Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Messike meg lépni akar a Barcából 😁Csak kell az az éves fizu emelés.
warr_b
több mint 5 éve
Na, beszart a stream, pompás. Tisztára mintha Packers-meccset néznék.
több mint 5 éve
Messike meg lépni akar a Barcából 😁Kisvarda?
warr_b

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Bal bekk kellene, mert oda nem igen van jó megoldás Luke Shaw sem az. Szélső szerintem igen is kell a csapatba, mert Greenwood inkább igazi csatár mint bárminemű szélső támadóGreenwood valid opcio, de csak mikor inside winger kell. Klasszikus szelsonek valoban mersekelt habzasu, de nem is azt keresnek. Persze egy modern mindenes szelso mas szint lenne, ezt adom.
manuszka86

több mint 5 éve
Messike meg lépni akar a Barcából 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lucas Vasquez a megoldás a Realbol. Vagy ha van pénz akkor Vinicius...Egész jól nézz ki a Manu, de inkább szélső hatvedeket kéne szerezzen mint egy szélsőt.Bal bekk kellene, mert oda nem igen van jó megoldás Luke Shaw sem az. Szélső szerintem igen is kell a csapatba, mert Greenwood inkább igazi csatár mint bárminemű szélső támadó
A Sevilla nem túl combos, de a felfutasokkal simán be tudnak kotorni egy gólt még
FLZOLI
manuszka86
Remélem lesz olyan palimadar aki elviszi valamikor ezeket a jómadarakat 😊
több mint 5 éve
Egész jól nézz ki a Manu, de inkább szélső hatvedeket kéne szerezzen mint egy szélsőt.Bal bekk kellene, mert oda nem igen van jó megoldás Luke Shaw sem az. Szélső szerintem igen is kell a csapatba, mert Greenwood inkább igazi csatár mint bárminemű szélső támadó
A Sevilla nem túl combos, de a felfutasokkal simán be tudnak kotorni egy gólt még
FLZOLI
több mint 5 éve
Egész jól nézz ki a Manu, de inkább szélső hatvedeket kéne szerezzen mint egy szélsőt.A Sevilla nem túl combos, de a felfutasokkal simán be tudnak kotorni egy gólt még
több mint 5 éve
ennyire hülyék ne legyünk már....be kell rúgni a ziccereket....Martial tökömnek akarod gólvonalig cipelni a lasztikat
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
Hegyi Iván szerint a Sevilla medrében zajlik a meccs. Szerintem a Unitednak simán vezetnie kellett volna szünetben is. Amennyi 2v2, 3v3 szitut elbasztak.
több mint 5 éve
Önkormányzat nem ad. DAC-nak ad inkább.Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..Én még ott tartok, hogy a Borkait váltó új fideszes polgi nem ad lóvét a focistáknak. Ezek szerint le vagyok maradva?
JoeyPorter
nagylaza
több mint 5 éve
Hát az még kiderül, hogy ez mentség-e, vagy súlyosbító tényezőSikerült két gól előnyből ikszelni a Viharsarokban, alakul ez.Azért, ahogy nézem, volt két kaposvári kiállítás.
Ha a Csákvárt nem sikerül megverni otthon, akkir szerintem Waltner megy is.
slowmotion
nagylaza
több mint 5 éve
Ég kék, fű zöld, labda kerek, Bruno Fernandes büntetőből szerez vezetést a MU-nak
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ez az EL meccs is jo. Egesz jok vannak a heten.

több mint 5 éve
Sikerült két gól előnyből ikszelni a Viharsarokban, alakul ez.Azért, ahogy nézem, volt két kaposvári kiállítás.
Ha a Csákvárt nem sikerül megverni otthon, akkir szerintem Waltner megy is.
slowmotion
több mint 5 éve
Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..Én még ott tartok, hogy a Borkait váltó új fideszes polgi nem ad lóvét a focistáknak. Ezek szerint le vagyok maradva?
JoeyPorter
több mint 5 éve
Sikerült két gól előnyből ikszelni a Viharsarokban, alakul ez.Ha a Csákvárt nem sikerül megverni otthon, akkir szerintem Waltner megy is.
több mint 5 éve
Ez a keret ennyire képes..Van kb.3 értékelhető játékosuk,ötlettelen,0 játék..Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..Pont akartam kérdezni, hogy az Etoval mi a tosz van?
JoeyPorter
warr_b
több mint 5 éve
Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..Legalább nem kell öklendezve kinyitni a Kisalföldet.
JoeyPorter
több mint 5 éve
hmm Fred a kezdőben hajaj.....hát nem a legélesebb fegyverünk a kezdőben az tuti 😊
több mint 5 éve
Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..Pont akartam kérdezni, hogy az Etoval mi a tosz van?
JoeyPorter

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Eddig ez a szegedi dobos barna projekt is elég szarul néz ki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..
több mint 5 éve
Thiago menni Pool. Kezdobe szerintem kevés, legalább is egészséggel nem bírja majd a darálót, de 12.ember lehet belőle, mert az esze és a szeme egy klasszissal mindenkinél jobb lesz a kp-nA középpályán erőteljes rotáció van, azt bírhatja.
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Thiago menni Pool. Kezdobe szerintem kevés, legalább is egészséggel nem bírja majd a darálót, de 12.ember lehet belőle, mert az esze és a szeme egy klasszissal mindenkinél jobb lesz a kp-n