Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
jó. egy ilyen ronaldoért meg messiért sima liba a 100m+ mert annyit egymagukban vissza is hoznak kb. : D de egy kapust nemár. Van sok tehetség. Jól szervezett védelemmel meg kp val nem kell elite kapus.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Túlgondolva, igazából egyik játékos sem ér annyit, amennyiért klubot váltanak manapság totál átlag játékosok, és fizetéseket sem érdemelnének annyit, amennyit kapnak.az lehet, hogy van aki ad értük többet. De az magán vélemény, hogy egyik sem ér annyit.nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : Dlol. Neuer, Donnarumma, De Gea simán. Buffon is 40 felett volt anno.
ano92
Amadeus91
ano92
De ugye erre mondják, hogy mindenki annyit ér, amennyit adnak érte.
Innentől kedves egészségére pl. a MU-nak hogy 100+ milliót fizet egy játékosért.
több mint 8 éve
az lehet, hogy van aki ad értük többet. De az magán vélemény, hogy egyik sem ér annyit.nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : Dlol. Neuer, Donnarumma, De Gea simán. Buffon is 40 felett volt anno.
ano92
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 916
nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : Dlol. Neuer, Donnarumma, De Gea simán. Buffon is 40 felett volt anno.
ano92
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Atletico jol megszivta.Vegig nyomott,a vegen buntetobol vezetest szereztek majd az alaves kiegyenlitett...oriasi volt
több mint 8 éve
JéBé
7 035
A Bologna saját összefoglalójának az első fele gyakorlatilag mind Ádámhoz kötődik, jól játszott nagyon. Korai még de féltem hogy az elején bedarálódik onnan meg nehéz már visszaküzdenie magát, csak így tovább.
több mint 8 éve
Négyet rúgtunk idegenbe és alig nyertünk,ezért szép az olasz foci 😀
több mint 8 éve
www.origo.hu/sport/focivilag/20160822-nagy-adam-bologna-crotone-bemutatkozas-foci-serie-a.htmlNagy Ádám kurvajólesz. Mondhat akárki akármit, nagyon jól tette, hogy a Bolognába ment 😀Nem tudtam nézni, jó volt?
ano92
JayB
itt azt írják igen
több mint 8 éve
JéBé
7 035
Nagy Ádám kurvajólesz. Mondhat akárki akármit, nagyon jól tette, hogy a Bolognába ment 😀Nem tudtam nézni, jó volt?
ano92
több mint 8 éve
hidd el én is, de azért nekünk ott van egy Komló...én csak azt sajnálom, hogy a Rákóczi meg a Munkás nem került egy csoportba.hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit...friss cikk, már benne is van, hogy rúgtunk egy 4-est a Méhkeréknek😊
...nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
valogatott.blog.hu/2016/08/21/nb_iii_indul_a_buli
ozibozi
jah és Fradi-Mezőkövesd 2-2 😀 😀 😀
NB2
no de sebaj, majd kimegyek jól Csepelre.
slowmotion
nem szeretjük őket sem😊
több mint 8 éve
én csak azt sajnálom, hogy a Rákóczi meg a Munkás nem került egy csoportba.hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit...friss cikk, már benne is van, hogy rúgtunk egy 4-est a Méhkeréknek😊
...nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
ozibozi
NB2
no de sebaj, majd kimegyek jól Csepelre.
több mint 8 éve
Bárki bármit mond, ennek a Realnak van a legjobb kerete jelenleg a világon. Mondjuk egy James <> Alaba csere még ezen is sokat dobna, de eddig ez elég pozitív.
(És a vicc az egészben, hogy az angolok és a PSG még így is 60-70 milliókat szórna el a Morata, Isco, James trióra, akik abszolút csereemberek egy teljesen egészséges keretnél...)
több mint 8 éve
soha szebb napot. Nyert a Milan és kiszopott a sinter 😀
több mint 8 éve
hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit...friss cikk, már benne is van, hogy rúgtunk egy 4-est a Méhkeréknek😊
ozibozi
több mint 8 éve
Nagy Ádám kurvajólesz. Mondhat akárki akármit, nagyon jól tette, hogy a Bolognába ment 😀
több mint 8 éve
nemhiszem, hogy Donnarumát elküldenék. Most szerintem szükségünk van nagyon egy ilyen "30 évig egy csapatban játszok és baszott nagy legenda vagyok" emberre : D De amúgy ilyen 40 millio eurót mondjuk egyik kapus sem ér meg : DSzép meccs volt, simán 5 gól is benne volt, csak el lett faszolva. Niang is hagyott ki, volt pár szar megoldás, fölé püfölés. De egy ilyen 5:2 simán benne volt a meccsben. : D
több mint 8 éve
Kampman
28 366
Ha Baccát és Donnarummát nem szipkázzák el a következő 10 napban, simán meglehet megint a 10. hely.
több mint 8 éve
Kampman
28 366
Mikor volt vajon utoljára olyan, hogy a Serie A-ban két magyar játékos kezdő? Szerintem soha. 😊2011 környékén ott volt Rudolf és Koman is a Bariban meg a Sampdoriában
Jughead
több mint 8 éve
ozibozi
17 227
hiánypótló remek írás, főleg azoknak akik nem követik már a magyar focit......nekem amúgy régi mániám volt, hogy ha 1 stadion árából rendet csinálnának az alsóbb osztályokban pár évre, az sokkal hasznosabb lehetett volna, ha valóban a foci rendbetétele lett volna a cél, nem pedig a pénz ellopásának eszköze egy szűk kör részére...
több mint 8 éve
az nem biztos, hogy bejön. volt is valami hasonló film: en.wikipedia.org/wiki/Celtic_PrideLégy szíves kezdj el a Skinsnek a Giantsnek s a Boysnak szurkolni minden Eagles fan érdekében. Köszi😛 😉ezen már sajna én is elgondolkoztam : D dehát így tökéletes az élet.óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILANneked minden sportban szopik a csapatod már évek óta úgy látom :d
ano92
eaglesmcnabb
ano92
dande
több mint 8 éve
Jughead
5 231
Mikor volt vajon utoljára olyan, hogy a Serie A-ban két magyar játékos kezdő? Szerintem soha. 😊
több mint 8 éve
Remélem mindenki látta a Milant ma, na, amikor a világ legjobb csapatáról beszélünk, róluk van szó! OKTATTUNK!😀
Stez
több mint 8 éve
Légy szíves kezdj el a Skinsnek a Giantsnek s a Boysnak szurkolni minden Eagles fan érdekében. Köszi😛 😉ezen már sajna én is elgondolkoztam : D dehát így tökéletes az élet.óhóhóhóh BASSZAD NEKI MILANneked minden sportban szopik a csapatod már évek óta úgy látom :d
ano92
eaglesmcnabb
ano92
több mint 8 éve
Donnarumma 4eva!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...