Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Rémálom. 0-2.
több mint 5 éve
Nemsokára lesz egy normális kapusuk.A Hali eddig leiskolázza a Vasast.Ami azt illeti, kifejezetten örülhetünk, hogy szünetben még csak 1-0 oda.
nagylaza
nagylaza
több mint 5 éve
A Hali eddig leiskolázza a Vasast.Ami azt illeti, kifejezetten örülhetünk, hogy szünetben még csak 1-0 oda.
nagylaza
több mint 5 éve
Ha bemegy, gol ...Kovács Zoli..Az 1+1 éves szerződése már alapból árulkodó volt.hat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
Kenny
Mondjuk a Videoton edzőpolitikája is teljesen logikátlan.
Kampman
mondjuk arról hadd ne Márton tehessen, hogy Hodzic elbassza a ziccereket, meg a "sztárcsatárok" azt sem tudják merre a kapu...
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A Hali eddig leiskolázza a Vasast.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
uj gazdag vs regi gazdag.mi ez a nagy utalat a city es a psg irant? azert ,mert arab kezben van?Nem tradicionalis nagy csapat? hogy legyen vki tradicionalis nagy csapat vki?
foci errol szol. akinel sok a della annal sok a jo jatekos.
a real 60 evvel ezelott csoro volt? csak osszegyujtotte a kor legjobbjait es nem hiszem azert mert madrid szep varos. vhol el kell kezdeni csak egy madrid egy barca x evtizeddel ezelott lett gazdag csapat. es egyiksem ugy, hogy jajj kineveltek es eladtak az ifiket.
persze az ut lehet mas de a cel ugyanaz. van a lipcsei ut ami szimpibb, mint egy city vagy psg.
Maskulonben azert jobb latni egyutt jatszani nagy jatekosokat, mint 1-1 spilert vergodik x helyen.
ahogy irtam a foci szabalyai ilyenek. nincs cap.
a malaga egybol bl top csapat lett ahogy lett penz, aztan megszunt a csap es most a 2. osztalyban szenvednek.
több mint 5 éve
Ha ebben a kérdésben Klinsmann neked őskor akkor hagyjuk 😊MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).Klinsmann... Jó, hogy nem az őskorig megyünk vissza 😊
Jártál volna Liverpool környékén egyébként nem vitatkoznál azon mekkora klubok ezek, vagy úgy egyáltalán mi is az angol foci. Best league, és mindig az is lesz, de nem a játékosok miatt hanem a nézők miatt.
Egyébként én tiszteletben tartom azt ha vkinek más jobban tetszik, de annak aki szereti ezt a sportágat mindenképp érdemes lenne kicsit élnie Angliában, árnyalná a képet a többi ligához képest a számára.
davemayer
Oké Torres 2007-ben tényleg elit közeli volt. De ez 13 éve volt, azóta ráöntöttek pár tonna pénz a ligára 😊
Talán Pogba volt az utolsó, aki a Juveban nagyot alkotott, sorban álltak érte a csapatok és az MU-ba ment végül. Persze akkor ő sem volt a szűk TOP kategória és mocskosul túl is keleltt fizetni.
FLZOLI
Egyébként nem arra gondoltam Torres kapcsán amikor a Poolból a Chelsea-be ment hanem amikor az Atl Madridból sikerült elhoznia a Poolnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kiváncsi vagyok Rossi mai keretére.Remélem Schafert behivja.
több mint 5 éve
MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).Klinsmann... Jó, hogy nem az őskorig megyünk vissza 😊
Jártál volna Liverpool környékén egyébként nem vitatkoznál azon mekkora klubok ezek, vagy úgy egyáltalán mi is az angol foci. Best league, és mindig az is lesz, de nem a játékosok miatt hanem a nézők miatt.
Egyébként én tiszteletben tartom azt ha vkinek más jobban tetszik, de annak aki szereti ezt a sportágat mindenképp érdemes lenne kicsit élnie Angliában, árnyalná a képet a többi ligához képest a számára.
davemayer
Oké Torres 2007-ben tényleg elit közeli volt. De ez 13 éve volt, azóta ráöntöttek pár tonna pénz a ligára 😊
Talán Pogba volt az utolsó, aki a Juveban nagyot alkotott, sorban álltak érte a csapatok és az MU-ba ment végül. Persze akkor ő sem volt a szűk TOP kategória és mocskosul túl is keleltt fizetni.
több mint 5 éve
Én úgy tudom hogy a spanyol balhéját kifizette, legalábbis megállapodott végül egy kisebb összegben hogy elkerülje a tárgyalást.Nekem meggyőződésem hogy ezeket a trendeket (melyik országba mennek a sztárok) a mai labdarúgásban már csak egy dolog határozza meg: az hogy hol váltanak kedvezőbb adózási feltételekre. CRt is többek között ez vitte a Juvehoz állítólag, lehet hogy Messi is beadja a derekát, és nem csak sportszakmai indokok miatt...Cét? Ez, meg hogy olaszból nehezebben tudja elővenni az adóhatóság. Belengették neki az eljárást, máris áthelyezte a székhelyét egy félszigettel odébb...
davemayer
slowmotion
Csak arra utaltam hogy az olasz fociba most amiatt kezdenek talan visszaáramlani a jobb játékosok mert az olasz adószabályokat nekik kedvezőre formálták.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nekem meggyőződésem hogy ezeket a trendeket (melyik országba mennek a sztárok) a mai labdarúgásban már csak egy dolog határozza meg: az hogy hol váltanak kedvezőbb adózási feltételekre. CRt is többek között ez vitte a Juvehoz állítólag, lehet hogy Messi is beadja a derekát, és nem csak sportszakmai indokok miatt...Cét? Ez, meg hogy olaszból nehezebben tudja elővenni az adóhatóság. Belengették neki az eljárást, máris áthelyezte a székhelyét egy félszigettel odébb...
davemayer
több mint 5 éve
Igen azt akartam is irni, hogy agyon volt nyerve ez a meccs is.Kovács Zoli..Az 1+1 éves szerződése már alapból árulkodó volt.hat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
Kenny
Kampman
mondjuk arról hadd ne Márton tehessen, hogy Hodzic elbassza a ziccereket, meg a "sztárcsatárok" azt sem tudják merre a kapu...
petey
több mint 5 éve
Kovács Zoli..Az 1+1 éves szerződése már alapból árulkodó volt.hat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
Kenny
Kampman
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Azzal az interrel muveszet volt nem nyerni😂MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).A Pool a hetvenes evekben a team to beat volt. Oket pont az tette a masodik polcra, hogy a Chelsea, majd a City megvette maganak a topcsapatat a vilag minden tajarol. Ok addig abbol eltek, hogy a vilag egyik legjobb akademia rendszerebe vittek rengeteg tehetseget. Es ezeket egeszitettek ki kesobb, ahol nem talatak embert. De messze nem akkora penzekert, mint manapsag.
davemayer
Erdemes megnezni a Gerrardrol szolo filmet, ahol o pont ebben a valtasban kerul, mint nagy remenyseg, a Poolba, es keptelen telejsiteni azokat a celokat, amik addig elvartak voltak. Mert tehetsegben hirtelen elejuk kerul par csapat. Az MU hamar kapcsol. Ellenben ok sokaig kitartanak a regi elveik mellett. Aztan keresnek szponzort, es ma tudjuk mi a vege(?) a sztorinak.
Na most peldaul a Bayern is vett tavaly 40 millioert vedot. Amire meg egy evvel azelott is azt mondtuk volna, lehetetlen. Az elit foci fugg a penztol.
Megjegyzem, ha mar beszelunk a jelensegrol, ahogy nekem remlik, anno az Inter kezdte a bulit. Hirtelen bevasaroltak akkora penzekbol sztarokat, mint soha senki. Az az osszeg ma mar persze semmi, de akkor az olasz bajnoksagban senki a kozeleben nem volt. Aztan a Milan, Juve toltak a versenyt.
Ma mar a PSG is, pedig a franciak buszkek az utanpotlasi rendszerukre. viszont ok aztan tenyleg egyedul vannak. Regi rivalisuk az O.M. (regan classico szintu parharc) a fasorban nincs. Baj is, mert nincsenek top formaban sokszor, mire a kupaba erkeznek. Masik sztori.
ulpianus
több mint 5 éve
Nekem meggyőződésem hogy ezeket a trendeket (melyik országba mennek a sztárok) a mai labdarúgásban már csak egy dolog határozza meg: az hogy hol váltanak kedvezőbb adózási feltételekre. CRt is többek között ez vitte a Juvehoz állítólag, lehet hogy Messi is beadja a derekát, és nem csak sportszakmai indokok miatt...MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).A Pool a hetvenes evekben a team to beat volt. Oket pont az tette a masodik polcra, hogy a Chelsea, majd a City megvette maganak a topcsapatat a vilag minden tajarol. Ok addig abbol eltek, hogy a vilag egyik legjobb akademia rendszerebe vittek rengeteg tehetseget. Es ezeket egeszitettek ki kesobb, ahol nem talatak embert. De messze nem akkora penzekert, mint manapsag.
davemayer
Erdemes megnezni a Gerrardrol szolo filmet, ahol o pont ebben a valtasban kerul, mint nagy remenyseg, a Poolba, es keptelen telejsiteni azokat a celokat, amik addig elvartak voltak. Mert tehetsegben hirtelen elejuk kerul par csapat. Az MU hamar kapcsol. Ellenben ok sokaig kitartanak a regi elveik mellett. Aztan keresnek szponzort, es ma tudjuk mi a vege(?) a sztorinak.
Na most peldaul a Bayern is vett tavaly 40 millioert vedot. Amire meg egy evvel azelott is azt mondtuk volna, lehetetlen. Az elit foci fugg a penztol.
Megjegyzem, ha mar beszelunk a jelensegrol, ahogy nekem remlik, anno az Inter kezdte a bulit. Hirtelen bevasaroltak akkora penzekbol sztarokat, mint soha senki. Az az osszeg ma mar persze semmi, de akkor az olasz bajnoksagban senki a kozeleben nem volt. Aztan a Milan, Juve toltak a versenyt.
Ma mar a PSG is, pedig a franciak buszkek az utanpotlasi rendszerukre. viszont ok aztan tenyleg egyedul vannak. Regi rivalisuk az O.M. (regan classico szintu parharc) a fasorban nincs. Baj is, mert nincsenek top formaban sokszor, mire a kupaba erkeznek. Masik sztori.
ulpianus
Az OM nekem vmiért mindig is nagyon szimpatikus volt, 2016 óta amikor megtapasztalhattam a stadionjuk atmoszféráját nagyon drukkolok nekik, kár hogy nem tudják felvenni az anyagiakban a versenyt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Guardiola is két vereséggel kezdte csak szólok 😉 😛
több mint 5 éve
HA Hodzic, Evandro beveri akkor nincs miről beszélni de tény, a támadásforma idézi a tavalyithat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
Kenny
több mint 5 éve
Az 1+1 éves szerződése már alapból árulkodó volt.hat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
Kenny
több mint 5 éve
hat ez nagyon verszegeny volt, erik a tippem, hogy Martonnak fel szezonja se lesz.Mi a fasz ez a vidi-paks? 😀 gyakorlatilag nincs védekezés, szinte egymásnak könyörögnek, hogy rúgjon már a másik gólt, a játékosok sétálgatnak a félpályán... Szvsz over mindkét csapat szerez 2 gólt vagy valami ilyesmi... 😂hát nem tudom, a Paks megásta a lövészárkot, kézzel-lábbal védekeznek. focizni nem akarnak, max egy kósza kontra..
peach
petey
több mint 5 éve
MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).A Pool a hetvenes evekben a team to beat volt. Oket pont az tette a masodik polcra, hogy a Chelsea, majd a City megvette maganak a topcsapatat a vilag minden tajarol. Ok addig abbol eltek, hogy a vilag egyik legjobb akademia rendszerebe vittek rengeteg tehetseget. Es ezeket egeszitettek ki kesobb, ahol nem talatak embert. De messze nem akkora penzekert, mint manapsag.
davemayer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Én arra mondtam, hogy attól nagy csapat valaki, ha a rahedli pénzért tényleg megvehet bárkit. Vagy legalább is ha kell mélyen zsebbe tud nyúlni, és jelentős tulfizetes mármint tényleges fizetésre értve, nélkül tud top játékost igazolni. Lewa idén simán az, az elmúlt 5 évben teljesítmény alapján igen, média és hype faktorral együtt nem.A Pool 30 éve nem nyertLemaradtal az oromteli hirrol. Bajnok lett a Liverpool. 😛
FLZOLI
De legyen. Akkor te azt akarod mondani, ahol a tobb TOP 5 (10? 25?) jatszik, az a top bajnoksag? Igen?
Jo, ki neked a TOP 5? Messi spanyolban (argentin), CR7 olaszban (portugal). Es ki meg? Lewa nemetben (lengyel), belefer? Vagy o mar csak szezonemeno? Vagy kik? Es ok hol jatszanak? Mert lehet itt mar paran tesznek be PL jatekosokat is. Es Seria A jatekosokat is.
Szoval ezt is vehetjuk, de nem biztos, hogy a vegen nem az jon ki mint az elobb. Van a Madrid, a Barca, a Munchen, es utana a tobbiek inkabb eladnak a legmagasabb polcon. Lewa peldaul Dortmundi volt, es csak a penz miatt ment at. Bajnok volt o ott is, igazabol legjobb evukben vittek a bajnoksag melle a kupat is (Lewa akkor is mesterharmast vert a Munchennek ha jol mondom. Meg is vettek.)
ulpianus
Talán Neymar, Mbappe, Hazard.
Salah 1 szezonban tűnt annak, de Bruyne szerintem mindig betli kulcs meccseken. Védők szerintem a poszt miatt sosem lehetnek konstans vilaglegjobbjai, még ha kiemelkednek is.
több mint 5 éve
MU drukkerként is el kell ismernem hogy a Pool azzal együtt hogy 30 évig nem nyerte meg az első osztályt mindig is nagy csapat volt. Mi az hogy nem tudtak nagy nevet igazolni?! Torres nem nagy név? Már akkor is elég komoly volt, hidd el. De mondhatnám a Tottenhamet is Klinsmannal aki akkor az egyik legjobb csatár volt az egész világon (a köcsög németje... 😀 ).Jártál volna Liverpool környékén egyébként nem vitatkoznál azon mekkora klubok ezek, vagy úgy egyáltalán mi is az angol foci. Best league, és mindig az is lesz, de nem a játékosok miatt hanem a nézők miatt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Leszallhatnal a magas lóról amúgy, primitív ívet kölcsönöz a kopkodesnek.Majd ha megtanulod az értő olvasást és rájössz mikor kire reagálsz és az mit mondott utána 😉Jó ehhez már fáradt vagyok, döntsd el végre mit is állítasz és mellé milyen érved van mert ennek így semmi értelme ha állandóan ugralsz a fokusszalFacepalm olvasd el újra és próbáld értelmezni.És mégis melyik trend alapján jött el a PL sikerkorszaka? 😊Olvasd el akkor mégegyszer amiket írok. Ha meg nem tudod értelmezni akkor hagyjuk 😊Olyan idióta érvet hozol fel hogy az nem igaz 😊Hogyne lehetne.De azt te is tudod, hogy 2 évből meg az égvilágon semmit se lehet kikövetkeztetni.Igen , ez jogos.Ha ebből te ezt következteted ki...Mondjuk az tény, hogy az utóbbi 10 BL-ból 6-t nyertek spanyol csapatok, 2-t angolok, EL-ből pedig 6-3 a spanyoloknak. Összesítve 12-5.Tehát ilyen alapon az AFC East a liga legerősebb csoportja, mert a New England sok Superbowl-t nyert.
Mindenféle mélyelemzés nélkül is ez eléggé impresszív fölény.
Sobri Jóska
somoskovig
Én azt próbáltam megmutatni, hogy a spanyol bajnokság európai kupákban mért erdményesége messze az angolé fölött van. Szerintem ezt sikerült is.
Dekódolva amit írsz: arról nem tettem semmiféle állítást, hogy melyik a legerősebb bajnokság, de az biztos, hogy az elmúlt évtized legeredményesebb bajnoksága vitathatatlanul a spanyol, ha az európai kupagyőzelmeket veszük mérőszámnak.
Sobri Jóska
De egyébként ezt már más is leírta , nem találtad fel a spanyol viaszt.
Ezzel senki nem is vitatkozott.
En annyit mondtam, hogy csak mert a Sevilla nyert ettől meg az elmúlt 2 évben mióta CR eljött a Realbol, a spanyol bajnokság nem sikeresebb mint a PL.
Persze mehetünk vissza 10 évre vagy előtte 20 akkor már kb egál lesz vagy PL fölény.
Csak semmi értelme , mert nem a mostani viszonyt tükrözi hanem a legutóbb felfutott de már leszállóágban levő trendet.
Toca
Vagy mondjuk olyat, hogy franciák a világbajnokok, ha megnyerik a BL-t, akkor a francia labdarúgás a legerősebb...
Sobri Jóska
Kurvara irreleváns az a jelenlegi össze mérésben az, hogy az elmúlt 10 évben mennyit nyert a Real mert CR nincs ott akinek kulcsszerepe volt vagy a Barca mióta kifutott az arany generáció és az elnök elment korai Perezbe, megy a szenvedés.
Meglehet nézni az idei spanyol bajnokságot illetve ahogy kiesett a két nagyágyú.
Persze az angolok se sokkal jobbak idén, de az a különbség amivel a Barca / Real kiemelkedett már nem létezik ( sőt ...).
Toca
Ennyi erővel a PL is egycsapatos bajnokság az idei alapján, nincs big6 meg egyéb hülyeség. Az egyiknél nem veszed a múltat mert már nem aktuális, a másik oldalon meg igen...
FLZOLI
Egycsapatos bajnoksag meg big6 mivan? Ilyenről én nem írtam, ne add a számba.
Trendekről beszélek , te meg arról, hogy azért jobb a spanyol bajnokság, mert 2018-ig jobb volt.
Nem a múltat kérdőjelezem meg, csupán el kell fogadni, hogy perpill egyik spanyol nagy se kiemelkedő sőt ( pláne nem annyira mint amennyire voltak az elmúlt 10 évben).
Nem mondom, hogy erősebb a PL, csupán azt kérdőjelezem meg hogy a Spanyolok most jobbak pláne azt, hogy jobb fele tartanak.
Toca
Én egyszer sem mondtam, hogy ezután nem a PL vagy a Bundás lesz a top bajnokság, csak annyit, hogy a PL best lig mítosza továbbra sem tudom min alapszik. Amúgy hiába nem kiemelkedő, az ótvar formában lévő spanyol harmadik kiutotte a pontrekord közelben teljesítő Pool-t. Tudjuk milyen játékkal, de attól még ez megtörtént
FLZOLI
PL bestligrol meg nem tudom miért velem vitatkozol, én sose mondtam.
Ráadásul BL szempontból kurva mindegy a liga, mert kiesés parharcokra teljesen más kell ha oda akarsz érni. Lásd Pep...
City meg a Spanyol bajnokot ütötte ki, na puff...
Toca
FLZOLI
De vissza ugrok az alaptézisre mert elvesztettelek látom: Spanyol bajnokság és csapatai nem jobbak már mint a PL csapatok 2018 óta, és ha így folytatják ahogy az elmúlt két évben a csapatépítést a következő pár évben se lesznek.
Toca
Mondod ezt ugye úgy, hogy a PL bajnokot a spanyol 3. a 2.-at meg a francia 7. verte ki. Oké
Ki tudja hány év után összejött az angol hazidonto, majd ebből levezetni a jövőt elég vicces, főleg hogy idén mindegyik leszerepelt a nemzetközi porondon. Oké az MU a resztlit apritva sokáig ment...
A Real 1 értelmes csatarra van attól hogy megint top favorit legyen, az Atma hentelese bármikor karcolhat megint. A Barca féle kotyvalek... Lehet egy értelmes edzővel megint osszehoznak valamit, bár vedelmuk nincs.
A Pool amíg tart a Kloop mágia ott lehet, a City bajnokság csapat, a Chelsea fiatal, de hitvány védelemmel, a Tham talán lehet egy Atma-Inter klón, Arsenal... MU...
több mint 5 éve
A Pool 30 éve nem nyertLemaradtal az oromteli hirrol. Bajnok lett a Liverpool. 😛
FLZOLI
De legyen. Akkor te azt akarod mondani, ahol a tobb TOP 5 (10? 25?) jatszik, az a top bajnoksag? Igen?
Jo, ki neked a TOP 5? Messi spanyolban (argentin), CR7 olaszban (portugal). Es ki meg? Lewa nemetben (lengyel), belefer? Vagy o mar csak szezonemeno? Vagy kik? Es ok hol jatszanak? Mert lehet itt mar paran tesznek be PL jatekosokat is. Es Seria A jatekosokat is.
Szoval ezt is vehetjuk, de nem biztos, hogy a vegen nem az jon ki mint az elobb. Van a Madrid, a Barca, a Munchen, es utana a tobbiek inkabb eladnak a legmagasabb polcon. Lewa peldaul Dortmundi volt, es csak a penz miatt ment at. Bajnok volt o ott is, igazabol legjobb evukben vittek a bajnoksag melle a kupat is (Lewa akkor is mesterharmast vert a Munchennek ha jol mondom. Meg is vettek.)
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Majd ha megtanulod az értő olvasást és rájössz mikor kire reagálsz és az mit mondott utána 😉Jó ehhez már fáradt vagyok, döntsd el végre mit is állítasz és mellé milyen érved van mert ennek így semmi értelme ha állandóan ugralsz a fokusszalFacepalm olvasd el újra és próbáld értelmezni.És mégis melyik trend alapján jött el a PL sikerkorszaka? 😊Olvasd el akkor mégegyszer amiket írok. Ha meg nem tudod értelmezni akkor hagyjuk 😊Olyan idióta érvet hozol fel hogy az nem igaz 😊Hogyne lehetne.De azt te is tudod, hogy 2 évből meg az égvilágon semmit se lehet kikövetkeztetni.Igen , ez jogos.Ha ebből te ezt következteted ki...Mondjuk az tény, hogy az utóbbi 10 BL-ból 6-t nyertek spanyol csapatok, 2-t angolok, EL-ből pedig 6-3 a spanyoloknak. Összesítve 12-5.Tehát ilyen alapon az AFC East a liga legerősebb csoportja, mert a New England sok Superbowl-t nyert.
Mindenféle mélyelemzés nélkül is ez eléggé impresszív fölény.
Sobri Jóska
somoskovig
Én azt próbáltam megmutatni, hogy a spanyol bajnokság európai kupákban mért erdményesége messze az angolé fölött van. Szerintem ezt sikerült is.
Dekódolva amit írsz: arról nem tettem semmiféle állítást, hogy melyik a legerősebb bajnokság, de az biztos, hogy az elmúlt évtized legeredményesebb bajnoksága vitathatatlanul a spanyol, ha az európai kupagyőzelmeket veszük mérőszámnak.
Sobri Jóska
De egyébként ezt már más is leírta , nem találtad fel a spanyol viaszt.
Ezzel senki nem is vitatkozott.
En annyit mondtam, hogy csak mert a Sevilla nyert ettől meg az elmúlt 2 évben mióta CR eljött a Realbol, a spanyol bajnokság nem sikeresebb mint a PL.
Persze mehetünk vissza 10 évre vagy előtte 20 akkor már kb egál lesz vagy PL fölény.
Csak semmi értelme , mert nem a mostani viszonyt tükrözi hanem a legutóbb felfutott de már leszállóágban levő trendet.
Toca
Vagy mondjuk olyat, hogy franciák a világbajnokok, ha megnyerik a BL-t, akkor a francia labdarúgás a legerősebb...
Sobri Jóska
Kurvara irreleváns az a jelenlegi össze mérésben az, hogy az elmúlt 10 évben mennyit nyert a Real mert CR nincs ott akinek kulcsszerepe volt vagy a Barca mióta kifutott az arany generáció és az elnök elment korai Perezbe, megy a szenvedés.
Meglehet nézni az idei spanyol bajnokságot illetve ahogy kiesett a két nagyágyú.
Persze az angolok se sokkal jobbak idén, de az a különbség amivel a Barca / Real kiemelkedett már nem létezik ( sőt ...).
Toca
Ennyi erővel a PL is egycsapatos bajnokság az idei alapján, nincs big6 meg egyéb hülyeség. Az egyiknél nem veszed a múltat mert már nem aktuális, a másik oldalon meg igen...
FLZOLI
Egycsapatos bajnoksag meg big6 mivan? Ilyenről én nem írtam, ne add a számba.
Trendekről beszélek , te meg arról, hogy azért jobb a spanyol bajnokság, mert 2018-ig jobb volt.
Nem a múltat kérdőjelezem meg, csupán el kell fogadni, hogy perpill egyik spanyol nagy se kiemelkedő sőt ( pláne nem annyira mint amennyire voltak az elmúlt 10 évben).
Nem mondom, hogy erősebb a PL, csupán azt kérdőjelezem meg hogy a Spanyolok most jobbak pláne azt, hogy jobb fele tartanak.
Toca
Én egyszer sem mondtam, hogy ezután nem a PL vagy a Bundás lesz a top bajnokság, csak annyit, hogy a PL best lig mítosza továbbra sem tudom min alapszik. Amúgy hiába nem kiemelkedő, az ótvar formában lévő spanyol harmadik kiutotte a pontrekord közelben teljesítő Pool-t. Tudjuk milyen játékkal, de attól még ez megtörtént
FLZOLI
PL bestligrol meg nem tudom miért velem vitatkozol, én sose mondtam.
Ráadásul BL szempontból kurva mindegy a liga, mert kiesés parharcokra teljesen más kell ha oda akarsz érni. Lásd Pep...
City meg a Spanyol bajnokot ütötte ki, na puff...
Toca
FLZOLI
De vissza ugrok az alaptézisre mert elvesztettelek látom: Spanyol bajnokság és csapatai nem jobbak már mint a PL csapatok 2018 óta, és ha így folytatják ahogy az elmúlt két évben a csapatépítést a következő pár évben se lesznek.