Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezt kábé negyedévente megnézem. Nem lehet megunni.Ertem en, hogy Pepet megint lemeccseltek sokadjara a BL-ben, de baszki Sterling..youtu.be/Rqy9Bqr5WE4
Itt mar nemtud mit csinalni😃
Kenny
slowmotion
több mint 5 éve
- Felállsz vagy nem állsz?Ertem en, hogy Pepet megint lemeccseltek sokadjara a BL-ben, de baszki Sterling..youtu.be/Rqy9Bqr5WE4
Kenny
slowmotion
- Hát innen remélem.
😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
+1 érdekesség:Ez teccet!! Szeretem amikor vki nem a media baromsagait koveti, hanem erteni akarja, es erti is, mi tortenik. Mert, hogy kinek mi a kedvenc etele, vagy kutyaja, vagy mekkora ollozos golt lott, az bullshit. Nagy like!Vagy csak hagyni, hogy évente 1-1 La Masia növendék is beszálljon.Plusz jöhet a tiki-taka-teke-tökeAz (is) a gond a Barca fele (Krojf talalmany) tiki-toke jatekkal, hogy nehez. Evekig kell gyakorolni, ha elit szinten akarod eredmenyesen jatszani. Volt a Barcanak egy generacioja, akik mar tinikent is Barca jatekosok voltak, belenottek. Inietsa es Messi az elen, de tenyleg komoly nevsor volt. Mara kioregedtek. Szoval a gond, hogy abba a rendszerbe nem lehet csak ugy beleigazolni. Ez nem penz kerdes egyszeruen csak.
ThundersNFL
Szoval lehet tenyleg igaz, amit Amadeus irt, mas rendszer kell, ujra kell kezdeni.
ulpianus
És mondjuk ne egy Firpo jöjjön 20M körül, hanem Cucurella ingyen. Arra a 10-12 meccsre Jordi Alba mögé pont jó lett volna tanulni, és a fizuja is töredék lenne.
Amikor a karantén után Riqui Puig játszott, érdekes módon egyrészt nagyságrendekkel jobb volt mint a Rakéta és Vele az a gond sem volt, hogy nem passzol Neki Messi. Mert passzolt és úgy és oda kapta vissza a labdát, ahogy kellett.
Barto & Co, ha szándékosan akart volna kárt okozni, akkor sem tudtak volna többet.
5 év alatt 850M-et elfustoltek és az igazolt játékosok nagy része totális melléfogás.
Sinisa
ulpianus
Setien talán legnagyobb “károkozása”:
Az osztályozóra nem engedte el Puig, Fati kettőst. A BL-re hivatkozott...ahol aztán alig játszatta a 2 fiatalt.
Így a B csapat minimális különbséggel kikapott és maradt a harmad osztályban.
Ami a fiatal játékosok fejlődése szempontjából nagyon nem mindegy.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
www.independent.co.uk/sport/football/european/man-city-vs-lyon-pep-guardiola-champions-league-tactics-formation-a9672581.htmlwww.goal.com/en/news/embarrassing-man-city-pay-price-for-peps-terrible-tactics-in/1pq1a3x4x8ocr170ch4wdb5pv5
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem tudom, én őszintén nem tudtam eldönteni.Basszus... Elindult üresbe, ahova odarúgták a labdát. Későn. Nyilván nem egy lépés megállni, mivel pont irányban volt, átlépte. Hibátlan megoldás. | Ha Pool ellen van ez, szavam sincs, | tökéletes játék volt feltolt védelem ellen.A másik lesen voltdembelé nem volt lesen, a másik nem tudom hogy ott volt-eNem volt les?Én rühellem a Cityt, de második lyoni gól... Hogy lehetett megadni?mi benne a szabálytalan?
tüsi91
Negritis
A lesen levő játékos nem zavart?
Én őszintén nem tudom eldönteni.
Tegnap Lewa gólja is méteres les volt, de a VAR megadta.
Igaz semmi jelentősége nem volt.
Sinisa
és nekem nem tűnt fel az a boka koccintás
Negritis
Szerintem a labda megjátszására irányult a mozgása.
A boka koccintást nem láttam.
Sinisa
kristóf17
De szerencsére nem is nekem kell.
Szerintem elég szubjektív az a szabály, hogy a labd megjátszására irányult a mozgás / megtévesztette a védőket.
A bíró és a VAR megadta, így a többi már történelem.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Basszus... Elindult üresbe, ahova odarúgták a labdát. Későn. Nyilván nem egy lépés megállni, mivel pont irányban volt, átlépte. Hibátlan megoldás. | Ha Pool ellen van ez, szavam sincs, | tökéletes játék volt feltolt védelem ellen.A másik lesen voltdembelé nem volt lesen, a másik nem tudom hogy ott volt-eNem volt les?Én rühellem a Cityt, de második lyoni gól... Hogy lehetett megadni?mi benne a szabálytalan?
tüsi91
Negritis
A lesen levő játékos nem zavart?
Én őszintén nem tudom eldönteni.
Tegnap Lewa gólja is méteres les volt, de a VAR megadta.
Igaz semmi jelentősége nem volt.
Sinisa
és nekem nem tűnt fel az a boka koccintás
Negritis
Szerintem a labda megjátszására irányult a mozgása.
A boka koccintást nem láttam.
Sinisa
több mint 5 éve
Ertem en, hogy Pepet megint lemeccseltek sokadjara a BL-ben, de baszki Sterling..youtu.be/Rqy9Bqr5WE4
Kenny
több mint 5 éve
Ertem en, hogy Pepet megint lemeccseltek sokadjara a BL-ben, de baszki Sterling..Itt mar nemtud mit csinalni😃
Gyere haza.
Puigokat Arajuokat es Monchukat akarok megint nezni nem 25 ert vasarolt Junior Firpokat meg hasonlo bohocokat.
több mint 5 éve
Ez teccet!! Szeretem amikor vki nem a media baromsagait koveti, hanem erteni akarja, es erti is, mi tortenik. Mert, hogy kinek mi a kedvenc etele, vagy kutyaja, vagy mekkora ollozos golt lott, az bullshit. Nagy like!Vagy csak hagyni, hogy évente 1-1 La Masia növendék is beszálljon.Plusz jöhet a tiki-taka-teke-tökeAz (is) a gond a Barca fele (Krojf talalmany) tiki-toke jatekkal, hogy nehez. Evekig kell gyakorolni, ha elit szinten akarod eredmenyesen jatszani. Volt a Barcanak egy generacioja, akik mar tinikent is Barca jatekosok voltak, belenottek. Inietsa es Messi az elen, de tenyleg komoly nevsor volt. Mara kioregedtek. Szoval a gond, hogy abba a rendszerbe nem lehet csak ugy beleigazolni. Ez nem penz kerdes egyszeruen csak.
ThundersNFL
Szoval lehet tenyleg igaz, amit Amadeus irt, mas rendszer kell, ujra kell kezdeni.
ulpianus
És mondjuk ne egy Firpo jöjjön 20M körül, hanem Cucurella ingyen. Arra a 10-12 meccsre Jordi Alba mögé pont jó lett volna tanulni, és a fizuja is töredék lenne.
Amikor a karantén után Riqui Puig játszott, érdekes módon egyrészt nagyságrendekkel jobb volt mint a Rakéta és Vele az a gond sem volt, hogy nem passzol Neki Messi. Mert passzolt és úgy és oda kapta vissza a labdát, ahogy kellett.
Barto & Co, ha szándékosan akart volna kárt okozni, akkor sem tudtak volna többet.
5 év alatt 850M-et elfustoltek és az igazolt játékosok nagy része totális melléfogás.
Sinisa

több mint 5 éve
Vagy csak hagyni, hogy évente 1-1 La Masia növendék is beszálljon.Plusz jöhet a tiki-taka-teke-tökeAz (is) a gond a Barca fele (Krojf talalmany) tiki-toke jatekkal, hogy nehez. Evekig kell gyakorolni, ha elit szinten akarod eredmenyesen jatszani. Volt a Barcanak egy generacioja, akik mar tinikent is Barca jatekosok voltak, belenottek. Inietsa es Messi az elen, de tenyleg komoly nevsor volt. Mara kioregedtek. Szoval a gond, hogy abba a rendszerbe nem lehet csak ugy beleigazolni. Ez nem penz kerdes egyszeruen csak.
ThundersNFL
ulpianus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Se taliga, se farmer liga.Ha már farmer liga
2020.
Coolearie
FARMERS LEAGUE 🤡
— Kylian Mbappé (@KMbappe) August 15, 2020
👏🏽👏🏽👏🏽 @OL
Csak aztán nehogy 2-3 éven belül a PL-be igazoljon, akkor kínos lesz ez a tweet.
több mint 5 éve
Plusz jöhet a tiki-taka-teke-tökeAz (is) a gond a Barca fele (Krojf talalmany) tiki-toke jatekkal, hogy nehez. Evekig kell gyakorolni, ha elit szinten akarod eredmenyesen jatszani. Volt a Barcanak egy generacioja, akik mar tinikent is Barca jatekosok voltak, belenottek. Inietsa es Messi az elen, de tenyleg komoly nevsor volt. Mara kioregedtek. Szoval a gond, hogy abba a rendszerbe nem lehet csak ugy beleigazolni. Ez nem penz kerdes egyszeruen csak.
ThundersNFL

több mint 5 éve
Pep menjen haza és adja át a helyét egy másik edzőnek. Legalább is a sejk helyében a haremben pihenéskeppen már a következő edzőt vennem meg
több mint 5 éve
Sejk kevesett tejeltsztem 1 vonalA második Lyon gólról van szó, ott egyértelműen lesen volt a Lyon játékos, mégha át is lépte a labdát belavatkozott a támadáésba simán anulálni kellett volna, de hát
boka koccintást meg sehol se látok
Negritis
dande
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
jaaa, oké akkor my mistakesztem 1 vonalÉn a 2. gólra gondoltam.
Negritis
A 3-nak már semmi jelentősége nem volt és az nalam nem is volt kérdéses.
Sinisa
valahogy mikor szóba került akkor már a 3. gól is megvolt azért hittem hogy arról beszélünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sztem 1 vonalA második Lyon gólról van szó, ott egyértelműen lesen volt a Lyon játékos, mégha át is lépte a labdát belavatkozott a támadáésba simán anulálni kellett volna, de hát
Negritis
több mint 5 éve
sztem 1 vonalÉn a 2. gólra gondoltam.
Negritis
A 3-nak már semmi jelentősége nem volt és az nalam nem is volt kérdéses.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
sztem 1 vonalboka koccintást meg sehol se látok
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Plusz jöhet a tiki-taka-teke-tökeSzerintem nem kell kukazni3. aki képes kukázni az egész "barca dns-t" és újat tenni a helyébe.Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,Úgy el tévedne mint Luke a mocsárbanSejk kibasz mindenkit.Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
Coolearie
És helyre áll az egyensúly az Erőben.
Sinisa
ThundersNFL
1. Akinek van tekintélye
2. Tudja mi az a Barca DNS
Viszonylag rövid a lista...
Sinisa
Amadeus
Max feléleszteni, modernizálni
És nem játszatni a csapatot 442-ben. 😂
Sinisa
Draft

több mint 5 éve
Barca DNS... Az 😊Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,Úgy el tévedne mint Luke a mocsárbanSejk kibasz mindenkit.Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
Coolearie
Sinisa
ThundersNFL
1. Akinek van tekintélye
Sinisa
Rohad az egész szervezet, már csak egy Laporta féle nacionalista hiányzik onnan, hogy berobbantsa a puskaporos levegőt
több mint 5 éve
Szerintem nem kell kukazni3. aki képes kukázni az egész "barca dns-t" és újat tenni a helyébe.Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,Úgy el tévedne mint Luke a mocsárbanSejk kibasz mindenkit.Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
Coolearie
Sinisa
ThundersNFL
1. Akinek van tekintélye
Sinisa
Amadeus
Max feléleszteni, modernizálni
És nem játszatni a csapatot 442-ben. 😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
De ott akkora káosz, hogy Yoda is belezödűlne 😁😁😁Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,Úgy el tévedne mint Luke a mocsárbanSejk kibasz mindenkit.Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
Coolearie
Sinisa
ThundersNFL
1. Akinek van tekintélye
Sinisa
Draft

több mint 5 éve
3. aki képes kukázni az egész "barca dns-t" és újat tenni a helyébe.Azt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,Úgy el tévedne mint Luke a mocsárbanSejk kibasz mindenkit.Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
Coolearie
Sinisa
ThundersNFL
1. Akinek van tekintélye
Sinisa
több mint 5 éve
Én is Vincze Ottóra gondoltamAzt gondolom, hogy a Barca-nal olyan edző tud rendet tenni,Úgy el tévedne mint Luke a mocsárbanSejk kibasz mindenkit.Pep jöjjön vissza Barcelona-ba.
Coolearie
Sinisa
ThundersNFL
1. Akinek van tekintélye
Sinisa