Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy dolog kiscsapattal villogni és más nagycsapatot vezetni. Egy Allegrivel például már beljebb lennénekSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
Egy Pochettinót (nyílván túl sokat kér) azért nagyon megnéznék a dortmundi padon, mert évek óta nyominger edzőkkel próbálkoznak. Pedig a keretük már simán adott lenne komolyabb célokhoz is.
FLZOLI
empty taxi
több mint 5 éve
sztem sem edzőkérdés van dortmundbanSancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
Egy Pochettinót (nyílván túl sokat kér) azért nagyon megnéznék a dortmundi padon, mert évek óta nyominger edzőkkel próbálkoznak. Pedig a keretük már simán adott lenne komolyabb célokhoz is.
FLZOLI
empty taxi
és azért a keretük még mindig sehol nincs az igazi esélyesekhez képest
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...Nyilván balf@sz az edző, eddig csak 3-szor volt Év Edzője a Bundesligában...
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ugy latom a BL-ben a francia es a nemet bajnokssg er valamit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Balfaszmatyik. 😆
több mint 5 éve
Lyon!a streamem csúszik ezek szerint
ZoliMP
de én örülök neki
továbbra is a Lyon-Lipcse döntőért szurkolok
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Lyon!
több mint 5 éve
amúgyl feltűnt valakinek hogy a bayern ma még nem vágott gólt a barcának pedig megy a bl? 😀
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok hogy a most keresel X-et de az egyik angol csapat bekínálja egy 2X vagy 3X-es szerződéssel meddig marad csendben...Sancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...elvileg hosszabbított szóval nem hiszem hogy nagyon hisztizne
FLZOLI
bvbbuzz.com/2020/08/10/jadon-sancho-stays-borussia-dortmund-contract-till-2023/
gondolom beleraktak neki egy "neymari" kivásárlási árat
Negritis
De a Dortmund kivetette a kivásárlási záradékot a cikk szerint, így jövő nyáron licitháború lehet érte.
több mint 5 éve
Sancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre...elvileg hosszabbított szóval nem hiszem hogy nagyon hisztizne
FLZOLI
bvbbuzz.com/2020/08/10/jadon-sancho-stays-borussia-dortmund-contract-till-2023/
gondolom beleraktak neki egy "neymari" kivásárlási árat
több mint 5 éve
Sancho elviekben marad, kiváncsi vagyok milyen hisztit nyom majd le jövőre... Egy Pochettinót (nyílván túl sokat kér) azért nagyon megnéznék a dortmundi padon, mert évek óta nyominger edzőkkel próbálkoznak. Pedig a keretük már simán adott lenne komolyabb célokhoz is.
több mint 5 éve
Jóvanna. Vicceltem😊ÚjpestToronymagasan vezetjük a tabellát. Kezdem elhinni a bajnoki címet.A Vásárhely?
Bazzani
nagylaza
Bazzani
több mint 5 éve
ÚjpestToronymagasan vezetjük a tabellát. Kezdem elhinni a bajnoki címet.A Vásárhely?
Bazzani
nagylaza
több mint 5 éve
Toronymagasan vezetjük a tabellát. Kezdem elhinni a bajnoki címet.A Vásárhely?
Bazzani
több mint 5 éve
Toronymagasan vezetjük a tabellát. Kezdem elhinni a bajnoki címet.
több mint 5 éve
Bocs, elfelejtettem hozzátenni: mindenféleképpen!Ezt benézte a spori, de már csak egy kell!😊Köszi, de "asszem mindenféleképpen" vége a bulinakMég van 20 perc. Drukkolok!A tény tény marad, ZTE 3,75-értÉs? Mire? Ha nem akarod elpénecolni, akkor ne válaszolj.Fogadott valaki erre a ZTE-meccsre?Yep
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
több mint 5 éve
Ezt benézte a spori, de már csak egy kell!😊Köszi, de "asszem mindenféleképpen" vége a bulinakMég van 20 perc. Drukkolok!A tény tény marad, ZTE 3,75-értÉs? Mire? Ha nem akarod elpénecolni, akkor ne válaszolj.Fogadott valaki erre a ZTE-meccsre?Yep
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Köszi, de "asszem mindenféleképpen" vége a bulinakMég van 20 perc. Drukkolok!A tény tény marad, ZTE 3,75-értÉs? Mire? Ha nem akarod elpénecolni, akkor ne válaszolj.Fogadott valaki erre a ZTE-meccsre?Yep
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Még van 20 perc. Drukkolok!A tény tény marad, ZTE 3,75-értÉs? Mire? Ha nem akarod elpénecolni, akkor ne válaszolj.Fogadott valaki erre a ZTE-meccsre?Yep
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Az nagyon vékony lesz ha akarnak valamit a nemzetközi porondon és valóban a Fradi nagy kihívói szeretnének lenni.elvileg Rus, de nem hoztak belső védőt, itt baj lesz.Ki a másik belső védő Musliu mellett?Mert Stopira világ életében balhátvéd volt..A ZTE a játéka alapján még mindig inkább tűnik egy Márton Gábor-csapatnak, mint a Videoton.azért pár fordulót még várjunk ezzel.
Kampman
amúgy a Vidi ezzel a védelemmel nem fog sokra menni
petey
JoeyPorter
közben a zegi csürhe elkezdte a kurvaanyázást. még egy ilyen prosztó tábor nincs.
petey
több mint 5 éve
A tény tény marad, ZTE 3,75-értÉs? Mire? Ha nem akarod elpénecolni, akkor ne válaszolj.Fogadott valaki erre a ZTE-meccsre?Yep
nagylaza
Gergőbácsi
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
elvileg Rus, de nem hoztak belső védőt, itt baj lesz.Ki a másik belső védő Musliu mellett?Mert Stopira világ életében balhátvéd volt..A ZTE a játéka alapján még mindig inkább tűnik egy Márton Gábor-csapatnak, mint a Videoton.azért pár fordulót még várjunk ezzel.
Kampman
amúgy a Vidi ezzel a védelemmel nem fog sokra menni
petey
JoeyPorter
közben a zegi csürhe elkezdte a kurvaanyázást. még egy ilyen prosztó tábor nincs.
több mint 5 éve
Mint amikor Aranyosi anyósa locsolt, közben már dörgött-villámlott, erre Aranyosi:Bizonyára ráérzett a technika, hogy jön a zivatar. Láttam én már utcamosó teherautót zuhogó esőben dolgozni.miafasz volt 11 perc hosszabbítás a Paks meccsen?Beindult az öntözőrendszer meccs közben.
petey
Kampman
nagylaza
"Anyuka, mindjárt esik!"
Anyós: "Jól van Petike, addigra befejezem a locsolást!" 😊