NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Úgy látszik amit a sajtóban nyomtak az EB után, (hogy most aztán szétkapkodják a válogatott játékosokat) nem nagyon valósul meg. Most Dzsudzsák konkrétan le is nyilatkozta: "Mint kifejtette: van benne némi csalódottság, és meglepőnek tartja, hogy – szerinte – az egész magyar labdarúgás számára nem hozta meg az áttörést az Európa-bajnokság.""Senki nem várta, hogy a Real Madridba fogok igazolni, de azt a keresettséget sem hozta meg, amit sokan reméltünk. Ez az én jövőmre is kihatással lehet, ..."
Oké, hogy ettől a 4-5 meccstől nem lettek jobbak a játékosok, de ennél az érdektelenségnél talán mindenki többet várt. (én is)
több mint 8 éve
Jughead
5 230
Amúgy bár az apja egy fasz azért a kis Bogesz elég rendesen bekezdett idén (tavaly is voltak jobb periódusai amúgy), ha ezt a formát tovább tudja vinni akkor apu ide apu oda a válogatottban lesz a helye. 😊
több mint 8 éve
Higuain 94 miska. van pénz hülyeségre...kapnak 120 miskát pogbára és rögtön elbasszák, aztán meg megy a sírás 3-4 év múlva hogy csődbe mentek. :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ilyen a világon nincs, jogutód, röhej...Azért ezt csak berakom ide:Hát ez aranyos. Nehogy az MLSZ is véleményt nyilvánítson, mert még ki is zárnak.
Andradét az Újpest FC Kft. szerződtette: az a cég, amely aztán 2014 tavaszán átadta a csapat működtetési jogát az Újpest 1885 Futball Kft.-nek. Az UEFA akkori értelmezése szerint azonban utóbbi cég nem jogutódja az előbbinek, hanem egy teljesen új sportvállalkozás, ezért ki is zárta a lila-fehéreket a nemzetközi kupából. A FIFA szerint viszont a régi cég igenis jogelődje az újnak, ezért kizárta a Megyeri úti klubot két átigazolási szezonból.
Ha van kalapja azért, ha nincs azért.
Bazzani
Kampman
Annyi gerinc persze nincs, hogy visszamenjenek 3 osztályt és úgy csinálják végig.
(tudom sokan csináltak ilyen gusztustalanságokat)
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Azért ezt csak berakom ide:Hát ez aranyos. Nehogy az MLSZ is véleményt nyilvánítson, mert még ki is zárnak.
Andradét az Újpest FC Kft. szerződtette: az a cég, amely aztán 2014 tavaszán átadta a csapat működtetési jogát az Újpest 1885 Futball Kft.-nek. Az UEFA akkori értelmezése szerint azonban utóbbi cég nem jogutódja az előbbinek, hanem egy teljesen új sportvállalkozás, ezért ki is zárta a lila-fehéreket a nemzetközi kupából. A FIFA szerint viszont a régi cég igenis jogelődje az újnak, ezért kizárta a Megyeri úti klubot két átigazolási szezonból.
Bazzani
több mint 8 éve
úgyse fognak kiesniDe igen.
Kampman
Ez a csapat akkor fog pontot szerezni, ha kapunk egy véleményes tizenegyest (elsőre felröhögtem, a sokadik visszajátszásnál már azt mondtam, hogy butaság volt hátracsapni ha elérte ha nem) vagy kihúzzuk 0-0ra.
Valahol az sem baj ha kiesünk, mert legalább eltakarodik a belga és lesz rá esély, hogy normális kezekbe kerül a csapat (itt most nem az egyik Fideszes plebejusra gondolok).
Én nagyon hittem a belga ígéreteiben eleinte, de rá kellet jönnöm, hogy igazából soha nem akart áldozni erre a csapatra. Arra jó neki az Újpest, hogy idehoz egy halom szar játékost ingyen aztán ha véletlenül beválik egy (Diagne, Suljic) akkor azt eladja minél jobb pénzért.
Azért ezt csak berakom ide:
több mint 8 éve
IgenA kaszinós kölke?a kis bognár ügyes gyerek, ha picit jobban képezték volna gyerekkorában (nem trequristának, ami egy halott poszt már, hanem igazi nyolcasnak), akkor belőle jó játékos is lehetett volna igazán.Válogatott forma. Alig várom, hogy a papa és a haverok meg szakértsék bogesz eddigi teljesítményét...Újpest: kamutiziből vezetés, majd nulla védőmunkával 5 perc alatt két beszopott gólúgyse fognak kiesni
#roadtoembékettő
bergerdani
kis Bognár viszont eddig MVP
Kampman
peach
csebi
Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
A kaszinós kölke?a kis bognár ügyes gyerek, ha picit jobban képezték volna gyerekkorában (nem trequristának, ami egy halott poszt már, hanem igazi nyolcasnak), akkor belőle jó játékos is lehetett volna igazán.Válogatott forma. Alig várom, hogy a papa és a haverok meg szakértsék bogesz eddigi teljesítményét...Újpest: kamutiziből vezetés, majd nulla védőmunkával 5 perc alatt két beszopott gólúgyse fognak kiesni
#roadtoembékettő
bergerdani
Kampman
peach
csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
a kis bognár ügyes gyerek, ha picit jobban képezték volna gyerekkorában (nem trequristának, ami egy halott poszt már, hanem igazi nyolcasnak), akkor belőle jó játékos is lehetett volna igazán.Válogatott forma. Alig várom, hogy a papa és a haverok meg szakértsék bogesz eddigi teljesítményét...Újpest: kamutiziből vezetés, majd nulla védőmunkával 5 perc alatt két beszopott gólúgyse fognak kiesni
#roadtoembékettő
bergerdani
Kampman
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Válogatott forma. Alig várom, hogy a papa és a haverok meg szakértsék bogesz eddigi teljesítményét...Újpest: kamutiziből vezetés, majd nulla védőmunkával 5 perc alatt két beszopott gólúgyse fognak kiesni
#roadtoembékettő
bergerdani
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Újpest: kamutiziből vezetés, majd nulla védőmunkával 5 perc alatt két beszopott gólúgyse fognak kiesni
#roadtoembékettő
bergerdani
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Újpest: kamutiziből vezetés, majd nulla védőmunkával 5 perc alatt két beszopott gól#roadtoembékettő
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Igen, ez az a különleges helyzet volt, mikor mind a két játékos egyaránt idiótán viselkedett
több mint 8 éve
Nah ilyen kabaré tizit is régen láttam, Újpest mesterfokon űzi a színészkedést, undorító.Kérdezd meg Botondot, hogy kezében a labdával miért csapkod hátrafelé..ezzel együtt én sem adtam volna meg..
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah ilyen kabaré tizit is régen láttam, Újpest mesterfokon űzi a színészkedést, undorító.
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Először egy Szalai is kell nekik, aki elmondja, hogy 30 éve át vannak verve.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-sam-allardyce-az-uj-szovetsegi-kapitany-hivatalos-2514785Nekik is megvan a helyi Pintérük, bravó.
Amadeus91
dankodavid
és ki lesz majd a helyi Dárdai az október 8-i, Málta elleni hazai döntetlen után? 😊
baggio
több mint 8 éve
Shearer.www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-sam-allardyce-az-uj-szovetsegi-kapitany-hivatalos-2514785Nekik is megvan a helyi Pintérük, bravó.
Amadeus91
dankodavid
és ki lesz majd a helyi Dárdai az október 8-i, Málta elleni hazai döntetlen után? 😊
baggio
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-sam-allardyce-az-uj-szovetsegi-kapitany-hivatalos-2514785Nekik is megvan a helyi Pintérük, bravó.
Amadeus91
dankodavid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
+ mire adják a megszámlálhatatlan mennyiségű közpénzt a kluboknak?Mire háromig számolsz. 😉
peach
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-sam-allardyce-az-uj-szovetsegi-kapitany-hivatalos-2514785Nekik is megvan a helyi Pintérük, bravó.
Amadeus91
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-sam-allardyce-az-uj-szovetsegi-kapitany-hivatalos-2514785Valahogy így képzelem el az átlag angol szurkoló ill. játékos reakcióját:
Amadeus91
twitter.com/empireofthekop/status/756104146974044160
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-sam-allardyce-az-uj-szovetsegi-kapitany-hivatalos-2514785
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
index.hu/velemeny/2016/07/22/ftc_kieses_rendszer_tao_mlsz/A végén felröhögtem, pedig tulajdonképpen igaz.
több mint 8 éve
Neee Schürrle!!! Draxler csak maradBiztos nem marad ott.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Neee Schürrle!!! Draxler csak marad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz