Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Most hogy említed, kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg őt adták-e kölcsön a Union Berlinnek. 😊Karius 😉 😀Alisson is megsérült. 😂 Kezd nevetséges lenni...
MikeyAdriánadott is egy secondary assistot Watkinsnak, nem is értem.
Mikey
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Én próbáltam utalni rá, hogy a norvég nagyon kevés elit csapat padjara. Nyilván az MU jelenleg közel sem elit, de van bennük potenciál. Rég le kellett volna már váltani
több mint 5 éve
Karius 😉 😀Alisson is megsérült. 😂 Kezd nevetséges lenni...
MikeyAdriánadott is egy secondary assistot Watkinsnak, nem is értem.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Alisson is megsérült. 😂 Kezd nevetséges lenni...Adrián adott is egy secondary assistot Watkinsnak, nem is értem.
Mikey
több mint 5 éve
Alisson is megsérült. 😂 Kezd nevetséges lenni...
több mint 5 éve
Manchesterben kiborult a bili most mindenhol.
több mint 5 éve
azt tökéletesen elfogadom ha valakinek nem tetszik a fradi, nem is kell neki szurkolni a blben sem ha valaki más szurkolóMiért, van ott más magyar csapat?
davemayer
Kelleni nem kell, de nemzetközi porondon sok más opció azért nincs.
Magyarországon sose szurkoltam a Vidinek vagy a Fradinak, de amikor előbbi az UEFA-kupában volt, vagy utóbbi a BL-ben, akkor igencsak.
Amikor általános iskolásként a válogatottnak szurkoltam VB-n nem gondoltam volna, hogy 30 év mire újra érdemi tétmeccset játszunk.
több mint 5 éve
Ezt soha nem állítottam, azt tökéletesen elfogadom ha valakinek nem tetszik a fradi, nem is kell neki szurkolni a blben sem ha valaki más szurkoló,de utálni sem kell és főleg nem kell valaki más faszsága miatt is őket hibáztatni. Ha valaki nem alkalmazkodik más hülyesegéhez akkor miért ő a köcsög?De de mondom már látszik, hogy hülye Paks és isteni Fradi akik a körülmények áldozatai lettek!Na látod semmit sem tudsz erről az egészről, csak ítélkezel. Annak a csapatnak kell az időpontot megadnia aki kéri a halasztást, a másik fél nem alkudozhat csak elfogadhatja vagy nem, a fradi azt visszadobta a paks meg nem ajánlott fel másikat, gondolom mert már az elsőt is kevesebb mint 24 órával előtte ajánlották fel.Nyilván a Paks meg egy bunkerben volt, nem lehetett elérni őket, ezért nem lehetett találni egy dátumot a jövőben ahova át lehet tenni...Na látod ebből van elegem ezzel kapcsolatban, hogy ennyivel elinézitek holott a fradi nem a halasztás ellen volt alapvetően, hanem hogy előző este derült ki és hogy olyan időpontra kérték a halasztást amikor az ő legjobb 15 játékosából 13 nem elérhető!!!!Juvéval ellentétben a Fradi az elmúlt idényben többször halasztott el meccset, amikor nem lett volna szükség, csak azért, hogy pihenhessenek. Ekkor ezt ők és azKomplexus? Mi történt itt a paks meccs kapcsán? Csak azt voltatok hajlandóak látni hogy a fradi nem ment bele a halasztásba az indokokat meg a részleteket nem vettétek figyelembe. Most hogy egy sokkal nevesebb klub sem hajlandó halasztani az nem probléma. És ráadásul ez még csak nem is ugyanaz a szitu mert a napoliról napok óta lehet tudni h probléma van és nem 1 nappal előtte derül ki.Én nem tudom honnan van benned ez a komplexus hogy mindenki a Fradit bántja. Elarulom a legtöbben magasról teszünk a nagy nemzeti "büszkeségére", de attól még ha máshol is hülyeség van az nem tünteti fel jobb színben a honi gyökérkedést...index.hu/sport/2020/10/03/juventus_koronavirus_karanten/"A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani. A Juventus láthatóan nem szándékozik elfogadni a halasztást, és azt szeretné, ha a nápolyiak is pályára lépnének, ellenkező esetben a torinóiak 3-0-s gólkülönbséggel megkapják a győzelemért járó 3 pontot."
Vrij6
Hú de átsiklott ezen mindenki, de persze a Fradit keresztre feszítettétek... de tudom, köcsög fradi. És ráadásul a Napoli-Juve között sokkal kisebb a minőségbeli különbség mint a fradi-paks között, így a juvénak még inkább érdekében van hogy így megússzon egy (talán) neccesebb meccset.
davemayer
FLZOLI
De ok, komplexusom van, biztos csak én nem láttam azokat a hozzászólásokat amik felvetették ugyanezt a párhuzamot az eset kapcsán.
davemayer
MLSZ egyoldalúan döntött a halasztás mellett.
Mikor ez fordítva történt ... tudjuk mi volt.
Toca
Ki az a fasz aki ebbe belemegy?! Szerinted ez ugyanaz a szitu mint amikor a fradi halasztást kér egy olyan nb1es csapattól akinek 1 meccse van hetente és olyan időpontra kéri amikor a másiknak nem ütközik semmivel?
Hogy lehet ezt ugyanannak venni????
davemayer
Hagyjuk már ezt a kamu szart.
Gondolod , a Paks befenyítette őket hogy vagy erre az időpontra tesszük el vagy mi nem választunk és ti gonoszok lesztek.
Fradi a szenttehén bocsánat, most jöttem rá, hogy ők a gonosz paksi terv áldozatai!
Toca
És ebből a sztoriból nektek az látszik hogy köcsög fradi, nem az hogy hülye paks?
davemayer
Mea culpa ezentúl Fradi drukker lettem, jól meg lettek vezetve!
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na így se láttam még, hogy az Mut elvertük volna 😀
több mint 5 éve
Vezet a Puskàs, szopón a Vasas és sehol semmi? 😊Közben 1-2 és nàr 2-1 a Vasas.
NB2
Radó gólt lőtt, megszolgàlja a pénzt 😀
több mint 5 éve
Vezet a Puskàs, szopón a Vasas és sehol semmi? 😊jojo, de mi az Isten történik Manchesterben? 😀
NB2
több mint 5 éve
Vezet a Puskàs, szopón a Vasas és sehol semmi? 😊
több mint 5 éve
Ilyen egyszeru. Nem ertem mit problemazik a gagyi NFL is.The show must go on.Az Újpest FC több játékosa és munkatársa megfertőződött a koronavírussal, ennek ellenére a csapat folytatja szereplését az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában is – írja az MTI.A dózsások kemények,
empty taxi
nem hátrálnak, nem félnek!
Sobri Jóska
csebi
Ha pozitiv vagy, nem jatszol. Az h a tobbiek elkaphattak nem szamit, mert csak a most szamit, nem az olyan hoax dolgok, mint a holnap meg holnaputan...
Carpe diem v mi a fasz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
The show must go on.Az Újpest FC több játékosa és munkatársa megfertőződött a koronavírussal, ennek ellenére a csapat folytatja szereplését az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában is – írja az MTI.A dózsások kemények,
empty taxi
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A trollfoci már integrálódott a Pesti TV-be.A trollfoci proli hadteste már készülődik a bevetésre. Jaj lesz a Salzburg és Red Bull Facebook adminoknak...Ez sajnos nem így működik.Viktornak telefonalnia kel legyet Salzburgba azt hiszem.Kiküld 5 tesztet, vagy amennyit kell hogy elmehessen (van rá TAO pénzekből), aztán ha negatív ki kell engedniük, ennyi teszt meg már nem lehet hibás.
Kenny
Heisman Trophy
Napokban az UEFA megengedte a klubboknak, hogy visszatartsák a játékosokat a válogatottól.
Szóval negatív teszt ide vagy oda, ha a Salzburg nem akarja, akkor nem kell elengednie senkit sem.
ervinator
FLZOLI
Így eNERgetizálódnak. 😉
több mint 5 éve
Bognár spori mai ténykedése Kassai fénykorát idézi. 😀
több mint 5 éve
Az Újpest FC több játékosa és munkatársa megfertőződött a koronavírussal, ennek ellenére a csapat folytatja szereplését az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában is – írja az MTI.A dózsások kemények,
empty taxi
több mint 5 éve
Ezzel az Arsenal Sheffield meccsel kínozni lehetne. Brutálisan ötlettelen a játékunk, de nyilván nem fogunk senkit igazolni a középpályára, aztán majd megint megy a meglepődés ha nyolcadikok leszünk.Szerk: na mire ezt bepötyögtem telón nem beszenvedtünk kettőt?!
Szerkesztette: Sebii
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Segítek, hülye Paks, és ott megállhatsz. Nem a körülmények áldozatai, hanem a saját faszságuk. Beütött a kaka, 1 hétig kussoltak, majd csütörtökön szóltak, hogy halasztani kéne a pénteki meccset. Biztos nincs igazam, de ha szólnak azonnal, akkor halasztanak. Nem kell szórakozni az ellenfél csapatával, plusz azzal a párezer emberrel, aki egy pénteki napra meccsnézést tervez.
több mint 5 éve
De de mondom már látszik, hogy hülye Paks és isteni Fradi akik a körülmények áldozatai lettek!Na látod semmit sem tudsz erről az egészről, csak ítélkezel. Annak a csapatnak kell az időpontot megadnia aki kéri a halasztást, a másik fél nem alkudozhat csak elfogadhatja vagy nem, a fradi azt visszadobta a paks meg nem ajánlott fel másikat, gondolom mert már az elsőt is kevesebb mint 24 órával előtte ajánlották fel.Nyilván a Paks meg egy bunkerben volt, nem lehetett elérni őket, ezért nem lehetett találni egy dátumot a jövőben ahova át lehet tenni...Na látod ebből van elegem ezzel kapcsolatban, hogy ennyivel elinézitek holott a fradi nem a halasztás ellen volt alapvetően, hanem hogy előző este derült ki és hogy olyan időpontra kérték a halasztást amikor az ő legjobb 15 játékosából 13 nem elérhető!!!!Juvéval ellentétben a Fradi az elmúlt idényben többször halasztott el meccset, amikor nem lett volna szükség, csak azért, hogy pihenhessenek. Ekkor ezt ők és azKomplexus? Mi történt itt a paks meccs kapcsán? Csak azt voltatok hajlandóak látni hogy a fradi nem ment bele a halasztásba az indokokat meg a részleteket nem vettétek figyelembe. Most hogy egy sokkal nevesebb klub sem hajlandó halasztani az nem probléma. És ráadásul ez még csak nem is ugyanaz a szitu mert a napoliról napok óta lehet tudni h probléma van és nem 1 nappal előtte derül ki.Én nem tudom honnan van benned ez a komplexus hogy mindenki a Fradit bántja. Elarulom a legtöbben magasról teszünk a nagy nemzeti "büszkeségére", de attól még ha máshol is hülyeség van az nem tünteti fel jobb színben a honi gyökérkedést...index.hu/sport/2020/10/03/juventus_koronavirus_karanten/"A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani. A Juventus láthatóan nem szándékozik elfogadni a halasztást, és azt szeretné, ha a nápolyiak is pályára lépnének, ellenkező esetben a torinóiak 3-0-s gólkülönbséggel megkapják a győzelemért járó 3 pontot."
Vrij6
Hú de átsiklott ezen mindenki, de persze a Fradit keresztre feszítettétek... de tudom, köcsög fradi. És ráadásul a Napoli-Juve között sokkal kisebb a minőségbeli különbség mint a fradi-paks között, így a juvénak még inkább érdekében van hogy így megússzon egy (talán) neccesebb meccset.
davemayer
FLZOLI
De ok, komplexusom van, biztos csak én nem láttam azokat a hozzászólásokat amik felvetették ugyanezt a párhuzamot az eset kapcsán.
davemayer
Toca
Ki az a fasz aki ebbe belemegy?! Szerinted ez ugyanaz a szitu mint amikor a fradi halasztást kér egy olyan nb1es csapattól akinek 1 meccse van hetente és olyan időpontra kéri amikor a másiknak nem ütközik semmivel?
davemayer
Gondolod , a Paks befenyítette őket hogy vagy erre az időpontra tesszük el vagy mi nem választunk és ti gonoszok lesztek.
Fradi a szenttehén bocsánat, most jöttem rá, hogy ők a gonosz paksi terv áldozatai!
Toca
És ebből a sztoriból nektek az látszik hogy köcsög fradi, nem az hogy hülye paks?
davemayer
Mea culpa ezentúl Fradi drukker lettem, jól meg lettek vezetve!
több mint 5 éve
Az Újpest FC több játékosa és munkatársa megfertőződött a koronavírussal, ennek ellenére a csapat folytatja szereplését az OTP Bank Ligában és a Magyar Kupában is – írja az MTI.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Na látod semmit sem tudsz erről az egészről, csak ítélkezel. Annak a csapatnak kell az időpontot megadnia aki kéri a halasztást, a másik fél nem alkudozhat csak elfogadhatja vagy nem, a fradi azt visszadobta a paks meg nem ajánlott fel másikat, gondolom mert már az elsőt is kevesebb mint 24 órával előtte ajánlották fel.Nyilván a Paks meg egy bunkerben volt, nem lehetett elérni őket, ezért nem lehetett találni egy dátumot a jövőben ahova át lehet tenni...Na látod ebből van elegem ezzel kapcsolatban, hogy ennyivel elinézitek holott a fradi nem a halasztás ellen volt alapvetően, hanem hogy előző este derült ki és hogy olyan időpontra kérték a halasztást amikor az ő legjobb 15 játékosából 13 nem elérhető!!!!Juvéval ellentétben a Fradi az elmúlt idényben többször halasztott el meccset, amikor nem lett volna szükség, csak azért, hogy pihenhessenek. Ekkor ezt ők és azKomplexus? Mi történt itt a paks meccs kapcsán? Csak azt voltatok hajlandóak látni hogy a fradi nem ment bele a halasztásba az indokokat meg a részleteket nem vettétek figyelembe. Most hogy egy sokkal nevesebb klub sem hajlandó halasztani az nem probléma. És ráadásul ez még csak nem is ugyanaz a szitu mert a napoliról napok óta lehet tudni h probléma van és nem 1 nappal előtte derül ki.Én nem tudom honnan van benned ez a komplexus hogy mindenki a Fradit bántja. Elarulom a legtöbben magasról teszünk a nagy nemzeti "büszkeségére", de attól még ha máshol is hülyeség van az nem tünteti fel jobb színben a honi gyökérkedést...index.hu/sport/2020/10/03/juventus_koronavirus_karanten/"A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani. A Juventus láthatóan nem szándékozik elfogadni a halasztást, és azt szeretné, ha a nápolyiak is pályára lépnének, ellenkező esetben a torinóiak 3-0-s gólkülönbséggel megkapják a győzelemért járó 3 pontot."
Vrij6
davemayer
FLZOLI
davemayer
Toca
davemayer
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nyilván a Paks meg egy bunkerben volt, nem lehetett elérni őket, ezért nem lehetett találni egy dátumot a jövőben ahova át lehet tenni...Na látod ebből van elegem ezzel kapcsolatban, hogy ennyivel elinézitek holott a fradi nem a halasztás ellen volt alapvetően, hanem hogy előző este derült ki és hogy olyan időpontra kérték a halasztást amikor az ő legjobb 15 játékosából 13 nem elérhető!!!!Juvéval ellentétben a Fradi az elmúlt idényben többször halasztott el meccset, amikor nem lett volna szükség, csak azért, hogy pihenhessenek. Ekkor ezt ők és azKomplexus? Mi történt itt a paks meccs kapcsán? Csak azt voltatok hajlandóak látni hogy a fradi nem ment bele a halasztásba az indokokat meg a részleteket nem vettétek figyelembe. Most hogy egy sokkal nevesebb klub sem hajlandó halasztani az nem probléma. És ráadásul ez még csak nem is ugyanaz a szitu mert a napoliról napok óta lehet tudni h probléma van és nem 1 nappal előtte derül ki.Én nem tudom honnan van benned ez a komplexus hogy mindenki a Fradit bántja. Elarulom a legtöbben magasról teszünk a nagy nemzeti "büszkeségére", de attól még ha máshol is hülyeség van az nem tünteti fel jobb színben a honi gyökérkedést...index.hu/sport/2020/10/03/juventus_koronavirus_karanten/"A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani. A Juventus láthatóan nem szándékozik elfogadni a halasztást, és azt szeretné, ha a nápolyiak is pályára lépnének, ellenkező esetben a torinóiak 3-0-s gólkülönbséggel megkapják a győzelemért járó 3 pontot."
Vrij6
davemayer
FLZOLI
davemayer
Toca
davemayer
több mint 5 éve
Na látod ebből van elegem ezzel kapcsolatban, hogy ennyivel elinézitek holott a fradi nem a halasztás ellen volt alapvetően, hanem hogy előző este derült ki és hogy olyan időpontra kérték a halasztást amikor az ő legjobb 15 játékosából 13 nem elérhető!!!!Juvéval ellentétben a Fradi az elmúlt idényben többször halasztott el meccset, amikor nem lett volna szükség, csak azért, hogy pihenhessenek. Ekkor ezt ők és azKomplexus? Mi történt itt a paks meccs kapcsán? Csak azt voltatok hajlandóak látni hogy a fradi nem ment bele a halasztásba az indokokat meg a részleteket nem vettétek figyelembe. Most hogy egy sokkal nevesebb klub sem hajlandó halasztani az nem probléma. És ráadásul ez még csak nem is ugyanaz a szitu mert a napoliról napok óta lehet tudni h probléma van és nem 1 nappal előtte derül ki.Én nem tudom honnan van benned ez a komplexus hogy mindenki a Fradit bántja. Elarulom a legtöbben magasról teszünk a nagy nemzeti "büszkeségére", de attól még ha máshol is hülyeség van az nem tünteti fel jobb színben a honi gyökérkedést...index.hu/sport/2020/10/03/juventus_koronavirus_karanten/"A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani. A Juventus láthatóan nem szándékozik elfogadni a halasztást, és azt szeretné, ha a nápolyiak is pályára lépnének, ellenkező esetben a torinóiak 3-0-s gólkülönbséggel megkapják a győzelemért járó 3 pontot."
Vrij6
davemayer
FLZOLI
davemayer
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal