Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Nekem van Xavier nevű ismerősöm, őt Csavinak hívták. A Havi szerintem = Javier. A baszkokkal nem vagyok tisztába, az teljesen más nyelv. Lehet ott az X-nek van a H-s kiejtése ha A betű van utána.
Mondjuk a katalán kurva jó 😀
Hívnak = em dic (“dikk”)
Énekelek = cant (angol cunt)
Mit csinálsz = Qué fas (“fasz”)
Heisman Trophy
En nem vagom ezt. De erted, ha o maga sem tdja, akkor en mit monnyak?

Ez olyan, mint a walesi haverom, Steve Briggs (vegtelen jo arc). Azt mondta, mikor szoltam, hogy en beszelni english, de fingom nincs mit mondott az utolso 3 mondatban. Szoval, szte o sem erti a sajat nagyanjat.
Szal o modta, hogy a dance az nem "densz" hanem "daanc", stb. Gondoltam, akkor hagyjuk.
ulpianus
Igen, az angol nyelvjárások 80%-ában nem is értik egymást az emberek, meg van ott is 100 akcentus.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nekem van Xavier nevű ismerősöm, őt Csavinak hívták. A Havi szerintem = Javier. A baszkokkal nem vagyok tisztába, az teljesen más nyelv. Lehet ott az X-nek van a H-s kiejtése ha A betű van utána.
Hívnak = em dic (“dikk”)
Heisman Trophy
En nem vagom ezt. De erted, ha o maga sem tdja, akkor en mit monnyak?

Ez olyan, mint a walesi haverom, Steve Briggs (vegtelen jo arc). Azt mondta, mikor szoltam, hogy en beszelni english, de fingom nincs mit mondott az utolso 3 mondatban. Szoval, szte o sem erti a sajat nagyanjat.
Szal o modta, hogy a dance az nem "densz" hanem "daanc", stb. Gondoltam, akkor hagyjuk.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Szerintem Hironának kell mondani, de ki tudja, csak középfokú a spanyolom 😀
Persze az itteni 10000 nyelvjárás meg ezek miatt csak 99% hogy így kell
Heisman Trophy
Van egy munkatarsam, egy napon kezdtunk tobb mint 5 eve. Xavi. Megkerdeztem tole anno, hogy most akkor "Csavi", vagy "Havi"? Azt valaszolta mindketto jo, mert egyik a baszk, masik a spanyol kiejtes szerint jo. Ma sem tudom melyik a jo.
ulpianus
Attol fugg h spanyolorszag melyik szegleteben vagy.a caja mint kasszat is mashogy ejtik itt-ott.
ZoliMP
Hívnak = em dic (“dikk”)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 355 — beers & Packers
Messike meg lépni akar a Barcából 😁
warr_b
egyik katalan ujsag se hozta le. kamu.
Kenny
Nso írta, hogy lenne már kamu? 😡🤣
Ennél már csak akkor lenne tutibb, ha az nb1.hu hozta volna.
warr_b
"Az Esporte Interativo brazil televíziós csatorna exkluzív információként közölte".
nagylaza
Ne tegyünk már úgy mintha nem évente csukloztatna ezzel a vezetoseget 😊
FLZOLI
De ez komoly! "A brazil televíziós csatorna klubhoz közel álló informátora szerint Messi soha sem akarta ennyire a klubváltást, mint most."
nagylaza
ami azt illeti arra a forrásra hivatkoznak, aki a PSG Neymar dolgot is lehozta elsőként.

csak mondom.
Amadeus
Tudjuk, benne van a pakliban. Majd látjuk.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 511
Heisman Trophy
Van egy munkatarsam, egy napon kezdtunk tobb mint 5 eve. Xavi. Megkerdeztem tole anno, hogy most akkor "Csavi", vagy "Havi"? Azt valaszolta mindketto jo, mert egyik a baszk, masik a spanyol kiejtes szerint jo. Ma sem tudom melyik a jo.
ulpianus
Attol fugg h spanyolorszag melyik szegleteben vagy.a caja mint kasszat is mashogy ejtik itt-ott.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
 twitter.com/Troll__Footbal/status/1294672769045499905?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1294672769045499905%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fdisqus.com%2Fembed%2Fcomments%2F%3Fbase%3Ddefaultf%3Dfertigt_u%3Dhttps3A2F2Fichhabefertig.reblog.hu2Fhabemus-mia-san-miat_d%3Dich20habe20fertigt_t%3Dich20habe20fertigs_o%3Ddescversion%3D44742cd8863826760a96af6b1ed3cde1
több mint 5 éve
Heisman Trophy

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
warr_b
egyik katalan ujsag se hozta le. kamu.
Kenny
Nso írta, hogy lenne már kamu? 😡🤣
Ennél már csak akkor lenne tutibb, ha az nb1.hu hozta volna.
warr_b
"Az Esporte Interativo brazil televíziós csatorna exkluzív információként közölte".
nagylaza
Ne tegyünk már úgy mintha nem évente csukloztatna ezzel a vezetoseget 😊
FLZOLI
De ez komoly! "A brazil televíziós csatorna klubhoz közel álló informátora szerint Messi soha sem akarta ennyire a klubváltást, mint most."
nagylaza
ami azt illeti arra a forrásra hivatkoznak, aki a PSG Neymar dolgot is lehozta elsőként.

csak mondom.
több mint 5 éve
Zsirona b+
Gergőbácsi
Hogy kellene kiejteni?
gdavid
Nem csak ez, bár ebben még igaza is lehet, hanem minek hozza be példaként az alantasabb csapatokra, ahol védett
Gergőbácsi

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 407 — Packers Suicide Squad
Zsirona b+
Gergőbácsi
Hogy kellene kiejteni?
gdavid
Nem csak ez, bár ebben még igaza is lehet, hanem minek hozza be példaként az alantasabb csapatokra, ahol védett

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 395
Kettőazegybeneztek, hmm, playoff követő téma

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Zsirona b+
Gergőbácsi
Hogy kellene kiejteni?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jól van, szerencsére H.I. megint hozzetesz az élményhez és hozza a színvonalat

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Liverpool, City, United.. Sikerül úgy kiesni ezeknek a csapatoknak hogy gólokkal kellett volna nyerniuk.
tüsi91
Egyedul mi hoztuk a tolunk elvarhatot a Munchen ellen! 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Fú de hadar ez a szagerto... Várnám a közhelyeket, de csalódnom kell. HegyI in we trust

több mint 5 éve
Ki ez a szakértő H. Iván mellett?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Szegény Muuu 🤣

A Sevilla tényleg kemény, hat elődöntőből hat...
warr_b
A dontokben se rosszak.
Lehet a bajnoksagban barmi szar a csapat minden masodik meccsen, lehet a keretuk olcsobb mint a sztarcsapatoke. A tobbiek vendegek.

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
no ennyit érdemeltünk, be kellett volna rúgni a helyzeteket.....menjen mindenki szabadságra,töltődjön fel, mert húzós lesz a szezon.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 168 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szegény Muuu 🤣

A Sevilla tényleg kemény, hat elődöntőből hat...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 395
warr_b
Kisvarda?
ulpianus
Szerintem Felcsút, mint anno Puskás.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ezt a centerezést elbaxni, kibeba...ott k...vaélet. Elfáradt talán...

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 168 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ahh, meccslabda lehetett vón...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
6 perc hosszabbítás...
warr_b
Pedig Méhes csak + 5-öt mondott, valahol a 89-90. percben 😀

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Liverpool, City, United.. Sikerül úgy kiesni ezeknek a csapatoknak hogy gólokkal kellett volna nyerniuk.
tüsi91
hát ha kapu fölé meg a kapusba rugdalják a lasztikat úgy nehéz 😀

több mint 5 éve
tüsi91
Nincs mit tenni. A Sevilla ennek a kupanak a kiralya.