Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
ebbe az összeállításba Sterling is be fog férni: www.youtube.com/watch?v=qtDamyTlVzA
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ja csak München felé ne vette volna az iránytMost akkor Pep sz@r edző, mert Sterling kihagyta?Mióta a buszos Chelsea 2012-ben kibabrált vele, konstansan alulteljesít a BL-ben.
A világ egyik legdrágább kapusa meg lepkezik?
🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Sinisa
Kampman
több mint 5 éve
Én rühellem a Cityt, de második lyoni gól... Hogy lehetett megadni?mi benne a szabálytalan?
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Most akkor Pep sz@r edző, mert Sterling kihagyta?Mióta a buszos Chelsea 2012-ben kibabrált vele, konstansan alulteljesít a BL-ben.
A világ egyik legdrágább kapusa meg lepkezik?
🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Sinisa
több mint 5 éve
Én rühellem a Cityt, de második lyoni gól... Hogy lehetett megadni?
több mint 5 éve
ez durva.Senki nem fog beszélni így a VAR - les szituról
több mint 5 éve
Most akkor Pep sz@r edző, mert Sterling kihagyta?A világ egyik legdrágább kapusa meg lepkezik?
🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
agyatlan idióta hülye Sterling
több mint 5 éve
Na, most már megnyugodtam, hogy ki akarják baszatni Pepet.
több mint 5 éve
Goodbye City!
több mint 5 éve
Ez az!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Dembele a kapusba rugta, csak bement. A Cicinek meg nem megy be semmi. De megerdemlik ha nyer a Lijon, nem aze` mondom. Sztem hajt a Cici, csak nem megyen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Sterling a másik befejező király 😁Miből akarna gólt lőni ha ez nem megy...

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
SZŐRLING XDDDDDDDDDDDmikor annyira izgulsz , hogy az X-et sokaig tartod nyomva Pro evolution soccerezes kozben
Coolearie
több mint 5 éve
Sterling berúgta az extra pontot üres kapura.
több mint 5 éve
SZŐRLING XDDDDDDDDDDD
több mint 5 éve
Hát ezt ki látta ki ebből a Lyonbol nem tudom. Pep ha ezt is benezi meg is érdemliLehet az ő hibája is, de azért Jesus egy mesterhármasnyi helyzetet hagyott ki csak ma, azzal sokat nem tud kezdeni
FLZOLI

több mint 5 éve
Nem értem a Cityt.Itt vannak egy hatalmas lehetőség kapujában, erre szarnak az egészre. Mintha nem is a City stílust vették volna fel, csak random passzolgassunk, azt majd lesz valami, nem is érdekli őket az egész.
Nem tudom mit szeretnének ezzel elérni, vagy mi a tervük de eszméletlenül nagy a eszeveszettség.
De ha ez nekik jó..
több mint 5 éve
A váltólázas Brady a 'Kincs ami nincsből'? Neki nagyon apostolos feje volt a filmben. 😊 😊Brady zsoltara.Jesus fiam, de jata vagy...Ezt Istentől idézed? Ha igen, melyik könyvből? 😊
empty taxi
iktriad
ulpianus
több mint 5 éve
Jok lettek a negyeddontok mindamellett.

több mint 5 éve
Brady zsoltara.Jesus fiam, de jata vagy...Ezt Istentől idézed? Ha igen, melyik könyvből? 😊
empty taxi
iktriad

több mint 5 éve
Hát ezt ki látta ki ebből a Lyonbol nem tudom. Pep ha ezt is benezi meg is érdemli
több mint 5 éve
Jesus fiam, de jata vagy...Ezt Istentől idézed? Ha igen, melyik könyvből? 😊
empty taxi