Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagy ötlet volt SD csatornán adni a BL-t.Neten keresztül (digi online) nekem HD-nek tűnik. Smart Tv-n Médiaklikk alkalmazással lehet próbálkozni.
Kenny
több mint 5 éve
dawyd728
4 125
Szerintem meg mindenki neveljen saját játékost. Legyenek olyan keretek, ahol 1-1 játékos cserélődik évről-évre és kialakul egyfajta kötődés a szurkoló és játékos között. Utálom látni, ahogy ma az a trendi, ki tudja jobban savazni a kedvenc csapata XY játékosát. Amióta szabadon vándorolnak tömegével játékosok mindenféle( 30 éve legalább), de bosman szabály óta főleg, azóta konzerválódik az éppen aktuális klubfoci élmezőny, mert az aktuális népszerűségükből következő helyzeti előnyük sikerben tartja őket. Persze vannak kivételek, mint pl a Milan. Ettől még sokkal nehezebb ma kívülállónak tűz közelbe kerülni. Érdemes megnézni a bajnokságok paritását, vagy a bl-ét. Idei kivétel, nem veszem ide.azt a szabályt is kijátszák ha akarjákMagyarán 50%+1 miatt Bundesliga a kedvenc ligád. Jól értem?Minden nagy klub vásárol játékosokat, én nem erről beszélek. Inkább arról hogy ha egy klubba jórészt kintről öntik a pénzt az nem vezet semmi jóra a sport szempontjából.Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Azért a Bayern sem a saját játékosoktól jutott idáig. Néhány van, de többségüket azért ők is több tízmillió eurókért vásárolták össze
davemayer
kapitnono
davemayer
dawyd728
és ha jól rémlik MU szurkoló szóval a PL-t tippelném kedvenc ligának
ettől még az is érthető hogy a PSG vagy Man City miért ellenszenves valakinek (ahogy a mou féle chelsea is volt)
Negritis
Szóval AS Roma szurkolóként vicces, ahogy az elmúlt 30 év haszonélvezőinek szurkolói fújnak az olajosokra. Sőt már-már élvezem is, ahogy minden eddiginél jobban feszítik a húrt a pénzes külföldi tulajok. Hamarabb lesz változás, mintha ilyen MU, Barca, Real, Juve csapatok lennének az rendszer legnagyobb szétfeszítői. Arra csak az a válasz, h ez a normális. Vannak kicsik és vannak nagyok. Átmenet kizárva.
Olajosoknak hála nincs kizárva.
Persze nem vagyok naiv. Ha lesz is változás, nem hiszem, h a kellő mértékben nyúlnak az európai klubfocihoz. De legalább van valami, ami birizgálja a befagyott rendszer kereteit.
Estére pedig hajrá Rudy Garcia!
több mint 5 éve
melyiken lesz a fagyi meccs?Duna World
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mondjuk ennyien tuti nem nézték még Borbás Marcsit ahogy fánkot gyúr.
több mint 5 éve
azt a szabályt is kijátszák ha akarjákMagyarán 50%+1 miatt Bundesliga a kedvenc ligád. Jól értem?Minden nagy klub vásárol játékosokat, én nem erről beszélek. Inkább arról hogy ha egy klubba jórészt kintről öntik a pénzt az nem vezet semmi jóra a sport szempontjából.Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Azért a Bayern sem a saját játékosoktól jutott idáig. Néhány van, de többségüket azért ők is több tízmillió eurókért vásárolták össze
davemayer
kapitnono
davemayer
dawyd728
és ha jól rémlik MU szurkoló szóval a PL-t tippelném kedvenc ligának
ettől még az is érthető hogy a PSG vagy Man City miért ellenszenves valakinek (ahogy a mou féle chelsea is volt)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
dawyd728
4 125
Magyarán 50%+1 miatt Bundesliga a kedvenc ligád. Jól értem?Minden nagy klub vásárol játékosokat, én nem erről beszélek. Inkább arról hogy ha egy klubba jórészt kintről öntik a pénzt az nem vezet semmi jóra a sport szempontjából.Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Azért a Bayern sem a saját játékosoktól jutott idáig. Néhány van, de többségüket azért ők is több tízmillió eurókért vásárolták össze
davemayer
kapitnono
davemayer
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
melyiken lesz a fagyi meccs?
több mint 5 éve
Minden nagy klub vásárol játékosokat, én nem erről beszélek. Inkább arról hogy ha egy klubba jórészt kintről öntik a pénzt az nem vezet semmi jóra a sport szempontjából.Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Azért a Bayern sem a saját játékosoktól jutott idáig. Néhány van, de többségüket azért ők is több tízmillió eurókért vásárolták össze
davemayer
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Azért a Bayern sem a saját játékosoktól jutott idáig. Néhány van, de többségüket azért ők is több tízmillió eurókért vásárolták össze
davemayer

több mint 5 éve
Aztán neki mikor volt dús haja...? 😂😂😂😎😎😎Annyira gyenge?!Pár napja írtam, hogy felemás érzéseim vannak.Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Reménykedhetne a Fradi, mert a Celtic tényleg pár szinttel felettük van, de szerintem az izlandiak is kivernék őket 😀
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Én úgy tudom “sima” combizom sérülés, az utolsó fordulóból.
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
dande
Bridge coach lesz? Mert annál többet érdemelne.
Ami előny, hogy ismeri a klubot, bátran nyúl a fiatalokhoz, és mivel Barca-legenda Ő is, remelem lesz elég tekintélye.
Messivel pl.: azt kene megértetni, hogy nem szabad minden meccsen elejétől a végéig játszania. Xavi utolsó szezonjaban ezt Lucho nagyon jól megbeszélte Vele. Ha BL van kedden, akkor az Eibar ellen nem biztos, hogy Messinek 90 percet kell játszania.
Koeman keze nagyon meg lesz kötve: ures a kincstár.
Az évek óta eladhatatlan játékosokat idén sem lesz könnyebb eladni, sőt. A brutálisan elszabadult fizukkal sem tudom mit lehet kezdeni.
Én nagyon komolyan gondolom, hogy a jövő szezontól annyit várok el, hogy a BL indulás meglegyen; Puig és Fati stabilan beepuljenek és rajtuk kívül meg 2-3 La Masia arc meg tudja mutatni magát.
Puig engem egy nagyon vékony, nagyon fehér bőrű, de még dús hajú ifjú 24-esre emlékeztet.
Sinisa
Puyol legalábbis az elején nagyon szar volt, emlékszem mindenki csak nevetett rajta. Aztán szépen 2-3 év alatt kinőtte magát. Meggyőződésem hogy ha a mai labdarúgásban vki úgy teljesítene az elején ahogy a bongyorka tette azonnal a süllyesztőben végezné, ezért is kezd nagyon szar lenni a mai soccer sajnos.
Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.
davemayer
Kapufa
Iniesta-ra gondoltam
😂😂😂
Sinisa
Volt egy kevés, aztán meg már az sem 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
hvg.hu/sport/20200819_felcsut_foci_halasztas_jarvany
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
😎😎😎Annyira gyenge?!Pár napja írtam, hogy felemás érzéseim vannak.Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Reménykedhetne a Fradi, mert a Celtic tényleg pár szinttel felettük van, de szerintem az izlandiak is kivernék őket 😀
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
dande
Ami előny, hogy ismeri a klubot, bátran nyúl a fiatalokhoz, és mivel Barca-legenda Ő is, remelem lesz elég tekintélye.
Messivel pl.: azt kene megértetni, hogy nem szabad minden meccsen elejétől a végéig játszania. Xavi utolsó szezonjaban ezt Lucho nagyon jól megbeszélte Vele. Ha BL van kedden, akkor az Eibar ellen nem biztos, hogy Messinek 90 percet kell játszania.
Az évek óta eladhatatlan játékosokat idén sem lesz könnyebb eladni, sőt. A brutálisan elszabadult fizukkal sem tudom mit lehet kezdeni.
Én nagyon komolyan gondolom, hogy a jövő szezontól annyit várok el, hogy a BL indulás meglegyen; Puig és Fati stabilan beepuljenek és rajtuk kívül meg 2-3 La Masia arc meg tudja mutatni magát.
Puig engem egy nagyon vékony, nagyon fehér bőrű, de még dús hajú ifjú 24-esre emlékeztet.
Sinisa
Puyol legalábbis az elején nagyon szar volt, emlékszem mindenki csak nevetett rajta. Aztán szépen 2-3 év alatt kinőtte magát. Meggyőződésem hogy ha a mai labdarúgásban vki úgy teljesítene az elején ahogy a bongyorka tette azonnal a süllyesztőben végezné, ezért is kezd nagyon szar lenni a mai soccer sajnos.
Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.
davemayer
Kapufa
Iniesta-ra gondoltam
😂😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Másik példa: Puzsérnak is volt egy ilyen megállapítása, hogy amikor pl. a Gazprom a BL-meccsek kezdőrúgása előtt promózza magát, az is inkább diplomáciai erődemonstráció, mintsem klasszikus reklám, mert hát ugye nekik jellemzően nem lakossági ügyfeleik vannak.Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Az eddig is igazolva volt.
davemayer
Illetve ez náluk nem klasszik pénzmosás, hisz “tiszta” a pénzük, inkább szól a befolyásról, gazdasági kapcsolatok építéséről, unortodox diplomáciáról, országmarketingről a felsőbb körök felé. (Ugye Katar és Szaud-Arábia nincs túl jóban.)
Ebben a cikkben ezt igyekeztek megvilágítani:
444.hu/2017/09/03/van-egyetlen-terulet-ahol-orban-tenyleg-az-azsiai-mintat-koveti-es-ez-a-foci
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Az eddig is igazolva volt.
davemayer
Illetve ez náluk nem klasszik pénzmosás, hisz “tiszta” a pénzük, inkább szól a befolyásról, gazdasági kapcsolatok építéséről, unortodox diplomáciáról, országmarketingről a felsőbb körök felé. (Ugye Katar és Szaud-Arábia nincs túl jóban.)
Ebben a cikkben ezt igyekeztek megvilágítani:
444.hu/2017/09/03/van-egyetlen-terulet-ahol-orban-tenyleg-az-azsiai-mintat-koveti-es-ez-a-foci
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Az europa fc is rendesen kizugott.......naluk is csak mutatoban van gibraltari focista😁
több mint 5 éve
Annyira gyenge?!Pár napja írtam, hogy felemás érzéseim vannak.Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
dande
Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/utanpotlas_foci/ujabb-willi-orbannal-gazdagodhat-a-magyar-foci-belgiumbol-erkezik-vedo-az-u18-as-valogatotthoz?fbclid=IwAR2aCPOXwiLgH7lcQP4K9Yj-VqGwf23LYbc0v4OmiDusWYcvBzV-LiEwyg0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Pár napja írtam, hogy felemás érzéseim vannak.Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
dande
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Az a baj,hogy az egész rendszert kellene rendbe rakni, ami Laporta távozàsa után kezdett szép lassan széthullani, de még palástolták a meg meg érkező sikerek. Mostanra teljesen elfogyott a szufla s nem vagyok biztos benne, hogy ezen ő fog segíteni. Aki pedig Messit teszi felelőssé ezért az irígy semmi más. Azt észre lehet venni, hogy sétálgatott (ja mikor már 6-2..., biztos mindenki lelkes lenne) de hogy 15 éve egyébként mit teljesít a srác (a mostani "pocsék" évében is csak 25 gól 21 passz) évi 60 meccsel az nyilván nem számít. A francba, hogy mer belefáradni az egész idiótaságba.... Részemről ennyi....Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
Kenny
több mint 5 éve
Ez a szar a kiscsapatoknál h 2-szer egymás után nem tud jól játszani!Úgy nehéz nyerni, ha nem lősz kapura, hanem még a 16-oson belül is tologatod a labdát.
steelwolf
Az egész második félidőben nem volt összesen 2 kapuralövése a Lipcsének. 0-2-es félidő után. A cseh cserecsatárnál kb. hatszor volt a labda a 16-oson belül, egyszer se próbált meg gólt lőni.
Ritkán látok gurulós focit, de az utóbbi években mindig ez a fő problémám, hogy nem lőnek. Pedig egy jó erős lövés, és ha gól nem is lesz, lehet szöglet, ami újabb sansz, vagy kirúgás, és akkor van idő visszazárkózni. Pláne ha a másik csapat nyilvánvalóan jobb, technikásabb, erősebb. Lövésből lehet gól, lövés nélkül nem.
több mint 5 éve
Ha holnap nyer a Bayern, akkor a jelenlegi 2 legjobb csapat játszhat egymás ellen a döntőbenJó azért a Felcsút jobb náluk csak a kurva korona miatt nem játszhatnak a döntőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Szerintem is bullshit, azért nem mertem beírni 😀Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
Sinisa
Örülünk Koemannak?
több mint 5 éve
Ez a szar a kiscsapatoknál h 2-szer egymás után nem tud jól játszani!várható volt...
steelwolf
ráadásul Gula sem brillírozik... és akkor finom voltam
több mint 5 éve
Személyi para?Lovre sérült, Zubkov is elvileg, de nála személyi paráról hallottam.Lovre es zubkov miert marad ki? Grof se kerult oda most.Vezet basszus a PSGmocskos nehéz lesz ez a holnapi meccs, pláne Zubkov nélkül. Kiszenvedett egy gólos győzelemre számítok.
Heisman Trophy
Kenny
ZoliMP
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern