Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 169 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-pozitiv-virusteszt-kloppeknal-sajtohir-2778735
warr_b
Valaki magyarázza már el nekem legyen szíves hogy jelen vírusos helyzetben amúgy mi a halál faszának kell külföldre menni edzőtáborozni, mert én nem jöttem rá a csepp kis agyammal.
Mikey
Magaslat.
dawyd728
Tésztával?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
dawyd728 4 125
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-pozitiv-virusteszt-kloppeknal-sajtohir-2778735
warr_b
Valaki magyarázza már el nekem legyen szíves hogy jelen vírusos helyzetben amúgy mi a halál faszának kell külföldre menni edzőtáborozni, mert én nem jöttem rá a csepp kis agyammal.
Mikey
Magaslat.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 187
warr_b

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 994
És melyik az a csapat a másik csoportban, aki ellen a fagyi nem lenne képes kiesni /még ha csak két 0-0 és büntetők után is/ 😊
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 169 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
T'om hogy vírus meg minden, de azért jópofa, hogy még az elődöntők se mentek le az előző BL-kiírásból, de már kezdődnek az új selejtezők...

Meg a sorsolás is vicces, van pl egy ilyen négyes, hogy Celtic/KR Reykjavik/Fradi/Djurgardens, meg egy olyan, hogy Quarabag/Sileks/Sheriff Tiraspol/Fola Esch...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
De ezt nem ertem, hogy ezek hol kapnanak ennyi penzt? Sehol a vilagon.
Hendrix
kína és közelkelet így tippre
Negritis
Ausztriába is rengetegen átjárnak.Ilyen 4. ligás csapatoknál kb.annyi a fizu mint itthon az NB2-ben átlagosan.

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 305 — Vikings fan

Mondjuk azt mondja valamelyik a Puskas Akademianal hogy en ennyiert nem irok ala. Oke, es akkor kit erdekel? Vagy ez vagy semmi.

Ez olyan mintha egy vallalkozasnal valakit felvennenek havi 1 millioert, de a munkaja 300 ezer forintnal nem er tobbet.

Vagy mennek a visszaosztasok minden csapatnal?
Hendrix
minél nagyobb a szerződés, annál magasabb az ügynöki jutalék
a vidit pl. évek óta tulajdonképp vladan filipovics rakja össze, a másik nagy "mágus" vörösbaranyi
r.baggio
A debrecennel biztos forrasbol tudom hogy mennek a visszaosztasok, az ember papiron 3 milliot keres, de abbol 1.5 vissza kell adni.
Hendrix
Ha ezt full tao / állami / mindegy milyen csak nem a te pénzedből fizeted ki és 1 missiból tegyük fel még vissza kpasz 500-at akkor hogyne érné meg ?
Akik üzemeltetik az egészet ők nyereségesek, ergó nekik megéri.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
Hendrix
kína és közelkelet így tippre

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
Ez olyan mintha egy vallalkozasnal valakit felvennenek havi 1 millioert, de a munkaja 300 ezer forintnal nem er tobbet.
Hendrix
Egy vállalkozásnál miért tennék ezt?
Legfeljebb akkor, ha az az ember, aki felveszi, nem a saját pénzet költi.
Vagy ha az egész vállalkozás fedőcég, és nem a sajáz pénzét költi.
Vagy ha mindenképpen fel kell venni, mert X vagy Y rokona, ismerőse.
De egyébként egy piaci alapon működő vállalkozásnál nem vennének fel senkit többért, mint amennyit a munkája ér, plusz a vállalkozás kapcsolódó kiadása, plusz némi profit.

Összeraktad?

több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117

Mondjuk azt mondja valamelyik a Puskas Akademianal hogy en ennyiert nem irok ala. Oke, es akkor kit erdekel? Vagy ez vagy semmi.

Hendrix
a vidit pl. évek óta tulajdonképp vladan filipovics rakja össze, a másik nagy "mágus" vörösbaranyi
r.baggio
A debrecennel biztos forrasbol tudom hogy mennek a visszaosztasok, az ember papiron 3 milliot keres, de abbol 1.5 vissza kell adni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Azon gondolkoztam, hogy ugye lehet hallani hogy az NB1-ben 2 millio korul van az atlagfizetes, de sokan keresnek ilyen 5-6 meg 10+ milliokat.

Kerdesem a kovetkezo: Ezeket a penzeket mi indokolja? Tehat ha azt mondanak valamelyik noname bohocnak hogy 2 millio helyett csak 500 ezret adunk, akkor mit tudna csinalni? A vilagon sehol nem szerzodtetnek le, ra van kenyszerulve hogy Magyarorszagon jatsszon, meg ennek is orulhet.

Hendrix
Elmegy máshova ahol megadják és kész.
Toca
Hol és ki? Azért jönnek ide mert több pénzt kapnak, aránytalanul túlfizetve.
Egyszer majd elérjük azt a szintet, hogy az utánpótlásra költünk nem pedig román ligából idecsábított nímandokra de jelenleg nincs rá igény mert nincs koncepció sehol...de majd Fehér Csaba..

Off: Fradi 28 fős kerettel készül a BL selejtezőre, oszt halasztja a szombati bajnokit, beszarás 😀
gordon
de van, arcal a pénznek

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Azon gondolkoztam, hogy ugye lehet hallani hogy az NB1-ben 2 millio korul van az atlagfizetes, de sokan keresnek ilyen 5-6 meg 10+ milliokat.

Kerdesem a kovetkezo: Ezeket a penzeket mi indokolja? Tehat ha azt mondanak valamelyik noname bohocnak hogy 2 millio helyett csak 500 ezret adunk, akkor mit tudna csinalni? A vilagon sehol nem szerzodtetnek le, ra van kenyszerulve hogy Magyarorszagon jatsszon, meg ennek is orulhet.

Hendrix
Toca
Hol és ki? Azért jönnek ide mert több pénzt kapnak, aránytalanul túlfizetve.
Egyszer majd elérjük azt a szintet, hogy az utánpótlásra költünk nem pedig román ligából idecsábított nímandokra de jelenleg nincs rá igény mert nincs koncepció sehol...de majd Fehér Csaba..

Off: Fradi 28 fős kerettel készül a BL selejtezőre, oszt halasztja a szombati bajnokit, beszarás 😀
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
Hendrix

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 305 — Vikings fan

Hendrix
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jol latom h az az Orban van a kep kozepen, aki oktober ota 46 percet focizott osszesen (3 meccsen)?
Legalabb a CSK karszalaglot lephotoshopoltak volna rola 😀
Borbinho
Mondom, sikerült a helyén kezelni a dolgokat...
több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/puskas-akademia-mi-lesz-a-meccsekkel-2778637

Ezt sikerült megszülni 2 nap alatt 🤣🤣🤣🤣
gabokocka
A csakblogon meg ezt. Nagyon jogos kérdéssel a végén.

Nojsz, hogy Gulácsiról ilyet írnak.

A pogácsás is helyén kezeli a helyzetet. Ja nem ide.

iktriad
Jol latom h az az Orban van a kep kozepen, aki oktober ota 46 percet focizott osszesen (3 meccsen)?
Legalabb a CSK karszalaglot lephotoshopoltak volna rola 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

gabokocka
A csakblogon meg ezt. Nagyon jogos kérdéssel a végén.

Nojsz, hogy Gulácsiról ilyet írnak.

A pogácsás is helyén kezeli a helyzetet. Ja nem.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Remélem ezzel a kontextusbaágyazottággal ez a történet se lóg ki a haveri sörözés, meccsnézes, melózás általad megélt és atérezhető élethelyzetei közül, és boldogan élünk amíg meg nem halunk. Ámen.
Sobri Jóska
Csak akkor ha egymás fagyiját nyaltátok 😀
gordon
Küldöm sobrinak és mindenkinek aki szereti:  youtu.be/4eyE3KQK3ig
peach
JC is biztos értékeli 😀

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Remélem ezzel a kontextusbaágyazottággal ez a történet se lóg ki a haveri sörözés, meccsnézes, melózás általad megélt és atérezhető élethelyzetei közül, és boldogan élünk amíg meg nem halunk. Ámen.
Sobri Jóska
gordon
Küldöm sobrinak és mindenkinek aki szereti:  youtu.be/4eyE3KQK3ig

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sobri Jóska
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 250 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=fogqn8NS0qc&feature=share&fbclid=IwAR2eH8xXcJN2xdqyPzja5-nQ1oJu1R2bi2Gi428umREiFN8QuxQ8434ZsWE

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Lautaro eldöntötte
Lukaku meg beledöfte a kést a Shakhtarba, 5-0

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz