NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nyílván nemaha.persze h ez a realitás, de az emberek nagyrésze naív volt és a nagyörömben, sportélményben elhitte h vmi elindultTovábbra sem tudom h attól a 25-30 embertől aki a válogatottban játszik ill. ott edző hogy lesz jobb a magyar klubfutball? A fradi 1 körrel előbbi kiesésén kívül mi nem a papírformának megfelelően alakul? Jelenleg az a realitás h egy jobb azeri csapat ellen pl az mtk egyáltalán nem esélyes.és 1 hónapja azt hittük vmi elindultA magyar szurkoló könnyen hülyíthető
braxa88
Kampman
davemayer
braxa88
mert ehhez a klubok nagy részénél megvan a szükséges személyi és infrastrukturális feltételrendszer, ugye?
(személyi feltételrendszer alatt nem csak a játékosokat, hanem az edzői stábot és a klubvezetést is értem)
slowmotion
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
ne zavard össze őket ilyen aprósággal.Ez bevétel, nem profit.Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Egészen pontosan 76 millió font jött be belőle, ami kb. 90 millió euró. Azt számoltuk, hogy a marketingértékéből csak másfél hét alatt behozza az árát.
dugo93
Stez
90M eurónyi mezeladás adózás utáni profitja kb. 15M euró lehet. Maximum.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
aha.persze h ez a realitás, de az emberek nagyrésze naív volt és a nagyörömben, sportélményben elhitte h vmi elindultTovábbra sem tudom h attól a 25-30 embertől aki a válogatottban játszik ill. ott edző hogy lesz jobb a magyar klubfutball? A fradi 1 körrel előbbi kiesésén kívül mi nem a papírformának megfelelően alakul? Jelenleg az a realitás h egy jobb azeri csapat ellen pl az mtk egyáltalán nem esélyes.és 1 hónapja azt hittük vmi elindultA magyar szurkoló könnyen hülyíthető
braxa88
Kampman
davemayer
braxa88
mert ehhez a klubok nagy részénél megvan a szükséges személyi és infrastrukturális feltételrendszer, ugye?
(személyi feltételrendszer alatt nem csak a játékosokat, hanem az edzői stábot és a klubvezetést is értem)
több mint 8 éve
ami oszlik a játékos, az ügynöke, a klub és gyártó között 😀Ez bevétel, nem profit.Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Egészen pontosan 76 millió font jött be belőle, ami kb. 90 millió euró. Azt számoltuk, hogy a marketingértékéből csak másfél hét alatt behozza az árát.
dugo93
Stez
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Ez bevétel, nem profit.Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Egészen pontosan 76 millió font jött be belőle, ami kb. 90 millió euró. Azt számoltuk, hogy a marketingértékéből csak másfél hét alatt behozza az árát.
dugo93
Stez
több mint 8 éve
braxa88
12 534
persze h ez a realitás, de az emberek nagyrésze naív volt és a nagyörömben, sportélményben elhitte h vmi elindultTovábbra sem tudom h attól a 25-30 embertől aki a válogatottban játszik ill. ott edző hogy lesz jobb a magyar klubfutball? A fradi 1 körrel előbbi kiesésén kívül mi nem a papírformának megfelelően alakul? Jelenleg az a realitás h egy jobb azeri csapat ellen pl az mtk egyáltalán nem esélyes.és 1 hónapja azt hittük vmi elindultA magyar szurkoló könnyen hülyíthető
braxa88
Kampman
davemayer
több mint 8 éve
Továbbra sem tudom h attól a 25-30 embertől aki a válogatottban játszik ill. ott edző hogy lesz jobb a magyar klubfutball? A fradi 1 körrel előbbi kiesésén kívül mi nem a papírformának megfelelően alakul? Jelenleg az a realitás h egy jobb azeri csapat ellen pl az mtk egyáltalán nem esélyes.és 1 hónapja azt hittük vmi elindultA magyar szurkoló könnyen hülyíthető
braxa88
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Kampman
28 363
és 1 hónapja azt hittük vmi elindultA magyar szurkoló könnyen hülyíthető
braxa88
több mint 8 éve
Tudom hogy én pesszimista voltam de akkor is egyszeri csodának éreztem a válogatott eredményét. Csak idő kérdése volt mikor kapjuk a pofont amitől padlót fogunk. Mondjuk arra én se számítottam hogy rögtön az első ekkora lesz...Közelítünk az aljához, de vannak még rejtett tartalékok:akkor nem kell buzizni, majd jövőre kiállnak ifikkel a selejtezőkre
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-ha-nincs-ketfrontos-kuzdelem-a-fradi-nyakan-lennenk-2516809
Matthew99
vicc bazdki...
és 1 hónapja azt hittük vmi elindult
braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Közelítünk az aljához, de vannak még rejtett tartalékok:akkor nem kell buzizni, majd jövőre kiállnak ifikkel a selejtezőkre
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-ha-nincs-ketfrontos-kuzdelem-a-fradi-nyakan-lennenk-2516809
Matthew99
vicc bazdki...
és 1 hónapja azt hittük vmi elindult
több mint 8 éve
Közelítünk az aljához, de vannak még rejtett tartalékok:m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-ha-nincs-ketfrontos-kuzdelem-a-fradi-nyakan-lennenk-2516809
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
igaz hogy női, de ez azért komoly ziccer : dwww.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/noi-foci-elkepeszto-jelenet-utan-dolt-el-az-eb-donto-2516513?utm_source=nso&utm_medium=ottboxcikk&utm_campaign=ott
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Van am mashol sportdiplomacia.Portugalia elso meccse az EB donto utan Gibraltar ellen lesz Portoban.
"International Match
7:45pm Thursday 1st September
Estadio do Dragao "
Nekunk Matyas,Ervin es Berndt kellett ahhoz, hogy lekossunk jobb nevu csapatokkal egy-egy meccset.
több mint 8 éve
Ez jó kérdés, szerintem egyébként a szponzori megállapodás értelmében töredéke folyik vissza tisztán az MU-hoz, az Adidas/Nike teszi zsebre a lóvé sokaságát.Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Abból a 70 millából mennyi csepeg vissza a kasszába?
dugo93
gordon
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Pogba tény, hogy nem ér világrekord összeget. Én 40-50 millió környékére tenném.Viszont ember kell oda, mert lesznek még távozók, pl Basti elég esélyes rá (meg ahogy írtad, Fella húzzon innen). Tény, hogy más posztokon már jól fest a csapat, de ide hoznék egy embert. Viszont sokkal szívesebben láttam volna pl Nainggolant mondjuk 30 misiért. Bár a lóvét simán le lehet szarni egy United drukkernek, de ő király lett volna itt.
több mint 8 éve
Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Abból a 70 millából mennyi csepeg vissza a kasszába?
dugo93
több mint 8 éve
Duff
3 133
Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Vagy inkább ne is jöjjön senki, így is túl sokan vannak már a csapatban főleg középen és elöl. Még passzoljuk el Fellainit a Sunderlandnek és meg is vagyunk.
dugo93
több mint 8 éve
Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.Egészen pontosan 76 millió font jött be belőle, ami kb. 90 millió euró. Azt számoltuk, hogy a marketingértékéből csak másfél hét alatt behozza az árát.
dugo93
Viszont Ibra egy jelenség. Pogbából van másik húsz (olyan sztár, mint ő), de abban nem vagyok biztos, hogy a marketingértéke neki is ekkora lenne-e. Behozná az árát, nem kérdés, de köze nincs Ibrához, ami a PR-t illeti. De tény, manapság nagyon feszegetik ezt a „ki mennyit ér” témát, csak elfeledkezik mindenki arról, hogy Bale és CR mondjuk két hét alatt csak a mezekből visszahozta a 100 millás árát.
A Manchesternek szerintem egyedül azért gáz ez a dolog, mert CR-ékhez hasonló elmebeteg hülyét nehéz találni, ellenben röhögve mondok másik tíz fasza szűrőt, aki van annyira hasznos, mint Pogba. Nem véletlen, hogy általában a gólgyárosok ára van az egekbe, nem a szűrőké, akik azért hiába jók, ők ritkán tudják a hátukon elvinni a csapatukat.
Ezért én tuti nem adnék egy Pogba-stílusú playáért ennyit, a másik pedig, hogy azt mondjuk fantasztikusan szánalmas, hogy elengeded a saját játékosod, majd pár év múlva 120 millióért visszaveszed. Ha fizetsz érte 50-et, az is vicces, de azért a 120 az elég kemény.
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Ibra mezéből meg 70 millió font értékben adtak el egy hét alatt..Az azért kemény. Ilyen szemszögből nézve nem is vészes Pogbáért az a 120 millió 😀 Bár továbbra is remélem h más jön helyette sokkal kevesebb pénzért.
több mint 8 éve
NB I:- Sopronban volt a Szombathely–Kispest meccs,
- Angyalföldön az Újpest–Paks;
- Dunaújvárosban az MTK–Mezőkövesd,
- Felcsúton a Videoton–Vasas.
NB II:
- Csákváron volt a Budaörs–Kisvárda;
- Gyirmóton a Mosonmagyaróvár–ZTE;
- Albertirsán a Cegléd–Békéscsaba;
- a szegedi derbi pedig Gyulán.
Kis magyar futballföldrajz.
Forrás: Egy futballfüggő naplójából
több mint 8 éve
most miért?...szúrnám ki a szemét azoknak, akik a Vasas mezeit az utóbbi pár évben berendelték...Tán nem tetszenek a tradicionális bordó-szürke-sárga Vasas-színek?
ozibozi
Kampman
a mezben egyben megvan a piros meg a kék, a nadrág meg a sportszár már csak ráadás
több mint 8 éve
A Videoton ismét remekül kezd, az MTK-val közösen, Magyarország 2. és 3. legjobb keretével kiesőhelyen állnak.te miről beszélsz?
Kampman
Vogyicskára gondolsz vagy Korozmánra? ezek tavaly Nb2/Nb3ban sem voltak kezdők. Vagy ott van a 2 Szatmári, ők dettó. Dehát játszatni kell őket hogy az MLSZ perkáljon.
csatárunk meg nincs mert torghelle eltiltott a másik kettő meg sérült, Bese is. Hrepka az egy szem csatár... vicc... NB3ban is alig lőtt gólt tavaly.
Nem is olyan régóta voltunk már Nb2ben, de ilyen gyenge MTKt még sohasem láttam, az is klasszisokkal jobb volt mint ez.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Eleg erdekes ez a szurke mez..sot a hazai mez a gatyaval nem is illik ossze.
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Viszont elég jól megy nekik, mióta nem erőltetik a piros-kéket 😀Közben: az MTK az előző bajnokság végét is beleszámítva sorozatban
Komolyan, ha nem lenne bunda és nemzetközileg értéktelen az egész, még érdekelne is, hogy vajon hogyan alakul a folytatás. 😀
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 363
...szúrnám ki a szemét azoknak, akik a Vasas mezeit az utóbbi pár évben berendelték...Tán nem tetszenek a tradicionális bordó-szürke-sárga Vasas-színek?
ozibozi