Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
fradi-diósgyőr elhalasztva 😀 jól rá kell pihennie a teljes 28 fős keretnek a jövő szerdai meccsre...Nevetséges. Még mindig itt tartunk évtizedek óta már, Majd pont ez fog számítani, lehet így csak hármat rúg majd a Celtic ha pihentek lesznek a fiúk.
r.baggio
több mint 5 éve
fradi-diósgyőr elhalasztva 😀 jól rá kell pihennie a teljes 28 fős keretnek a jövő szerdai meccsre...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szegény Lewa milyen klasszis szezont tol le és nem kap jutalmat érte. Milyen szar érzés lehet neki, persze nem erre gondol most, de akkor is. Egy rangos egyéni díjtól megfosztották, csak mert ez meg az van. Persze remélem a BL serleggel kárpótolja magát a faszi, meg a Bayern is!
Verjenek egy 5öst a PSG-nek 😛
több mint 5 éve
Bakker el is felejtettem, hogy ma játszik a Fradi. A Celtic ellen is igyekszem elfelejteni, hátha akkor is tovább megy a csapat 😛
több mint 5 éve
Lehoztam volna hamarabb pihenni. 😀 Megszenvedett a gólért az tuti.Lewaaaaaaaaa. 😀Egész meccsen kapott.
Vrij6
Csak a fejes!
gamerkr
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Lewaaaaaaaaa. 😀Egész meccsen kapott.
Vrij6
Csak a fejes!
több mint 5 éve
Lewaaaaaaaaa. 😀
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
nem rossz ez a Lyon, de kicseszett favágók is.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
a bl finalsra ertettem 😀bakker eddig egyik meccsen se volt hosszabbitas es buntik 😕Hát egy flora tallinn vs suduva neked már smafu?!
ZoliMP
r.baggio
több mint 5 éve
Sherman elég gyenge safety poszton 😁
több mint 5 éve
bakker eddig egyik meccsen se volt hosszabbitas es buntik 😕Hát egy flora tallinn vs suduva neked már smafu?!
ZoliMP

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
bakker eddig egyik meccsen se volt hosszabbitas es buntik 😕majd a döntőben 😛
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
bakker eddig egyik meccsen se volt hosszabbitas es buntik 😕
több mint 5 éve
Ram ijesztettek a sracok. Gnabry bakker nem ember.😀 rossz nezni Lewat hogy hentelik, kapott 2 olyan maflast hogy nekem is fajt. :/
több mint 5 éve
Igen én a BL re gondoltamJa, en a bajnoksagban a vegen mutatott, es sokat emlgetett (tenyleg fantasztikus) altagrol beszeltem. De igaz ami igaz.Lewa ezt hogy nem rugta be? Igy is jo.Négyes van eddig 😀
Elore a harmas golatlagert!
ulpianus
kapitnono
ulpianus

több mint 5 éve
Ever clever final for me 😕
több mint 5 éve
Ja, en a bajnoksagban a vegen mutatott, es sokat emlgetett (tenyleg fantasztikus) altagrol beszeltem. De igaz ami igaz.Lewa ezt hogy nem rugta be? Igy is jo.Négyes van eddig 😀
ulpianus
kapitnono

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Lewa ezt hogy nem rugta be? Igy is jo.Négyes van eddig 😀
ulpianus

több mint 5 éve
Lewa ezt hogy nem rugta be? Igy is jo. Elore a harmas golatlagert!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Jé egy Romai sorstárs! 🤣Szerintem meg mindenki neveljen saját játékost. Legyenek olyan keretek, ahol 1-1 játékos cserélődik évről-évre és kialakul egyfajta kötődés a szurkoló és játékos között. Utálom látni, ahogy ma az a trendi, ki tudja jobban savazni a kedvenc csapata XY játékosát. Amióta szabadon vándorolnak tömegével játékosok mindenféle( 30 éve legalább), de bosman szabály óta főleg, azóta konzerválódik az éppen aktuális klubfoci élmezőny, mert az aktuális népszerűségükből következő helyzeti előnyük sikerben tartja őket. Persze vannak kivételek, mint pl a Milan. Ettől még sokkal nehezebb ma kívülállónak tűz közelbe kerülni. Érdemes megnézni a bajnokságok paritását, vagy a bl-ét. Idei kivétel, nem veszem ide.azt a szabályt is kijátszák ha akarjákMagyarán 50%+1 miatt Bundesliga a kedvenc ligád. Jól értem?Minden nagy klub vásárol játékosokat, én nem erről beszélek. Inkább arról hogy ha egy klubba jórészt kintről öntik a pénzt az nem vezet semmi jóra a sport szempontjából.Gáz leírni de innentől remélem a bayern nyer, a psgtől a hideg kiráz + megint igazolva lenne a sok köcsög sejknek hogy megéri klubokon keresztül mosni a pénzüket.Azért a Bayern sem a saját játékosoktól jutott idáig. Néhány van, de többségüket azért ők is több tízmillió eurókért vásárolták össze
davemayer
kapitnono
davemayer
dawyd728
és ha jól rémlik MU szurkoló szóval a PL-t tippelném kedvenc ligának
ettől még az is érthető hogy a PSG vagy Man City miért ellenszenves valakinek (ahogy a mou féle chelsea is volt)
Negritis
Szóval AS Roma szurkolóként vicces, ahogy az elmúlt 30 év haszonélvezőinek szurkolói fújnak az olajosokra. Sőt már-már élvezem is, ahogy minden eddiginél jobban feszítik a húrt a pénzes külföldi tulajok. Hamarabb lesz változás, mintha ilyen MU, Barca, Real, Juve csapatok lennének az rendszer legnagyobb szétfeszítői. Arra csak az a válasz, h ez a normális. Vannak kicsik és vannak nagyok. Átmenet kizárva.
Olajosoknak hála nincs kizárva.
Persze nem vagyok naiv. Ha lesz is változás, nem hiszem, h a kellő mértékben nyúlnak az európai klubfocihoz. De legalább van valami, ami birizgálja a befagyott rendszer kereteit.
Estére pedig hajrá Rudy Garcia!
dawyd728
Lyon meg nem szarral gurigázik!
Igaz a Bayern meg a pókokat lövi ki!
több mint 5 éve
Eddig jobb volt pedig a Lyon, semmiből jött Gnabry gólja
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Depay mit hagyott ki..Most meg Toko Ekambi...
Mik maradnak itt ki
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Vakon vannak a sokan. Kalapbol huztak amiben a fradi volt a "legkonnyebb" persze, hogy azt mondtak h oket akartak a leheto legkonnyebb. Miert vki a celticet akarta volna 😀
több mint 5 éve
örülök, hogy most nem kezdtem el a fradi ellen fogadni babonából, ez túl könnyen elszállt pénz lett volnaa svéd modell tényleg nem működik

---