NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...Balfasz kommentátor nem tudja melyik oldal melyik, de igen, amíg a Bologna svéd jobbhátvédjét ápolták, Ádám ment hátra a helyére.
JayB
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dugo93
4 234
Ajánlom mindenkinek EU2 (jó, hogy visszatért a T-Home-osknak is végre).Van megint? 😮
alatriste
Asszonypajti nagyon fog neki örülni, most már újra az első 7 csatornából választhat műsort. | Sport1, Sport2, EUSport1, EUSport2, M4, M5, SportM 😀 |
több mint 8 éve
45 millióért egy nímand portugálért. Az Inter megindult fölfelé.... 😊
több mint 8 éve
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...azt majd Kádár fog ott a jövő héttől 😊
JayB
közben Gula kezdett a Lipcse első meccsén (Kalmár a kispadon ült végig), meg a Palermo két magyarja is játszott, szóval azért vannak jó hírek
Fiolát vihetné még el a Hertha, meg remélhetően Nikolics nem követi Korhutot Izraelbe...
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Jughead
5 231
Egyrészt múlt héten a Gazetta éltette másrészt nyugodjunk meg nem ez a meccs győzte meg az edzőjét arról hogy nincs szükség rá. 😊
több mint 8 éve
JéBé
7 035
A mezőny egyik legjobbja volt előző héten, semmit nem jelent hogy most nem kezdett. Állítólag balhátvédet is játszott ma...
több mint 8 éve
ozibozi
17 228
jah, reméljük többet már nem kapnak
több mint 8 éve
én még úgy tudtam hogy a védekezés az erőssége, nem a gólok és gólpasszok az ő világa.Lehet kint más szerepköre lesz, de a múlt meccsen is azért cserélték le mert támadni kellett már...Azért gondolta volna az egyszerű szurkoló hogy mikor ha nem idegenben van rá szükség... Be is állt most látom.Jah, beállt, mikor előrefelé akart cserélni Donadoni. Maga Ádám nyilatkozta, hogy itt támadóbb szerepet szánnak neki, mint amiben eddig focizott.
ozibozi
Madden hates me.
több mint 8 éve
ozibozi
17 228
én még úgy tudtam hogy a védekezés az erőssége, nem a gólok és gólpasszok az ő világa.Lehet kint más szerepköre lesz, de a múlt meccsen is azért cserélték le mert támadni kellett már...Azért gondolta volna az egyszerű szurkoló hogy mikor ha nem idegenben van rá szükség... Be is állt most látom.
több mint 8 éve
2 dolog:Hát a Torino nagyobb csapat mint a Crotone.Nagy Ádám se kezdő már...BEÁRAZTÁK A MAGYAROKAT! 8D
ozibozi
Stez
Coolearie
1. Dzemaili személyében egy elég jó playát igazoltak Ádám posztjára
2. A Bologna idegenben hagyományosan antifocit játszik. Az nem igazán Ádám világa.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Hát a Torino nagyobb csapat mint a Crotone.Nagy Ádám se kezdő már...BEÁRAZTÁK A MAGYAROKAT! 8D
ozibozi
Stez
több mint 8 éve
Nagy Ádám se kezdő már...BEÁRAZTÁK A MAGYAROKAT! 8D
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 228
Nagy Ádám se kezdő már...
több mint 8 éve
Elég homár ez a Barca mez.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ozibozi
17 228
Nikolic lőtt kettőt még az izraeli kaland előtt? Pedig legtöbbször nem játszatják azt akit eladnak nehogy megsérüljön...
több mint 8 éve
Azért Caballero még tud meglepetéseket okozni. Há bazdmeg majd agyvérzést kaptam.
több mint 8 éve
Gulácsi jól kezdte eddig a bundásliga debütálást.Megkapta első gólját is, bár nem tehetett róla, erős lövés a 16oson belülről és az ötösön belül álló támadón még talán meg is pattant. De már 1-1. Kurva jó meccs!!! 😀
alatriste
Ajánlom mindenkinek EU2 (jó, hogy visszatért a T-Home-osknak is végre).
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Gulácsi jól kezdte eddig a bundásliga debütálást.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
amikor a Dzsuventösz házi gólkirálya egy világtalan védekező középpályás. na az priceless, minden másra ott a MasterCard.Mióta itt a dagadt ez az első jó mercatonk.Jól igazoltunk,csak ezt a Cerci gyereket nem kéne idehozni.Tegnap is kifejezetten jól játszottunk szerintem.Juve az más szint nyilván.Remélem idén összejön az EL legalább.
slowmotion
több mint 8 éve
amikor a Dzsuventösz házi gólkirálya egy világtalan védekező középpályás. na az priceless, minden másra ott a MasterCard.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
91:46-kor ment be a labda....meg a 2 percen is belul van. Nem ertem miert fakadtal ki a 4 percre.Felőlem olyan képet mutogatsz, szerintem meg jó pár millió PL néző is azt mondja hogy 4 perc hosszabbítást minek adott? Amikor alig állt a játék. 2 perc bőven elég lett volna.Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.te sem követed olyan régóta a PL-t 😊
Nem is értettem azt a 4 perc hosszabbítást...
Coolearie
i631.photobucket.com/albums/uu38/lenintiger/until-we-score.jpg
ZERO_L
Nem, Nem és Nem..Mondj nemet.
Coolearie
több mint 8 éve
Felőlem olyan képet mutogatsz, szerintem meg jó pár millió PL néző is azt mondja hogy 4 perc hosszabbítást minek adott? Amikor alig állt a játék. 2 perc bőven elég lett volna.Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.te sem követed olyan régóta a PL-t 😊
Coolearie
ZERO_L
Nem, Nem és Nem..Mondj nemet.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.te sem követed olyan régóta a PL-t 😊
Coolearie
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Megérdemelte volna a Hull City nagyon azt az 1 pontot.Nem is értettem azt a 4 perc hosszabbítást...
több mint 8 éve
Köszönjük a partjelzőnek a -2 pontot. Miért is sikerülne csak egyszer az életben jól kezdeni egy bajnokságot, miért is sikerülne...többször is kezdtük brutálisan, akkor se jött össze aminek kellett 😕
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!