NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :dPlusz lehet csak a bajnokságra koncentrálni már mostantól! 😊
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
az egyetlen pozitívum hogy ha 10-szer ennyit költenénk se játszanánk jobban :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Hú! Az MTK T adják a DunánA 2. félidő helyett majd leadják a magyar-osztrákot. 😊
zemanla
több mint 8 éve
Hú! Az MTK T adják a Dunán
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Rendesen beárazzák a héten a Mennyeit. Megint.
több mint 8 éve
Vili vazze...
több mint 8 éve
De én most ezt nézem... Mekkora hülye vagyok!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Azért aígy helyesDebrecennelmennyeivel is vallatni lehetne...
zemanla
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Azért a Debrecennel is vallatni lehetne...
több mint 8 éve
Pl. hogy az idei teljesítménnyel javul az UEFA-együtthatónk, és csak későbbi körben kell bekapcsolódni? 😀most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Belépő kód: 223992-71482
Zolika
somoskovig
slowmotion
több mint 8 éve
most miért, simán van arra esély, csak később kell kezdeni a selejtezőket...Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Zolika
somoskovig
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
www.mlsz.hu/blog/2013/10/17/hivatalos-fantasy-futball-jatekot-indit-az-mlsz/Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Jack Zoltán
Kampman
több mint 8 éve
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Én meg csináltam egy magyar csapatok európai kuparészvétele fantasy ligát, a belépő kód: #jövőretalánmegérivalakiazaugusztust 😀
Zolika
több mint 8 éve
Zolika
912
Elindult az idei Premier League Fantasy. Csináltam egy "bowl.hu" ligát. Gyertek minél többen!Belépő kód: 223992-71482
több mint 8 éve
Kampman
28 362
Nála az mondjuk kicsit kellemetlen volt, hogy ugye 99-ben Egervárival bajnok lett az MTK, erre jó magyar szokás szerint kirúgták. Jött Henk, de a következő szezonban, az Egervári-féle Dunaferr megelőzte az MTK-át. Természetesen össze sem lehet hasonlítani őket, de ez akkor kissé ciki volt.Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
zavi27
iktriad
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 362
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀MIVAN????!!!!! 😀 😀 Ugye nem mondod komolyan, hogy ilyen tényleg létezett? 😀
Jack Zoltán
több mint 8 éve
Ki is utálták szépen, igaz ő is tett érte dolgokat. Amúgy Henk Ten Cate is nagyon korrekt karriert futott be az MTKs éve után.Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
zavi27
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Mindig van egy kivetel😊"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
Borbinho
több mint 8 éve
"[...]Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.[...]"Paulo Sousa?
zavi27
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
McDeere - Kele JánosEgy velemeny:de ki a forrás?
zavi27
slowmotion
több mint 8 éve
Egy velemeny:"Évek óta viszolygással szemlélem a vitát, amely a külföldi edző - magyar edző törésvonal mentén zajlik. Elképesztően káros dolog ennyire leegyszerűsíteni a dolgokat, és persze tévútra is visz, hiszen edzőből csak kétféle van: jó, és rossz. Ha tovább akarnám csűrni-csavarni a mondandómat, akkor talán még kiegészíthetném a sikertelen és a sikeres kategóriákkal, de mivel rossz edző is lehet sikeres (bizonyos szinten) és jó edző is sikertelen (mondjuk külső körülményeknek köszönhetően, amikből valljuk meg, akad szép számmal a magyar futballban), ezért inkább nem teszem. Thomas Doll miatt amúgy is felesleges lenne.
Dollról ugyanis teljes magabiztossággal kijelenthető, hogy nem jó edző. Vannak erényei, de ezek inkább a hazai közeg tökéletlenségéből fakadnak: az _itteni felhozatalhoz képest_ profi a gondolkodása, jól készíti fel a játékosait mentálisan és fizikálisan, és ad a háttérben zajló elemzésekre is, de éppen az a szakmai plusz hiányzik belőle, amitől egy csapat szintet tud lépni. Aki látta a Partizani elleni páros meccset, annak felesleges ezt tovább magyarázni: a Fradi játékából teljesen hiányzott a tudatosság, egyetlen épkázláb build-up sémát sem sikerült végigjátszania a játékosoknak - ilyenek gyanúsan amúgy egyáltalán nincsenek, lévén az itthoni bajnokságban sem látni őket -, és egy közepesnél valamivel komolytalanabb letámadással is a végtelenségig tudta őket zavarni az ellenfél. Mindez - számomra - azt mutatja, hogy a Ferencváros nem több hamis illúziónál. Csili-vili stadion, válogatott játékosok, hatalmas költségvetés, profi körítés; de a király meztelen. Ami nagyobb gond, hogy ezt tovább most már leplezni sem lehet.
Mondhatni: fejétől bűzlik a hal. Számomra például teljességgel érthetetlen, miért kellett szerződést hosszabbítani Doll-lal már a sorsdöntő meccsek előtt, kvázi vabankra. Aki nem csak nézi, de látja is a meccseket, annak ugyanis a fent elmondottak jó része eddig is nyilvánvaló volt - Doll nem a mostani kiesés miatt lett hirtelen átlagos edző, ő pontosan ugyanezt a hozzáadott értket tudta produkálni egy random hazai bajnokin a Vasas, a Békéscsaba, vagy épp a Videoton ellen is. A színvonal más idehaza, és a tény, hogy a meglévő hatalmas tudásbeli különbségek miatt az NB I-ben működik a taktika, amikor egy edző a játékosai egyéni képességeire alapozva akar meccseket nyerni. Kár, hogy a világfutball nem erre halad, és már egy albán beugró is röhögve használja ki, ha nincs összeköttetés a hat védekező és a négy támadó feladatokkal a pályára küldött játékosod között.
Nem az fáj, hogy az NB I-et ismét beárazták - ilyet sokszor lehetett látni már korábban is -, és nem is az, hogy esetleg emiatt a kiesés miatt most ismét esik majd a hazai futball társadalmi megítélése. Az az igazán fájó, hogy itthon még mindig el lehet vakítani a sajtót és a szurkolókat (de mondhatnám akár a tévés szakértőket is, ha ők nem szerepeltek volna már le ezerszer korábban a maguk saját jogán is) egy jól szabott öltönnyel, egy szép stadionnal, és néhány levezetni visszatérő hazai sztárral. Akik ismernek engem, tudják, hogy az utolsó vagyok ebben az országban, aki bármiben is az ún. magyar szakma oldalára áll, de kár lenne tagadni, hogy, ha külföldi vagy, akkor azt is elhiszik neked, amit kérdezel - sokszor, nagyo sokszor persze tévesen. Ezért (is) teljességgel felesleges valakit a nemzetisége alapján megítélni.
Thomas Doll egy illúzió. Egy hamis illúzió. Ne feledjük: hozzánk külföldiből is csak a a sokadik vonal jön; az, aki korábban a komolyan vehető helyeken már kevésnek találtatott.
Mert mi, sajnos, már jó ideje nem vagyunk komolyan vehető hely a futball világtérképén."
Szerkesztette: zavi27
több mint 8 éve
HAZATÉRT A KIRÁLY SZENNYFALVÁRÓL!