NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 742
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
mind a 3 büntit vissza kellett volna fújni, mert a kapus a rúgás előtt ugrott előreamúgy meg SZÉGYEN! De legalább 20e ember előtt, hatalmas hangulatban esett ki a Fradi... ja nem...
több mint 8 éve
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHEnnyit ér a magyar labdarúgás..
több mint 8 éve
Ez érdekel nagyon.Ha lenyugszom kifejtem neked.Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
GRATULÁLOK!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Ha lenyugszom kifejtem neked.Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
gabokocka
több mint 8 éve
Kész
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
anyádat
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
Kenny
több mint 8 éve
Jól mondja Bozsik: kilátástalan...
több mint 8 éve
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
gabokocka
több mint 8 éve
Kampman
28 362
Nem értem mi volt a terv.. Egy 37éves Gerára építem a csapatot?Mennyeiben nem elég? Még sok is.
gordon
több mint 8 éve
Nem értem mi volt a terv.. Egy 37éves Gerára építem a csapatot?
több mint 8 éve
Kampman
28 362
hujjujjuj, gibraltári csapat megrázta a pofonfát.tizedakkorát sem égnek, mint a Fradi
slowmotion
több mint 8 éve
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...
több mint 8 éve
Jó ötlet volt kihangosítani a kápót...
több mint 8 éve
Szanalmas amit muvelunk,de ezek az albanok ritka undorito focit jatszanak.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Kezd ujra EB hangulatom lenni😊 kozben a Celtic lassan meszarossal valik.
több mint 8 éve
hujjujjuj, gibraltári csapat megrázta a pofonfát.eleinte még nem kapott meg egy tisztának tűnő tizit a Celtic, aztán szűk tíz perc alatt nagyjából lerendezték a továbbjutást.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Big Sam lesz az angol szöv. kap., holnap lesz bejelentve.Esküszöm azt olvastam, hogy Big Ben...mondom magamnak: miről maradtam le? 😀
Bámulatos, hogy az FA sosem tanul a saját kreténségéből.
Mikey
több mint 8 éve
Big Sam lesz az angol szöv. kap., holnap lesz bejelentve.Fergie ajánlotta őt, ha jól rémlik, vagy nem?
Bámulatos, hogy az FA sosem tanul a saját kreténségéből.
Mikey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Big Sam lesz az angol szöv. kap., holnap lesz bejelentve.Bámulatos, hogy az FA sosem tanul a saját kreténségéből.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Legalabb izgalmas lesz a 2. felido 😊