NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 227
...szúrnám ki a szemét azoknak, akik a Vasas mezeit az utóbbi pár évben berendelték...
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan
"Tudattam a szövetségi kapitánnyal, hogy a következő kerethirdetésénél már ne számítson rám, mert visszavonulok a válogatottságtól" - Bastian Schweinsteiger
Coolearie
Kezd szimpi lenni a német válogatott, még Müllert kellene elzavarni, aztán...... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
ja szóval akkor most ki kellene kapni minden meccsen vagy hogy?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Mit érnek ezzel hogy így nyertek? Egy nagy hüvös lo**szt. A Partizan se sokkal jobb mint a Diósgyőr és mégis. Akkor jövőre már a 3. körben esnek ki?
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
A fradi egy picit elrontotta a formaidőzítést...
albánok ellen kellett volna ennyit...
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 363
csak engem idegesít, hogy keresztnevükön szólítják a játékosokat (mint most a studióban - Dominik (Nagy Dominik) ?
gamerkr
Ez a trend akkor kezdődött, amikor az iraki háború előtt Szaddam Husszeint következetesen Szaddamozták 😀
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
csak engem idegesít, hogy keresztnevükön szólítják a játékosokat (mint most a studióban - Dominik (Nagy Dominik) ?

több mint 8 éve
Azé az valami..3 perc kellett Ibrának hogy bemutatkozzon a csapatban.Ráadásul egy biciklifejberúgással.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
Varom a rangadot..biztos telt haz lesz a video miatt.
több mint 8 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Premier League Fantasy, "bowl.hu" liga, belépő kód: 223992-71482. Gyertek minél többen!

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
gyirmóton nagy csapat lesz, vass patrik, most csiki norbi. :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Az UEFA-nál vagy FA-nél ez vajon mit érne?
 twitter.com/empireofthekop/status/758965643408310272
Mikey
uefa, fa... azok kispályások 😊
az a kérdés, az mlsz-nél mennyi?
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Az UEFA-nál vagy FA-nél ez vajon mit érne?
 twitter.com/empireofthekop/status/758965643408310272
több mint 8 éve
"Tudattam a szövetségi kapitánnyal, hogy a következő kerethirdetésénél már ne számítson rám, mert visszavonulok a válogatottságtól" - Bastian Schweinsteiger
Coolearie
Ebben az az igazán szomorú, hogy emlékszem, első felnőtt klubmeccsein mennyire értetlenkedtem, hogy lehet ilyen hülye neve valakinek. Hát nem tegnap volt...
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Klavan az aki volt augsburgos ?
Heisman Trophy
igen
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Klavan az aki volt augsburgos ?

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Fàbregas igazán elmagyarázhatná nekem, hogy egy mezei előszezon meccsen, mi a francnak kell nyújtott lábbal beleszállni az ellenfél játékosába. Nem mintha tétmeccsen olyan nagyon indokolt lenne, de ilyenkor aztán tökéletesen fölösleges...
Mikey
szerintem nem is igazán a taposással volt a gond, hanem hogy utána a bal térdével elvitte Klavan bokáját.
mondjuk ettől nem lesz kevésbé türhő, azért farigcsálta már azt a highlight videot épp eléggé.
több mint 8 éve
Fàbregas igazán elmagyarázhatná nekem, hogy egy mezei előszezon meccsen, mi a francnak kell nyújtott lábbal beleszállni az ellenfél játékosába. Nem mintha tétmeccsen olyan nagyon indokolt lenne, de ilyenkor aztán tökéletesen fölösleges...
több mint 8 éve
Ezek milyen tizik..bruuuh
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Az újságírás csúcsa. Persze hogy megálltak mert nála volt a labda...
 www.nemzetisport.hu/legiosok/video-mervo-trukkozott-megallt-az-edzes-a-lengyeleknel-2515811
Matthew99
nekem kedvencem az volt mikor az nso szerint MTK stadion építésénél megjelent Davids is! írta a cikk. rákatt, erre a stadion bontását Davids márkájú gépekkel csinálták. 😀

meg is van:  www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-davids-feltunt-a-hungaria-koruton-a-folelato-eltunt-2420743

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Az újságírás csúcsa. Persze hogy megálltak mert nála volt a labda...
 www.nemzetisport.hu/legiosok/video-mervo-trukkozott-megallt-az-edzes-a-lengyeleknel-2515811

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Zaza 2.0:
 youtu.be/so6KXgacY5E

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
2019-től téli szünet és nem lesz újrajátszás lehetséges

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
mi benne a meglepő?