Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Itten van a nyakamon a BL-döntő, és még mindig nem tudtam eldönteni, kinek szurkoljak. Ilyen még nem vót.Drukkolj a jó meccsnek! 😊
nagylaza
több mint 5 éve
Labdan tényleg Istanbul volt? 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Itten van a nyakamon a BL-döntő, és még mindig nem tudtam eldönteni, kinek szurkoljak. Ilyen még nem vót.Én inkább a Bayernnek.
nagylaza
több mint 5 éve
Látom most is igazi szagértőket hoztak az emnétyre. Csak nehogy Crazy Jenő kommentáljon, mert akkor inkább hang nélkül nézemSzerencsére Hajdú B
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Itten van a nyakamon a BL-döntő, és még mindig nem tudtam eldönteni, kinek szurkoljak. Ilyen még nem vót.Egyiknek se. 😊
nagylaza
Bár amennyire a Bayern rühellem.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Itten van a nyakamon a BL-döntő, és még mindig nem tudtam eldönteni, kinek szurkoljak. Ilyen még nem vót.
több mint 5 éve
szigorúan szakmai szempontok szerint szóltamEzek szerint még nem jártál a budafoki borfesztiválon. Nekem a kedvencem.én meg akkor sem fogok nekik szurkolni, ha underdogok lesznek.egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.Kövezz meg, de újbudaiként kifejezetten drukkolok ennek a Budafoknak, szimpatikus ahogy építkeztek, saját erőből jutottak fel, nem is játszanak rosszul és szinte csak magyarok vannak a keretben, sok okot nem adtak az utálatra
nagylaza
r.baggio
Prukner elvezette őket harmadosztályúként a kupaelődöntőbe, megnyerte a harmadosztályt is, az MB2-ben meg egy nem túl erősen sikerült negyed szezon után kirúgták. hálátlan köcsögök.
slowmotion
Na, ugye!
nagylaza
több mint 5 éve
Látom most is igazi szagértőket hoztak az emnétyre. Csak nehogy Crazy Jenő kommentáljon, mert akkor inkább hang nélkül nézem

több mint 5 éve
Ezek szerint még nem jártál a budafoki borfesztiválon. Nekem a kedvencem.én meg akkor sem fogok nekik szurkolni, ha underdogok lesznek.egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.Kövezz meg, de újbudaiként kifejezetten drukkolok ennek a Budafoknak, szimpatikus ahogy építkeztek, saját erőből jutottak fel, nem is játszanak rosszul és szinte csak magyarok vannak a keretben, sok okot nem adtak az utálatra
nagylaza
r.baggio
Prukner elvezette őket harmadosztályúként a kupaelődöntőbe, megnyerte a harmadosztályt is, az MB2-ben meg egy nem túl erősen sikerült negyed szezon után kirúgták. hálátlan köcsögök.
slowmotion
Na, ugye!
több mint 5 éve
közben érik az edzőváltás Kaposváron még akkor is, ha az első csákvári gól les volt
több mint 5 éve
én meg akkor sem fogok nekik szurkolni, ha underdogok lesznek.egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
nagylaza
r.baggio
több mint 5 éve
Elvileg abszolút igazad van. Gyakorlatilag: nem jött be.A 2015-ös létszámcsökkentés előtt rendszeresek voltak az olyan szezonok, amikor legalább 1 csapatGrat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.de azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem bír el az ország egy 16 csapatos első osztályt?
nagylaza
shawnka
- Csődbe ment, nem fejezte be a szezont
- Majdnem csődbe ment, hónapokig nem fizetett a játékosoknak
- Nagyon durván kilógott lefelé
Nagyon sok teljesen érdektelen, unalmas meccs is volt, főleg az olyan csapatok részéről, akik sem a dobogóra nem fértek oda, sem kiesni nem tudtak.
Kevés jó dolog történt a magyar futballban, de az NB1-es létszámcsökkentés egy nagyon jó döntés volt, még ha nagyon visszás eredményekkel is járt, mint a megyeszékhelyek kizárása azon a nyáron (Pécs, Kecskemét, Nyíregyháza). A másod- és a harmadosztályra is ráférne egy csökkentés.
Kampman
több mint 5 éve
A 2015-ös létszámcsökkentés előtt rendszeresek voltak az olyan szezonok, amikor legalább 1 csapatGrat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.de azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem bír el az ország egy 16 csapatos első osztályt?
nagylaza
shawnka
- Csődbe ment, nem fejezte be a szezont
- Majdnem csődbe ment, hónapokig nem fizetett a játékosoknak
- Nagyon durván kilógott lefelé
Nagyon sok teljesen érdektelen, unalmas meccs is volt, főleg az olyan csapatok részéről, akik sem a dobogóra nem fértek oda, sem kiesni nem tudtak.
Kevés jó dolog történt a magyar futballban, de az NB1-es létszámcsökkentés egy nagyon jó döntés volt, még ha nagyon visszás eredményekkel is járt, mint a megyeszékhelyek kizárása azon a nyáron (Pécs, Kecskemét, Nyíregyháza). A másod- és a harmadosztályra is ráférne egy csökkentés.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Pjanic barcelonai karrierje is 15 napot várat még magára, miután elkapta a koronavírust.
több mint 5 éve
Még a 12 is sok pláne, hogy a csapatok nagy részét így is állami pénzből pumpálják fel.Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.de azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem bír el az ország egy 16 csapatos első osztályt?
nagylaza
shawnka
több mint 5 éve
egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
nagylaza
r.baggio
Ne hülyéskedj, dehogy kövezlek meg. Én is drukkolok nekik. (A gyerekkoromat a XI. kerületben töltöttem, sokszor megfordultam Budafokon is.)egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
nagylaza
r.baggio
több mint 5 éve
minek? 12 csapatnyi magyar sincs ....Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.de azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem bír el az ország egy 16 csapatos első osztályt?
nagylaza
shawnka
arról nem is beszélve hogy így is "sok" a meccs olyan klasszis csapatoknak mint a Fradi vagy a Vidi
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szép szép amit csinálnak, de régen minden jobb volt!egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
nagylaza
r.baggio
több mint 5 éve
Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.de azt amúgy lehet tudni, hogy miért nem bír el az ország egy 16 csapatos első osztályt?
nagylaza
Szerkesztette: shawnka
több mint 5 éve
egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Mi volt?
Szánalmas.
Kenny
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Nem tudom mi volt (levettem a hangot), de elég nehéz lenne kihagyni. Sajnos.
Szánalmas.
Kenny
több mint 5 éve
egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Minek nézel felvezető műsort? 🙂
Szánalmas.
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
egy BL döntőt is ezzel a kibaszott koronavirussal felvezetni.Szánalmas.
több mint 5 éve
Nagy.Zsóri ritkán lő gólt, de ha igen akkor az szép 😊Tipikus lő nagy gond aztán 5 fos meccs.
Heisman Trophy
Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.Mekkora?
nagylaza
Toca
több mint 5 éve
Zsóri ritkán lő gólt, de ha igen akkor az szép 😊Tipikus lő nagy gond aztán 5 fos meccs.
Heisman Trophy
Grat a Budafoknak. De. Megint belegondoltam, hogy a kőkorszakban egy Gázszer vagy Akasztó feljutása az NB1-be mekkora szenzi volt. Most pedig: Budafok, Felcsút, Kisvárda, Paks, Mezőkövesd. Miközben csak 12 csapatos a bajnokság.Mekkora?
nagylaza