NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
Izgi ez a Nagy saga...😀
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 485 — Keep pounding
ez a játék is csak centiken múlik, mint sok más sport. tegnap a centik a portugálok oldalán álltak.
slowmotion
Vagy nézheted úgy is, hogy ha akkor már 3:0-ra vezetnek, akkor már nem kell, hogy a centiken múljon. 😉
A gurulósfoci nem a centik sportja, csak ha a gyengébb csapat fejben jobban ott van, az erősebb meg nem tudja érvényesíteni a fölényét, úgy tűnhet, hogy valóban a szerencsén, 1-2 fújáson, vagy pár centin múlik.
Sobri Jóska
Ez minden sportra igaz. Ha szoros a meccs pár nüanszon múlik, ha nem akkor nem. Bölcs gondolat 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
ez a játék is csak centiken múlik, mint sok más sport. tegnap a centik a portugálok oldalán álltak.
slowmotion
Vagy nézheted úgy is, hogy ha akkor már 3:0-ra vezetnek, akkor már nem kell, hogy a centiken múljon. 😉
A gurulósfoci nem a centik sportja, csak ha a gyengébb csapat fejben jobban ott van, az erősebb meg nem tudja érvényesíteni a fölényét, úgy tűnhet, hogy valóban a szerencsén, 1-2 fújáson, vagy pár centin múlik.
Sobri Jóska
Kivéve ha mondjuk egy Milan-Liverpool BL döntőt nézünk. 😊
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
 www.facebook.com/FootballForever.HD/videos/553731361484531/
CR sem normális😊
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
slowmotion

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 461 — #NoStress
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743
szégyen lenne ha CR nyerné. oké h Griezmann se volt jó tegnap, meg nem is nagyon van más, persze Messi idén is fantasztikus volt és suarez is, v éppen Vidal(most csak mondtam pár jobbat aki sokal inkább mint CR), de CRt top5ben nem szabadna betenni...
braxa88
Szégyen lenne, ha nem CR nyerné.
Gólok, eredmények, mind válogatott, mind klubszinten. Ez az Aranylabda kritériuma.
Mert ha a képességekről szólna, akkor eredményfüggetlenül kaphatná valóban felváltva Messivel amíg pályán vannak, magasan a két legtehetségesebb, legképzettebb, legmeghatározóbb játékos napjainkban.
De ha az Aranylabda az eredményekről szól, és az azokban vállalt egyéni részsikerekről (és ez a gólokban, gólpasszokban érhető leginkább tettem, ezért nincs Neuernak és nem kapja idén Pepe), akkor eléggé undisputed idén C.Ronaldo.

Érdekes lett volna, ha a BL-t és az EB-t is nyerte volna Griezmann, és akár az ő góljaival történt volna mindez, hogy megkapná e. Könnyen lehet, hogy nem, de akkor én is úgy érezném, hogy megérdemelné.
Így nem is kérdéses, hogy ennek az idénynek a "királya" CR.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Én rühellem, de Pepe simán megérdemelné, tanár volt az egész EB-n.
gabokocka
meg mázlista is, hogy a végén Zsinyak eltörte a meccslabdát
slowmotion
Ez már eredménykövetőben is jól hangzott, de ha nem töri el ilyen irgalmatlanul akkor csak fölé vagy a kapusba tudja püfölni. Nagyon szépen látszott a hátsó kamerából, hogy csak így mehetett a kapu felé a labda.Matthew99
sose tudjuk meg, hogy a másik védő odaért-e volna, ha a kapus lába között akarja elrúgni. nem akarta túlzottan megtolni a labdát, szarakodott a jobb lábával, tíz centivel rövidebbet tolt rajta. ettől egyrészt nem tudott semmi erőt adni bele, másrészt meg pont az a tíz centi hiányzott ahhoz, hogy na kifelé pattanjon, hanem befelé.

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
gabokocka
slowmotion
Ez már eredménykövetőben is jól hangzott, de ha nem töri el ilyen irgalmatlanul akkor csak fölé vagy a kapusba tudja püfölni. Nagyon szépen látszott a hátsó kamerából, hogy csak így mehetett a kapu felé a labda.

youtu.be/yQUXoGddILk
Matthew99
Szerintem meg ebben semmi őrdőngösség nincsen. Ha lett volna egy kis esze Gignacnak akkor szépen feltudta volna ültetni őket úgy a szopórollerre hogy csak egy kicsit alányúl a labdának és a felső reszbe bedig beesik a labda mivel Lloris csak azt a kicsi szöget vetődve védte. Nekem ez a meglátásom, őszintén a labdát normálisan így nem lehet eltalálni ahogy ő csinálta! Ez egy rohadt béna megmozdulás miatt sikeredett így.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-aranylabda-lemondhatok-rola-griezmann-2512743
szégyen lenne ha CR nyerné. oké h Griezmann se volt jó tegnap, meg nem is nagyon van más, persze Messi idén is fantasztikus volt és suarez is, v éppen Vidal(most csak mondtam pár jobbat aki sokal inkább mint CR), de CRt top5ben nem szabadna betenni...
braxa88
de nem lehetsz ennyire elvakult.Nem szabad betenni az 5be? :d Szerintem meg messinek nincs ott a helye, mert kevesebbet lőtt minden sorozatban mint a portugál. na bumm
CR a BL-ben kb annyi gólt lőtt mint az említett játékosok összesen. Suarez fantasztikus volt a bajnokságban, Mondjuk a végén már Messike is letette neki a ziccereket hogy ne cr legyen a gólkirály és be is előzte rendesen, de a Blben meg griezmannal ketten nem lőttek annyit mint CR egyedül.
Zidane alatt kibaszott mód fellendült CR játéka, és lehet mondani hogy a döntőkön szarul játszott, mert van benne igazság, de az általad kiemelt griezmann is ott volt két döntőben, és nem csinált egyikben se szart sem, csak kihagyta a tizit. Bár hozzáteszem amikor kellett CR villant, és továbblőtte a csapatát (BL 8 között, EB csoport, EB elődöntő) , amikor meg nem villant anélkül is továbbment a csapata 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
gabokocka
slowmotion
Ez már eredménykövetőben is jól hangzott, de ha nem töri el ilyen irgalmatlanul akkor csak fölé vagy a kapusba tudja püfölni. Nagyon szépen látszott a hátsó kamerából, hogy csak így mehetett a kapu felé a labda.

youtu.be/yQUXoGddILk

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
na az EB vállogatottam:
Lloris - Meunier, Pepe, Bonucci, Guerrero - Kroos, Ramsey - Perisic Griezmann, Blaszczykowski - Giroud.
pad: Rui Patrício, A.Williams, Kádár, Krychowiak, Payet, Perisic, Bale.
braxa88
Perisic tényleg olyan jó volt hogy kétszer is befért!? 😀
Matthew99
szeretem mikor ilyen választ kap az ember egy bármilyen építő hsz-re
braxa88
Meg se kifogásoltam hogy két l-el írtad a válogatottat. Különben meg én lájkoltam egyedül a hsz-ed 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nagy bolognai lett
Amadeus91
Ismét ott tartunk, hogy a magyar futball egyik legnagyobb rákfenéje a játékos menedzselés. Ki a f*sz gondolhatja komolyan, hogy egy 21 éves 60 kg-os gyereknek az utánpótlás menedzseléséről méltán híres serie a egyik középcsapata a legjobb választás, hogy elindítsa európai futball karrierjét...? Vagy csak a magyaroknál maradva: filkor, rudolf, laczkó, varga roland, koman, vécsei, simon ádám, novothny ( így hirtelen fejből az utóbbi pár év termése ) annyi szépet és jót mesélt az olasz közegről? Vagy ekkora siker story bármelyiküké? Ezt a sok rohadt pénzéhes kurvát is időszerű volna kitúrni innen olyan szakembereknek, akik nem egyből akarják lekaszálni az ő szintjükön sok, valójában nevetségesen kevés lóvét olyanoknak, akik jó menedzseléssel később akarják megkapni az igazán nagy szeletet a tortából egy játékos után.
Hivatalosan még mindig nincs bejelentés, de amennyiben ádámnak valóban bolognaba vezet az útja remélem ő lesz a kivétel a fentiek közül aki erősiti a szabályt...
peach
Általánosságban igazad van, de tavaly Donadoni a védőknél és védekező kp-oknál szívesen nyúlt fiatalokhoz.
Masina, Ferrari, Oikonomou, Taider és Diawara is 20+ meccsen lépett pályára a Serie A-ban és fiatal játékosok, utóbbi 2 ráadásul Ádám posztján játszik, Diawara egyébként vasárnap lesz 19 éves, ennek ellenére 34 bajnoki meccse volt a legutóbbi szezonban.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Nagy bolognai lett
Amadeus91
Hát ez nem túl jó hír.
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Nagy bolognai lett
Amadeus91
Ismét ott tartunk, hogy a magyar futball egyik legnagyobb rákfenéje a játékos menedzselés. Ki a f*sz gondolhatja komolyan, hogy egy 21 éves 60 kg-os gyereknek az utánpótlás menedzseléséről méltán híres serie a egyik középcsapata a legjobb választás, hogy elindítsa európai futball karrierjét...? Vagy csak a magyaroknál maradva: filkor, rudolf, laczkó, varga roland, koman, vécsei, simon ádám, novothny ( így hirtelen fejből az utóbbi pár év termése ) annyi szépet és jót mesélt az olasz közegről? Vagy ekkora siker story bármelyiküké? Ezt a sok rohadt pénzéhes kurvát is időszerű volna kitúrni innen olyan szakembereknek, akik nem egyből akarják lekaszálni az ő szintjükön sok, valójában nevetségesen kevés lóvét olyanoknak, akik jó menedzseléssel később akarják megkapni az igazán nagy szeletet a tortából egy játékos után.
Hivatalosan még mindig nincs bejelentés, de amennyiben ádámnak valóban bolognaba vezet az útja remélem ő lesz a kivétel a fentiek közül aki erősiti a szabályt...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
gabokocka
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 485 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
braxa88
ott volt a kupa (meg az aranylabda) a fejében (szó szerint és átvitt értelemben is), de Rui Patricio valahogy kikaparta a fejesét a léc alól
slowmotion
elfogadom ha nem Griezzman, ezt nem tudom ha CR kapja. nem tudom megérteni mire fel.
több mint 8 éve
braxa88
ott volt a kupa (meg az aranylabda) a fejében (szó szerint és átvitt értelemben is), de Rui Patricio valahogy kikaparta a fejesét a léc alól
több mint 8 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
az feltunt vkinek h lloris elegge belepkezte a lovest?
Egy visszajatszasbol lehet latni h kurva rossz helyen allt a loves pillanataban.
ZoliMP
nekem is feltűnt. épp a lövés előtt tesz egy lépést balra teljesen feleslegesen, és nem is ért már vissza a rövidre, épp annyi hiányzott. de Koscielny is nagyon könnyen megadta magát.
csebi
Hala az egnek valaki latta😊
Eder lovese fasza volt, de a hosszun allt Lloris de miert?.. tenyleg pont ennyi hianyzott.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Nagy bolognai lett

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
na az EB vállogatottam:
Lloris - Meunier, Pepe, Bonucci, Guerrero - Kroos, Ramsey - Perisic Griezmann, Blaszczykowski - Giroud.
braxa88
Matthew99
szeretem mikor ilyen választ kap az ember egy bármilyen építő hsz-re
több mint 8 éve
na az EB vállogatottam:
braxa88

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Egy visszajatszasbol lehet latni h kurva rossz helyen allt a loves pillanataban.
ZoliMP
nekem is feltűnt. épp a lövés előtt tesz egy lépést balra teljesen feleslegesen, és nem is ért már vissza a rövidre, épp annyi hiányzott. de Koscielny is nagyon könnyen megadta magát.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567