Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Mbappét lehet fel kellene világosítani h nem az a cél h Neuer ölébe rúgja a lasztit, nem az 1. eset ma.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
De megint Texans hazai meccsel nyitunk, ami tudod mit jelent.Hangot tudnak generálni de nem tudják megoldani hogy a nagycsöcsű szőke legalább viruálisan befusson?Várjátok már ki a januárt, nincs az olyan messze. 😊
Tactful Cactus
iktriad
több mint 5 éve
Comant vajon miért hozta le? Mvp volt kb...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hangot tudnak generálni de nem tudják megoldani hogy a nagycsöcsű szőke legalább viruálisan befusson?majd ha a brazzers elég pénzt tesz le az asztalra, hogy sponzor legyen
Tactful Cactus
undorító ez a mesterséges atmo így is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Panzer rollen in Lisabon vor 🤪inkább egy ilyet akkor
warr_b
több mint 5 éve
Hangot tudnak generálni de nem tudják megoldani hogy a nagycsöcsű szőke legalább viruálisan befusson?Várjátok már ki a januárt, nincs az olyan messze. 😊
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Neki legalább nem csak egy perc áll rendelkezésre lehet azért"Most jobb a Bayern." Bátor kijelentés Hajdú B.-től...Csak a tényeket mondja. Ritka az ilyen közszolgálati tévékben manapság...
nagylaza
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
"Most jobb a Bayern." Bátor kijelentés Hajdú B.-től...Csak a tényeket mondja. Ritka az ilyen közszolgálati tévékben manapság...
nagylaza
több mint 5 éve
Hangot tudnak generálni de nem tudják megoldani hogy a nagycsöcsű szőke legalább viruálisan befusson?Erre azért sztem találsz bőven tartalomszolgáltatót, ráadásul a VR korában még élethűbb lehet a történet 😀
Tactful Cactus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Panzer rollen in Lisabon vor 🤪

több mint 5 éve
Hangot tudnak generálni de nem tudják megoldani hogy a nagycsöcsű szőke legalább viruálisan befusson?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Biztos voltam benne, hogy 90 perc alatt nem lesz gól. Tévedtem volna?Én se vártam sokat.
nagylaza
több mint 5 éve
"Most jobb a Bayern." Bátor kijelentés Hajdú B.-től...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Na végre meccs van.
több mint 5 éve
Kimpembe milyet mentett ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Na egy (volt) PSG játékostól jött a gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Biztos voltam benne, hogy 90 perc alatt nem lesz gól. Tévedtem volna?
több mint 5 éve
Kehrer eddig se volt jó de most szépen otthagyták... Innen lehet felporog a BM és kivegzi a kinyilo PSG-t
több mint 5 éve
Black Lives Matter örülhet 😊Beraktam volna a Niggaz in Paris számot, de csak ha a PSG nyer
NB2
több mint 5 éve
Kimmichnek helyen vannak tokei
több mint 5 éve
Wohoooo
több mint 5 éve
Erről van itt nagybaszó 😆

több mint 5 éve
Black Lives Matter örülhet 😊
több mint 5 éve
Kimmich kurva okos jatekos
több mint 5 éve
Kezdenek elszabadulni az indulatok 😄Neymar jelenléte alapvetően kihozza mindenkiből az állatot
warr_b