Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Végül is egy olyan felújítás mint amit Újpesten csináltak elképzelhetőPedig lesz ebben a kurzusban. 😊A Vasas angyalföldi klub, szted így egyébként is lenne esélye új stadionra ebben a kurzusban?A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
ozibozi
empty taxi
(Legalábbis elkezdik, ha kész az MTK-é.)
És valószínűleg ugyanazok a kivitelezők csinálják akik a többit.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szintén ez a helyzet nállatok is meg egy pár klubban még.Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Hart -- szvsz -- egy totál átlag kapus, akit sokan csak azért tartanak az átlagnál jobbnak, mert az újdivat mancitiben véd és mert az angolok nagy pechére a válogatott no.1 kapusa. Egyébként semmi extra...
Mikey
több mint 8 éve
Pedig lesz ebben a kurzusban. 😊A Vasas angyalföldi klub, szted így egyébként is lenne esélye új stadionra ebben a kurzusban?A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
ozibozi
empty taxi
(Legalábbis elkezdik, ha kész az MTK-é.)
És valószínűleg ugyanazok a kivitelezők csinálják akik a többit.
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, ...braxa88😀😀😀
Hart -- szvsz -- egy totál átlag kapus, akit sokan csak azért tartanak az átlagnál jobbnak, mert az újdivat mancitiben véd és mert az angolok nagy pechére a válogatott no.1 kapusa. Egyébként semmi extra...
több mint 8 éve
Guardiola egyébként is igyekszik olyan csapatokat csinálni, amiről mindenki azt gondolja, hogy (H)ártatlan kisangyalok gyülekezete, most is csak ehhez fogott hozzá.
Madden hates me.
több mint 8 éve
dugo93
4 234
nem. de kb egy ember van a Földön aki szerint Caballero a jobb, GuardiolaSimán lehet, hogy csak nem bírják egymást. Összebalhéztak, csak nem derült ki. Egyébként még olyan sztori is van, hogy azért nem Hart kezd, mert Caballero jobb lábbal és a góré azt vallja, hogy az plusz egy játékos a mezőnyben. Persze ez akkora marhaság, hogy még inkább a nézeteltérésre tudok csak gondolni 😀
a csávó 34éves, semmi nem mért el, nem tud felmutatnui. Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, szép eredményekkel, soksok bravúrral. De én se tartom őt top10esnek.
Sanés dolog meg, ha még őt se végod, akkor kár Caballeroról vitázni 😛
braxa88
több mint 8 éve
A Vasas angyalföldi klub, szted így egyébként is lenne esélye új stadionra ebben a kurzusban?A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
ozibozi
Madden hates me.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nem. de kb egy ember van a Földön aki szerint Caballero a jobb, GuardiolaSané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
SUBS | Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho
Na, ma sem kezd Hart..Hmm, köszi mindent Hart! 😕
Coolearie
Toca
meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)
braxa88
Toca
csak arra céloztam, h most meg lehetett volna nekik a BL döntő egy "nem elit" Harttal.
Hart elitségének ehez semmi köze
braxa88
Toca
Én biztos nem Sanéra, Nolitora költöttem volna ennyit, hanem Oblakért adtam volna egy 50est (sané + nolito ára)
braxa88
Érdekelne, hogy miből gondolod, hogy Hart jobb, mint Caballero? Ottvagy edzésen?
gordon
a csávó 34éves, semmi nem mért el, nem tud felmutatnui. Hart a sok potyán kívűl egy tisztességes kapus, szép eredményekkel, soksok bravúrral. De én se tartom őt top10esnek.
Sanés dolog meg, ha még őt se végod, akkor kár Caballeroról vitázni 😛
több mint 8 éve
ozibozi
17 225
A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀szegény VASAS most Qrja el, hogy bármikor is új stadiont kapjon, még pár győzelem és ki is fogják zárni vagy szétbüntetik, megszórják pirosokkal, stb... ez így nem mehet sokáig, hiszen a komáknak belepumpált állami milliárdok is értelmüket vesztik...
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
August 8th: West Ham sign Ayew for £20mAugust 15th: Suffers a thigh injury against Chelsea.
August 17th: Confirmation that surgery is required
😀😀😀 Jól megjárta.
több mint 8 éve
Bocsánat, tudtam, hogy nem fejből kellene írnom.... 😞
több mint 8 éve
Onnan h Mané -> Liverpool tudod h van ez, fogat mosni v magot fosniIgen.Sané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)
braxa88
Toca
csak arra céloztam, h most meg lehetett volna nekik a BL döntő egy "nem elit" Harttal.
braxa88
Toca
Én biztos nem Sanéra, Nolitora költöttem volna ennyit, hanem Oblakért adtam volna egy 50est (sané + nolito ára)
braxa88
Érdekelne, hogy miből gondolod, hogy Hart jobb, mint Caballero? Ottvagy edzésen?
gordon
Ez a Sané--Liverpool honnan jött Melvin Gordon? 😀
Coolearie
Madden hates me.
több mint 8 éve
Igen.Sané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
Toca
braxa88
gordon
Ez a Sané--Liverpool honnan jött Melvin Gordon? 😀
több mint 8 éve
Sané-->LiverpoolHart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
Toca
braxa88
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Casillastól is ekkora hibát...mákja h a védők megmentették.
több mint 8 éve
Kampman
28 366
A Vasas lemásolja a Leicestert, kár hogy a mennyeinek se szakmai, se szórakoztatóipari értéke nincs, pedig mekkora sztori lenne 😀
több mint 8 éve
Nem is tudom, hogy ide, vagy inkább a viccek topikba... 😊ez még a 2004-es Harvard vs Yale-t is übereli
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ev-atverese-meg-nem-alaztak-meg-igy-a-steauat-2520583
kittli
cdn1.bostonmagazine.com/wp-content/uploads/2013/11/wesuck.jpg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hart szerintem sincs top5ben, 10ben se, de sokkal jobb mint Caballero. így értem azokat akik Hartot várják a csapatba.Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
Toca
több mint 8 éve
Oké akkor félre értettem, engem a City Bl esélyei nem érintenek, csak kíváncsi voltam, hogy ki miért sír ennyire Hart miatt. 😊persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
persze, pontosan ezt írtam...Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Toca
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
akkor ha az illető CR vagy Messi. a többiek hiába tennének le ennél többet az asztalra, esélyük sem lenne a pop szavazáson.meghát ez a BL idény megmutatta h egy jó sorsolás, szar játék, kevésmák, és meg lehet nyerni a BLt (és az aranylabdát)CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Oké és ettől most nagy kapus lett, mert ez éppen nem rajta múlt?nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
nem Harton mult most se a BL elődöntő a real ellen.CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
Toca
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
CITY XI | Caballero, Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Nolito, Sterling, AgueroCaballerot nem láttam mostanában de nem értem mért sírnak ennyien Hart miatt. Közel sem volt az az elit kapus mint ami a Citynek kéne hogy BL-ben is elerjen valamit.
Coolearie
több mint 8 éve
Nem is tudom, hogy ide, vagy inkább a viccek topikba... 😊www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-ev-atverese-meg-nem-alaztak-meg-igy-a-steauat-2520583