Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Mentálisan egész egyben van ez a Vidi
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
ha valaki lemaradt volna.. (most pótoltam én is)
 www.m4sport.hu/2016/07/14/feherorosz-szabo-szabta-a-loki-el-zakojat/

Az egyenlítő gólnál a loki védelem nem volt a helyzet magaslatán, de a kommentátor.?? ki ez? 😊
gamerkr
Anyjuk picsáját volt 6000 néző.
füligjimmy
Volt annyi minimum. 😊 A C szektor tele volt meg az A is. 😉 Fél áron volt a jegy szóval nincs ebben semmi meglepő.

A meccs szar volt, ennek ellenére nem érdemelte meg a Loki a vereséget sőt. De hátha Kondás eltakarodik. 😉
Jughead
Tele lett volna? De legyen meg a negyedház, legalább ezt ne vegyük el.
füligjimmy
Kint voltál? Én igen és meglepett, hogy csak 6000 néző volt kint mert jóval többnek nézett ki. 😉
Jughead
vigyázni kell ezzel a szemmel becsléssel, annak idején is bemondta a Filip csávó a kétmilliót a jó esetben kétszázezer emberre 😊
slowmotion
És milyen szép karriert épített erre.

Okosan játszott a Vidi, néhány srác. pl. Bódi meglepően jól játszott. Horváth Fecó után Berg nemkis előrelépés, pedig ő is jóindulattal egy harmadvonalbeli edző Európában.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ez a loki-mtk manőver mi volt ma?
Amadeus91
Papírforma...
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Amadeus91
Altatás. De lehet naiv vagyok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
2-0 a vidinek
szerintem Djuricicet nem lehet überelni a fradiból, tipikus nb1-es, minden helyzetet képes kihagyni #Scouting

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egész jó focit próbál játszatni Berg ezzel a vidivel
gordon
talppal, de labda vóóót 😊

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
 www.youtube.com/watch?v=Hncq5k64Blg

Nosztalgia. 😊 (első világverseny, amit végigkövettem 9 évesen. 😀
Vrij6
Nekem is, csak én 7 😀
Kampman
Na, legalább megtudtam, hogy fiatalabb vagy, mint én. 😀

Azok voltak a szép idők. 😀 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan

Az egyenlítő gólnál a loki védelem nem volt a helyzet magaslatán, de a kommentátor.?? ki ez? 😊
gamerkr
füligjimmy
Volt annyi minimum. 😊 A C szektor tele volt meg az A is. 😉 Fél áron volt a jegy szóval nincs ebben semmi meglepő.

A meccs szar volt, ennek ellenére nem érdemelte meg a Loki a vereséget sőt. De hátha Kondás eltakarodik. 😉
Jughead
füligjimmy
Kint voltál? Én igen és meglepett, hogy csak 6000 néző volt kint mert jóval többnek nézett ki. 😉
Jughead
vigyázni kell ezzel a szemmel becsléssel, annak idején is bemondta a Filip csávó a kétmilliót a jó esetben kétszázezer emberre 😊

Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

gamerkr
füligjimmy

Jughead
füligjimmy
Jughead
Igen

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230

gamerkr
füligjimmy

Jughead
füligjimmy
több mint 8 éve
Egész jó focit próbál játszatni Berg ezzel a vidivel
több mint 8 éve

gamerkr
füligjimmy

Jughead

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230

gamerkr
füligjimmy

több mint 8 éve

gamerkr

- Abe Simpson
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Szerkesztette: gamerkr

több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 551 — Ajmo Vatreni
valahol tök vicces, hogy a Debrecen portugál edzőket igazol, hogy az utánpótlást rendbe tegyék, csak a nagycsapatnál nem akarják lecserélni a sztáredzőt
slowmotion
Pedig mekkora zsákutca.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
valahol tök vicces, hogy a Debrecen portugál edzőket igazol, hogy az utánpótlást rendbe tegyék, csak a nagycsapatnál nem akarják lecserélni a sztáredzőt
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Ezt a cukarickit meg is tettem 3.5-szörös pénzért

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
orvosin Benatia a Juvénál. Asszam egy BL győzelemre is esélyes keret jön össze. Olaszban eddig is kiemelkedtek de most Pjanic, Alves és Benatia érkezésével nem lesz kérdés a bajnokságban
azért ez a Bonucci, Chiellini, Barzagli, Rugani, Benatia középshátvédsor 😮
csak maradjon Pogba is, és Morata helyére jöjjön egy gólvágó
jelenleg:
Buffon - Barzagli, Bonucci , Chiellini - Alves, Khedira, Pogba, Pjanic, Alex Sandro - Dybala, Mandzukic.
cserék meg Rugani, Benatia, Evra, Lichtseiener, Marchisio, Lemina, Asamoah, Sturaro, Pereyra(lehet elmegy), Hernanes(ő is) Zaza.
nagyon erős keret.és még egy csatár biztos jön, ha megy Pogba akkor 100+Mbol lesz még több érkező is.
braxa88
Nálam Barzagli helyett Benatia első napos kezdő. De ez ízlés dolga. Szigorúan nemzetközi porondon viszont nagyon drukkolok a Juvénak. A nagy hármasból egyet bármikor ki tudnak ütni, kis szerencsével pedig akár kettő is összejöhetne. Buffonnak nagyon járna egy BL!
Pjanic bekaphatja, mocskos júdás, de ha Ő ejti majd ki esetleg a Barcat vagy a Reált ám legyen. 😊

Liverpool Fc
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 551 — Ajmo Vatreni
Ennyit ér az MB1. Ma még ezt két csapatunk is ezt prezentálhatja.

Tényleg bravúr, hogy odáig eljutottunk az EBn.
tüsi91
mtk ki fog kapni,videoton valahogy nyer szerintem.
Kenny
Szlávok ellen nagyon szokott menni.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!

tüsi91
mtk ki fog kapni,videoton valahogy nyer szerintem.

több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Ez a Debrecen is egy gyönge kis csapat. Bezzeg mikor Bogdanovics, Sándor, Kerekes meg Halmosi cucu focázott...
tüsi91
elég a kezdőt megnézni,ezek a játékosok annyira rosszak,hogy nem tudom hogyan értek el nemzetközi kupaszerelésre jogosító helyezést.
Kenny
#kondásmágia

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ez a Debrecen is egy gyönge kis csapat. Bezzeg mikor Bogdanovics, Sándor, Kerekes meg Halmosi cucu focázott...
tüsi91
elég a kezdőt megnézni,ezek a játékosok annyira rosszak,hogy nem tudom hogyan értek el nemzetközi kupaszerelésre jogosító helyezést.