Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
upc digital gold csomagba bekerül a spílertv.
braxa88
Na király. 😊

Akkor egyelőre úgy állunk mint eleinte a sportklubnál vagy utána a diginél, hogy csak egy szűkebb réteg láthatja. De ez legalább hamarosan megjelenik majd minden szolgáltatónál, ellentétben a Digivel, aminél erre sose volt esély.

Én meg holnap 2006 után először nézek PL meccset, ráadásul pont egy ilyen szezonban kapcsolódhatok újra be, ami nagyon jónak ígérkezik (azért streamen soccert nem néznék, de így fogom). 😀
Jughead
Vannak esetek, ahol tényleg nem lehet, de Digi vagy Mindigtv-vel azért lehetett volna nézni...
UPC, Tarr és Mindigtv-nél már van megállapodás. Azért jó a UPC, mert ott van beltéri ott fel is tudja venni a tesóm a meccseket, ha esetleg melózik.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
braxa88
Na király. 😊

Akkor egyelőre úgy állunk mint eleinte a sportklubnál vagy utána a diginél, hogy csak egy szűkebb réteg láthatja. De ez legalább hamarosan megjelenik majd minden szolgáltatónál, ellentétben a Digivel, aminél erre sose volt esély.

Én meg holnap 2006 után először nézek PL meccset, ráadásul pont egy ilyen szezonban kapcsolódhatok újra be, ami nagyon jónak ígérkezik (azért streamen soccert nem néznék, de így fogom). 😀
Jughead
10 év után először? 😮
Én egy szezont nem bírnék ki hogy ne nézzem, de ez beállítottság kérdése..😀
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
braxa88
Na király. 😊

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Remélem kifütyülik!
 www.cbssports.com/soccer/news/messi-reportedly-will-return-to-argentina-national-team-after-talk-with-coach/
Coolearie
Remélem ezután is halmozni fogja az ezüstöt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Remélem kifütyülik!
 www.cbssports.com/soccer/news/messi-reportedly-will-return-to-argentina-national-team-after-talk-with-coach/
több mint 8 éve
braxa88
Remek. Még mindig Magyarország 80%-a így sem tudja nézni kb.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
több mint 8 éve
 www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/229-angol-foci/93295-kiakadtak-a-megfenyegetett-szurkolok-angliaban-aki-felall-elveszitheti-a-berletet
NB2
Nemár..XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ekkora gyökeret.
több mint 8 éve
 www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/229-angol-foci/93295-kiakadtak-a-megfenyegetett-szurkolok-angliaban-aki-felall-elveszitheti-a-berletet
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 482
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-sergio-aguero-az-olasz-elvonalban-kothet-ki-2515195 | hopsz | 😱OOOOOOOOOOOOOOOOOO
Coolearie
hatalmas ultimate team pack troll lesz ha tenyleg genoaban kot ki a csavo 😀😀😀
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-sergio-aguero-az-olasz-elvonalban-kothet-ki-2515195 | hopsz | 😱OOOOOOOOOOOOOOOOOO
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 226
...egy játékosnak 30-40 meccset kellene értékelhetően lejátszania évente...(nem 3-4-et jól, néha bravúrosan, hanem az összeset átlagosan, vagy annál nem gyengébben, sőt...) Na ezt nem tudják a Stieberek, Lovrencsicsek, zsuzsik stb... Az edzők, az ügynökök, a csapatgórék' meg ha ép nem pénzt mosnak, simán tudják ezt. Ezért sem kellenek, mivel alkalmatlanok a sorozat terhelésre...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20160811-dzsudzsak-vegre-kimondta-hogy-hol-rontotta-el-al-vahda.html
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Dzsudzsák: a Hertha nem akarta kifizetni a törökök által kért összeget.
Ketten tettek konkrét ajánlatot: az Olimpiakosz 500 ezer euroért kölcsön egy évre, opciós joggal a következő évi vásárlásra, az al-Wahda azonnali vásárlásra 3 millió euro. Gyakorlatilag ebből lehetett választani.

A klub elnöke úgy döntött hogy a 3 milliós ajánlatot fogadja el az 500 ezressel szemben.

Oszt ennyi.
Jan
Ez mind nem számít, mert ezek a tények és ez alapján nem lehet skandálni a "football kúrva" jelzőt.
(Egyébként hasonló volt a helyzet a mahacskalai szerződésnél is, de az sem számít pont ugyan ezért.)
Tony
Nem ez a probléma, ez csak a következmény.
A magyar sajtó rendesen túltolta a témát, száz helyen lehetett olvasni, hogy micsoda top klubok versengenek Nagyért, Kádárért... "bennfentes" infók szerint Nagy 3-5 milláért fog klubot váltani, Dzsudzsi visszatér valami komoly nyugati csapathoz, stb, stb...

IRL: Nagy 1,5 milláért ment Bolognába, Kádár továbbra is Poznanban, Stiebert kirakta a HSV, Lovrencsics, Priskin hazajöttek a nagy semmibe, Dzsudzsiért meg 3 milla volt a legjobb ajánlat- Arábiából.

Azért ez így kompletten nem egy sikersztori.
Jan
Miután Nagy Ádám szerződésében volt egy 1.5 millás kivásárlási záradék (amiről senki sem tudott, a Fradinál utólag ismerték el, ergó ők baszták el, de nagyon), így nehezen lehetett elvinni a duplájáért.

Egyébként pedig Nagyért fizettek volna 3-3.5 milliót, de az ő esetében azzal nem is volt szarakodás, mert ő 21 éves, de azért Dzsu személyében egy mindjárt 30 éves játékosról beszélünk, akiben a válogatottban láttál alázatot, de a klubcsapataiban a PSV óta egyiknél sem mondhattad el ezt vele kapcsolatban, ami kurvára fontos tényező, legalább olyan lényeges, mint a kora.
Stieber kapcsán sosem értettem a hype-ot. Nyálaztak rá, micsoda Eb-je volt, na, ez nálam kimerült egyetlen fasza befejezésben, fél jó meccsben.

Én Lovrencsicsen lepődtem meg, mert ő szerintem kifejezetten hasznos, agilis, erőszakos, jó volt, és nem egyetlen meccsen. Odatette magát, és egyébként a Fradiban is akar, küzd, hajt azért. Szerintem ő türelmetlen volt és idő előtt elment a Fradiba. Priskinnél más problémák vannak (amiről nem beszélnek nagyon a nyilvánosság előtt). Kádár jogos amúgy, vártam, hogy őt valaki viszi, de ott komolytalan csapatokat emlegetnek.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Ketten tettek konkrét ajánlatot: az Olimpiakosz 500 ezer euroért kölcsön egy évre, opciós joggal a következő évi vásárlásra, az al-Wahda azonnali vásárlásra 3 millió euro. Gyakorlatilag ebből lehetett választani.

A klub elnöke úgy döntött hogy a 3 milliós ajánlatot fogadja el az 500 ezressel szemben.

Oszt ennyi.
Jan
Ez mind nem számít, mert ezek a tények és ez alapján nem lehet skandálni a "football kúrva" jelzőt.
(Egyébként hasonló volt a helyzet a mahacskalai szerződésnél is, de az sem számít pont ugyan ezért.)
Tony
A magyar sajtó rendesen túltolta a témát, száz helyen lehetett olvasni, hogy micsoda top klubok versengenek Nagyért, Kádárért... "bennfentes" infók szerint Nagy 3-5 milláért fog klubot váltani, Dzsudzsi visszatér valami komoly nyugati csapathoz, stb, stb...

IRL: Nagy 1,5 milláért ment Bolognába, Kádár továbbra is Poznanban, Stiebert kirakta a HSV, Lovrencsics, Priskin hazajöttek a nagy semmibe, Dzsudzsiért meg 3 milla volt a legjobb ajánlat- Arábiából.

Jan
már csak az a kérdés, hogy a sajtó ennyire hülye nálunk, vagy a managerek keltették ezt a hypeot, hogy felverjék a keresletet. Utóbbi esetben nagyobb a baj.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan

Oszt ennyi.
Jan
Tony

több mint 8 éve
ígaruzlálok!
Coolearie
Ez milyen nyelven van? Részeg?
empty taxi
Őszintén szólva, gratulálok lett volna, de fogalmam sincs miért ilyen torz szülött lett belőle.
Coolearie
nekem még msn időszakból jön a "vdáq" ami csá akart lenni azóta is ül 😀
Negritis
 bowl.one/forum/egyeb-temak/aranykopesek/614017
empty taxi
Nem tudok mindig a toppon lenni. 😀
több mint 8 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Oszt ennyi.
Jan
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
ígaruzlálok!
Coolearie
empty taxi
Őszintén szólva, gratulálok lett volna, de fogalmam sincs miért ilyen torz szülött lett belőle.
Coolearie
Negritis
 bowl.one/forum/egyeb-temak/aranykopesek/614017

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
ígaruzlálok!
Coolearie
empty taxi
Coolearie

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ígaruzlálok!
Coolearie
empty taxi
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
ígaruzlálok!
Coolearie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
szánalmas
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/televizio-lathatja-e-valaki-a-hetvegen-a-pl-meccseket-2518665

nagyszerű.. remélem az NFLt is megszerzik...
braxa88
ígaruzlálok! ezaz!
több mint 8 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Hope Solo doublepotya:  index.hu/sport/2016/rio/2016/08/10/hope_solo_potyagol/
empty taxi
Alapból egy kínzás a női foci és kapusok a legbénábbak az tuti.
Matthew99
biztos ez?
 www.youtube.com/watch?v=lPDW21GF3IA
(92.percben 1-2es szopásnál a döntőben)
braxa88
Ezért mondom hogy szar. De én amikor rávettem magam hogy 5 percet nézzem mindig volt egy kapus bénázás.
Matthew99
Azért vagy elégedetlen a női focival, mert te hardcore soccert akarsz látni, ők viszont casual módban nyomják 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Hope Solo doublepotya:  index.hu/sport/2016/rio/2016/08/10/hope_solo_potyagol/
empty taxi
Alapból egy kínzás a női foci és kapusok a legbénábbak az tuti.
Matthew99
biztos ez?
 www.youtube.com/watch?v=lPDW21GF3IA
(92.percben 1-2es szopásnál a döntőben)
braxa88
Ezért mondom hogy szar. De én amikor rávettem magam hogy 5 percet nézzem mindig volt egy kapus bénázás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.