NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Sure, nem is ezt mondom, hanem azt, hogy ha kifejezetten DB kéne nekik - bármi áron, mert pont ő lenne az, aki a mágnestáblán kell az összképbe -, akkor ki tudnák fizetni valahogy. Az van ezzel szemben, amit te írsz, hogy annyira nem nagy ez a szerelem, hogy megtegye érte a Hertha, én meg erre írtam btw, hogy szomorú, hogy egy Hertha szintű csapatnak sem kell egy DB ennyire.mert van Balázzsal hasonló szintű játékos a piacon, aki ugyanazt a szintet nem évi 3 millió hanem évi 1,5 millió euróért hozzaSzvsz beférne ő a Herthába, csak a bérigénye magas a Herthának...hát én nem tudom, hogy ha a bl győztes Kalout ki tudják fizetni, akkor Balázst miért ne tudnák, ha mindenképp ő kéne nekik.
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
mert van Balázzsal hasonló szintű játékos a piacon, aki ugyanazt a szintet nem évi 3 millió hanem évi 1,5 millió euróért hozzaSzvsz beférne ő a Herthába, csak a bérigénye magas a Herthának...hát én nem tudom, hogy ha a bl győztes Kalout ki tudják fizetni, akkor Balázst miért ne tudnák, ha mindenképp ő kéne nekik.
empty taxi
Amadeus91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Szvsz beférne ő a Herthába, csak a bérigénye magas a Herthának...hát én nem tudom, hogy ha a bl győztes Kalout ki tudják fizetni, akkor Balázst miért ne tudnák, ha mindenképp ő kéne nekik.
empty taxi
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
azért az végtelenül szomorú, hogy a legjobbnak tartott magyar futballista nem fér be egy Herthába, ami bocsánat - Pali ide, Pali oda -, de német szinten gyenge kerettel rendelkezik és csoda volt, hogy a nemzetközi porondra kijutottak egy ilyen rosterrel. 29 évesen nem a sivatag közepén kellene lapátolni a pénzt. Ofkorsz, ez szubjektív magánvélemény.Ők valószínűleg a 3 millió Eurót (és az ugyanekkora éves fizetését sajnálták érte).
Amadeus91
Abban a világban, ahol 30-50 milliókat fizetnek nevenincs tehetségekért meg ígéretes játékosokért, akik lehoztak egy jó szezont, azért számomra nehéz elhinni, hogy ezt a 3 milliót nem volt hajlandó senki más sem megadni.És mikor volt már az, amikor volt neki egy jó szezonja és/vagy tehetséges/ígéretes játékosnak számított? Annak idején ki is fizették érte a 14 és 19 milliókat, de azóta "bizonyított" pár helyen, így redukálódott az értéke. Plusz a játékosokra is igaz, hogy annyit érnek, amennyit hajlandóak értük fizetni. A Mahacskala és a Dinamo kifizette érte a nagy pénzt, a Bursaspor is Tesco gazdaságos áron vitte és most lehúzták kicsit az arabokat vele.
Inkább gondolom úgy, hogy az egy hónapja még „Európában akarok maradni egy erős bajnokságban” címmel pofáját jártató Dzsudzsák hirtelen elkezdte kapni az ügynökök felől az észt, hogy ugyanmá menjen a sivatagba. Mert az jót tesz Huhi (és a körülötte lévők)bankszámlájánakkarrierjének.
Stez
Szerkesztette: Tony
több mint 8 éve
Szvsz beférne ő a Herthába, csak a bérigénye magas a Herthának...
Madden hates me.
több mint 8 éve
Nem értem, hogy miért olyan nehéz elhinni, hogy alig érdeklődnek iránta, ha meg igen, akkor azok 99%-a sokallja a vételárát.Abban a világban, ahol 30-50 milliókat fizetnek nevenincs tehetségekért meg ígéretes játékosokért, akik lehoztak egy jó szezont, azért számomra nehéz elhinni, hogy ezt a 3 milliót nem volt hajlandó senki más sem megadni.
Ez a realitás és nem a Hertha, Liverpool, Schalke stb...
Tony
Inkább gondolom úgy, hogy az egy hónapja még „Európában akarok maradni egy erős bajnokságban” címmel pofáját jártató Dzsudzsák hirtelen elkezdte kapni az ügynökök felől az észt, hogy ugyanmá menjen a sivatagba. Mert az jót tesz Huhi (és a körülötte lévők)
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem értem, hogy miért olyan nehéz elhinni, hogy alig érdeklődnek iránta, ha meg igen, akkor azok 99%-a sokallja a vételárát.azért az végtelenül szomorú, hogy a legjobbnak tartott magyar futballista nem fér be egy Herthába, ami bocsánat - Pali ide, Pali oda -, de német szinten gyenge kerettel rendelkezik és csoda volt, hogy a nemzetközi porondra kijutottak egy ilyen rosterrel. 29 évesen nem a sivatag közepén kellene lapátolni a pénzt. Ofkorsz, ez szubjektív magánvélemény.
Ez a realitás és nem a Hertha, Liverpool, Schalke stb...
Tony
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem értem, hogy miért olyan nehéz elhinni, hogy alig érdeklődnek iránta, ha meg igen, akkor azok 99%-a sokallja a vételárát. Ez a realitás és nem a Hertha, Liverpool, Schalke stb...
több mint 8 éve
Mondjuk ha hozzám odajönnének, hogy lenne egy meló ahol gecisokat keresek és feleennyit sem kell dolgozni akkor azért én sem sokat vacillálnék.DB7....Kell kenyérre a pénz, na.
Amadeus91
Mikey
Meg azért valljuk be, hogy ezeket a "Lazio, Liverpool, Schalke stb" érdeklődéseket alighanem az ügynöke dobta be.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
kell ennél több?ez a lényeg. én tegnap a Bursasporral simán vertem haverom Manchesterjét. Zsuzsi odatette magát, 3 meccsen 4 gól 2 gólpassz és egy kapufás tizi.na ezt nem is tudtam. Akkor vissza minden, fasza.az arab liga benn van 😉Palace Tuczak, hogy hivatalosak legyünk.Így már fifaban sem lesz meg.
Stez
Amadeus91
dr0725
az éppen aktuális zimánylindát el kell tartani .DB7....Kell kenyérre a pénz, na.
Amadeus91
Mikey
Amadeus91
csebi
több mint 8 éve
ez a lényeg. én tegnap a Bursasporral simán vertem haverom Manchesterjét. Zsuzsi odatette magát, 3 meccsen 4 gól 2 gólpassz és egy kapufás tizi.na ezt nem is tudtam. Akkor vissza minden, fasza.az arab liga benn van 😉Palace Tuczak, hogy hivatalosak legyünk.Így már fifaban sem lesz meg.
Stez
Amadeus91
dr0725
az éppen aktuális zimánylindát el kell tartani .DB7....Kell kenyérre a pénz, na.
Amadeus91
Mikey
Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
na ezt nem is tudtam. Akkor vissza minden, fasza.az arab liga benn van 😉Palace Tuczak, hogy hivatalosak legyünk.Így már fifaban sem lesz meg.
Stez
Amadeus91
dr0725
Amadeus91
Mikey
több mint 8 éve
dr0725
482
az arab liga benn van 😉Palace Tuczak, hogy hivatalosak legyünk.Így már fifaban sem lesz meg.
Stez
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
Palace Tuczak, hogy hivatalosak legyünk.Így már fifaban sem lesz meg.
Stez
több mint 8 éve
Palace Tuczak, hogy hivatalosak legyünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Vagyis aug-on kívülre h ne akadjon lovetta igazolni.Berlusconi megkötötte az előszerződést, így a Sino-Europe Investment Management Changxing kezébe kerül a MilanVan rá két söröm, hogy valamiért csúszik a dolog és nem lesz üzlet, továbbra is. 8P
empty taxi
Stez
több mint 8 éve
Fél óra alatt nem kaptunk gólt a vasastólMeg is vertük őket😁
#csempiönsip
bergerdani
Hejj de kéne egy csatár...
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
Fél óra alatt nem kaptunk gólt a vasastól#csempiönsip
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Úgy is mondhatnám, Martin Atkinson eléggé előszezon formában vezette a Liverpool - Barcelona meccset... de igazából a baj az, hogy márciusban is ilyen formában vezet... szóval... eh. Nála már csak a Barcelona mutatott kritikán alulibb formát ma és b*szott felnőni ellenfeléhez. 😕
több mint 8 éve
Berlusconi megkötötte az előszerződést, így a Sino-Europe Investment Management Changxing kezébe kerül a MilanVan rá két söröm, hogy valamiért csúszik a dolog és nem lesz üzlet, továbbra is. 8P
empty taxi
több mint 8 éve
Berlusconi megkötötte az előszerződést, így a Sino-Europe Investment Management Changxing kezébe kerül a Milan
Madden hates me.
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de ha netán ingyenes bekerül a csomagba az a csatorna ahol a PL lesz, én örülni fogok neki, hogy átkerül. Nyilván mert nincs Digim, de azért ezzel sokan így vannak. Inkább nézem nagy tv-n (még az is lehet, hogy HD-ban), mint halál pixelesen, reklámokkal tele. Max lehalkítom ha annyira minősíthetetlen lesz a szakértelem.Jobb esetben (ahogy a digitálisan sugárzott adásoknál már ma is) külön le tudod majd venni a kommentátorok hangsávját a tévén 😊
dugo93
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal