Soccer
Tésztával?Magaslat.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-pozitiv-virusteszt-kloppeknal-sajtohir-2778735Valaki magyarázza már el nekem legyen szíves hogy jelen vírusos helyzetben amúgy mi a halál faszának kell külföldre menni edzőtáborozni, mert én nem jöttem rá a csepp kis agyammal.
warr_b
Mikey
dawyd728

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Magaslat.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-pozitiv-virusteszt-kloppeknal-sajtohir-2778735Valaki magyarázza már el nekem legyen szíves hogy jelen vírusos helyzetben amúgy mi a halál faszának kell külföldre menni edzőtáborozni, mert én nem jöttem rá a csepp kis agyammal.
warr_b
Mikey
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-pozitiv-virusteszt-kloppeknal-sajtohir-2778735Valaki magyarázza már el nekem legyen szíves hogy jelen vírusos helyzetben amúgy mi a halál faszának kell külföldre menni edzőtáborozni, mert én nem jöttem rá a csepp kis agyammal.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Meg a sorsolás is vicces, van pl egy ilyen négyes, hogy Celtic/KR Reykjavik/Fradi/Djurgardens, meg egy olyan, hogy Quarabag/Sileks/Sheriff Tiraspol/Fola Esch...

Ausztriába is rengetegen átjárnak.Ilyen 4. ligás csapatoknál kb.annyi a fizu mint itthon az NB2-ben átlagosan.De ezt nem ertem, hogy ezek hol kapnanak ennyi penzt? Sehol a vilagon.kína és közelkelet így tippre
Hendrix
Negritis
De ezt nem ertem, hogy ezek hol kapnanak ennyi penzt? Sehol a vilagon.Ha ezt full tao / állami / mindegy milyen csak nem a te pénzedből fizeted ki és 1 missiból tegyük fel még vissza kpasz 500-at akkor hogyne érné meg ?
Mondjuk azt mondja valamelyik a Puskas Akademianal hogy en ennyiert nem irok ala. Oke, es akkor kit erdekel? Vagy ez vagy semmi.
Ez olyan mintha egy vallalkozasnal valakit felvennenek havi 1 millioert, de a munkaja 300 ezer forintnal nem er tobbet.
A debrecennel biztos forrasbol tudom hogy mennek a visszaosztasok, az ember papiron 3 milliot keres, de abbol 1.5 vissza kell adni.Vagy mennek a visszaosztasok minden csapatnal?minél nagyobb a szerződés, annál magasabb az ügynöki jutalék
Hendrix
a vidit pl. évek óta tulajdonképp vladan filipovics rakja össze, a másik nagy "mágus" vörösbaranyi
r.baggio
Hendrix
Akik üzemeltetik az egészet ők nyereségesek, ergó nekik megéri.
De ezt nem ertem, hogy ezek hol kapnanak ennyi penzt? Sehol a vilagon.kína és közelkelet így tippre
Hendrix
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez olyan mintha egy vallalkozasnal valakit felvennenek havi 1 millioert, de a munkaja 300 ezer forintnal nem er tobbet.Egy vállalkozásnál miért tennék ezt?
Hendrix
Legfeljebb akkor, ha az az ember, aki felveszi, nem a saját pénzet költi.
Vagy ha az egész vállalkozás fedőcég, és nem a sajáz pénzét költi.
Vagy ha mindenképpen fel kell venni, mert X vagy Y rokona, ismerőse.
De egyébként egy piaci alapon működő vállalkozásnál nem vennének fel senkit többért, mint amennyit a munkája ér, plusz a vállalkozás kapcsolódó kiadása, plusz némi profit.
Összeraktad?
Mondjuk azt mondja valamelyik a Puskas Akademianal hogy en ennyiert nem irok ala. Oke, es akkor kit erdekel? Vagy ez vagy semmi.
Ez olyan mintha egy vallalkozasnal valakit felvennenek havi 1 millioert, de a munkaja 300 ezer forintnal nem er tobbet.
A debrecennel biztos forrasbol tudom hogy mennek a visszaosztasok, az ember papiron 3 milliot keres, de abbol 1.5 vissza kell adni.Vagy mennek a visszaosztasok minden csapatnal?minél nagyobb a szerződés, annál magasabb az ügynöki jutalék
Hendrix
a vidit pl. évek óta tulajdonképp vladan filipovics rakja össze, a másik nagy "mágus" vörösbaranyi
r.baggio
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
de van, arcal a pénznekHol és ki? Azért jönnek ide mert több pénzt kapnak, aránytalanul túlfizetve.Azon gondolkoztam, hogy ugye lehet hallani hogy az NB1-ben 2 millio korul van az atlagfizetes, de sokan keresnek ilyen 5-6 meg 10+ milliokat.Elmegy máshova ahol megadják és kész.
Kerdesem a kovetkezo: Ezeket a penzeket mi indokolja? Tehat ha azt mondanak valamelyik noname bohocnak hogy 2 millio helyett csak 500 ezret adunk, akkor mit tudna csinalni? A vilagon sehol nem szerzodtetnek le, ra van kenyszerulve hogy Magyarorszagon jatsszon, meg ennek is orulhet.
Vagy mennek a visszaosztasok minden csapatnal?
Hendrix
Toca
Egyszer majd elérjük azt a szintet, hogy az utánpótlásra költünk nem pedig román ligából idecsábított nímandokra de jelenleg nincs rá igény mert nincs koncepció sehol...de majd Fehér Csaba..
Off: Fradi 28 fős kerettel készül a BL selejtezőre, oszt halasztja a szombati bajnokit, beszarás 😀
gordon
Hol és ki? Azért jönnek ide mert több pénzt kapnak, aránytalanul túlfizetve.Azon gondolkoztam, hogy ugye lehet hallani hogy az NB1-ben 2 millio korul van az atlagfizetes, de sokan keresnek ilyen 5-6 meg 10+ milliokat.Elmegy máshova ahol megadják és kész.
Kerdesem a kovetkezo: Ezeket a penzeket mi indokolja? Tehat ha azt mondanak valamelyik noname bohocnak hogy 2 millio helyett csak 500 ezret adunk, akkor mit tudna csinalni? A vilagon sehol nem szerzodtetnek le, ra van kenyszerulve hogy Magyarorszagon jatsszon, meg ennek is orulhet.
Hendrix
Toca
Egyszer majd elérjük azt a szintet, hogy az utánpótlásra költünk nem pedig román ligából idecsábított nímandokra de jelenleg nincs rá igény mert nincs koncepció sehol...de majd Fehér Csaba..
Off: Fradi 28 fős kerettel készül a BL selejtezőre, oszt halasztja a szombati bajnokit, beszarás 😀
Vagy mennek a visszaosztasok minden csapatnal?minél nagyobb a szerződés, annál magasabb az ügynöki jutalék
Hendrix
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Azon gondolkoztam, hogy ugye lehet hallani hogy az NB1-ben 2 millio korul van az atlagfizetes, de sokan keresnek ilyen 5-6 meg 10+ milliokat.Elmegy máshova ahol megadják és kész.
Hendrix
Jol latom h az az Orban van a kep kozepen, aki oktober ota 46 percet focizott osszesen (3 meccsen)?Mondom, sikerült a helyén kezelni a dolgokat...
Legalabb a CSK karszalaglot lephotoshopoltak volna rola 😀
Borbinho
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
Jol latom h az az Orban van a kep kozepen, aki oktober ota 46 percet focizott osszesen (3 meccsen)?m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/puskas-akademia-mi-lesz-a-meccsekkel-2778637A csakblogon meg ezt. Nagyon jogos kérdéssel a végén.
Ezt sikerült megszülni 2 nap alatt 🤣🤣🤣🤣
gabokocka
Posztunk szereplői természetesen kitalált játékosok és fiktív csapatok. A valósággal történő esetleges párhuzamba állíthatóság csak a véletlen műve. https://t.co/D7INZNK6PB
— Csakblog (@csakblog) August 18, 2020
Nojsz, hogy Gulácsiról ilyet írnak.
https://t.co/BwbfD4JMcd
— János Kele (@janekk_) August 18, 2020
“Gulacsi is now a No 1 for any club in Europe. I don’t see any club in Europe where he would come up short. (...) a consistent and reliable top-flight goalkeeper. It’s what coaches value most, plus a big presence now in the dressing room."
A pogácsás is helyén kezeli a helyzetet. Ja nem ide.
Szerencsére a helyén tudtuk kezelni, hogy 40 másik UEFA-tagország után végre nekünk is van BL-elődöntős játékosunk. Szerencsére. pic.twitter.com/VRIWJlUzA9
iktriad
Legalabb a CSK karszalaglot lephotoshopoltak volna rola 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/puskas-akademia-mi-lesz-a-meccsekkel-2778637A csakblogon meg ezt. Nagyon jogos kérdéssel a végén.
gabokocka
Posztunk szereplői természetesen kitalált játékosok és fiktív csapatok. A valósággal történő esetleges párhuzamba állíthatóság csak a véletlen műve. https://t.co/D7INZNK6PB
— Csakblog (@csakblog) August 18, 2020
Nojsz, hogy Gulácsiról ilyet írnak.
https://t.co/BwbfD4JMcd
“Gulacsi is now a No 1 for any club in Europe. I don’t see any club in Europe where he would come up short. (...) a consistent and reliable top-flight goalkeeper. It’s what coaches value most, plus a big presence now in the dressing room."
A pogácsás is helyén kezeli a helyzetet. Ja nem.
Szerencsére a helyén tudtuk kezelni, hogy 40 másik UEFA-tagország után végre nekünk is van BL-elődöntős játékosunk. Szerencsére. pic.twitter.com/VRIWJlUzA9
Szerkesztette: iktriad
JC is biztos értékeli 😀Küldöm sobrinak és mindenkinek aki szereti: youtu.be/4eyE3KQK3igRemélem ezzel a kontextusbaágyazottággal ez a történet se lóg ki a haveri sörözés, meccsnézes, melózás általad megélt és atérezhető élethelyzetei közül, és boldogan élünk amíg meg nem halunk. Ámen.Csak akkor ha egymás fagyiját nyaltátok 😀
Sobri Jóska
gordon
peach
Küldöm sobrinak és mindenkinek aki szereti: youtu.be/4eyE3KQK3igRemélem ezzel a kontextusbaágyazottággal ez a történet se lóg ki a haveri sörözés, meccsnézes, melózás általad megélt és atérezhető élethelyzetei közül, és boldogan élünk amíg meg nem halunk. Ámen.Csak akkor ha egymás fagyiját nyaltátok 😀
Sobri Jóska
gordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Remélem ezzel a kontextusbaágyazottággal ez a történet se lóg ki a haveri sörözés, meccsnézes, melózás általad megélt és atérezhető élethelyzetei közül, és boldogan élünk amíg meg nem halunk. Ámen.Csak akkor ha egymás fagyiját nyaltátok 😀
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Lukaku meg beledöfte a kést a Shakhtarba, 5-0
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz