Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
jaj."Nomen est omen" jeligére Paredes eddig parádés indításokat mutat be.ilet en is tudok
empty taxi
A bal felsoben ott a Spoiler. TIZI PAR-BAY lesz a vege.
ulpianus
több mint 5 éve
"Nomen est omen" jeligére Paredes eddig parádés indításokat mutat be.ilet en is tudok
empty taxi
A bal felsoben ott a Spoiler. TIZI PAR-BAY lesz a vege.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Lewa már két gólt érdemelt volna...Müller milyen labdát adott neki másodiknál
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lewa már két gólt érdemelt volna...Gólokat lőni kell, nem érdemelni.
warr_b
több mint 5 éve
Jah, akkor a franciák szokás szerint majd megadják magukat? 😄😆Kicsit fel kéne pörögnie a fricceknek...Dehogy kell, abból általában csak baj volt a történelemben
warr_b
Gergőbácsi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
De kar h ahogy Silva elesett nem pattant rá kezére. Jöhetett volna var bácsi és egy véget nem erő vita h tizi vagy nem 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lewa már két gólt érdemelt volna...

több mint 5 éve
Kicsit fel kéne pörögnie a fricceknek...Dehogy kell, abból általában csak baj volt a történelemben
warr_b
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Kicsit fel kéne pörögnie a fricceknek...

több mint 5 éve
A Vasas-Hali és az Újpest-Budafok után elég furi nézni. Úgy értem, sokkal kevesebb a néző😊
több mint 5 éve
Ezt a Davies sárgát azért nem értem mert Kehrer eléggé lökte le a földre
több mint 5 éve
Jó ez a PSG, simán jobban játszanak, hiába csak az egyéni villanasra építenek
több mint 5 éve
Vannak bajok hátulJön is a csere sérülés miatt. Süle elvileg az egyik leggyorsabb középhátvéd
gamerkr
több mint 5 éve
Mbappe h tette oda Neymarnak
több mint 5 éve
Vannak bajok hátul
több mint 5 éve
Felfutó hatvedeknek eddig nem sikerült jó labdát adni mikor beindultak
több mint 5 éve
Mia san miaBe kene huzni, fel kell rakni az i-re a pontot.
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
"Nomen est omen" jeligére Paredes eddig parádés indításokat mutat be.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Eddig veszélyesebb a psg
több mint 5 éve
Lesz itt gól?
több mint 5 éve
Szerintem történjen valami és idén az aranylabda mellett ezt a címet se osszák ki 😉 😛Én már a 2016-os EB-döntőn indítványoztam, hogy az UEFA büntetésből senkinek ne adja át a kupát, annyira szar meccs volt.
dande
több mint 5 éve
Szerintem történjen valami és idén az aranylabda mellett ezt a címet se osszák ki 😉 😛
több mint 5 éve
Látom most is igazi szagértőket hoztak az emnétyre. Csak nehogy Crazy Jenő kommentáljon, mert akkor inkább hang nélkül nézemEgyébként van egy olyan gyanúm h az MTVA sportszerkesztőségében dolgozik Seal.
kapitnono
Mert h mi a fene tartja Jenőt képernyőn azon kívül h "we're never gonna survive unless we get a little Crazy"?
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mia san mia
több mint 5 éve
Itten van a nyakamon a BL-döntő, és még mindig nem tudtam eldönteni, kinek szurkoljak. Ilyen még nem vót.vagy ne szurkolj senkinek.
nagylaza
mondjuk nem szeretem a bajorokat, de ha valaki megérdemli, akkor azok ők - száz százalékosan jutottak el a döntőig, és két gólnál közelebb csak az Olympiakosz került, és ők is Pireuszban.
meg Párizsban jók a programok, csak sok ott a köcsög.