Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Sosa---> Milan

Dafuq

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
#peptakarodj
 www.skysports.com/football/news/11679/10539203/england-keeper-joe-hart-set-to-leave-manchester-city-sky-sources
Coolearie
Ez csak a kezdet😈 Lesz még Nasri középhátvéd.
Amadeus91
Sőt, lesz itt még Gunn is CB..
több mint 8 éve
#peptakarodj
 www.skysports.com/football/news/11679/10539203/england-keeper-joe-hart-set-to-leave-manchester-city-sky-sources
Coolearie
Ez csak a kezdet😈 Lesz még Nasri középhátvéd.

több mint 8 éve
$terling kimondottan kurvajól játszik..Élvezi a focit.
több mint 8 éve
CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, Aguero
SUBS | Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho
Na, ma sem kezd Hart..Hmm, köszi mindent Hart! 😕
több mint 8 éve
#peptakarodj
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
az egész védelem szarul "tolódott"
Negritis
Mondd csak ki a frankót, ez a Klopp faszi nem egy Pintér.
Stez
 www.youtube.com/watch?v=qDNEt_bINHo

szar a minőség, de az egész védelem betlizett a gólnál
persze Moreno nyakába könnyű belevarrni de mindenki hibázott kb mikor átadták az embereket

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
😊 foleg az EA logoja kozepen.....😊
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
A PL uj dizanja meg valami Fifa97 szintu ezzel a szinekkel.
ZoliMP
Örülök h nem én vagyok az egyetlen aki így látja 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
ez a vilag egy foss.

4hete a diosgyor faszat szoptak most jon a vasas.van meg 3x meccs hatra de mar leszteri magassagokat irnak.

A PL uj dizanja meg valami Fifa97 szintu ezzel a szinekkel.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
az egész védelem szarul "tolódott"
Negritis
Mondd csak ki a frankót, ez a Klopp faszi nem egy Pintér.

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
az első gólért nem csak Moreno a hibás, az egész védelem szarul "tolódott" és Moreno ment a középső emberrel
és így ugye a helyén kaptuk a gólt, de ha nem zár a középsőre akkor a 11es pontról jön a gól mert az maradt volna üresen

ettől függetlenül Moreno szar volt, és már tavaly se hozta magát
de ha megint hozná a 14/15s formát az jó lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jó, de nekem Klavan nem kezdőszint, Matip meg... Nem tudom, nem vagyok meggyőzve, Sakho meg segghülye, hiába vannak jó meccsei, ugyanannyi fos is van neki. És akkor Moreno meg szabadon garázdálkodhat a szélen.Stez
Klavan Nálad azért nem kezdőszint, mert előtte nem nagyon hallottál róla, vagy azért, mert az első tétmeccsén három gólt kapott a csapat (egyiket sem szükségszerűen az ő helyéről)?

félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ő az új Nesta, de van hét szezon Eredivisie- és négy szezon Bundes 1. tapasztalata, nemzetközi kupatapasztalata...

persze, nem valami erős válogatottból érkezik, de annak idején a finnek se karcoltak, amikor valami Hyppia nevű fószert leigazoltunk, aztán ő lett a védelem sarokköve.

Klavan két szempontból is upgrade lehet Skrtel helyére:
1. elképzelhető, hogy jobban illik a játékrendszerbe (preventív védekezés), mint Skrtel, aki azért csinált annyi utolsó emberes mentést, mert előtte elbaszta a helyezkedést
2. hát a neve alapján simán lehetne valami badass véresszájú viking harcos
slowmotion
Szerintem ő az a lassú „oszlopvédő”, aki fejjátékban használható, de a földön könnyen bajba kerül. Láttam őt játszani párszor, és valahogy nem ragadt meg benne, hogy ő stabil pont. Hoz egy középszintet, de egy PL-ben én nem biztos, hogy stabil kezdőként számolni mernék vele.

Moreno meg annyira falábú, hogy a kettő együtt már picit sok.

Ráadásul a Liverpool költhet, és brutális támadóegysége van, számomra meglep, hogy Klopp úgymond beérte „fél megoldással”.

Mert nekem ez az. És (noha utálom a Liverpoolt), de elnézve a keretet, simán mondanám azt, hogy egy picit jobb védelemmel úgymond titkos favoritja a PL-nek.
Stez
A CB sor kész ez 100%. A kezdő Lovren és Sakho lesz csak utóbbi még nem bevethető. Matip és Klavan pedig a cserék középre. 4 CB-nél több szinte sehol sincs és akkor ugye még várjuk vissza Gomezt. Nem kerestem rá de Klavan top5-ben volt tavaly a B1-ben a szerelésekket vagy mentéseket tekintve. Matip pedig az egyik legjobb hatékonysággal nyerte a fejpárbajait és Klopp tavaly ezt külön kiemelte, hogy ezen a téren javulnunk kell. Skrtel ahogy már írtátok is rendszeridegen volt. És egyszerűen nem értették meg egymást Lovrennel aki most magasan a No1 CB, (Klopp alatti játéka miatt joggal).
Tavaly az év második felében a Lovren&Sakho kettős kifejezetten jól játszott. A gond a LB. Ezt minden értelmes pool drukker belátja, de Jürgen bácsi bízik Morenoban. Nem értjük, együtt élünk vele. Klopp lenyilatkozta, hogy idén Milner lesz a beugró FB, ha Clyne vagy Moreno épp nem elérhető. Illetve hozzátette, hogy Klavan tud LB-et is játszani egyszersmind utalva rá, hogy Moreno helyére már most van a keretben 2 alternatíva.
Bentöke napokom belül távozhat kb 30M-ért és nincsenek még csak pletyka szinten sem érkezők a pénzéből. Remélem, hogy valamelyik reggel megjelenik Paisley szelleme Kloppnak és beruházunk egy jó LB-re. Sok más nem kéne, de Moreno már az első meccsén összehozott egy buta tizit és kaptunk róla egy gólt.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Jó, de nekem Klavan nem kezdőszint, Matip meg... Nem tudom, nem vagyok meggyőzve, Sakho meg segghülye, hiába vannak jó meccsei, ugyanannyi fos is van neki. És akkor Moreno meg szabadon garázdálkodhat a szélen.Stez
Klavan Nálad azért nem kezdőszint, mert előtte nem nagyon hallottál róla, vagy azért, mert az első tétmeccsén három gólt kapott a csapat (egyiket sem szükségszerűen az ő helyéről)?

félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ő az új Nesta, de van hét szezon Eredivisie- és négy szezon Bundes 1. tapasztalata, nemzetközi kupatapasztalata...

persze, nem valami erős válogatottból érkezik, de annak idején a finnek se karcoltak, amikor valami Hyppia nevű fószert leigazoltunk, aztán ő lett a védelem sarokköve.

1. elképzelhető, hogy jobban illik a játékrendszerbe (preventív védekezés), mint Skrtel, aki azért csinált annyi utolsó emberes mentést, mert előtte elbaszta a helyezkedést
slowmotion
Szerintem ő az a lassú „oszlopvédő”, aki fejjátékban használható, de a földön könnyen bajba kerül. Láttam őt játszani párszor, és valahogy nem ragadt meg benne, hogy ő stabil pont. Hoz egy középszintet, de egy PL-ben én nem biztos, hogy stabil kezdőként számolni mernék vele.

Moreno meg annyira falábú, hogy a kettő együtt már picit sok.

Ráadásul a Liverpool költhet, és brutális támadóegysége van, számomra meglep, hogy Klopp úgymond beérte „fél megoldással”.

Mert nekem ez az. És (noha utálom a Liverpoolt), de elnézve a keretet, simán mondanám azt, hogy egy picit jobb védelemmel úgymond titkos favoritja a PL-nek.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 665 — Cowboys fan

több mint 8 éve
ez a pool-arsenal meccs többet ért mint a teljes EB
nekem nagyon tetszik a poolban a Lallana-Wijneldum-Mané(az a gól!)-Firmino-Coutinho sor. kreatív, gyors, ügyes.
csak a védelem szar 😀
braxa88
Klopp támadásbuzi, de lassan leesik neki, hogy Moreno nem csak az El-ben volt fos, hanem tényleg az, még lesz két hete, hogy szerváljon valami korrekt védőt. Illetve én azt is hibának vélem, hogy baszott Skrtel pótlására.

Ez a Pool pedig szerintem az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat lehetne, korrekt szélső- és középhátvéddel még PL-t is nyerhetne.

De amint mondtam, két hete még van, hogy gyorsan szerváljon két normális játékost, de a középpálya/támadósor egyébként tényleg parádés így, hogy Wijnaldum és Mané is csatlakoztak, már csak Coutinhónak kellene kibírnia két hetet, hogy nem sérül meg.
Stez
hát éppen Skrtel helyett érkezett Klavan. mondhatni Skrtel és Touré ment, Matip és Klavan jött.
középre van Lovren, Klavan, illetve Sakho és Matip is, csak lábadoznak. Gomez is CB volt még anno, csak Rodzsi kezdte el szélsővédőként játszatni, meg hát a szalagja után most az Achillese is elszállt.
slowmotion
Jó, de nekem Klavan nem kezdőszint, Matip meg... Nem tudom, nem vagyok meggyőzve, Sakho meg segghülye, hiába vannak jó meccsei, ugyanannyi fos is van neki. És akkor Moreno meg szabadon garázdálkodhat a szélen.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 665 — Cowboys fan
nekem nagyon tetszik a poolban a Lallana-Wijneldum-Mané(az a gól!)-Firmino-Coutinho sor. kreatív, gyors, ügyes.
csak a védelem szar 😀
braxa88
Klopp támadásbuzi, de lassan leesik neki, hogy Moreno nem csak az El-ben volt fos, hanem tényleg az, még lesz két hete, hogy szerváljon valami korrekt védőt. Illetve én azt is hibának vélem, hogy baszott Skrtel pótlására.

Ez a Pool pedig szerintem az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat lehetne, korrekt szélső- és középhátvéddel még PL-t is nyerhetne.

De amint mondtam, két hete még van, hogy gyorsan szerváljon két normális játékost, de a középpálya/támadósor egyébként tényleg parádés így, hogy Wijnaldum és Mané is csatlakoztak, már csak Coutinhónak kellene kibírnia két hetet, hogy nem sérül meg.
Stez
hát éppen Skrtel helyett érkezett Klavan. mondhatni Skrtel és Touré ment, Matip és Klavan jött.
középre van Lovren, Klavan, illetve Sakho és Matip is, csak lábadoznak. Gomez is CB volt még anno, csak Rodzsi kezdte el szélsővédőként játszatni, meg hát a szalagja után most az Achillese is elszállt.
több mint 8 éve
csak a védelem szar 😀
braxa88

több mint 8 éve
Tejesember 256
Hát nekem maradnak a streamek, nálunk nem lesz bekötve a Spíler TV, mert marha drága csatorna és így nem kötettik be hozzánk.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szerencsére nekem van spíler tv-m.
hát..
a közvetítéssel nincs baj, átveszik a hivatalos PL feliratokat, szal szép a képi világ. Somos és Hethéssy is normális kommentátor. de amit művelnek stúdiózás alatt.. Ott van Buzsáky aki nem tud beszélni, ráadásul egyfolytában lefelé néz és egy papírt v tollat buzerál. kurva idegesítő. És az egész kb 3 m2-es területen van egy kis asztálnál állva egy greenscreen előtt. baromi gáz. Tényleg nézhetetlen.
A bowl.hu-s draftközvetítések szinvonalasabbak.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
bocsanat az elozo hozzaszolasomnal a kommentatorokat nem ertem.somos stb...ismetlesek hada es nem latja.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
csak a védelem szar 😀
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
tudom h lenyegtelen csak azt nem ertem h az arsenal buntetejonek a vedo a labdat erte el elobb.Alairom,szabad szemmel nem lehetett latni, de az ismetlesekbol tisztan kiveheto h labda volt.Mas iranyba megy.A kerdes ha en latom akkor a masik 3 a studioban miert nem?
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Megköszönhetjük, hogy nem piros volt...
Amadeus91
Azt a kezezést is megköszönhetitek 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Megköszönhetjük, hogy nem piros volt...