NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
na az EB vállogatottam:
Lloris - Meunier, Pepe, Bonucci, Guerrero - Kroos, Ramsey - Perisic Griezmann, Blaszczykowski - Giroud.
pad: Rui Patrício, A.Williams, Kádár, Krychowiak, Payet, Perisic, Bale.
braxa88
Giroud >>>> ALL

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
na az EB vállogatottam:
Lloris - Meunier, Pepe, Bonucci, Guerrero - Kroos, Ramsey - Perisic Griezmann, Blaszczykowski - Giroud.
pad: Rui Patrício, A.Williams, Kádár, Krychowiak, Payet, Bale.

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Mivel az EB topik zárva, ezért ide még a CR témához...
Amit még nem csipázok benne, hogy mindent ő akar. Mindig neki passzoljanak, mindig az ő fejét keressék. Tök röhejes volt, hogy elvégzett az EB-n 128 szabadrúgást, ebből 100 a sorfalban kötött ki, 28-at meg röhögve fogott a kapus. Tegnap az egyetlen nem ő általa elvégzett szabadrúgásban (ami kapura ment) több veszély volt mint az ő összesében. Szóval néha hagyni kéne érvényesülni a többieket is...
NB2
Az a helyzet, hogy ő ezért lett ilyen és ekkora játékos mert ilyen. Ennek összes jóságával és hibájával.
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
 www.youtube.com/watch?v=70YBjA0bLFM

Nem tudom feltűnt e azóta mi történt a vb-ken: 2006 olasz, 2010 spanyol, 2014 német vb győzelem. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Mivel az EB topik zárva, ezért ide még a CR témához...
Amit még nem csipázok benne, hogy mindent ő akar. Mindig neki passzoljanak, mindig az ő fejét keressék. Tök röhejes volt, hogy elvégzett az EB-n 128 szabadrúgást, ebből 100 a sorfalban kötött ki, 28-at meg röhögve fogott a kapus. Tegnap az egyetlen nem ő általa elvégzett szabadrúgásban (ami kapura ment) több veszély volt mint az ő összesében. Szóval néha hagyni kéne érvényesülni a többieket is...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
DVTK: Egervári e-mailben közölte a lemondását...

nekem ebben csak az az érdekes, hogy Egervári tudja hogy kell e-mailt írni
ozibozi
C'Mon man his name is e-gervári.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Sakho közben hivatalosan is tiszta. Tévesen függesztette fel a játékengedélyét el az UEFA.
Eredmény:
- Kihagyott EL döntő.
- Kihagyott hazai rendezésű EB, ahol Rami helyén szinte biztos ő játszott volna, vagy akár kezdő is lehetett volna Koscielni mellett.

A fent említett okok miatt mind a Pool mind Sakho fontolgatja az UEFA beperlését.

Szídnám őket de még arra is méltatlanok...
alatriste
#CelebrateFootball
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
...
Sobri Jóska
nem az eredményesség a lényeg, hanem hogy egymaga volt a húzóember, és vitte mindig a hátán az aktuális csapatát. Ez az ami miatt C nálam sohasem lesz jobb mint Z. Amúgy amit leírtál azzal nagyrészben egyetértek, ezért ment is a hüvelykujj, bár az egyéni képességeket nézve szerintem már Bale CR előtt van. a fejjátéka már simán van olyan mint CR-é, jobban lő távolról, gyorsabb is, csak sokkal önzetlenebb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sakho közben hivatalosan is tiszta. Tévesen függesztette fel a játékengedélyét el az UEFA.
Eredmény:
- Kihagyott EL döntő.
- Kihagyott hazai rendezésű EB, ahol Rami helyén szinte biztos ő játszott volna, vagy akár kezdő is lehetett volna Koscielni mellett.

A fent említett okok miatt mind a Pool mind Sakho fontolgatja az UEFA beperlését.

Szídnám őket de még arra is méltatlanok...

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 220
DVTK: Egervári e-mailben közölte a lemondását...

nekem ebben csak az az érdekes, hogy Egervári tudja hogy kell e-mailt írni

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
DVTK: Egervári e-mailben közölte a lemondását

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-e-mailben-kozolte-a-lemondasat-2512529

Még jó, hogy nem rajzban.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress

De nyilván értem én ízlés dolga, én Zidanet tartom a legjobbnak, te nem, de hogy kapásból 5 jobb menne. az azért nekem kicsit erős.
eaglesmcnabb
Csabi, nem az eredményesség a döntő egy "ki a legjobb játékos" brainstorming során. Akkor Puskás, vagy Cruyff nem igen rúghatna labdába.
Tessék, 5, akit a világ simán jobbnak tart: Maradona, Pelé, Puskás, Beckenbauer, Cruyff.
És azért elég nehéz összevetni mondjuk Zidanet Bozsikkal, Cziborral, Alberttel, vagy akár Jasinnal, lássuk be.

Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊
Kampman
csak azokban az években Messi/CR jobb volt, oké h nem nyertek annyi nagytornát mint az említettek de jobban játszottak egész évben, az elmult 8évben mindig. idén nem. Griezmann a legjobb
braxa88
ezt már amúgy többször is kiveséztük. azért mert Messi/CR abban a bajnokságban megszórja magát, amiben még én is 15-20 gól körül termelnék a csapataikban, nem fogok hasra esni tőlük. el kell fogadni, hogy marketing választás lett az Aranylabda, nem pedig mentegetőzni, hogy ők abban az évben jobban voltak. tényleg meg is kérdezném, hogy 2013 óta előfordult, hogy meghosszabbították a szavazást? ja, hogy nem.
csebi
Ahogy én látom -és ne az eredményességet nézzük valóban, mert az nem teremt azonos feltételeket- magasan C.Ronaldo napjaink legjobbja.
Lát a pályán, gyors, atlétikus, tud és mer távolról lőni, technikás, jól fejel, bárhol, bármikor benne van a gól, és még most is meglepően motivált.
Nálam ő az aktív top1, ráadásul az idei éve jól sikerült, megér egy aranylabdát.

Ráadásul ha ezt az EB-t behúznák, kábé úgy, mint 12 éve a görögök, nekem nagyon tetszene.
Én imádom az ilyen 'ne kapjunk ki' célfutbalt. Lehet nem látványos, de módfelett tanulságos.
Ahogy persze az is, mint amikor egy óriási tálentumtömeggel megáldott gárda (mint pl. a belgák, horvátok, angolok) képtelen sikerre váltani a lehetőségét.
Persze ha az ember szórakozásként akar meccset nézni, és nem szurkolni akar, akkor valóban jó egy látványos, sokgólos, nyíltsisakos meccs, de nekem egyik legélvezetesebb sportélményem volt kedvenc edzőmet, Rehagelt megdicsőülni látni 12 éve, amint egy noname, esélytelen, egyénileg semelyik poszton top10-es játékossal nem rendelkező gárdával "leegynullázta" az EB-t.
Ronaldóék most erre hajaznak, szép tanulság lenne, ha sikerülne nekik ma este.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Azért ez egy kicsit erős, ott van a legjobbak között, de kapásból mondanék öt jobbat.....
csi77
aki nyert EB-t, VB-t, BL-t, és egy kivételével az összes döntőt az ő gólja döntött el? és gólt lőtt az elődöntőkben is? továbbá két VB döntőn is betalált. középpályásként? meglepne :d

Jó ez utóbbit mondjuk Pelé is megcsinálta csak az ő csapata nélküle is képes volt vb döntőt nyerni. Zidane-é tovább se ment a csoportkörből.
De nyilván értem én ízlés dolga, én Zidanet tartom a legjobbnak, te nem, de hogy kapásból 5 jobb menne. az azért nekem kicsit erős.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Vagy Szuszát volt kár berakni ebbe a felsorolásba, vagy a másik négyet...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
csak azokban az években Messi/CR jobb volt, oké h nem nyertek annyi nagytornát mint az említettek de jobban játszottak egész évben, az elmult 8évben mindig. idén nem. Griezmann a legjobb
braxa88
szerinted Griezmann miben jobb mint Bale? hogy Franciaország jobb játékosokból áll mint Wales?
Zidane meg a valaha volt legjobb játékos, meglepne ha Pogba nagyobb playa lenne mint ő bármikor :d

amúgy egyik sem lesz top3 aranylabdában, cr suarez messi lesz.
eaglesmcnabb
Azért ez egy kicsit erős, ott van a legjobbak között, de kapásból mondanék öt jobbat.....
csi77
Véber, Urbán, Eszenyi, Szlezák, Szusza mondjuk?

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 793 — Bears & Illinois fan
braxa88
szerinted Griezmann miben jobb mint Bale? hogy Franciaország jobb játékosokból áll mint Wales?
Zidane meg a valaha volt legjobb játékos, meglepne ha Pogba nagyobb playa lenne mint ő bármikor :d

eaglesmcnabb

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 550 — Ajmo Vatreni
3 év mulva pogba jobb lesz mint zidane bármikor!
braxa88
Gyógyszerre nem iszunk. 😉
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Griezmann szerintetek mennyire aranylabda esélyes?
braxa88
Amíg vissza nem vonulnak, addig csak Messi és CR kaphatja meg. Az aranylabda már nem a teljesítményről, hanem a marketingről szól. Griezmann megérdemelné, ha mondjuk az őszi szezonja is jól sikerülne, de semmi esélye rá. Ha Sneijder nem kapta meg 2010-ben, Ribery 2013-ban, vagy Neuer 2014-ben....😊
Kampman
braxa88
ezt már amúgy többször is kiveséztük. azért mert Messi/CR abban a bajnokságban megszórja magát, amiben még én is 15-20 gól körül termelnék a csapataikban, nem fogok hasra esni tőlük. el kell fogadni, hogy marketing választás lett az Aranylabda, nem pedig mentegetőzni, hogy ők abban az évben jobban voltak. tényleg meg is kérdezném, hogy 2013 óta előfordult, hogy meghosszabbították a szavazást? ja, hogy nem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 220
Az hogy Pogba jobb játékos lenne, vagy hogy lehetne valaha is Z-nél, az szerintem nem lehetne itt még felvetés sem. ( max trollkodás) Ezt a szintet hagyjuk meg a NS fórumain tobzódó szakiknak. Szvsz.
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
braxa88

eaglesmcnabb
Főleg ha Portugália nyeri meg az EB-t akkor, tuti hogy CR kapja meg. Pedig kurvára nem érdemli meg, jó lenne ha nem csak a népszerűséget néznék hanem a játéktudást is..
Coolearie
Nála még azzal sincs baj. A pillanatnyi formával vagy mondjuk a teljesen más társakkal is ugyanolyan jól játszokkal már inkább.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
braxa88

eaglesmcnabb
Főleg ha Portugália nyeri meg az EB-t akkor, tuti hogy CR kapja meg. Pedig kurvára nem érdemli meg, jó lenne ha nem csak a népszerűséget néznék hanem a játéktudást is..
Coolearie
ez most így nem korrekt.
jó lenne, ha a játéktudást néznék? miért, Cének olyanból kevés van?

nem a játéktudást kell nézni, hanem a letett teljesítményt, na az úgy már oké. de ha Messi megelőzi Suarezt, akkor nevetséges az egész.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
braxa88

eaglesmcnabb
több mint 8 éve
braxa88

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Én úgy vagyok a sporttal, hogy elsődlegesen adja a tv és ha lehet élőben. Ne kelljen már streamekkel szarakodni 2016-ban. Azt is el kell ismerni, hogy az elmúlt 4-5 évben a Digi PL csapatát érte a legkevesebb kritika. Ezért is bánkódnának sokan, ha elszedné tőle az állam csecsén meggazdagodó rohadék nem vasárnap templombajáró Vajna.
NB2
én is. akár nézem hang nélkül, csak egy fix vétel legyen a tévémen. annyira nem vicces sztrímelni, főleg ha mindig megszakad az izgalmas akcióknál.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én úgy vagyok a sporttal, hogy elsődlegesen adja a tv és ha lehet élőben. Ne kelljen már streamekkel szarakodni 2016-ban. Azt is el kell ismerni, hogy az elmúlt 4-5 évben a Digi PL csapatát érte a legkevesebb kritika. Ezért is bánkódnának sokan, ha elszedné tőle az állam csecsén meggazdagodó rohadék nem vasárnap templombajáró Vajna.
NB2
Ezt adom én is, a Digis team a legjobb itthon. Én spec ha tudtam az összefoglalókat mindig visszanéztem online a honlapjukon. Persze elsősorban valóban az összefoglaló miatt, de az ő studió beszélgetésüket nem tekertem át. Ha az M4-es gárda csinálta volna valószínűleg már magát az összefoglalót is máshogy néztem volna meg. (Hajdu B.-kivétel őt csípem, de ha jól tudom őt is csak licencelik).

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc