi háttér. Ma még ugyanaz van, mint volt tegnap.
Sobri Jóska
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Mindenre vonatkozik.Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?hát az tuti hogy bukják az u18-cas játékosok lerablását.Kiváncsi vagyok hogy a turbános/ázsiai tulajok összehoznak-e valami megoldás a munkavállalási engedély kijátszására,ha ez lehetséges-e egyáltalán.
Mikey
Amúgy a 2 éves átfutási idő akkor erre is vonatkozik,vagy itt egyből mától kezdve életbe lép?
Kenny
Még kell a szükséges törvényi, jogszabályi háttér. Ma még ugyanaz van, mint volt tegnap.
több mint 8 éve
Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?hát az tuti hogy bukják az u18-cas játékosok lerablását.Kiváncsi vagyok hogy a turbános/ázsiai tulajok összehoznak-e valami megoldás a munkavállalási engedély kijátszására,ha ez lehetséges-e egyáltalán.
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 756
Hogy megfogjam a brexites népszavazás legfontosabb kérdését: mi lesz veled ezután Premier League?Elég borúlátó írásokat olvasni.
több mint 8 éve
csóri Lavezzi...
több mint 8 éve
azért ami ma a körúton volt az újfent meggyőzött arról hogy a "hangulat"hoz nem a piro és a kurvaanyázás kell hanem a fanatikus tömeg aki szurkolni akar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
én rengeteg embert ismerek aki kijár válogatott meccsre, de nem politizál...vagy éppen politizál, de nem jobboldali...ez szerintem így lenne természetes...én is ismerek olyat testközelből is, aki jobboldali és mégis MTK meccsre jár, és meccsen nem politizál (mondjuk hülyén is venné ki magát, az tény :d)
Klaci79
Ha az MTK játsza azt a focit amit szeretek, és anno megszerettem, akkor nem fog érdekelni hogy anno 130 éve kik alapították a klubot. Én személy szerint ketté tudom választani a politikát a focitól, és ugyanúgy tudok élvezni egy meccset.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Az milyen már, hogy az angolok által kiemelt kopasz srác 18éve spanyolban él, 3szoros testépítő bajnok és egyetemen tart előadást az egészséges életmódról... Azt mondta, hogy Mindenkit perelni fog😊