NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Csak, hogy szinesítsem, abból a 9 millióból a zöme köszpénz, míg Baselben nem, illetve nem ekkora arányban. Életképtelen a magyar profi sport.
Amadeus91
mármint a magyar klubfoci
azért ne vegyünk már mindent egy lap alá, főleg egy olimpia előtt, ahol majd megint top10es éremtáblázat lehet a cél (ha csak az említett klubok országait nézzük az olimpián (belga, osztrák svájc) együtt nem lesz annyi érmük mint nekünk.)
braxa88
No, a profi sport. A kézilabda, az úszás, a vizilabda, mind a káderek és helyi oligarchák pénzéből van, egyszerűen nincs fizetőképes kereslet a profi sportra ma reális áron nálunk. Nem véletlenül üres minden lelátó, nem véletlen hőzöng mindenki, ha 20 ezer forint a mez, amit venni kéne. Gazdasági oldalról közelítem, nem éremtáblázat felől, utóbbi le van szarva, önmagában kevés tőke és lobbi/sportdiplomáciai erő nélkül.
Btw amíg a ksh felfele kerekített átlag nettója is csak 150k (ami nevetséges 500€) addig semmi nem lesz itt, mert nincs miből, épeszű külföldi meg nem fog ilyen jogszabályi környezetben komoly összeget befektetni ide.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Közbe Stez barátja, Götze visszament a Borussia Dortmundhoz.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Csak, hogy szinesítsem, abból a 9 millióból a zöme köszpénz, míg Baselben nem, illetve nem ekkora arányban. Életképtelen a magyar profi sport.
Amadeus91
mármint a magyar klubfoci
azért ne vegyünk már mindent egy lap alá, főleg egy olimpia előtt, ahol majd megint top10es éremtáblázat lehet a cél (ha csak az említett klubok országait nézzük az olimpián (belga, osztrák svájc) együtt nem lesz annyi érmük mint nekünk.)
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...
gabokocka
Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
Kenny
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.
gabokocka
Ha lenyugszom kifejtem neked.
Kenny
Remélem lenyugodtál, mert még mindig érdekel, ha nem olyan gazdagok, miből teremtik elő bundesliga játékosok (edzők) fizetését.
gabokocka
„Kimondott cél, hogy szeretnénk bejutni valamelyik nemzetközi sorozat csoportkörébe. Azt el kell mondjam, hogy amikor megnézem a klubok költségvetését, nem jó érzés fog el. A Basel például 90 millió euróból gazdálkodik, a Brugge 51-ből, de például a Rapidnak is 23 millió euró áll rendelkezésre, míg a mi éves költségvetésünk 9 millió euró – mutatta be a hozzánk talán közelebb álló klubok költségvetését Orosz
Höri

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Létezik még az MLSZ NB1 fantasy liga? ( csak mert nem találom) fociguru nem megy idén, igy valami pótlékot találni kellene 😀
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
u.i. azert felhaborito volt, ahogy Lovrencsics magyarul elkezdte szidni az asszisztenst. Vicc.
Tipikus ha hangosan beszelek megerti a masik.
ZoliMP
nem értem ebben mi volt a gáz..
azért mindenben ne lássuk már meg a legrosszabbat. ideges volt, magyar, nyílván egy szar itéletnél szemtől szembe 2m-ről nem ugy fogja elküldeni a k.anyjába a sporit h az értse is...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Éppen ezért a kutya sem szólna akkor ha a fenti csapatok bármelyike ejtené ki őket..de ennek az albán csapatnak mekkora a költségvetése?
Az EB arra megtanított minket, hogy megfelelő taktikával, erőnléttel, hittel , küzdenitudással és egy kis szerencsével bárki ellen lehet esély. Fájdalmas nézni, hogy a klubcsapatoknál mennyire mást jelent ez..
gordon
könyörgöm... az rendben, hogy az EB megtanított arra, hogy erősebb ellenfél ellen is lehet eredményt elérni. de biztosan mindig mi leszünk a gyengébb?
mi van, ha a Tirana is így készült, és sikeresen végre is hajtották a taktikát? vagy ellenünk nem működhet ez a dolog, mert az milyen szemétség lenne már?
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
Engem a tavalyi kiesés nem igazán érdekelt, EL-selejtezőkön keresztül csoportkört fogni magyar csapatnak gyakorlatilag lehetetlen, 3 neves ellenfelen (de minimum kettőn) kellene átverekedni magát az aktuális csapatnak. Amire reális esély lenne az az hogy az aktuális bajnok ha jó koefficiense van akkor elérje valamelyik csoportkört, ehhez kb 1 gyengébbet és egy hasonlót kell kiverni (ahogy pl a Lokinak is sikerült). De ehhez jó koefficiens kell mert amíg az nincs és nem vagy kiemelt addig itt is minimum 2 komoly párharcot kell nyerni a BL-csoportkörért és minimum 1-et az EL-ért. Ebben az esetben ugye jött volna a Salzburg és ha rajtuk valahogy túlment volna a Fradi jött volna még egy jobb csapat a PO-körben.
Én idénre azt mondtam hogy jussunk el minél tovább, ha EL-csoportkör meglenne már az is bravúr de gyűjtsenek pontokat hogy jövőre ha megint bajnokok lesznek már lehetőleg kiemeltek legyenek. Erre jött ez az eredmény, gyakorlatilag az egyetlen párharc ahol nem lett volna szabad elvérezni az ez a kör volt, és ilyen teljesítményt nyújtottak... Arra lehetett számítani hogy akik az EB-n is voltak nem lesznek fejben frissek (Gera nagyon gyenge volt, Böde kihagyott mindent) és ezzel igenis számolnia kellett volna Dollnak a keret megerősítésekor. Ennél sokkal aktívabbnak kellett volna lenni már az átigazolási szezon kezdeti stádiumában ugyanis a Fradi szempontjából a legfontosabb meccsek most, vagyis július közepétől augusztus közepéig voltak/lettek volna, kurvára mindegy hogy a bajnokságba kit hoznak augusztusban az már rég késő (ha lesz egyáltalán erősítés...).

Tavaly azt hittem csak leszarják az EL-t de az idei FO teljesítmény bizonyítja hogy bizony nem értenek hozzá annyira mint kellene. 1 teljes évvel csúszik minden, ha bajnokok lesznek akkor is megint nem lesznek kiemeltek és megint sokkal kisebb eséllyel pályáznak majd valamelyik csoportkörbe.
davemayer
Az Foffice semmit nem csinalt.
Kiemelem a lenyeget ebbol a cikkbol:  www.mifocink.com/?p=6057

" Nem oly rég kifejtettem, hogy a Fradi lehet az Eb nagy vesztese, hiszen mivel az összes meghatározó játékosa a válogatottnál volt,..."
"Összesen talán egy hete volt Thomas Dollnak arra, hogy összegyúrja csapatát" megjegyzem 2-3 uj jatekos talan nem lehet akadaly ha ertik a dolgukat.

"Nincs fél éve, hogy a tavaszi idény-nyitó sajtótájékoztatón megkérdeztem, a téli szünetben, amikor szinte nyilvánvaló volt, hogy a Fradi megnyeri a bajnokságot, nos, akkor miért nem igazoltak 4-5 olyan játékost, akit fél év alatt be lehet építeni a csapatba egy sikeres BL-selejtező reményében"

"Tudják mi volt a válasz?
Thomas Doll megsértődött!
Sőt, azt mondta, erre szíve szerint nem válaszolna."

u.i. azert felhaborito volt, ahogy Lovrencsics magyarul elkezdte szidni az asszisztenst. Vicc.
Tipikus ha hangosan beszelek megerti a masik.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Engem nem zavarna az egész, ha ez nem állami pénzből menne, tönkrebaszva a magyar bajnokságot. Kitalál az állami vezetés két-három csapatot, azokat telerakja magyar szinten komolynak számító lével, aztán nemzetközi szinten ugyanaz a semmi. Mert azért a Baselnél gondolom nem pártuasításra odavonuló szponzorok és állami cégek tömik tele a kasszát.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...
gabokocka
Kenny
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.
gabokocka
Kenny
Remélem lenyugodtál, mert még mindig érdekel, ha nem olyan gazdagok, miből teremtik elő bundesliga játékosok (edzők) fizetését.
gabokocka
„Kimondott cél, hogy szeretnénk bejutni valamelyik nemzetközi sorozat csoportkörébe. Azt el kell mondjam, hogy amikor megnézem a klubok költségvetését, nem jó érzés fog el. A Basel például 90 millió euróból gazdálkodik, a Brugge 51-ből, de például a Rapidnak is 23 millió euró áll rendelkezésre, míg a mi éves költségvetésünk 9 millió euró – mutatta be a hozzánk talán közelebb álló klubok költségvetését Orosz
Höri
Éppen ezért a kutya sem szólna akkor ha a fenti csapatok bármelyike ejtené ki őket..de ennek az albán csapatnak mekkora a költségvetése?
Az EB arra megtanított minket, hogy megfelelő taktikával, erőnléttel, hittel , küzdenitudással és egy kis szerencsével bárki ellen lehet esély. Fájdalmas nézni, hogy a klubcsapatoknál mennyire mást jelent ez..
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 771 — "Grammar maci"
Engem a tavalyi kiesés nem igazán érdekelt, EL-selejtezőkön keresztül csoportkört fogni magyar csapatnak gyakorlatilag lehetetlen, 3 neves ellenfelen (de minimum kettőn) kellene átverekedni magát az aktuális csapatnak. Amire reális esély lenne az az hogy az aktuális bajnok ha jó koefficiense van akkor elérje valamelyik csoportkört, ehhez kb 1 gyengébbet és egy hasonlót kell kiverni (ahogy pl a Lokinak is sikerült). De ehhez jó koefficiens kell mert amíg az nincs és nem vagy kiemelt addig itt is minimum 2 komoly párharcot kell nyerni a BL-csoportkörért és minimum 1-et az EL-ért. Ebben az esetben ugye jött volna a Salzburg és ha rajtuk valahogy túlment volna a Fradi jött volna még egy jobb csapat a PO-körben.
Én idénre azt mondtam hogy jussunk el minél tovább, ha EL-csoportkör meglenne már az is bravúr de gyűjtsenek pontokat hogy jövőre ha megint bajnokok lesznek már lehetőleg kiemeltek legyenek. Erre jött ez az eredmény, gyakorlatilag az egyetlen párharc ahol nem lett volna szabad elvérezni az ez a kör volt, és ilyen teljesítményt nyújtottak... Arra lehetett számítani hogy akik az EB-n is voltak nem lesznek fejben frissek (Gera nagyon gyenge volt, Böde kihagyott mindent) és ezzel igenis számolnia kellett volna Dollnak a keret megerősítésekor. Ennél sokkal aktívabbnak kellett volna lenni már az átigazolási szezon kezdeti stádiumában ugyanis a Fradi szempontjából a legfontosabb meccsek most, vagyis július közepétől augusztus közepéig voltak/lettek volna, kurvára mindegy hogy a bajnokságba kit hoznak augusztusban az már rég késő (ha lesz egyáltalán erősítés...).

Tavaly azt hittem csak leszarják az EL-t de az idei FO teljesítmény bizonyítja hogy bizony nem értenek hozzá annyira mint kellene. 1 teljes évvel csúszik minden, ha bajnokok lesznek akkor is megint nem lesznek kiemeltek és megint sokkal kisebb eséllyel pályáznak majd valamelyik csoportkörbe.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka
igen, engem is érdekelne.
már tavaly is vitatkoztam egy barátommal, hogy középpályán karcsúak vagyunk, akkor Nagy Ádám még megmentett minket, de most már nagy a lyuk. vszeg a mennyit még ígyis nyernünk kell, de a Gera Pintér páros nem lesz elég középen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny
gabokocka

több mint 8 éve
Oszinten remelem, hogy ma a Gibraltari csapat kikaparja a gesztenyet.
ZoliMP
ahhoz nem elég védekezni
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Magyar klubfocin már évek óta nem érdemes 1; meglepődni semmin; 2; mérgelődni rajta. De azért én is kíváncsi lennék Kenny okfejtésére.

Remélem a Fradi átmenti ezt a remek formáját a hétvégére is. Szép lenne az Újpest után őket is megcsapni. 😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 567
Bennem csak ezek a gondoltatok merultek fel:
Ahogy nem reg irtam, a fradi kiszamithato. Leginkabb oldalrol jonnek a tamadasok, foleg Ramirez dolgozik sokat.
Tudom, h a valogatott mas, mert ott konstans gyengebbek vagyunk kb mindenkinel, tehat 1 jatekstilust kell jatszani, de egy klub csapatnal van ido mindenre. Tobb jatekstilust akarom mondani taktikat kialakitani, mert ami eleg az NB1 ben az nem eleg nemzetkozi szinten.Edzo felelossege?
A jatekosok a vezetestol megzuhantak, milyen felkeszules van a fradinal agyban? Lofutyi. Ahogy irtam tegnap, tessek csak megnezni a testbeszedet a tiziknel. Befosott arccal nem lehet tizit rugni, vedeni.

Tenlyeg egy kibaszott nagy vicc volt 😀

Oszinten remelem, hogy ma a Gibraltari csapat kikaparja a gesztenyet.
több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.

De a scudetto meglesz márciusban, 11 allproval év végén, brafo
Höri
A BL-ben 3 csapatot kellett volna verni a csoportkörhöz, bár ha így folytatjuk, akkor lassan tényleg 4 lesz az, mert ezeknek a remek nemzetközi eredményeknek köszönhetően egyre hátrébb csúszunk az UEFA klubrangsorában. Az EL-ben kell 4 fordulót teljesíteni a csoportkörhöz, de ott legalább már nem tudunk hátrébb csúszni...

Music City Miracle
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
gabokocka
Kenny
gabokocka
Kenny

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 362
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.

Höri
sőt, hazai szinten ez egy dynasty lesz.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
 hunmob.com/brexit-utan-fraxit-tarthatatlan-allapot-az-allamilag-pumpolt-ferencvarosnal

Nagyjabol minden szava igaz. Szomoru..

több mint 8 éve
Ilyenkor kérdem: 4 milliárdból hol az anyjukban látszik a fejlődés??? Milyen csapatok verik ki a Fradit? És az egész internet a fizetett kápón röhög, szánalmas. De majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ez így van jól... Csak 10 év múlva rohadt szánalmas lesz még mindig magyarázni a dolgokat...
NB2
ugyanmár, az eb-n ugyanígy kaptak ki az osztrákok is tőlünk, pedig Alaba árából kétszer le lehetne igazolni a teljes válogatottunkat (meg gondolom az ő meg mondjuk Arnautovic fizetése lefedi a teljes magyar payrollt), aztán mégis legyőztük őket, ráadásul nem tizenegyesekkel.
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 8 éve
a piros csík. szerintem a piros csík az oka.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Ilyenkor kérdem: 4 milliárdból hol az anyjukban látszik a fejlődés??? Milyen csapatok verik ki a Fradit? És az egész internet a fizetett kápón röhög, szánalmas. De majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ez így van jól... Csak 10 év múlva rohadt szánalmas lesz még mindig magyarázni a dolgokat...
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Kint voltam a meccsen... a rendes játékidő végén felálltam és elköszöntem, nem tudom mikor megyek megint fradi meccsre. Elképesztő volt ezt látni, az öngól hihetetlen volt, csak néztünk. Ez az albán csapat a kiesés ellen küzdene az nb1ben, és ez nem költői túlzás. Nem értem miért nem igazoltak normális játékosokat, az meg mindennek az alja h Djuricint erőlteti Radó helyett... na ezért is mentem ki az ebre mert tudtam h előtte is és utána is ilyen "élményekre" számithatok de legalább ott volt esély valamire.
davemayer
Le a kalappal előtted!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018