NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Izgi ez a Nagy saga...😀
több mint 8 éve
Ez minden sportra igaz. Ha szoros a meccs pár nüanszon múlik, ha nem akkor nem. Bölcs gondolat 😊ez a játék is csak centiken múlik, mint sok más sport. tegnap a centik a portugálok oldalán álltak.Vagy nézheted úgy is, hogy ha akkor már 3:0-ra vezetnek, akkor már nem kell, hogy a centiken múljon. 😉
slowmotion
A gurulósfoci nem a centik sportja, csak ha a gyengébb csapat fejben jobban ott van, az erősebb meg nem tudja érvényesíteni a fölényét, úgy tűnhet, hogy valóban a szerencsén, 1-2 fújáson, vagy pár centin múlik.
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kivéve ha mondjuk egy Milan-Liverpool BL döntőt nézünk. 😊ez a játék is csak centiken múlik, mint sok más sport. tegnap a centik a portugálok oldalán álltak.Vagy nézheted úgy is, hogy ha akkor már 3:0-ra vezetnek, akkor már nem kell, hogy a centiken múljon. 😉
slowmotion
A gurulósfoci nem a centik sportja, csak ha a gyengébb csapat fejben jobban ott van, az erősebb meg nem tudja érvényesíteni a fölényét, úgy tűnhet, hogy valóban a szerencsén, 1-2 fújáson, vagy pár centin múlik.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
ez a játék is csak centiken múlik, mint sok más sport. tegnap a centik a portugálok oldalán álltak.Vagy nézheted úgy is, hogy ha akkor már 3:0-ra vezetnek, akkor már nem kell, hogy a centiken múljon. 😉
slowmotion
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743Szégyen lenne, ha nem CR nyerné.
szégyen lenne ha CR nyerné. oké h Griezmann se volt jó tegnap, meg nem is nagyon van más, persze Messi idén is fantasztikus volt és suarez is, v éppen Vidal(most csak mondtam pár jobbat aki sokal inkább mint CR), de CRt top5ben nem szabadna betenni...
braxa88
Gólok, eredmények, mind válogatott, mind klubszinten. Ez az Aranylabda kritériuma.
Mert ha a képességekről szólna, akkor eredményfüggetlenül kaphatná valóban felváltva Messivel amíg pályán vannak, magasan a két legtehetségesebb, legképzettebb, legmeghatározóbb játékos napjainkban.
De ha az Aranylabda az eredményekről szól, és az azokban vállalt egyéni részsikerekről (és ez a gólokban, gólpasszokban érhető leginkább tettem, ezért nincs Neuernak és nem kapja idén Pepe), akkor eléggé undisputed idén C.Ronaldo.
Érdekes lett volna, ha a BL-t és az EB-t is nyerte volna Griezmann, és akár az ő góljaival történt volna mindez, hogy megkapná e. Könnyen lehet, hogy nem, de akkor én is úgy érezném, hogy megérdemelné.
Így nem is kérdéses, hogy ennek az idénynek a "királya" CR.
több mint 8 éve
sose tudjuk meg, hogy a másik védő odaért-e volna, ha a kapus lába között akarja elrúgni. nem akarta túlzottan megtolni a labdát, szarakodott a jobb lábával, tíz centivel rövidebbet tolt rajta. ettől egyrészt nem tudott semmi erőt adni bele, másrészt meg pont az a tíz centi hiányzott ahhoz, hogy na kifelé pattanjon, hanem befelé.Ez már eredménykövetőben is jól hangzott, de ha nem töri el ilyen irgalmatlanul akkor csak fölé vagy a kapusba tudja püfölni. Nagyon szépen látszott a hátsó kamerából, hogy csak így mehetett a kapu felé a labda.Matthew99Én rühellem, de Pepe simán megérdemelné, tanár volt az egész EB-n.meg mázlista is, hogy a végén Zsinyak eltörte a meccslabdát
gabokocka
slowmotion
ez a játék is csak centiken múlik, mint sok más sport. tegnap a centik a portugálok oldalán álltak.
több mint 8 éve
Szerintem meg ebben semmi őrdőngösség nincsen. Ha lett volna egy kis esze Gignacnak akkor szépen feltudta volna ültetni őket úgy a szopórollerre hogy csak egy kicsit alányúl a labdának és a felső reszbe bedig beesik a labda mivel Lloris csak azt a kicsi szöget vetődve védte. Nekem ez a meglátásom, őszintén a labdát normálisan így nem lehet eltalálni ahogy ő csinálta! Ez egy rohadt béna megmozdulás miatt sikeredett így.Ez már eredménykövetőben is jól hangzott, de ha nem töri el ilyen irgalmatlanul akkor csak fölé vagy a kapusba tudja püfölni. Nagyon szépen látszott a hátsó kamerából, hogy csak így mehetett a kapu felé a labda.Én rühellem, de Pepe simán megérdemelné, tanár volt az egész EB-n.meg mázlista is, hogy a végén Zsinyak eltörte a meccslabdát
gabokocka
slowmotion
youtu.be/yQUXoGddILk
Matthew99
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743de nem lehetsz ennyire elvakult.Nem szabad betenni az 5be? :d Szerintem meg messinek nincs ott a helye, mert kevesebbet lőtt minden sorozatban mint a portugál. na bumm
szégyen lenne ha CR nyerné. oké h Griezmann se volt jó tegnap, meg nem is nagyon van más, persze Messi idén is fantasztikus volt és suarez is, v éppen Vidal(most csak mondtam pár jobbat aki sokal inkább mint CR), de CRt top5ben nem szabadna betenni...
braxa88
CR a BL-ben kb annyi gólt lőtt mint az említett játékosok összesen. Suarez fantasztikus volt a bajnokságban, Mondjuk a végén már Messike is letette neki a ziccereket hogy ne cr legyen a gólkirály és be is előzte rendesen, de a Blben meg griezmannal ketten nem lőttek annyit mint CR egyedül.
Zidane alatt kibaszott mód fellendült CR játéka, és lehet mondani hogy a döntőkön szarul játszott, mert van benne igazság, de az általad kiemelt griezmann is ott volt két döntőben, és nem csinált egyikben se szart sem, csak kihagyta a tizit. Bár hozzáteszem amikor kellett CR villant, és továbblőtte a csapatát (BL 8 között, EB csoport, EB elődöntő) , amikor meg nem villant anélkül is továbbment a csapata 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ez már eredménykövetőben is jól hangzott, de ha nem töri el ilyen irgalmatlanul akkor csak fölé vagy a kapusba tudja püfölni. Nagyon szépen látszott a hátsó kamerából, hogy csak így mehetett a kapu felé a labda.Én rühellem, de Pepe simán megérdemelné, tanár volt az egész EB-n.meg mázlista is, hogy a végén Zsinyak eltörte a meccslabdát
gabokocka
slowmotion
youtu.be/yQUXoGddILk
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Meg se kifogásoltam hogy két l-el írtad a válogatottat. Különben meg én lájkoltam egyedül a hsz-ed 😉szeretem mikor ilyen választ kap az ember egy bármilyen építő hsz-rena az EB vállogatottam:Perisic tényleg olyan jó volt hogy kétszer is befért!? 😀
Lloris - Meunier, Pepe, Bonucci, Guerrero - Kroos, Ramsey - Perisic Griezmann, Blaszczykowski - Giroud.
pad: Rui Patrício, A.Williams, Kádár, Krychowiak, Payet, Perisic, Bale.
braxa88
Matthew99
braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Általánosságban igazad van, de tavaly Donadoni a védőknél és védekező kp-oknál szívesen nyúlt fiatalokhoz.Nagy bolognai lettIsmét ott tartunk, hogy a magyar futball egyik legnagyobb rákfenéje a játékos menedzselés. Ki a f*sz gondolhatja komolyan, hogy egy 21 éves 60 kg-os gyereknek az utánpótlás menedzseléséről méltán híres serie a egyik középcsapata a legjobb választás, hogy elindítsa európai futball karrierjét...? Vagy csak a magyaroknál maradva: filkor, rudolf, laczkó, varga roland, koman, vécsei, simon ádám, novothny ( így hirtelen fejből az utóbbi pár év termése ) annyi szépet és jót mesélt az olasz közegről? Vagy ekkora siker story bármelyiküké? Ezt a sok rohadt pénzéhes kurvát is időszerű volna kitúrni innen olyan szakembereknek, akik nem egyből akarják lekaszálni az ő szintjükön sok, valójában nevetségesen kevés lóvét olyanoknak, akik jó menedzseléssel később akarják megkapni az igazán nagy szeletet a tortából egy játékos után.
Amadeus91
Hivatalosan még mindig nincs bejelentés, de amennyiben ádámnak valóban bolognaba vezet az útja remélem ő lesz a kivétel a fentiek közül aki erősiti a szabályt...
peach
Masina, Ferrari, Oikonomou, Taider és Diawara is 20+ meccsen lépett pályára a Serie A-ban és fiatal játékosok, utóbbi 2 ráadásul Ádám posztján játszik, Diawara egyébként vasárnap lesz 19 éves, ennek ellenére 34 bajnoki meccse volt a legutóbbi szezonban.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nagy bolognai lettIsmét ott tartunk, hogy a magyar futball egyik legnagyobb rákfenéje a játékos menedzselés. Ki a f*sz gondolhatja komolyan, hogy egy 21 éves 60 kg-os gyereknek az utánpótlás menedzseléséről méltán híres serie a egyik középcsapata a legjobb választás, hogy elindítsa európai futball karrierjét...? Vagy csak a magyaroknál maradva: filkor, rudolf, laczkó, varga roland, koman, vécsei, simon ádám, novothny ( így hirtelen fejből az utóbbi pár év termése ) annyi szépet és jót mesélt az olasz közegről? Vagy ekkora siker story bármelyiküké? Ezt a sok rohadt pénzéhes kurvát is időszerű volna kitúrni innen olyan szakembereknek, akik nem egyből akarják lekaszálni az ő szintjükön sok, valójában nevetségesen kevés lóvét olyanoknak, akik jó menedzseléssel később akarják megkapni az igazán nagy szeletet a tortából egy játékos után.
Amadeus91
Hivatalosan még mindig nincs bejelentés, de amennyiben ádámnak valóban bolognaba vezet az útja remélem ő lesz a kivétel a fentiek közül aki erősiti a szabályt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Én rühellem, de Pepe simán megérdemelné, tanár volt az egész EB-n.meg mázlista is, hogy a végén Zsinyak eltörte a meccslabdát
gabokocka
több mint 8 éve
Én rühellem, de Pepe simán megérdemelné, tanár volt az egész EB-n.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
elfogadom ha nem Griezzman, ezt nem tudom ha CR kapja. nem tudom megérteni mire fel.www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743ott volt a kupa (meg az aranylabda) a fejében (szó szerint és átvitt értelemben is), de Rui Patricio valahogy kikaparta a fejesét a léc alól
braxa88
slowmotion
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743ott volt a kupa (meg az aranylabda) a fejében (szó szerint és átvitt értelemben is), de Rui Patricio valahogy kikaparta a fejesét a léc alól
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743szégyen lenne ha CR nyerné. oké h Griezmann se volt jó tegnap, meg nem is nagyon van más, persze Messi idén is fantasztikus volt és suarez is, v éppen Vidal(most csak mondtam pár jobbat aki sokal inkább mint CR), de CRt top5ben nem szabadna betenni...
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Hala az egnek valaki latta😊az feltunt vkinek h lloris elegge belepkezte a lovest?nekem is feltűnt. épp a lövés előtt tesz egy lépést balra teljesen feleslegesen, és nem is ért már vissza a rövidre, épp annyi hiányzott. de Koscielny is nagyon könnyen megadta magát.
Egy visszajatszasbol lehet latni h kurva rossz helyen allt a loves pillanataban.
ZoliMP
csebi
Eder lovese fasza volt, de a hosszun allt Lloris de miert?.. tenyleg pont ennyi hianyzott.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
braxa88
12 534
szeretem mikor ilyen választ kap az ember egy bármilyen építő hsz-rena az EB vállogatottam:Perisic tényleg olyan jó volt hogy kétszer is befért!? 😀
Lloris - Meunier, Pepe, Bonucci, Guerrero - Kroos, Ramsey - Perisic Griezmann, Blaszczykowski - Giroud.
braxa88
Matthew99
több mint 8 éve
na az EB vállogatottam:Perisic tényleg olyan jó volt hogy kétszer is befért!? 😀
braxa88
több mint 8 éve
az feltunt vkinek h lloris elegge belepkezte a lovest?nekem is feltűnt. épp a lövés előtt tesz egy lépést balra teljesen feleslegesen, és nem is ért már vissza a rövidre, épp annyi hiányzott. de Koscielny is nagyon könnyen megadta magát.
Egy visszajatszasbol lehet latni h kurva rossz helyen allt a loves pillanataban.
ZoliMP
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
az feltunt vkinek h lloris elegge belepkezte a lovest?Egy visszajatszasbol lehet latni h kurva rossz helyen allt a loves pillanataban.