Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Jesus fiam, de jata vagy...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
lol
több mint 5 éve
Elég nehezen ment. 😀
több mint 5 éve
lenne egy bája a lyon-psg döntőnek is amúgy, főleg ahogy beszélünk a francia bajnokságról általában 😀Amúgy a szezon előtt ki gondolta, hogy a Bayern jó lesz? Meg, hogy egy Mbappe szintű talentet találnak a bal szélre, Müller megint hasznos lesz, Boateng nem balfaszkodik annyit stb. Mit tesz egy jó edző ugyeSzezon elott, de meg szezon kozben is voltak komoly, ize ... kerdesek, a Bayern jatekerejet illetoen.
FLZOLI
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az látszik h Kovacnal is volt egy-két kiszakadt eredmény pl tottanhem 7-2 de nem volt igazi fazonja a csapatnak. Flicknel megvan és elképesztő ötletei vannak. Pl a messi elleni védekezést úgy gyakoroltatta be h a pályát 3 sakk táblára osztotta fel és minden egyes szitunal magyarázta h ki melyik helyre kell mennie.Amúgy a szezon előtt ki gondolta, hogy a Bayern jó lesz? Meg, hogy egy Mbappe szintű talentet találnak a bal szélre, Müller megint hasznos lesz, Boateng nem balfaszkodik annyit stb. Mit tesz egy jó edző ugyeSzezon elott, de meg szezon kozben is voltak komoly, ize ... kerdesek, a Bayern jatekerejet illetoen.
FLZOLI
ulpianus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez de faca bedobas volt! 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Daviestol én vártam h jó szezonja lesz idén bár nem balbekkent hanem szelsokent. Amúgy Flicknek vannak érdekes újításai pl pont rúgásoknal középső védők nem mennek fel.Az alapok meglennenek. Jobbak mint mondjuk a Lipcsenek. Mégis utóbbi játszik elődöntőt.akkor most a keret mégse elég jó?Jó keret a bajnoksaghoz kell, a BL-hez bivaly kezdő is elég lehet. Én se mondom hogy a Dortmund élből esélyes lenne a Bayern ellen más edzővel, de valahogy sosem képesek a gyilkos utolsó lépést megtenni. Most van két top fiataljuk, cirka 300m euró értékben, melléjük kéne minőséget tenni. Hazard nem az, Reus sajnos ropi. Witsel és Hummels rutinnak jó, a kapus viccnek is rossz.nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
Egy Pochettinót (nyílván túl sokat kér) azért nagyon megnéznék a dortmundi padon, mert évek óta nyominger edzőkkel próbálkoznak. Pedig a keretük már simán adott lenne komolyabb célokhoz is.
FLZOLI
empty taxi
és azért a keretük még mindig sehol nincs az igazi esélyesekhez képest
Negritis
FLZOLI
vagy a man city, liverpool, bayernről a BL-ben
sztem a Dortmundnak az hogy 2. vagy 3. a bajnokságban az kb mind1 ugyanott vannak nem nyertek semmit
viszont attól a 3astól nagyon le van maradva a keretük
Negritis
FLZOLI
az előbb még jó volt a nagyobb célokra, most meg háát itt is meg ott is lukas
és igen a keret még nem alkalmas a Bayern-t igazán szorongatni
de nem hiszem hogy annyira az edzőn múlik ez
Negritis
Amúgy a szezon előtt ki gondolta, hogy a Bayern jó lesz? Meg, hogy egy Mbappe szintű talentet találnak a bal szélre, Müller megint hasznos lesz, Boateng nem balfaszkodik annyit stb. Mit tesz egy jó edző ugye
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Amúgy a szezon előtt ki gondolta, hogy a Bayern jó lesz? Meg, hogy egy Mbappe szintű talentet találnak a bal szélre, Müller megint hasznos lesz, Boateng nem balfaszkodik annyit stb. Mit tesz egy jó edző ugyeSzezon elott, de meg szezon kozben is voltak komoly, ize ... kerdesek, a Bayern jatekerejet illetoen.
FLZOLI

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
a bayern esete inkább az hogy mit tesz egy diszkfuncionális (vagy rossz ebben még nem vagyok biztos) edző egy csapattalAz alapok meglennenek. Jobbak mint mondjuk a Lipcsenek. Mégis utóbbi játszik elődöntőt.akkor most a keret mégse elég jó?Jó keret a bajnoksaghoz kell, a BL-hez bivaly kezdő is elég lehet. Én se mondom hogy a Dortmund élből esélyes lenne a Bayern ellen más edzővel, de valahogy sosem képesek a gyilkos utolsó lépést megtenni. Most van két top fiataljuk, cirka 300m euró értékben, melléjük kéne minőséget tenni. Hazard nem az, Reus sajnos ropi. Witsel és Hummels rutinnak jó, a kapus viccnek is rossz.nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
Egy Pochettinót (nyílván túl sokat kér) azért nagyon megnéznék a dortmundi padon, mert évek óta nyominger edzőkkel próbálkoznak. Pedig a keretük már simán adott lenne komolyabb célokhoz is.
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI
sztem a Dortmundnak az hogy 2. vagy 3. a bajnokságban az kb mind1 ugyanott vannak nem nyertek semmit
Negritis
FLZOLI
Negritis
Amúgy a szezon előtt ki gondolta, hogy a Bayern jó lesz? Meg, hogy egy Mbappe szintű talentet találnak a bal szélre, Müller megint hasznos lesz, Boateng nem balfaszkodik annyit stb. Mit tesz egy jó edző ugye
FLZOLI
és nem sztem hiba lenne azt mondani hogy előrébb jár a lipcse mint a dortmund, kb ugyanott tartanak
csak mondjuk az infrastruktúra sokkal jobb a lipcsénél
több mint 5 éve
Ha ez így marad, ez lesz Guardiola legnagyobb BL-buktája, ehhez képest a Monaco elleni lebőgés az semmi.Én nagyon örülnék, ha lenne 2 kvázi outsider (Lipcse, Lyon) a legjobb 4-ben. Remélem ha így lesz, az egyik be is jut a döntőbe. (Sanszosan a Leipzig, mert nem látom, hogy ezt a Bayernt ki állítaná meg.)
Kampman
több mint 5 éve
Az alapok meglennenek. Jobbak mint mondjuk a Lipcsenek. Mégis utóbbi játszik elődöntőt.akkor most a keret mégse elég jó?Jó keret a bajnoksaghoz kell, a BL-hez bivaly kezdő is elég lehet. Én se mondom hogy a Dortmund élből esélyes lenne a Bayern ellen más edzővel, de valahogy sosem képesek a gyilkos utolsó lépést megtenni. Most van két top fiataljuk, cirka 300m euró értékben, melléjük kéne minőséget tenni. Hazard nem az, Reus sajnos ropi. Witsel és Hummels rutinnak jó, a kapus viccnek is rossz.nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Ha ez így marad, ez lesz Guardiola legnagyobb BL-buktája, ehhez képest a Monaco elleni lebőgés az semmi.azé' abban a Monacóban volt minőség, ott volt Bernardo Silva, Mbappé, Lemar meg Fabinho is, csak hát ezután szét is kapkodták a Monacót gyorsan
Kampman
több mint 5 éve
Pontosan. Sztem sem az edzővel van a baj. Nem elég mely a keret és emellett vannak hiány posztok is.Vmien szinten Ullinak vagy Kallenak volt igaza, amikor mondta h úgy nem lehet jövőt felvázolni az új igazolásoknak h mkit eladnak akit tudnak 2-3 éven belül.az biztos hogy h el kell dönteni mit akarnak, ha versenyezni a Bayernnel és 10-15 évente odaérni a salátástálhoz akkor mehet ez a nevelőklub hozzáállás
Amúgy a Dortmundnak érdekes lesz a következő pár év. 2. Helyük is kérdéses lesz lassan.
csebi
de ha nyerni is akkor bizony oda kell tenni a fizetéseket és igazolni is kell
Negritis
több mint 5 éve
Vmien szinten Ullinak vagy Kallenak volt igaza, amikor mondta h úgy nem lehet jövőt felvázolni az új igazolásoknak h mkit eladnak akit tudnak 2-3 éven belül.az biztos hogy h el kell dönteni mit akarnak, ha versenyezni a Bayernnel és 10-15 évente odaérni a salátástálhoz akkor mehet ez a nevelőklub hozzáállás
Amúgy a Dortmundnak érdekes lesz a következő pár év. 2. Helyük is kérdéses lesz lassan.
csebi
de ha nyerni is akkor bizony oda kell tenni a fizetéseket és igazolni is kell
több mint 5 éve
akkor most a keret mégse elég jó?Jó keret a bajnoksaghoz kell, a BL-hez bivaly kezdő is elég lehet. Én se mondom hogy a Dortmund élből esélyes lenne a Bayern ellen más edzővel, de valahogy sosem képesek a gyilkos utolsó lépést megtenni. Most van két top fiataljuk, cirka 300m euró értékben, melléjük kéne minőséget tenni. Hazard nem az, Reus sajnos ropi. Witsel és Hummels rutinnak jó, a kapus viccnek is rossz.nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
Vmien szinten Ullinak vagy Kallenak volt igaza, amikor mondta h úgy nem lehet jövőt felvázolni az új igazolásoknak h mkit eladnak akit tudnak 2-3 éven belül.nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Ha ez így marad, ez lesz Guardiola legnagyobb BL-buktája, ehhez képest a Monaco elleni lebőgés az semmi.
több mint 5 éve
Jó keret a bajnoksaghoz kell, a BL-hez bivaly kezdő is elég lehet. Én se mondom hogy a Dortmund élből esélyes lenne a Bayern ellen más edzővel, de valahogy sosem képesek a gyilkos utolsó lépést megtenni. Most van két top fiataljuk, cirka 300m euró értékben, melléjük kéne minőséget tenni. Hazard nem az, Reus sajnos ropi. Witsel és Hummels rutinnak jó, a kapus viccnek is rossz.nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Pochettino megy majd lómába 😊nem biztos hogy bevállalnám a helyébe, szimplán azért mert az új tulaj elég lutri
warr_b
több mint 5 éve
nyilván ezért előzte meg a Dortmund a Lipcsét a bajnokságbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Pochettino megy majd lómába 😊se allegrihez se pochettinohoz nem passzol ez a keretEgy dolog kiscsapattal villogni és más nagycsapatot vezetni. Egy Allegrivel például már beljebb lennénekSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
FLZOLI
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nem a lipcséről beszélek hanem mondjuk a bayernről a bundásbanMost komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
FLZOLI
több mint 5 éve
Most komolyan a Lipcse mivel van előbbre? A keretet tekintve semmivel, de az edzők között ég és föld a különbségsztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
Negritis
több mint 5 éve
se allegrihez se pochettinohoz nem passzol ez a keretEgy dolog kiscsapattal villogni és más nagycsapatot vezetni. Egy Allegrivel például már beljebb lennénekSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI
empty taxi
FLZOLI