NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Köszönjük a partjelzőnek a -2 pontot. Miért is sikerülne csak egyszer az életben jól kezdeni egy bajnokságot, miért is sikerülne...
több mint 8 éve
Jobb volt a Pool eddig, de ezt a szerencsétlen 11-st......... mondjuk a legkevésbé az zavar ha második kedvenc angol csapatomtól kapunk ki de azért nem bánnám ha sikerülne X-re hozni.
több mint 8 éve
Cou rengeteget önzőzik. Vorm meg egyenlőre kifog mindent.ebben nincs semmi újdonság 😀
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Cou rengeteget önzőzik. Vorm meg egyenlőre kifog mindent.
több mint 8 éve
Nos akkor kezdjük is meg a PL-t egy hét meccsével!
több mint 8 éve
szélsőként játszatta Rodzsi, de előtte középhátvédet játszott az előző klubjábanGomez szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal szélső hátvéd (illetve egyik legtehetségesebb fiatal angol), csak ő is annyit sérült... Shaw jut róla eszembe, kicsit féltem, mennyire fogja bírni a strapát.Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Matip és Lovren megoldja -- amíg a horvát meg nem sérül. 😊 :fingerscrossed:
Ha ez megtörténik, végképp szarban lesz szerintem a Pool, ami a védelmét illeti. Sakhóval is, nélküle meg..
Stez
Egyébként ez van, ha egy játékos mindenhonnan elkésik a felkészülési időszak alatt.
Most megeheti amit főzött magának.
Általánosságban véve szerintem bőven túl van értékelve Sakho, mert a szurkolók imádják. Az imádatot félretéve azért messze nem pótolhatatlan játékos, mert iszonyat sokat hibázik ő is, már amikor éppen egészséges. Persze cserének tök jó lenne.
Ha emiatt Joe Gomez kap majd néhány meccset CB poszton, annak még örülni is fogok.
Mikey
Stez
több mint 8 éve
Most te esel ki vagy a City?dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesek akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Group K : sinter, spárta prága, SOUTHAMPTON, hapoel sör-sheva
jól lesz még az I, meg a C, H, F, A csoport is szerintem a nevek alapján
Heisman Trophy
Coolearie
Heisman Trophy
Coolearie
Telefon automata korrektelő átírta. Egy jó meccse lesz a Borussia Parkban a Gladbacknak akkor szorul a hurok, főleg ha netán elkapják a Barcat, a City meg kikapMost te esel ki vagy a City?dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesik akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Most te esel ki vagy a City?dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesek akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Gomez szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal szélső hátvéd (illetve egyik legtehetségesebb fiatal angol), csak ő is annyit sérült... Shaw jut róla eszembe, kicsit féltem, mennyire fogja bírni a strapát.Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Matip és Lovren megoldja -- amíg a horvát meg nem sérül. 😊 :fingerscrossed:
Ha ez megtörténik, végképp szarban lesz szerintem a Pool, ami a védelmét illeti. Sakhóval is, nélküle meg..
Stez
Egyébként ez van, ha egy játékos mindenhonnan elkésik a felkészülési időszak alatt.
Általánosságban véve szerintem bőven túl van értékelve Sakho, mert a szurkolók imádják. Az imádatot félretéve azért messze nem pótolhatatlan játékos, mert iszonyat sokat hibázik ő is, már amikor éppen egészséges. Persze cserének tök jó lenne.
Ha emiatt Joe Gomez kap majd néhány meccset CB poszton, annak még örülni is fogok.
Mikey
több mint 8 éve
dehogy verik ki a Southamptomot, de ha már a city is kiesek akkor essen ki a többi is mi ?EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
dr0725
482
a fener nemigen szokott vitézkedni európában, sztem max a feyenord lephet meg, ha komolyan veszik a srácok | (és mivel valószínűleg itt fog majd játszani memphis, lingard, rashford stb aki nem fér be ők komolyan fogják) | , ha nem akkor meg tökmind1EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
Coolearie
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/08/26/uefa_bl_valtozas_topligak/ez így nagyon alá vág a kelet-európai országoknak
empty taxi
valahogy 3 éve nem ez a folyamat volt látható, de a pénz beszél😕
több mint 8 éve
EL-csoportkör :Az Inter meg a Praha kiveri a Southamptont mint a szar. Szerintem a United sem fog első helyen végezni, a Fener megelőzi őket. De az United szerintem nagynehezen ott lesz a döntőbe.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
sssssimán. csak úgy csattogtak az árazógépek 😊hoppá.De azt se feledd, hogy a Monaco, hogy beárazta az isteni spanyol ligát!!! Francia bajnokság >> Spanyol
most a román bajnokság beárazta a Premier League-et?
slowmotion
Duff
több mint 8 éve
EL-csoportkör :Group K : sinter, spárta prága, SOUTHAMPTON, hapoel sör-sheva
több mint 8 éve
Duff
3 133
hoppá.De azt se feledd, hogy a Monaco, hogy beárazta az isteni spanyol ligát!!! Francia bajnokság >> Spanyol
slowmotion
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Az egyébként megvan mindenkinek, hogy Thierry Henry a belga válogatottnál Roberto Martínez egyik asszisztense lett? #asztakurva
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Matip és Lovren megoldja -- amíg a horvát meg nem sérül. 😊 :fingerscrossed:
Stez
több mint 8 éve
Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.I don't have a clue
Stez
Liverpool Fc
több mint 8 éve
index.hu/sport/futball/2016/08/26/uefa_bl_valtozas_topligak/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Korábban ugye pedzegettük a Liverpool védelmét. No, Sakho – akivel azért sokan kezdőként számoltak – olannyira elásta magát Kloppnál, hogy állítólag a Stoke-ba megy.Ha ez megtörténik, végképp szarban lesz szerintem a Pool, ami a védelmét illeti. Sakhóval is, nélküle meg..
több mint 8 éve
hoppá.nem. angol csapatok szokása kiszopni a BL-ből/EL-ből, pl. tavaly 3.selejtező kör EL : West Ham bukik (szintén) az Astra ellen, tevelay EL play-off kör : szegény southamptonom bukik a majdnem Mu-t verő Mütyürlland ellen, ManU : tavaly úgy lettek harmadikok, hogy kikaptak a PSV-től és a Wolfsburgtól ( 😊 ), utolsó fordulóban egy nyamvadt gólt nem tudtam lőni egy Rodríguez (aki szélső és sokat támad), Naldo, Dante, Jung védelem ellen (akiknek gyakran segített mondjuk Luiz Gustavo, és Guillavogui)
slowmotion
több mint 8 éve
hoppá.Nem lehet mindenki olyan erős, mint a Roma!
slowmotion
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 918
hoppá.hát most mondd meg
slowmotion
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
hoppá.most a román bajnokság beárazta a Premier League-et?